|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Jak powiem, że ze znajomymi z internetu, to mi nie pozwolą zanim zdążę powiedzieć Travis Pastrana.
Cytat:
Bo jesteśmy takie wrażliwe i delikatne i zło tego świata bardzo nas krzywdzi. (Nie wiem czemu. Już nie udawaj takiej niedostępnej, długo bez nas nie wytrzymasz.
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr... Robert wypadł z toru a Ham pierwszy był
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
Pfff. Jeszcze sie przekonacie. Ja mam teraz weekend wyścigowy i mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba.
|
|
#3484 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja chodze częsciej, i troche częściej mnie kłuje - codziennie ( teraz) Ignaczak ? wzięli ![]() Cytat:
a jak myślisz ![]() nie lubić Cie to nie nie lubie ale szału nie ma na rano se zostawiłam to dobrze dzień zaczęłam jak mnie żaden starszy nie będzie chciał to ise faktycznie przerzuce ![]() ok, tylko śpiesz sie następnym razem mnie Anka nagra, pasi ? to ja mam właśnie arytmie biedna ![]() Cytat:
kolejna biedna a pieszczocha zostawiasz ? zaopiekować sie nim Cytat:
![]() zgadzam sie Heikki drugi na treningu ![]() jeszcze sobie coś przypomniałam z ostatnich zakupów
|
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
elo elo ;-) Nie było mnie troche, bo cierpie na różne,dziwne schorzenia itp.
Wiecie,że podobno w Polsce ma się pojawić Fernando ??? Ciekawe gdzie ]:-> Ja na allegro power niestety nie bede:/ ale mozliwe,ze jutro pojade na międzynarodowy zlot ciężarówek Opolu -brzmi zachęcająco-nie możecie zaprzeczyć aaaaa,ale wtedy mogłabym nie widziec kwalifikacji!! to jeszcze sie zastanowie;-) pozdro
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie schorzenia bo my tez tu wszystkie chore ![]() oj to Fernando już od nas nie wyjedzie
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Protestuję, ja chora nie jestem, chyba że skłonności do nałogów pewnych to choroba
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uchowałaś sie ![]()
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Papierosy, piwo, internet i wtorkowy koncert "Może i My" w Kubryku. Jeszcze spanie i jedzenie oraz jak mówi mąż denerwowanie go wyżej wymienionymi nałogami
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do papierosów ... " każdy Polak po jedzeniu nie zapomni o paleniu"
|
|
|
#3491 |
|
Wtajemniczenie
|
musiałam się wtrącić - otóż to! ![]() a pieszczocha jak najbardziej zabieram ze sobą, wyjeżdżamy na weekend do jego rodziny, nie będę z wami siedzieć skoro gardzicie moją przyjaźnią.
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Plot gupku jeden
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
Plotkarko-zapomniałam napisać, ze masz cudownego avatara!
Jeśli chodzi o schorzenie to przede wszystkim od jakiegoś czasu czuje taką gulę w gardle (troche jakbym miala zwężony przełyk) Dzis byłam u lekarza i dał mi tabletki na uspokojenie, ale ja myślę, ze to nie przez nerwy;p Chyba prywatnie zrobię sobie wymaz z gardła..
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Gapul a może to coś z migdałkami
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Lunka a TY siatki nie oglądasz
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
nie dali mi pilota do telewizora
pozatym nie chce słuchac komentarzy że oglądam siatke od święta a przez cały rok mam ją w głębokim poważaniu
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
To wpadnij do mnie, dwa telewizory i dwa piloty samotne stoją
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
jak masz jeszcze piwo w lodówce to już sie turlam
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
A pewnie, że mam
. Mąż jak usłyszał, że goście będą poleciał do sklepu. I jutro pójdziemy sobie na siatkówkę na Łuczniczkę, bo grają o 15:00. A Winiarskiego wychował bydgoski klub
|
#3502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bo pozwę Cię o zniesławienie.
![]() Cytat:
Może to alergiczne? Faktycznie sprawdź sobie to prywatnie, albo żeby nie płacić poproś o skierowanie do laryngologa (dobrze mówię?), może on coś konkretniejszego powie.
