Wymarzony pierścionek - część X - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-21, 16:19   #391
DianaM
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Mamy dziś rocznice ślubu.
To gratulacje!!! Życzę kolejnych wspaniałych wspólnie przeżytych lat

Poemi i jak te kokosanki smakują? Dobre? Bo przepis faktycznie banalny, może bym jutro zrobiła

A może któraś z Was zna przepis na jakieś fajne SZYBKIE dobre ciasteczka? Bo mam jutro z samego rana gości i rano jak dojade do domu, to będzie jakaś 7 rano będę miała co najwyżej godzinkę na zrobienie jakiegoś żarełka
Stary 2008-07-21, 16:28   #392
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość

Poemi i jak te kokosanki smakują? Dobre? Bo przepis faktycznie banalny, może bym jutro zrobiła

A może któraś z Was zna przepis na jakieś fajne SZYBKIE dobre ciasteczka? Bo mam jutro z samego rana gości i rano jak dojade do domu, to będzie jakaś 7 rano będę miała co najwyżej godzinkę na zrobienie jakiegoś żarełka
Nie wiem, ale przypuszczam, że bardzo słodkie są, w końcu połowa to cukier.

Kruche ciasteczka się szybko robi i z tego co pamiętam to dobre są
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 16:53   #393
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
No to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy . Na pewno jeszcze dzisiaj jakoś fajnie się pogodzicie

Przepis jest banalny: 200 g wierków kokosowych, 200 gramów cukru, jedno jajko. Wymieszać wszystko, uformować kuleczki, układać na blasze i piec w 170 stopniach aż będą złociste (ok. 10 minut, ale trzeba pilnować).
Ogólnie nie lubię kokosanek, ale wiórki leżały i się marnowały więc upiekłam . W necie są różne przepisy i chciałam zrobić takie z dodatkiem mąki i masła (chyba byłyby lepsze), ale nie miałam masła w domu.
Dzięki
Generalnie już jestesmy pogodzeni ale troszkę musze jeszcze przyfoszyc

Czyli takie bardziej bezy z kokosami.
Kurcze mi się marzą takie kokoski jak kiedyś jadłam u kolezanki (pamiętam ten smak od 10 lat). Były takie wilgotne...genialne.
Nigdy juz takich nie jadłam..a batdzo bym chciała.

Cytat:

Dzięki
Moze to nie jest jakoś szczegolnie wyszukane, zdrowe i swiadczące o dobrej "pani domu", ale ja dla niespodziewanych gości mam zawsze w szawce babeczki dr oetkera. Robi się je w 3 minuty (a piecze w 20) i sa pyszne. Jogurtowe lubię najbardziej.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 17:19   #394
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Moze to nie jest jakoś szczegolnie wyszukane, zdrowe i swiadczące o dobrej "pani domu", ale ja dla niespodziewanych gości mam zawsze w szawce babeczki dr oetkera. Robi się je w 3 minuty (a piecze w 20) i sa pyszne. Jogurtowe lubię najbardziej.
Też mam w szafce te babaczki Z płatkami czekoladowymi. Tylko, że ich jest w opakowaniu tylko 12 szt, a jak mi zjadą ludzkiska to musiałabym zrobić chyba ze 4 kartony
Stary 2008-07-21, 17:27   #395
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Generalnie już jestesmy pogodzeni ale troszkę musze jeszcze przyfoszyc

Kurcze mi się marzą takie kokoski jak kiedyś jadłam u kolezanki (pamiętam ten smak od 10 lat). Były takie wilgotne...genialne.

Dzięki
Nie są takie delikatne jak bezy (jajko w całości bez żadnych ceregieli) i w sumie w środku są wilgotne (a jak były ciepłe to się rozpadały przy zdejmowaniu z blachy, dopiero po wyscnięciu dało się je zdjąć w całości). Poszukaj w necie przepisów, są różne i myślę, że te z mąką i masłem może wyjść ciekawie. A odnośnie tych bez, pierwszy przepis jaki znalazłam to właśnie piana z cukrem + kokos. Wolałam tak nie ryzykować bo jakoś mi się ten przepis nie widzi .

