|
|
#3451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
Ja Nakajimy nie lubie! Wjeżdża w kogo popadnie, nie przepuszcza jak jest dublowany..ech, nie lubię;p Za to na część Massy moja koszatniczka nazywa się Felipe ;D
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Gapul kocham koszatniczki, własnej nie posiadam ale one są takie słodkie
A Nakajimy to mi szkoda, bo taki samotny biedaczek i nikt go nie chce...
|
#3453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jak tam koncert? Ok, czyli została sama elita? Ja kiedyś miałam fioletowe włosy, to był najlepszy okres w moim życiu, nikt nie przeszedł koło takiej szajbuski z fioletową grzywą obojętnie przecież Zresztą to też był czas jak dość rozrywkowa byłam ![]() Cytat:
Koszatniczki są słodziutkie ![]() Koleżanka się mnie właśnie pytała czy mi na urodziny króliczka może kupić i tak właśnie myśle jakby mi go faktycznie kupiła to jak mu tu na imie dać ![]() A przypomniało mi się, że mojego kolegi brata syn ma na imie Kimi (z tym że mieszkają w Niemczech)Strasznie mi się podoba to imie, chyba bym tak dała dziecku ![]() W ogóle mieć taką małą kadre kierowców F1 w domu
|
|
|
#3454 |
|
Raczkowanie
|
Moja koszatniczka jest ruchliwa i Felipe do niej pasuje. Musze jednak przyznac, ze mielismy psa o imieniu Kimi!!
))))) A właściwie szczeniaka,bo potem go sprzedaliśmy ;-) Co do Nakajimy- przyznaje-wszystkim należy się miłość...ale nie koniecznie moja Wkurzył mnie bo walnął w Roberta;p Ale już dobrze dobrze-oficjalnie wybaczam mu!
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
A koncert bardzo fajny był jak zwykle zresztą, Nakajima sobie pośpiewał trochę polskich szant (szantów?). Tym razem nikt piwa na mnie nie wylał
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry.
|
#3457 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
witaj podróżniczko
Cytat:
ok, rozumiem ![]() no i zwiał taaak, na wszystkim Cytat:
Cytat:
Cytat:
to po tej narzej imprezie tak no pewnie, było super ![]() a niedługo powtórka ![]() Cytat:
Cytat:
Webber nawet ładny nie było Cie, to we dwie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
zazdroszcze Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja miałam w planach ściąć włosy ale za bardzo m isie podoba mój teraźniejszy imidż Cytat:
romansik sie szykuje ![]() tylko trzy dni mnie nie było, a co tu sie wyrabia witam, nadrobiłam tylko zaległości i zmykam pić ![]() ![]() tymczasem ahoj
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3459 | ||
|
Wtajemniczenie
|
aaaa seksy lejdy wielbłądziara wróciła
ja też tęskniłam no a jak Cytat:
![]() może mnie nie wydali z wątku niestety chciałabym co nie ![]() Cytat:
![]() wracaj i opowiadaj i znowu poszła zapić robaka ... ![]() w takim razie ja też idę oddać się przyjemnościom...
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
No heloł słoneczko
![]() Luna miłego picia , ja dziś siły nie mam po wczorajszym
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tęskniłam.
![]() Przeczytałam tak pobieżnie co pisałyście, bo tata mnie tu męczy, że mam mu załatwiać komputerowe sprawy, mama każe pranie dawać. No ja nie wiem, chce sobie człowiek po urlopie odpocząć a tu go męczą. Świetnie było. Byliśmy w Jerozolimie, Betlejem, na łodzi podwodnej (a jakież było moje zdziwienie jak sie dowiedziałam, że te ich łodzie podwodne się wogóle nie zanurzają pod wodę, tylko schodzi się po schodkach i sie ogląda przez szyby. Żadnego wielbłąda nie ujeżdżałam. Arabów poznawałam, była licytacja ( GP nie widziałam. ![]() (Nie umiem wrócić do polskiego życia jakoś. )EDIT: Niestety, muszę przyznać, że się na Was zawiodłam... Zostawiłyście mnie samą z seksi hula avatarem i wyjdę na jakąś niewyżytą. Tylko Nat i Bożuch są ziomy.
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Ahoj Kas!a
![]() Szant..? pierwszy raz przy pełnym takielunku biorę ster i trzymam kurs na wiatr i jest jak przy pierwszym pocałunku w ustach sól gorącej wody smak ...znacie?
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj, ahoj.
