![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
Ja Nakajimy nie lubie! Wjeżdża w kogo popadnie, nie przepuszcza jak jest dublowany..ech, nie lubię;p Za to na część Massy moja koszatniczka nazywa się Felipe ;D
#3452 |
Zakorzenienie
|
Gapul kocham koszatniczki, własnej nie posiadam ale one są takie słodkie
![]() A Nakajimy to mi szkoda, bo taki samotny biedaczek i nikt go nie chce...
#3453 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jak tam koncert? Ok, czyli została sama elita? ![]() Ja kiedyś miałam fioletowe włosy, to był najlepszy okres w moim życiu, nikt nie przeszedł koło takiej szajbuski z fioletową grzywą obojętnie przecież ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Koszatniczki są słodziutkie ![]() Koleżanka się mnie właśnie pytała czy mi na urodziny króliczka może kupić i tak właśnie myśle jakby mi go faktycznie kupiła to jak mu tu na imie dać ![]() A przypomniało mi się, że mojego kolegi brata syn ma na imie Kimi ![]() Strasznie mi się podoba to imie, chyba bym tak dała dziecku ![]() W ogóle mieć taką małą kadre kierowców F1 w domu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Raczkowanie
|
Moja koszatniczka jest ruchliwa i Felipe do niej pasuje. Musze jednak przyznac, ze mielismy psa o imieniu Kimi!!
![]() ![]()
#3455 |
Zakorzenienie
|
A koncert bardzo fajny był jak zwykle zresztą, Nakajima sobie pośpiewał trochę polskich szant (szantów?). Tym razem nikt piwa na mnie nie wylał
![]()
#3456 |
Zakorzenienie
|
Dziń dybry.
![]()
#3457 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
witaj podróżniczko
![]() Cytat:
ok, rozumiem ![]() no i zwiał ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to po tej narzej imprezie tak ![]() no pewnie, było super ![]() a niedługo powtórka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Webber nawet ładny ![]() nie było Cie, to we dwie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja miałam w planach ściąć włosy ale za bardzo m isie podoba mój teraźniejszy imidż ![]() Cytat:
![]() romansik sie szykuje ![]() tylko trzy dni mnie nie było, a co tu sie wyrabia ![]() witam, nadrobiłam tylko zaległości i zmykam pić ![]() ![]() ![]() tymczasem ahoj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | ||
Wtajemniczenie
|
aaaa seksy lejdy wielbłądziara wróciła
![]() ja też tęskniłam ![]() no a jak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może mnie nie wydali z wątku ![]() niestety ![]() chciałabym co nie ![]() ![]() Cytat:
![]() wracaj i opowiadaj ![]() i znowu poszła zapić robaka ... ![]() w takim razie ja też idę oddać się przyjemnościom... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
No heloł słoneczko
![]() ![]() Luna miłego picia ![]() ![]()
#3461 |
Zakorzenienie
|
Ja też tęskniłam.
![]() Przeczytałam tak pobieżnie co pisałyście, bo tata mnie tu męczy, że mam mu załatwiać komputerowe sprawy, mama każe pranie dawać. No ja nie wiem, chce sobie człowiek po urlopie odpocząć a tu go męczą. ![]() Świetnie było. Byliśmy w Jerozolimie, Betlejem, na łodzi podwodnej (a jakież było moje zdziwienie jak sie dowiedziałam, że te ich łodzie podwodne się wogóle nie zanurzają pod wodę, tylko schodzi się po schodkach i sie ogląda przez szyby. ![]() Żadnego wielbłąda nie ujeżdżałam. ![]() Arabów poznawałam, była licytacja ( ![]() ![]() GP nie widziałam. ![]() ![]() (Nie umiem wrócić do polskiego życia jakoś. ![]() EDIT: Niestety, muszę przyznać, że się na Was zawiodłam... Zostawiłyście mnie samą z seksi hula avatarem i wyjdę na jakąś niewyżytą. ![]() ![]()
#3462 |
Raczkowanie
|
Ahoj Kas!a
![]() Szant..? pierwszy raz przy pełnym takielunku biorę ster i trzymam kurs na wiatr i jest jak przy pierwszym pocałunku w ustach sól gorącej wody smak ...znacie? ![]()
#3463 |
Zakorzenienie
|
Ahoj, ahoj.