O, i z tej serii pudełkowej są jeszcze kruche ciasteczka i są świetne . Dobra, wyszłam na maniaka kruchych ciasteczek
Stary 2008-07-21, 17:32   #396
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Hej . Ja poszłam na wesele w czarnej sukience, ale najpierw wyczaiłam czy para młoda nie jest przesądna... Bo znam parę która wszystkie swoje niepowodzenia zrzuca na osobę która przyszła w czarnej sukience na ich wesele
Cóż, ja byłam chyba 4 lata temu na weselu u kuzyna TŻ (mój T. był jego świadkiem i starostą na weselu). Przyszłam w czarnej kiecce, takiej ze stójką (niby orientalnej). Obecnie kuzyn nie mieszka już ze swoją żoną Czekam tylko, aż nawiedzi mnie wściekła żona

Cytat:
Rano poprztykałam sie z mężem
To chyba przez ta aurę panująca na zewnątrz. Teraz już jest OK.
Zaswiecilo slońce, a mi przeszedl foch.

Panowie konczą nam dziś kuchnię..więc nici z wyjscia na romantyczną kolację a tym bardziej na przygotowanie romantycznej kolacji w domu.
Będziemy chinczyka na wynos wsuwac
Ja się wczoraj pożarłam z TŻ. Nawet się popłakałam. U nas bywa gorąco, ale szybko się godzimy

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! My mamy za tydzień w niedzielę 8. rocznicę naszego bycia razem. TŻ, prawdziwy romantyk, zaproponował, czy nie moglibyśmy świętować dzień wcześniej... Stwierdziłam, że chyba mu się coś pomerdało. Od razu zmienił zdanie

Cytat:

Dzięki
Mniam, zjadłabym takie ciasteczka Nie widziałam ich chyba nigdzie (no, nie patrzyłam jakoś szczególnie ).
Takie wilgotne kokosanki mam okazję zjeść co najmniej raz w roku, przy okazji festynu odpustowego Wtedy sprzedawane są takie typowe słodycze, między innymi tradycyjne kokosanki

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 17:44   #397
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cóż, ja byłam chyba 4 lata temu na weselu u kuzyna TŻ (mój T. był jego świadkiem i starostą na weselu). Przyszłam w czarnej kiecce, takiej ze stójką (niby orientalnej). Obecnie kuzyn nie mieszka już ze swoją żoną Czekam tylko, aż nawiedzi mnie wściekła żona

Mniam, zjadłabym takie ciasteczka Nie widziałam ich chyba nigdzie (no, nie patrzyłam jakoś szczególnie ).
Takie wilgotne kokosanki mam okazję zjeść co najmniej raz w roku, przy okazji festynu odpustowego Wtedy sprzedawane są takie typowe słodycze, między innymi tradycyjne kokosanki

Hehe, no, jeśli była przesądna to na 100% chce Cię zabić
A tak na poważnie to ja widzę sprawę tak: jeśli ktoś miałby poczuć się urażony moją czarną sukienką, ewentualnie widzieć we mnie przyczynę swoich niepowodzeń to ubiorę się inaczej . Na szczęście przesądność trudno ukryć . A jeśli para młoda nie wierzy w takie przesądy to nie ma problemu i zakładam czarną sukienkę

W gimnazjum koleżanka przyniosła kokosanki na moje urodziny. Akurat miała w domu i chciała żeby było miło . Po roku ja kupiłam kokosanki specjalnie z myślą o niej, koleżanka bardzo się ucieszyła . Kokosanki od niej ciągle leżały w szafce, ale ciiiii

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-21, 18:29   #398
ANITKA79
Zadomowienie

Witajcie, nie mam kiedy z Wami pisac

Dzis tez oczywiscie jazdy mialam i juz mi prawie nie gasnie autko
W weekendzik bylismy na urodzinkach u przyjaciol i wrocilismy nad ranem, potem szbkie spanie i do mnie na 12 ta bo tato mial wczoraj imieniny. Jeszcze po drodze po prezent dla niego
Na szczescie udalo sie wszystko zsynchronizowac.. Goscie siedzieli do pozna, wiec wieoczrem czekalo mnie mycie sterty naczynale Tz kochany pomogl

Za chwile siadam do nauki, wiec nie bedzie mnie na wizazu

Haniu nie wiem o co chodzi, ale wierze ze u Was szybciutko zaswieci slonko, bo sie kochacie

Pzs 1 Bardzo ladna z Ciebie dziewczyna

Diana, M Ja kiedys tu podawalam przepis na rogaliki z marmolada, po prostu pychotka

Natalko, pozdrawiam Cie serdecznie i pisz czesciej

Buziaki dla was wszystkich i tymczasem
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 19:22   #399
twin--maid
Zakorzenienie

Dorinko:

Przez długie lata
wspólnego życia w małżeństwie
bądźcie ze sobą złączeni
jak gałązka z pniem , z którego wyrasta ,
a mimo trudności życiowych
niech Was mech zniechęcenia
nigdy nie obrasta.

