|
|
#421 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Dziewczyny pięknie dziękuję za życzenia
![]() Cytat:
, a jak juz tak się dzieje to ma bardzo lagodny przebieg. Ja się wsiekam, miotam, gestykuluję TZ slucha po czy spokojnie mowi co myśli, a ja potrzebuję parę godzin na ochlonięcie i koniec klotni![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super cieszę sie razem z Toba bo doskonale wiem jakie to cudowne wydarzenie i jakie oczekiwane ![]() ejj tam maly foch dobry rzecz ![]() Cytat:
Ja bym chciala szczegoły tej świetności ![]() Wiesz sama na urlop nie mogę to sobie chociaz o nim poczytam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Apetyczna czekoladką sie zrobiłaś ![]() Masz slicznie obcięte wlosy
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-07-22 o 12:32 |
||||||||
|
|
|
#422 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ceny podobne jak w Polsce nad morzem (piwo w lokalu 6-7zł, frytki 7zł, wielka pizza dla 4 os. 30zł, naleśnik z marmoladą 5zł, kukurydza na plaży 4zł, wynajem leżaka na cały dzień 5zł). Trochę żałuję że tak mało zwiedziliśmy ale myślę że za rok to się nadrobi Jak coś to pytaj. Chętnie odpowiemCytat:
Karlovacko lało się strumieniami Skóra mi schodzi z pleców
|
||
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. A ja po prostu nie lubię żadnych drinków (nie licząc tego red bulla) ani wina...Dzisiaj zobaczę się z przyjaciółką bo jutro jedzie do domu i wróci dopiero we wrześniu... Lecę się szykować
|
||
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Część 1
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Część 2
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne widoczki.. i ta blękitna woda
Jestem wsciekła jak ta lala ![]() Mam wrazenie ze od kilku miesięcy pracuję sama. Pan dyrektor chyba postanowil w ogole do pracy nie chodzić. Jak jest to jest 2 godziny..ale najczęściej jednak w ogole go nie ma. Przejelam już wszystkie jego obowiązki...bo najzwyczajniej w swiecie nic nie robi. Nie oddzwania do ludzi, nie wystawia faktur, miesza mi w papierach. Co chwila odbieram jakies telefony z pretensjami....musze się tlumaczyc za niego i jeszcze robic to czego on nie zrobil mimo ze powinien. Ja nie wiem dlaczego gora na to nie reaguje...moze po prostu o tym nie wiem. Wydaje mni sie ze oko brata w biurze się popsulo i nikt nie wie ze moj dyrektor dostaje pensję za niebycie nigdy w pracy. Przeciez kurcze nie nakabluję na niego do prezesa. Pozarym lubię chlopa jakby nie bylo. ![]() Ejjj masakra.
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
Hanno, wszystkiego naj naj przez dlugie lata
Czeremchowa, super mieliscie wakacje A ja jestem tak wsciekla bo po 2 dniowym wyjezdzie na dzialke mam pamiatke na 2 tygodnie. Oprycha!!!!!! Normalnie chce mi sie beczec i najchetniej bym wszystkie talerze wytłukła!!!! |
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
o jak ja chcę na urlop
![]() piękne te widoczki chorwackie a ja się kiszę w biurze |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
czeremchowa piekne widoki, cudne
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprych Ci nie zejdzie w 3 tyg?
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
haniu moze delikatnie zasugeruj swojemu dyrektorowi np. że potrzebujesz pomocy, ze masz nawał spraw do załatwienia, ze nie wyrabiasz się z papierami, moze da mu to cos do myslenia, jeśli jest domyślny oczywiście.
Choć tak naprawde to nic nie mozesz zrobic w tej sparwie, jedynie czekać az prezes sam sie o tym dowie, bo cóż innego Ci pozostaje, przeciez nie nakablujesz na swego szefa Czarna.Noc a na opryszczkę podobno Zovirax jest skuteczny, warto kupic choc słyszałam ze jest drogi, warto przejśc sie do apteki, tam doradzą coś dobrego w rozsadnej cenie. Powinno Ci zejść w ciągu 3 tyg. jeszcze jak uzyjesz jakiejś masci to napewno zejdzie
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Jak cudownie, niedługo tam będę
. Haniu, nie dziwie sie ze jesteś wkurzona ale sytuacja trudna do rozwiązania...
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka jest genialna. Wylała colę, oblała wszystko na stoliku i... mnie . Jakbym ja wylała colę to bym oblała przede wszystkim siebie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Pustki dzisiaj niesamowite...
|
|
|
|
#437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam masc Erazaban, bo Zovirax juz nie jest skuteczny Sladu nie bedzie? :P widze, zes szczesliwą nieposiadaczka tego wirusa? ![]() slad zostaje na dluugie lata
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię tego, ale już tak mam. Foch mija raczej szybko ![]() Poemi, a czy w tej diecie "przeciwmiesiączkowej " je się jakieś rzeczy pochodzenia zwierzęcego, typu mleko, sery, jajka, dodatkowo ryby? |
|
|
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bycmoże jestes podatna na wirusa opryszczki
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie miałam opryszczki, ale to podobo bardzo boli
|
#443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Jak się zorientowałam to zovirax i po 3 dniach nie było śladu. Później jak mi się robiła opryszczka to stosowałam na nią tribiotyk (chociaż nie powinno się tego robić) i też od razu znikała.
|
||
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
No to dla mnie wszystko jasne. Diety oparte na samych owocach i warzywach nie są zdrowymi dietami
|
|
|
|
#445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jedynie pocieszajace jest to ze ma wyżuty sumienia czasami i jak się tak przydazy ze jest w pracy ja wychodzę wczesnie..ale akurat to mi się nalezy..bo co sobotę praktycznie ja pracuję a za soboty mozemy sobie godziny odbierac..więc za bardzo nie mam mu o co hymnow pochwalnych pisać. Wiecie jak to jest niby jestesmy na stopie koleżeńskiej, ale to on moze mnie zwolnić bo jest dyrektorem oddzialu nie ja jego ![]() Generalnie szlag mnie trafia bo to przez niego tracimy klientow (wiadomo jak ktos prosi od kilku miesiecy o telefon na ktory doczekać sie nie moze to zrezygnuje z klupna imprezy u nas). Moj mąż ma ochotę zadzwonic do centrali podszyc się pod klienta i nakablowac na niego. Zresztą w koncu na serio jakiś klient to zrobi. Nawet klienci mi wspołczuja i na wejsciu mowią "a pani biedna znowu sama". Generalnie postanowiłm robić swoje, nie przejmowac jego obowiązków...niech się dzieje co chce.
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zaprzątaj sobie głowy jego obowiązkami, bo faktycznie Tobie się zbiera za wszystkie nie terminowo zrobione prace, telefony itd. Pomysł żeby mąz podszył sie pod klienta i nakablował tez jest dobry W koncu trzeba sobie jakos radzić
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego nie? W sumie nic innego nie pozostaje. Żywność przetworzona jest niezdrowa. Nabiał w większości też.
|
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję jednak poczytać więcej na ten temat, zanim podejmiesz decyzję. |
|
|
|
|
#449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od tego czasu mam jak sie bardzo wychlodze lub mnie przewieje ale na szczescie tylko 1 do roku, w lato. Najczesciej znika blyskawicznie jak sie posmaruje zanim wyskoczy a ja znow olalam 1szy objaw :/Kaska: to nie boli w ogole tylko brzydko wyglada
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

Stwierdziłam, że chyba mu się coś pomerdało. Od razu zmienił zdanie 
i juz mi prawie nie gasnie autko
.