![]() (Chciałabym zaznaczyć, że w pokoju hotelowym były tylko 2 kanały sportowe. Na jednym leciały mecze NBA sprzed 10lat, a na drugim wimbledon. No i oglądałam wimbledon i zostałam pod ogromnym urokiem Nadala, także go przejmuje i się z nikim nie dzielę.
|
#3464 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh, ale Ci zazdroszcze Tzn nie tego że Cię męczą po urlopie, ale samego urlopu Ale tata napewno nie widział interesu w sprzedawaniu Ciebie, bo gdyby Cie wydał, to musiałby tu nam odpalić sporą część wielbłądów nie mówiąc już o piramidzie, więc mu się to po prostu nie opłacało A skąd masz ten zacny avatar co? Wara od mojego Kimiego, ostatnio już tu mówiłam na wątku, że będę walczyć o niego jak lwica ![]() a this song jest for me dedicated chyba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój tato zawsze mówi o nim, że Nadal nadal dobrze gra
|
|
|
#3465 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tja, teraz zrobimy mega dużą impreze o ile nikt nas znowu samych tu nie zostawi ![]() Cytat:
i jeszcze lubie słowo turbina i tuning to tak na marginesie ma, moje ma : ![]() czasem tylko to zostaje albo trzeba odreagować ![]() dzieki, było miłe Cytat:
![]() to wiesz co, to może nie czytaj głębiej wątku ja też tak mam, pierwsze co zrobie jak wróce to ciuchy ... ![]() co do avas to ja już mówiłam ![]() Cytat:
fajne ![]() Cytat:
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, to burza w moim życiu była
najpierw sie zwaliła pogoda, jeszcze w niedziele o 22 było 26 stopni a od poniedziałku lało i po pogodzie :/ niedawno sie zalogowałam na allegro, kupiłam kolczyki no i trzeba było iść wpłacić na konto mBanku kase. No to ja ide na poczte, mówie babce co chce zrobić a ona mi dała jakiś zły druk :/ A że to zły to sie dopiero dowiedziałam w domu bo sama nie wiedziałam co powpisywać więc wziełam do chaty go pokazać. Za późno już było lecieć znowu na poczte, w sobote upał od rana to poszłam dopiero w pon. Jak już będzie z przelewem załatwione to miałam sprzedawcy napisać maila co i jak. W pon rano padła cała sieć i do wczoraj nie miałam neta. Nie miałam jak sie nawet z nim skontaktować ![]() To Mp4 które kupiłam w czwartek miało coś z wejściem i sie zepsuło. I w poniedziałek latałam po sklepach ( sprawdzić słuchawki) a później po komisach czy mi to naprawią czy co mam robić. I tak połowa była na urlopie, dopiero ostatni koleś powiedział że on nie naprawi, że musze jechać reklamować. Tyle że to w innym mieście, fatalny dojazd a ja nawet auta nie mam. No ale co było robić, pojechałam wpadam do serwisu, siedzi tam przy laptopie taki byku, ledwo sie mieści na krześle, i to w moim wieku no to mu mówie co sie dzieje, a on nawet nie podniósł dupy z krzesła, nie podszedł do mnie ( tylko musiałam krzyczeć na drugi koniec pomieszczenia) nie sprawdził czemu to może nie chodzić, tylko odrazu zaczął wpisywać do laptopa dane o gwarancji. No i dałam mu swój nr a on - będziemy sie kontaktować i ze będe musiała jeszcze raz przyjechać No, pozatym to Anka miała wczoraj wyjechać, ale coś tam nie poszło i jedzie w piątek do tego wróci ten jej koleś bo teraz go nie było, więc miała dla mnie więcej czasu, no a teraz pewnie zostane sama hehe, lato mija a ja niczyja ![]() co do facetów, to Anka znalazła nr do tego rozwodnika no i napisała(niby w moim imieniu) ale narazie nie odpisuje. Do tego wymyśliła że musimy iść na dancing to pobliskiego klubu w którym nie kto inny tylko facet z któym w tamtym roku kręciłam jest barmanem ![]() Noo, to tyle chyba z tych dziwnych rzeczy. A z dobrych to jedna taka że w niedziele było takie małe zajście w parku gdzie siedziałyśmy z Anką po którym ona stwierdziła że mam za****** podejście do dzieci i będe dobrą nauczycielką ![]() A i jeszcze sobie kupiłam brązowe butki, koturny, mają 9 cm ( mierzyłam linijką A wczoraj troche wypiłam żeby to wszystko odreagować ![]() Ale kurcze ostatnio strasznie mnie bolało serce, tzn. czasem tylko tak boli a ostatnio tak miałam jakby mi ktoś tysiące igiełek w serce wkłuwał, okropne ![]() ale to po tych wydarzeniach, teraz już jest lepiej