Znalazłam w necie a ładnie zbiera moje myśli

Haniu
wszystkiego najlepszego. Oby nigdy nie zabrakło Wam miłości w Waszym małżeństwie

Diano polecam Ci ten przepis. Łatwy, szybki a ciasteczka pychotka. Odkąd znalazłam przepis raz w tygodniu je robię. Nie mam szprycy więc formuję kulkę z ciasta i ją rozgniatam. Wychodzi mi kształt a'la biszkopty

Dziewczyny już tylko 1,5 tygodnia i przeprowadzam się
Stary 2008-07-21, 19:24   #400
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Diana, M Ja kiedys tu podawalam przepis na rogaliki z marmolada, po prostu pychotka
Kochana, a masz go może gdzieś "na wierzchu"?
Stary 2008-07-21, 19:25   #401
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Diano polecam Ci ten przepis. Łatwy, szybki a ciasteczka pychotka. Odkąd znalazłam przepis raz w tygodniu je robię. Nie mam szprycy więc formuję kulkę z ciasta i ją rozgniatam. Wychodzi mi kształt a'la biszkopty

Dziewczyny już tylko 1,5 tygodnia i przeprowadzam się
Ale o którym przepisie mowa, chlip?
Stary 2008-07-21, 19:28   #402
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Ale o którym przepisie mowa, chlip?
http://smaczny.pl/przepis,kruche_ciasteczka_ucierane

Sorki, zapomniałam dodać link

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2008-07-21 o 19:35 Powód: poprawka
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 20:09   #403
Poemi
Zakorzenienie

http://www.wegetarianie.pl/Article1706.html Co o tym myślicie? TŻ ma swoją teorię (jak dla mnie lekko makabryczna) i uważa, że to lekka przesada, ale ja chcę spróbować. Po wakacjach. Może.
Stary 2008-07-21, 20:30   #404
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Wyglądają smakowicie. Jutro je zrobię. Dziękuję
Stary 2008-07-21, 22:10   #405
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Haniu, oby takich rocznic (no może bez fochów) było jeszcze dziesiąt

Poemi, Twoje pomysły są dla mnie zbyt ekscentryczne

Lemoorko, jak tam w pracy? mam nadzieję, że się pojawisz i pochwalisz

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 22:16   #406
mekintoszek
Rozeznanie

Cześć Dziewczęta
Melduję się, wszystkiego nie nadrobiłam ale jestem...
jesteśmy po wakacjach z TZtem, było świetnie, a teraz czeka nas powrót do rzeczywistości.
Do wszystkich Was się nie odniosę niestety, ale do kilku chociaż...
Poemi, zacznij jeść, nie dąsaj się na kolegów o zachowania, które sama przejaiasz. Piszesz, że jesteś cięta i trafiasz w czułe punkty znajomych, a o to samo dajesz kolesiowi liścia w twarz...no sorki. Uderzenie w twarz jest bardzo poniżające. Raz tak pacnęłam kumplowi i baaardzo go to uraziło, mimo że zasłużył.
Jednak najważniejsze-co to za głodówka jak pijesz tony alkoholu-zacznij dziewczyno dbać o siebie i nie staraj się na siłę być nadzwyczajna...

Haniu gratulacje z okazji rocznicy!!! a co do dziecka-my mamy plan jak skończę studia. Teraz jestem napalona, ale czy za ten rok, dwa lata tak będzie to nie wiem :/

Madziu, fajny domek macie. Ożywa go troche , jak Hania radziła, bo taki sterylny jest narazie. Dużo kasdy nie potrzeba, a będzie bardziej przytulny.

Dorinko, MĘŻATKO, co u Ciebie???? Pewnie błogostan, ale mimo wszystko odezwij się do nas.

