|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kolorówka, pięlęgnacja za drobiazg
Można pisać. Poniższe rzeczy oddam za drobiazgi.
![]() proszę pytać. Zdjęcie 1 Od lewej: Cień do powiek wykręcany Oriflame. Kolor Night Fever. Zużycie na zdjęciu. Eyeliner Oriflame. Zużycie minimalne. Kolor brązowy. Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy nei maPomadka ochronna do ust o zapachu wiśniowym Venita. zuzycie znikome. Błyszczyk nowy. Paletka cieni Cantare. Zdjęcie 2 Od lewej: Fluid Oriflame Giordani Gold. Kolor natural beige. Zużycie niewielkie. Bez zakrętki nie ma ;-) Fluid Missy Sporty. Kolor 3 Dark. Zuzycie ok. 40%. Zielony lakier Simple Beauty Mini. Zużycie ok.20% nie ma Pomarańczowy lakier Simple Beayty Mini. użycie ok.20%.nis ma Paletka do makijażu, w której znajdują sie: cienie, błyszczyk i kredka. Zdjęcie 3 Od lewej: Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. nie ma Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Balsam Re-fine Avon. Użyty raz.nie ma Mleczko do opalania Bronze Kids SPF 50 Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40%. Nowy żel do mycia z minerałami z Morza Martwego NOWY, nie otwierany.nie ma Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-07-25 o 22:20 |
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Próbki.
Posiadam 5 próbek kremu Chanel i Loral.nie ma Pianka Under Twenty. Zużycie widoczne na zdjeciu. Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%.nie ma Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-07-21 o 18:26 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zielony lakier Simple Beauty Mini. Zużycie ok.20%
Pomarańczowy lakier Simple Beayty Mini. użycie ok.20%. Eyeliner Oriflame. Zużycie minimalne. Kolor brązowy. Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy ![]() coś u mnie??
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
to zależy co ci się u mnie spodobało
Bo z kosmetyków może coś znajde, a jak wiecej to może z ciuchów? Napisz co Ci sie podoba to pomyślimy
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Fonko, oprócz kremu Cepan podoba mi się jeszcze u cie3bie krem z Bielendy do włosów. A może znalazłabys u mnie coś innego niż ten komplet srebrny?
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Witaj! Znajdziesz cos za
-Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes, -Pomarańczowy i Zielony lakier Simple Beayty Mini, -żel do mycia z minerałami z Morza Martwego -5 próbek kremu Chanel ? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Hey
Może bym się nawet wymieniała za strój za kilka kosmetyków stąd (z ciuchów nic nie znalazłam) Zależy tylko, który strój chcesz, bo mają różną wartość Dodałam tez kilka nowych.. może się spodobają Odp. w moim wątku!!
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Moze cos u mnie za:
Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy Pomadka ochronna do ust o zapachu wiśniowym Venita. zuzycie znikome. Błyszczyk nowy. Fluid Oriflame Giordani Gold. Kolor natural beige. Zużycie niewielkie. Bez zakrętki. Fluid Missy Sporty. Kolor 3 Dark. Zuzycie ok. 40%. Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40% Pianka Under Twenty. Zużycie widoczne na zdjeciu. Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%. Moze nie za wszystko, ale za cos moze cos znajedziesz?
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Interesowały Cię u mnie: błyszczyki, STHER NUTR ALOE, STHER JABORANDI, STHER GARLIC, STHER SHEA BUTTER, Zioła na ratunek włosom wypadającym oraz przetłuszczającym się - Tatarak kłącze. Mnie interesują w kolejności: - Nowy żel do mycia z minerałami z Morza Martwego NOWY, nie otwierany - Fluid Oriflame Giordani Gold. Kolor natural beige. Zużycie niewielkie. Bez zakrętki. - Balsam Re-fine Avon. Użyty raz. - Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10% Pozdrawiam
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie:
Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy ![]() Balsam Re-fine Avon. Użyty raz. Nowy żel do mycia z minerałami z Morza Martwego NOWY, nie otwierany. Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%. Co Ty na to? |
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
hej D..
pytalas w moim watku o rózne drobiazgi, wskazalam na tusz ale jakos sie rozmowa urwała więc pytam co dalej? i czy ten tusz byl dawno otwierany?Pozdrawiam |
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
no jedna saszetka mnie nie interesuje.
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Smackersy chętnie wymienię na jakieś błyszczyki i pomadki w płynie. trzy saszetki za Smackersa to nawet się nie opłaca wysyłać- ani mnie ani Tobie. ja już naprawdę dużo razy widziałam Twój wątek i obejrzałam wszystko- przyznasz, że miałam wiele okazji.
nic mnie nie zainteresowało.
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
Cień do powiek wykręcany Oriflame. Kolor Night Fever. Zużycie na zdjęciu. Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy Zielony lakier Simple Beauty Mini. Zużycie ok.20% Pomarańczowy lakier Simple Beayty Mini. użycie ok.20%.. Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40%. |
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się również:
Tusz do rzęs Rimmel. Glam'Eyes. Użyty 3-4 razy oraz Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
u ciebie widzę fluid oriflame i krem flos lek
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
interesowalby mnie amethyst i ten podklad Fluid Oriflame Giordani Gold. Kolor natural beige. Zużycie niewielkie. Bez zakrętki. Powiedz czy za Kylie, Hypnose i inglota oddalabys twoje 2 rzeczy?
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Balsam Re-fine Avon. Użyty raz. Mleczko do opalania Bronze Kids SPF 50 Krem antybakteryjny @nti @cne (Anti-Acne) Flos-Lek. Uzyty raz. Mleczko prostujące Bielenda Graffiti 3D. Użyte raz. Balsam Re-fine Avon. Użyty raz. Mleczko do opalania Bronze Kids SPF 50 Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40%. Sunsilk Proste włosy. Krem ułatwiający prostowanie. Uzyty raz. Krem Nastolatki. Zużycie ok. 40%. |
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Donko, za ten krem cepan już się zaminiałam
![]() Może miałabyś coś jeszcze z mojej wish listy? Bo zależy mi na wyzbyciu się kosmetyków. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

Odp. w moim wątku!!
ZAPRASZAM!