|
|
#3467 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a z ta łodzią podwodną, to rzeczywiście odwalili ![]() a do polskiego życia wrócisz szybciej niż Ci się wydaje wystarczy, że ze znajomymi się wybierzesz gdzieś do klubu, na piwo itd...![]() Cytat:
Cytat:
tylu chłopów tylko na nas dwie... no, ale dziewczyny chyba już nie pozwolą na to, żebyśmy tylko we dwie balowały i jeszcze porywały ich "pieszczochów" ![]() to mnie rozwaliło ![]() ![]() Luna, to miałaś ostatnio przeżycia... ale takie też potrzebne ![]() idź do tego baru, gdzie pracuje ten "eks", zobaczysz, jak nie pozansz kogoś nowego, to może odnowi się znajomość z "eksem'??? ![]() a jak lato ma mijać a Ty niczyja (
|
|||
|
|
|
#3468 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i byście je ujeżdżały. Cytat:
Cytat:
![]() Czemu nie, co żeście tam nawpisywały? Moje pokemony lubią jak je męczę. Cytat:
![]() A ja wiem jaki druk trza wypełnić. W drukach jestem dobra. Koleżance też zawsze wypisuję. Za to ta babka z poczty to chyba jakaś lewa była, jak można tam pracować i nie wiedzieć jaki druk jest do czego. :yyy: 2. Biedna jesteś z tym mp4. Wziął to chociaż ten byku (btw. piękne słowo. 3. Ja bym się brała za barmana. Wiesz ile dostaniesz drinków na koszt firmy? 4. Ja też zawsze linijką mierzę. Miałam takie 12cm kiedyś. 5. Dobrze, że serducho już nie boli tak bardzo. Cytat:
Właśnie planuję się gdzieś wybrać. Dziś nie, bo rodzinka przyjeżdża, ale może popołudniu, albo jutro. W wakacje też trzeba przecież szukać chętnych do haremu. Przecież konkurencja nie śpi. Cytat:
|
|
#3469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() byku przedni A co już nie chcesz się zabarmanić? E tam, fajnie, przygoda ![]() Rany, zawsze się zastanawiałam do czego takie buty mogą pasować Ja narazie nie mogę chodzić w żadnych szpilkach ![]() Dobrze, że już lepiej z serduszkiem, nie strasz Ale miałaś wrażenia, normalnie cisza cisza i jak wybuchło tak ino roz ![]() Ja tam nie chciałam nic ujeżdżać ![]() To Roberta sobie weś, a chociaż Ciebie to już nic nie nawróci ![]() Nie, nic skądże znowu Ekhem.. cztery.Ale jest mi beznadziejnie Do chirurga ide dopiero we wtorek, do takiego innego, bo poprzedni mi nie dał skierowania na prześwietlenie, a ja chce prześwietlenie i w ogóle boję się go, bo nie wiem co to za chirurg Zaczęłam się martwić, bo coś mi się znów stało, a w sobote jest Allegro Power i myślałam żeby iść, ale jak tu iść W dodatku obiecałam mojemu byłemu, że pojadę z nim jak będzie zdawał prawko, no ale nie pojechałam i teraz z pretensjami, że nie zdał przeze mnie ![]() Siedzę w domu jak kołek, oglądam jakieś durne programy w tv i totalnie nikogo nie obchodzę. Jeden ciul tylko sie zainteresował, bo "on wyjeżdża i chce mnie przed wyjazdem zobaczyć", druga berberucha chwali się prawkiem i nie ma co robić to mnie napastuje, że wpadnie. A tak to mimo, że wszyscy są w mieście to nikt chyba mnie nie lubi Jezu jak ja nie lubię nie mieć nikogo a najbardziej wkurza mnie chyba fakt, że moja jedyna była przyjaciółka jest zaręczona
|
|
|
#3470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, dobra, nie oszukuj. Nam możesz powiedzieć prawdę. Cytat:
No to w takim razie muszę przeczytać. Biedna noga, biedna Plot. ![]() Co to to Allegro Power? Ja za to chciałabym wyrazić mój sprzeciw, że jestem niepełnoletnia, a bedziemy mieli Red bull X-figters. Marzy mi się takie wydarzenie, a jak będzie w Polsce to nie mogę iść. ![]() Jak to nie masz nikogo. Już się dwoje do Ciebie doczepiło, dolicz jeszcze nas i uzbiera się całkiem sporo. Ta przyjaciółka to ta, która znała się z chłopakiem krótki czas?