Caperucitaroja, po ślubie masz bana na net??
Pozostałe dziewczęta przepraszam, że nie tak osobiście, ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć po kilkunastodniowej nieobecności.
pozdrawiam Was serdecznie,
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-21, 22:50   #407
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
Poemi, zacznij jeść, nie dąsaj się na kolegów o zachowania, które sama przejaiasz. Piszesz, że jesteś cięta i trafiasz w czułe punkty znajomych, a o to samo dajesz kolesiowi liścia w twarz...no sorki. Uderzenie w twarz jest bardzo poniżające. Raz tak pacnęłam kumplowi i baaardzo go to uraziło, mimo że zasłużył.
Jednak najważniejsze-co to za głodówka jak pijesz tony alkoholu-zacznij dziewczyno dbać o siebie i nie staraj się na siłę być nadzwyczajna...
Hej Mam nadzieję, że porządnie wypoczełaś

Zacznę w piątek. Krótkie głodówki są bez sensu. I jakie tony alkoholu? Wypiłam bardzo mało, piwko, drinka, 3 wódki z red bullem... Wiem, że nie powinnam bo to niezdrowo tak na głodówce, no ale stało się, grunt, że kontrolowałam ilość.
A z tym kolegą TŻ-a to jak to widzisz? On mi dogryza, a ja co? Nic mam nie mówić i się uśmiechać? A że akurat trafiam w czułe punkty? Nie robię tego specjalnie, po prostu tak mi wychodzi... Natomiast moja przyjaciółka uważa, że jak ktoś ma jakiś problem, jakieś wątpliwości, coś o czym nie chce mówić to ja od razu w rozmowie od tego zaczynam.
Liść był za "poklepanie" mnie po twarzy. Ja go nie dotykam. No dobra, raz przez przypadek dotknęłam jego ramienia (zagapiłam się, on szedł przede mną, stanął, a ja szłam dalej i ręką dotknęłam jego ramienia) i niefajnie się poczułam. Nie lubię gdy mnie obcy dotykają...
A tak w ogóle to doszłam do wniosku, że nie będę z nimi nigdzie łazić. Wkurzają mnie nieziemsko więc szkoda nerwów. Ewentualnie spotkania w mniejszej grupie typu TŻ, ja i jakiś kolega TŻ-a. Wtedy jest fajnie i nie ma tych ich tekstów.
Nie staraj się być na siłę nadzwyczajna... O co chodzi bo nie rozumiem?

TŻ będzie jutro miał ciężko ze mną. Mam "fazę" na schroniska... Co jakiś czas mi się przypomina, cały dzień przeglądam strony schronisk i ryczę nad zdjęciami. Oczywiście obecność TŻ-a obowiązkowa. Gdyby nie to, że już mam psy to bym jakiegoś wzięła
Stary 2008-07-22, 02:47   #408
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Ufff wszyscy potwierdzili! Czyli w środę metamorfoza, ale sie cykam ;p Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko poszło dobrze
Trzymamy . Nema, jak tam twoja modelinowa biżuteria?

Cytat:

Cytat:
i juz mi prawie nie gasnie autko
I tak trzymać . Zdolna dziewczyna!

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
jakieś konkretne plany urlopowe?
W czwartek wieczorem na musical, w piątek raniutko na trzy dni do miasteczka, gdzie jest z 6-7 resorów z basenami, spa, rollercoasterami. Ale chcemy głównie poleniuchować, popływać. Nikt z naszych znajomych nie chciał skorzystać z dwóch wolnych miejsc w samochodzie (wszyscy chętni gdybyśmy sob-nd), więc jedziemy sami, ale od początku taki był plan.

Niestety nasze wakacje muszą się ograniczyć do 3-dniowych weekendów. Tak to jest jak się ma 10 dni urlopu w roku... no cóż. To Ameryka a nie Francja czy Włochy .

Poemi: co do artykułu. Miejscami wydawał mi się ciut monotonny. Co do faktu, że dobrze dobrana dieta bazująca na owocach i warzywach nikomu nic złego nie zrobi - a może i pewnie przyczynia się do poprawy zdrowia, i co za tym idzie wyglądu i samopoczucie - zgodzę się, i popieram nacisk na spożywanie większej ilości takiego jedzonka.
Co do braku miesiączki - gdybym nie brała tabletek - nie miałabym okresu wcale (nie, nie jestem jedną z tych co nie mają okresu, bo zdrowo żyją ). Jednak, kobiety które mają mniej niż 3-4 okresy w roku mają o 30% większe ryzyko rozwinięcia raka endometrium oraz endometriozy niż kobiety menstruujące regularnie. Między innymi dlateego biorę tabletki. Też mogę poszukać długich i mądrych artykułów na ten temat, że kobieta powinna menstuować. Mogę też nagrać mojego lekarza na dyktafon .