![]() (Chciałabym zaznaczyć, że w pokoju hotelowym były tylko 2 kanały sportowe. Na jednym leciały mecze NBA sprzed 10lat, a na drugim wimbledon. No i oglądałam wimbledon i zostałam pod ogromnym urokiem Nadala, także go przejmuje i się z nikim nie dzielę. ![]()
#3464 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh, ale Ci zazdroszcze ![]() ![]() ![]() A skąd masz ten zacny avatar co? ![]() ![]() a this song jest for me dedicated chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój tato zawsze mówi o nim, że Nadal nadal dobrze gra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tja, teraz zrobimy mega dużą impreze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ma, moje ma : ![]() ![]() czasem tylko to zostaje albo trzeba odreagować ![]() dzieki, było miłe ![]() Cytat:
![]() to wiesz co, to może nie czytaj głębiej wątku ![]() ja też tak mam, pierwsze co zrobie jak wróce to ciuchy ... ![]() co do avas to ja już mówiłam ![]() Cytat:
fajne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Nooo, to burza w moim życiu była
![]() Jak już będzie z przelewem załatwione to miałam sprzedawcy napisać maila co i jak. W pon rano padła cała sieć i do wczoraj nie miałam neta. Nie miałam jak sie nawet z nim skontaktować ![]() To Mp4 które kupiłam w czwartek miało coś z wejściem i sie zepsuło. I w poniedziałek latałam po sklepach ( sprawdzić słuchawki) a później po komisach czy mi to naprawią czy co mam robić. I tak połowa była na urlopie, dopiero ostatni koleś powiedział że on nie naprawi, że musze jechać reklamować. Tyle że to w innym mieście, fatalny dojazd a ja nawet auta nie mam. No ale co było robić, pojechałam ![]() ![]() ![]() ![]() No, pozatym to Anka miała wczoraj wyjechać, ale coś tam nie poszło i jedzie w piątek ![]() ![]() ![]() co do facetów, to Anka znalazła nr do tego rozwodnika no i napisała(niby w moim imieniu) ale narazie nie odpisuje. Do tego wymyśliła że musimy iść na dancing to pobliskiego klubu ![]() ![]() Noo, to tyle chyba z tych dziwnych rzeczy. A z dobrych to jedna taka że w niedziele było takie małe zajście w parku gdzie siedziałyśmy z Anką po którym ona stwierdziła że mam za****** podejście do dzieci i będe dobrą nauczycielką ![]() A i jeszcze sobie kupiłam brązowe butki, koturny, mają 9 cm ( mierzyłam linijką ![]() A wczoraj troche wypiłam żeby to wszystko odreagować ![]() Ale kurcze ostatnio strasznie mnie bolało serce, tzn. czasem tylko tak boli a ostatnio tak miałam jakby mi ktoś tysiące igiełek w serce wkłuwał, okropne ![]() ale to po tych wydarzeniach, teraz już jest lepiej ![]()
![]() |
#3467 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a z ta łodzią podwodną, to rzeczywiście odwalili ![]() a do polskiego życia wrócisz szybciej niż Ci się wydaje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no, ale dziewczyny chyba już nie pozwolą na to, żebyśmy tylko we dwie balowały i jeszcze porywały ich "pieszczochów" ![]() to mnie rozwaliło ![]() ![]() Luna, to miałaś ostatnio przeżycia... ![]() ![]() idź do tego baru, gdzie pracuje ten "eks", zobaczysz, jak nie pozansz kogoś nowego, to może odnowi się znajomość z "eksem'??? ![]() a jak lato ma mijać a Ty niczyja ( ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i byście je ujeżdżały. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czemu nie, co żeście tam nawpisywały? ![]() Moje pokemony lubią jak je męczę. ![]() Cytat:
![]() A ja wiem jaki druk trza wypełnić. W drukach jestem dobra. Koleżance też zawsze wypisuję. ![]() Za to ta babka z poczty to chyba jakaś lewa była, jak można tam pracować i nie wiedzieć jaki druk jest do czego. :yyy: 2. Biedna jesteś z tym mp4. Wziął to chociaż ten byku (btw. piękne słowo. ![]() 3. Ja bym się brała za barmana. ![]() ![]() ![]() 4. Ja też zawsze linijką mierzę. Miałam takie 12cm kiedyś. ![]() 5. Dobrze, że serducho już nie boli tak bardzo. ![]() Cytat:
![]() Właśnie planuję się gdzieś wybrać. Dziś nie, bo rodzinka przyjeżdża, ale może popołudniu, albo jutro. ![]() W wakacje też trzeba przecież szukać chętnych do haremu. Przecież konkurencja nie śpi. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() byku przedni ![]() A co już nie chcesz się zabarmanić? E tam, fajnie, przygoda ![]() Rany, zawsze się zastanawiałam do czego takie buty mogą pasować ![]() ![]() Dobrze, że już lepiej z serduszkiem, nie strasz ![]() ![]() Ale miałaś wrażenia, normalnie cisza cisza i jak wybuchło tak ino roz ![]() Ja tam nie chciałam nic ujeżdżać ![]() To Roberta sobie weś, a chociaż Ciebie to już nic nie nawróci ![]() Nie, nic skądże znowu ![]() Ekhem.. ![]() Ale jest mi beznadziejnie ![]() Do chirurga ide dopiero we wtorek, do takiego innego, bo poprzedni mi nie dał skierowania na prześwietlenie, a ja chce prześwietlenie i w ogóle boję się go, bo nie wiem co to za chirurg ![]() ![]() ![]() W dodatku obiecałam mojemu byłemu, że pojadę z nim jak będzie zdawał prawko, no ale nie pojechałam i teraz z pretensjami, że nie zdał przeze mnie ![]() Siedzę w domu jak kołek, oglądam jakieś durne programy w tv i totalnie nikogo nie obchodzę. Jeden ciul tylko sie zainteresował, bo "on wyjeżdża i chce mnie przed wyjazdem zobaczyć", druga berberucha chwali się prawkiem i nie ma co robić to mnie napastuje, że wpadnie. A tak to mimo, że wszyscy są w mieście to nikt chyba mnie nie lubi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, dobra, nie oszukuj. Nam możesz powiedzieć prawdę. ![]() Cytat:
![]() ![]() No to w takim razie muszę przeczytać. ![]() ![]() Biedna noga, biedna Plot. ![]() Co to to Allegro Power? ![]() ![]() ![]() ![]() Jak to nie masz nikogo. ![]() ![]() Ta przyjaciółka to ta, która znała się z chłopakiem krótki czas? ![]()
![]() |
#3471 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Także cokolwiek ukradłyście, trafiłyście na podróbki. ![]()
![]() |
#3472 | ||||
Wtajemniczenie
|
To masz jakąś felerną
![]() Ja teraz mam w telefonie odtwarzacza, więc mi nic więcej nie cza ![]() .... I want a lawyer ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jednak u mnie to Allegro Power jest za tydzień, teraz jest w Zabrzu. To będę mogła iść napewno. ![]() ![]() JA TEŻ CHCE NA RED BULL X-FIGHTERS ![]() ![]() ![]() Ale wiesz, takich doczepialskich to ja nie chce, nie mówiąc już o was. ![]() Ale to Lunki przyjaciółka nie? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Probably ![]() Cytat:
![]() Umówmy się, co złego to nie ja. Nie mam nic do Twojego haremu, jestem tolerancyjna dla innych wyznań. ![]() Robiliśmy przed chwilą z tatą frytki. Po prostu heikum keikum jest teraz w kuchni, zepsuliśmy chyba piekarnik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
#3474 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak se znowu pójdą to zostaniemy same i pieszczochy też same więc w czym problem ![]() eee, no ja wychodze ale co mi z tego jak mnie małolaty same podrywają ![]() ![]() a u eksa jestem spalona ![]() Cytat:
to czemu wieją ![]() ![]() tak kwiatki, fioletowe z zielonymi listkami ![]() ![]() teraz to ja już też wiem ![]() nom, ona mi dała jakiś do podatków ![]() ![]() byku wziął, ale on to raczej wysyła gdzieś eee, ja tam na drinki nie lece ![]() ![]() 12cm to jeszcze lepiej ![]() chwilowa poprawa ale znowu boli ![]() widocznie egipskie są lepsze ![]() Cytat:
a ja właśnie mam pierwsze i to już na starcie zepsute, wada fabryczna ![]() nie ma z kim zabarmanić ![]() jak to do czego, do wszystkiego pasują ![]() ![]() kurcze no niby lepiej a wcale nie lepiej z tym sercem ![]() to też masz gorsze dni ![]() ![]() bo jak wracałyśmy z Anką wczoraj to ja sie uparłam że jej pokaże jak policjanci z rozbiegu przeskakują przez barierke ( łapią obiema rękami za drąg i hop) no i pokazałam ... ![]() co Cie nikt nie lubi, nie gadaj tak nawet ![]() ![]() Cytat:
![]() zostaje tv ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nieładnie ![]() usz no i zostałam sama ![]() ![]() ![]() ale już mi zapowiedziała że po powrocie znajdziemy jakiegoś młotka z ogłoszenia dla mnie, bo ona na darmoche to zawsze może iść ![]() a co ze mną ? już chyba wole zostać sama ![]() no i kurcze serce mnie coraz bardziej boli ![]() ![]() Łukasz Żygadło nie jedzie do Pekinu ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-07-18 o 09:46 Powód: literówki :o |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() taa, jasne. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda obu, ale Bąkiewicza bardziej. ![]() (Koleżanka z klasy mówi na mnie Bąku, jak gramy w siatkę na wf'ie. ![]()
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
że jak ![]() ![]() no jedna przyjaciółka moja ![]() wyglądało komicznie ![]() ale pewnie że pokaże ![]() a nieee, do lekarza to ja jestem zapisana na 28 lipca także narazie przeżyje ![]() do kardio to ja latam co kilka miesięcy i tak już do usranej śmierci ![]() to jest na wpół normalne bo czasem boli jak sie czymś zdenerwuje a czasem tak poprostu i to znak że sie pogarsza, ostatnio jak byłam to sie tak pogorszyło ![]() leki mam ale średnio działają ![]() no ale co zrobie, musze z tym żyć.. nie jadą bo teraz niby słabo zagrali, jeszcze paru innych ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | ||
Zakorzenienie
|
A jeździ taki bus darmowy z mojego osiedla do m1 (hipermarketu takiego), a allegro pałer będzie na jego parkingu, wiec wstyd by było nie pojechać.
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chodzę do kardiologa raz na rok, wady serca nie odczuwam, czasem tylko mnie zakuje. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3478 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lunka plunęłam aż moim DuoFruo, które mama kupiła mi na spróbowanie co to w ogóle jest. ![]() Nie mów że zrobiłaś ten ultra-super trik w tych koturnach 9cm? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, jutro. ![]() ![]() ![]() Dlaczemu? ![]() Ja w sumie nie pytałam. ![]() Cytat:
![]() Tylko, że moja już nie zasługuje na miano mojej przyjaciółki, więc to się nie liczy. ![]() Cytat:
![]() To może czas je zmienić? W sumie na tym się nie znam, ale chyba nie powinno tak być? U mnie w rodzinie ciotka, babcia mają arytmie (wiem, że to nie to co Ty masz, ale skojarzyło mi się), były w szpitalach jak byłam mała (więc nie pamietam co im robili) i teraz już jest dobrze, ale ponoć kiedyś było dużo gorzej. Więc może Ciebie też uda się naprawić? ![]() Aha, ogłoszenie parafialne do Kasi. Angel Cie pozdrawia, bo widziała że wróciłaś i cieszy sie, że wróciłaś cała i niezdrowa (psychicznie ![]() Wyszedł dziś już nowy Red Bulletin, zabieram sie za czytanie, pytanie czy coś zrozumiem. ![]() Aaaaa, byłam się szczepić. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz wkładam moje 12cm i idę trenować. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo w ich mniemaniu to ja nawet do Warszawy nie dojadę, tylko pobiją mnie, zgwałcą i wyrzucą z pociągu zanim zdążę powiedzieć red bull x-figters. ![]() Cytat:
![]() BTW. Gdzie Ona sie w ogóle podziała? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3480 | |||
Wtajemniczenie
|
Połamania nóg.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Angel mówi, że Nathan złamał jej serce i jest bardzo nieszczęśliwa i zamyka go w pokebolu. NIEDOCZEKANIE ![]() Cytat:
![]() Aha. .... w takim razie nie mam tu czego szukać. żegnam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.