|
|
#3471 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przecie mój harem ze mną był, szłam na śniadanie czy na plaże to oni za mną w rządku dzielnie maszerowali. Także cokolwiek ukradłyście, trafiłyście na podróbki.
|
|
#3472 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
To masz jakąś felerną
Ja teraz mam w telefonie odtwarzacza, więc mi nic więcej nie cza ![]() .... I want a lawyer Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jednak u mnie to Allegro Power jest za tydzień, teraz jest w Zabrzu. To będę mogła iść napewno. ![]() JA TEŻ CHCE NA RED BULL X-FIGHTERS Ale co, przez niepełnoletność nie możemy iść?!?! Gasz, co za debilizm. ![]() Ale wiesz, takich doczepialskich to ja nie chce, nie mówiąc już o was. Ale to Lunki przyjaciółka nie? Co do mojej to ona sie tam z nim trochę dłużej znała, ale nigdy mi go nie przedstawiła, nawet jak jeszcze byłyśmy przyjaciółkami (bo on mieszka 150km od Krk). Ale jest od niej młodszy o rok. Ludzie, co to za narzeczeni jak jedno ma niespełna 17, a drugie dopiero 18 skończyło. ![]() Cytat:
Probably ![]() Cytat:
Umówmy się, co złego to nie ja. Nie mam nic do Twojego haremu, jestem tolerancyjna dla innych wyznań. Robiliśmy przed chwilą z tatą frytki. Po prostu heikum keikum jest teraz w kuchni, zepsuliśmy chyba piekarnik
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3474 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak se znowu pójdą to zostaniemy same i pieszczochy też same więc w czym problem eee, no ja wychodze ale co mi z tego jak mnie małolaty same podrywają ![]() a u eksa jestem spalona ![]() Cytat:
to czemu wieją ![]() tak kwiatki, fioletowe z zielonymi listkami wiszące ![]() teraz to ja już też wiem ![]() nom, ona mi dała jakiś do podatków byku wziął, ale on to raczej wysyła gdzieś eee, ja tam na drinki nie lece a pozatym zachował sie jak ham więc sie wszystko skończyło ![]() 12cm to jeszcze lepiej ![]() chwilowa poprawa ale znowu boli ![]() widocznie egipskie są lepsze Cytat:
a ja właśnie mam pierwsze i to już na starcie zepsute, wada fabryczna ![]() nie ma z kim zabarmanić jak to do czego, do wszystkiego pasują ![]() kurcze no niby lepiej a wcale nie lepiej z tym sercem ![]() to też masz gorsze dni bo jak wracałyśmy z Anką wczoraj to ja sie uparłam że jej pokaże jak policjanci z rozbiegu przeskakują przez barierke ( łapią obiema rękami za drąg i hop) no i pokazałam ... co Cie nikt nie lubi, nie gadaj tak nawet ![]() Cytat:
![]() zostaje tv ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nieładnie usz no i zostałam sama Anka wyjechała, skończy sie narazie moje wieczorne wychodzenie ale za to nażarłyśmy sie wczoraj cukierków z likierem w środku, pycha ale już mi zapowiedziała że po powrocie znajdziemy jakiegoś młotka z ogłoszenia dla mnie, bo ona na darmoche to zawsze może iść a co ze mną ? już chyba wole zostać sama no i kurcze serce mnie coraz bardziej boli wczoraj nie mogłam oddechu złapać tak mnie zakuło Łukasz Żygadło nie jedzie do Pekinu
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-07-18 o 10:46 Powód: literówki :o |
||||||
|
|
|
#3475 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To ja jadę, darmowy autobus mam. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale widzę już jego przyszłość w BMW za kilka lat. ![]() taa, jasne. Cytat:
![]() Cytat:
To normalne, że z Twoją wadą tak pobolewa czy coś się pogarsza? Może warto jeszcze raz iść do lekarza? Masz na to jakieś specjalne leki? ![]() ![]() Szkoda obu, ale Bąkiewicza bardziej. ![]() (Koleżanka z klasy mówi na mnie Bąku, jak gramy w siatkę na wf'ie.