Edytowane przez rav12345
Czas edycji: 2008-07-22 o 03:46
rav12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 03:20   #409
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Haniu!! Wszystkiego naj z okazji rocznicy Duuuuużo miłości i takich tam pierdół

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 07:51   #410
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
W czwartek wieczorem na musical, w piątek raniutko na trzy dni do miasteczka, gdzie jest z 6-7 resorów z basenami, spa, rollercoasterami. Ale chcemy głównie poleniuchować, popływać. Nikt z naszych znajomych nie chciał skorzystać z dwóch wolnych miejsc w samochodzie (wszyscy chętni gdybyśmy sob-nd), więc jedziemy sami, ale od początku taki był plan.

Niestety nasze wakacje muszą się ograniczyć do 3-dniowych weekendów. Tak to jest jak się ma 10 dni urlopu w roku... no cóż. To Ameryka a nie Francja czy Włochy
Naprawdę tak mało jest wolnego w USA? Nie spodziewałam sie, 10 dni to można zużyć na załatwianie jakichś spraw i nagłe wyjazdy a gdzie dłuższy odpoczynek? Moja mama twierdzi, że odpocząć można dopiero wtedy, jak się ma 3 tygodnie wolnego.

Rav, miałabym prośbę do ciebie. Mój brat jest w USA na wakacje i miałam mu podać jakieś kosmetyki, które mógłby mi kupić tam (wiem, że wyższa półka jest sporo tańsza, albo może jakieś firmy dobre, których nie ma u nas). Jeszcze się nie rozglądałam, jak to dokładnie wygląda. Ale może wiesz, albo jakieś rzeczy, które zawsze kupujesz do Polski, bo tu ich nie ma. Nie wiem, czy wiesz, o co mi chodzi. Dzięki w każdym razie z góry
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 08:11   #411
L_V
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

Haniu, wszystkioego najlepszego z okazji waszej rocznicy. Sto lat razem!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 08:22   #412
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Moja mama twierdzi, że odpocząć można dopiero wtedy, jak się ma 3 tygodnie wolnego.
nawet wczoraj w RMF-ie maglowali ten temat

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 08:31   #413
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Trzymamy . Nema, jak tam twoja modelinowa biżuteria?
Oj daaawno nic nie lepiłam. Jakoś wena odeszła, albo może chęci, ale myślę o tym czasami, żeby wrócić Ostatnie co zrobiłam, to podarowuję dziewczynce z fundacji mam marzenie. Takie dziecięco-księżniczkowe. W sumie powiem szczerze, że właśnie dziecięca biżuteria mnie najbardziej bawiła.

Dzień dobry kobietki Zaraz wyrszam na miasto w poszukiwaniu ubrań dla dziewczyny, co jutro przejdzie metamorfozę, tyle że nie znam jeszcze jej wymiarów :/ Heh.
Stary 2008-07-22, 08:57   #414
asiuk
Zakorzenienie

Witam!

Dziś wstałam ciut wcześniej, za chwilę zmykam do drugiego kompa, popracować trochę. Mam fazę lekkiego załamania pod tytułem "dyplom". Chyba nie zdążę się obronić we wrześniu Wiem, że to nie koniec świata, ale właśnie po to razem z TŻ wybraliśmy październikową datę ślubu, żebym zdążyła pozamykać wszystkie sprawy uczelniane. Jestem zawiedziona samą sobą.