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Pozywaj pozywaj, nareszcie spotkamy się face to face
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
no to czekamy na kwalifikacje
|
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
Jak byłam u lekarza to sprawdzał mi migdałki,węzły,tarczyce i co-tam-jeszcze-mam
Ale mozliwe,ze będzie wnikliwiej badał jak okaże się, ze te tabletki nie pomagają.Do laryngologa moze sie wybiore,bylam jakis miesiac temu,ale nie wiem czy nie bede musiala znow brac skierowania:/ Muszę też pomyśleć o tej alergii... Moze na wszelki wypadek wezme tabletki antyalergiczne ;DOsobiście myślę, ze to refluks ! ;-) Choć wczoraj naczytałam się też o gronkowcu złocistym Ale staram się nie wpaść w obsesję Ja jakoś nie miałam wczoraj ochoty na siatkowke... oglądam tylko występy reprezentacji i staram się mniej więcej orientować jak idzie naszemu miejscowemu zespołowi czyli Jastrzębskiemu Węglowi ![]() Ostatnio też [chodzę troche na mecze] nasz klub hokejowy wszedł do ekstraklasy
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam go na palcu i musieli mi to rozkroić, masakra ![]() fajnie że masz u siebie takie kluby
|
|
|
#3507 | ||
|
Wtajemniczenie
|
poprawka, czekamy na trening o 11
![]() Cytat:
Będzie dopsze! Aaa oglądałam kiedyś mecz ligowy Jastrzębskiego Węgla i mu kibicowałam nawet. ![]() Cytat:
czasem wraca, ale to rzaaaaadko. moja mama miała pod kolanem. czyli Lunka nie jesteś sama, masz przyjaciela. ![]() A ja mam moją Wisełke. Ale nie wiem jak idzie siatkarzom, interesuję się aby nożną. ![]() A to kolanko co mam rozwalone to właśnie na meczu dwa lata temu rozwalił mi junior z Wisły II.
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, ostrzegano mnie przed tym ale mam kota który mnie często drapia, czasem gdzieś sie wywale ( albo skacze przez barierke a i w dzieciństwie miałam robaczki w brzuchu, lamblie tak zwane i to też zostaje nieaktywne to mam duuuużo przyjaciół ![]() też mam Wisełke choć daleko ![]() a co Ty z nim robiłaś ![]() Heikki pierwszy na treningu
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-07-19 o 12:54 Powód: trening |
|
|
|
|
#3509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc czasem jak mi się nudzi to chodzę do kuzynów z tatą. ![]() Ale dziś jakoś nie miałam ochoty oglądać z nimi, więc czekałam na skróty na RTLu i fajne rzeczy są, pokazywali jak był mecz gwiazd F1 z kimś tam, jak Vettel strzelał na bramke. A teraz właśnie są freies training to oglądam. Jeszcze dużo strasznie sie Sutil wypowiada, taka bojcora z niego, piąte przez dziesiąte rozumiem, ale śmieszny jest. ![]() Co do BMW to nie oczekuję rewelacji, słabo jest wg mnie. Tato mówi, że niewiadomo czy Robert nie ma coś ze skrzynią biegów, bo się nie mógł dotoczyć do boksów (nie wiem, nie oglądałam dzisiejszego treningu). A wiadomo czym grozi wymiana skrzyni - 5 miejsc na starcie w tył, więc oby to nie to.Ale właśnie co do Heikkiego, to dobrze jeździ, mam przeczucie, że będzie miał udany weekend. ![]() A co do robaków to ja mam helicobacter pyrol, ale nie przejmuję sie bo to też ma co 3 osoba na ziemi, tylko u niektórych się ujawnia, a u niektórych nic nie robi. w każdym razie nie chcę żeby mi się uaktywniło, bo raz już miałam (ale zaleczone od razu) i brzuch bolał niemiłosiernie.![]() Tak, że Lunciak, samotne to my nie jesteśmy, jeszcze nam jakiejś glisty brakuje. A z tym kolegą co mi kolano rozwalił, to graliśmy w piłkę. ![]() Uderzył mnie kolanem w kolano w polu karnym. A taką miałam akcję ładną.
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Heikkiego gdzieś tam nie widziałaś coś mówił sokół o tej skrzyni ale nie cofną go ![]() eee, dwa tygodnie temu miał pole position i jak to sie skończyło na treningach dobrze jeździ a Lewis i tak wygra ![]() o takich robakach nie słyszałam no brzuch boli okropnie ![]() albo tasiemca ![]() nieładnie no i po qualu Heikki 3, całkiem dobrze a Robert 7 ![]() łojezu posmarowałam sie balsamem wyszczuplającym termo coś tam i grzeje jak diabli
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

Ledwo dokulałam do ośrodka, baba w ogóle nieprofesjonalnie zrobiła szczepionke i mnie boli. Co za debil, sama bym sobie lepiej wbiła tą strzykawke, bosz.

miałam go na palcu i musieli mi to rozkroić, masakra