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że jak ![]() ![]() no jedna przyjaciółka moja ![]() wyglądało komicznie ale pewnie że pokaże ![]() a nieee, do lekarza to ja jestem zapisana na 28 lipca także narazie przeżyje do kardio to ja latam co kilka miesięcy i tak już do usranej śmierci to jest na wpół normalne bo czasem boli jak sie czymś zdenerwuje a czasem tak poprostu i to znak że sie pogarsza, ostatnio jak byłam to sie tak pogorszyło leki mam ale średnio działają ![]() no ale co zrobie, musze z tym żyć.. nie jadą bo teraz niby słabo zagrali, jeszcze paru innych ja mimo wszystko wzięłabym ich, w Pekinie będzie tak że najlepsi sie przetrenują, kontuzje, zmęczenie, stres i słabo zagrają, rezerwowi sobie nie poradzą ... a tak byliby zmiennicy
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
A jeździ taki bus darmowy z mojego osiedla do m1 (hipermarketu takiego), a allegro pałer będzie na jego parkingu, wiec wstyd by było nie pojechać.
![]() Cytat:
Ja chodzę do kardiologa raz na rok, wady serca nie odczuwam, czasem tylko mnie zakuje. ![]() Cytat:
|
|
#3478 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lunka plunęłam aż moim DuoFruo, które mama kupiła mi na spróbowanie co to w ogóle jest. Nie mów że zrobiłaś ten ultra-super trik w tych koturnach 9cm? Cytat:
(prosząca się minka, zlitujcie się nade mną, lubcie mnie i zostawcie mi pieszczocha Cytat:
Szczyle głupie. ![]() Cytat:
smaka robisz tylko, a idź Ty Cytat:
Cytat:
obiecuję Ci że zostanę lekarzem i Cię wylecze Cytat:
![]() Tak, jutro. To weś jedź, opowiesz mi o co w tym chodzi, musisz sobie sprawdzić gdzieś w necie gdzie to jest w Zabrzu dokładnie, u mnie to będzie w centrum więc pewnie w Zabrzu też, o ile tam jest jakieś centrum, bo mało znane miasto jak dla mnie. Dlaczemu? ![]() Ja w sumie nie pytałam. Cytat:
![]() Tylko, że moja już nie zasługuje na miano mojej przyjaciółki, więc to się nie liczy. ![]() Cytat:
To może czas je zmienić? W sumie na tym się nie znam, ale chyba nie powinno tak być? U mnie w rodzinie ciotka, babcia mają arytmie (wiem, że to nie to co Ty masz, ale skojarzyło mi się), były w szpitalach jak byłam mała (więc nie pamietam co im robili) i teraz już jest dobrze, ale ponoć kiedyś było dużo gorzej. Więc może Ciebie też uda się naprawić? ![]() Aha, ogłoszenie parafialne do Kasi. Angel Cie pozdrawia, bo widziała że wróciłaś i cieszy sie, że wróciłaś cała i niezdrowa (psychicznie ).Wyszedł dziś już nowy Red Bulletin, zabieram sie za czytanie, pytanie czy coś zrozumiem. Aaaaa, byłam się szczepić. Ledwo dokulałam do ośrodka, baba w ogóle nieprofesjonalnie zrobiła szczepionke i mnie boli. Co za debil, sama bym sobie lepiej wbiła tą strzykawke, bosz.
|
|
|
#3479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz wkładam moje 12cm i idę trenować. Cytat:
Cytat:
20min. jazdy i tadamm! ![]() Bo w ich mniemaniu to ja nawet do Warszawy nie dojadę, tylko pobiją mnie, zgwałcą i wyrzucą z pociągu zanim zdążę powiedzieć red bull x-figters. ![]() Cytat:
BTW. Gdzie Ona sie w ogóle podziała? ![]() Cytat:
|
|
#3480 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Połamania nóg.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Angel mówi, że Nathan złamał jej serce i jest bardzo nieszczęśliwa i zamyka go w pokebolu. NIEDOCZEKANIE Cytat:
![]() Aha. .... w takim razie nie mam tu czego szukać. żegnam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

). Plot nie martw się ja zostaję
, jak Cię głupawka walnie to mi się udzieli z pewnością 
taaak, na wszystkim 

)
Tylko Nat i Bożuch są ziomy. 

no to mu mówie co sie dzieje, a on nawet nie podniósł dupy z krzesła, nie podszedł do mnie ( tylko musiałam krzyczeć na drugi koniec pomieszczenia) nie sprawdził czemu to może nie chodzić, tylko odrazu zaczął wpisywać do laptopa dane o gwarancji. No i dałam mu swój nr a on - będziemy sie kontaktować