Cytat:
Witajcie, nie mam kiedy z Wami pisac

Dzis tez oczywiscie jazdy mialam i juz mi prawie nie gasnie autko
No widzisz, jaka zdolniacha z Ciebie! Mi na wszystkich jazdach samochód tylko raz nie zgasł - była to jazda egzaminacyjna

Cytat:
Ale smaka robisz! Ja jestem uzależniona od slodyczy i obiecałam sobie, że postaram się drastycznie ograniczyć ich spożywanie. Wczoraj nie zjadłam żadnej krówki

Cytat:
http://www.wegetarianie.pl/Article1706.html Co o tym myślicie? TŻ ma swoją teorię (jak dla mnie lekko makabryczna) i uważa, że to lekka przesada, ale ja chcę spróbować. Po wakacjach. Może.
Nie doczytałam całości. Ja nigdy nie uważałam, że okres to coś normalnego Tylko jakoś nie chce mi się wierzyć, że dietą mozna zlikwidować tę niedogodność. Myślę, że byłoby mnóstwo artykułów na ten temat w prasie kobiecej.

Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta
Haniu gratulacje z okazji rocznicy!!! a co do dziecka-my mamy plan jak skończę studia. Teraz jestem napalona, ale czy za ten rok, dwa lata tak będzie to nie wiem :/
Cześć, Mekintoszku
Ja na razie napalona nie jestem, choć mam "przebłyski" instynktu macierzyńskiego Nie chcę jednak w najbliższym czasie wpuszczać do mojego życia z TŻ osoby trzeciej (wiem, brzmi to dość brutalnie - widocznie nie jestem jeszcze gotowa).

Cytat:
Zacznę w piątek. Krótkie głodówki są bez sensu. I jakie tony alkoholu? Wypiłam bardzo mało, piwko, drinka, 3 wódki z red bullem... Wiem, że nie powinnam bo to niezdrowo tak na głodówce, no ale stało się, grunt, że kontrolowałam ilość.

A tak w ogóle to doszłam do wniosku, że nie będę z nimi nigdzie łazić. Wkurzają mnie nieziemsko więc szkoda nerwów. Ewentualnie spotkania w mniejszej grupie typu TŻ, ja i jakiś kolega TŻ-a. Wtedy jest fajnie i nie ma tych ich tekstów.
A wiesz, że wódka z Red Bullem jest bardzo szkodliwa na serce? (już pal licho, że wlewana na pusty żołądek) Na samym początku pisali na puszkach "nie mieszać z alkoholem", teraz już ostrzeżeń chyba nie ma - w końcu i tak wszyscy, którzy piją takie drinki, maja to w nosie (sama lubię czasem sobie wypić).
Jeśli nie przepadasz za kumplami TŻ, najlepiej właśnie ich unikać Po co masz się denerwować ich głupimi teoriami?

Melodio, śliczny, wakacyjny avatar!

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-07-22, 09:11   #415
czeremchowa
Zadomowienie

Witajcie Dziewczynki

W pon rano wróciliśmy z Chorwacji Pięknie tam jest! Jesteśmy opaleni i wypoczęci Wrzuciłam na nk troszkę zdjęć z moją opalenizną

Tymczasem idę nastawić pranie Miłego dnia!

A i nie wiem za bardzo co się działo bo tyleeeeeeee stron zapisanych
Haniu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 09:13   #416
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

dzień dobry kobietki

u mnie piekna, słoneczna pogoda - w końcu

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 09:16   #417
pollynema
Zadomowienie

Dziewczyny, ja zaraz zwariuję ;( Nie mogę sie dodzwonić do dziewczyny od metamorfozy a nie mam pojęcia jak i o której ona planuje przyjechać, czy jakie ma wymiary, a muszę jej przecież ciuchy kupić Dlaczego ludzie podchodzą tak niepoważnie do czyjejś pracy?!
Stary 2008-07-22, 09:16   #418
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki

W pon rano wróciliśmy z Chorwacji Pięknie tam jest! Jesteśmy opaleni i wypoczęci Wrzuciłam na nk troszkę zdjęć z moją opalenizną
Ale jesteś opalona!!! Widzę, że gustowaliście w piwku Karlovacko Też je piłam, jak w Chorwacji byłam

Nemuś, spokojnie. Nerwy tu nic nie pomogą, choć ja bym już rzucała kwiecistymi wiązankami

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-07-22, 09:21   #419
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki

Tymczasem idę nastawić pranie Miłego dnia!

A i nie wiem za bardzo co się działo bo tyleeeeeeee stron zapisanych
Haniu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!

opowiadaj! więcej szczegółów !!! Bo 15 sierpnia ja też wyruszam do Chorwacji gdzie byliście?
Może jakieś fotki widoczków posiadasz?

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 09:24   #420
kaska87
Zakorzenienie

cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości