|  2008-07-22, 17:58 | #211 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: Katowice/Graz(Österreich) 
				 | 

Dot.: Psychiatra - cz. 2

Hej dziewczyny! Nie wiem,czy mnie jeszcze pamiętacie-wpisywałam się w poprzednim wątku. U mnie jako tako.Staram się dojść do siebie,mam teraz problemy ze zdrowiem somatycznym,ale staram się nie załamywać.Szukam pracy,ale pracy,jak na złość nie ma  Mam nadzieję,że wszystko się jakoś powyjaśnia i się przeprowadzę do Krakowa i będę sama mieszkać9co mi wyjdzie na zdrowie) | 
|     | 
|  2008-07-22, 18:14 | #212 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: na prawo od wisły 
				 | 

Cytat: 
 Czyzbysmy byly z tego samego miasta ? Ja pracy szukam m-c i jak narazie marne efekty.No a to dziala na moja psyche zle. Powtarzam sobie ze nie ma co sie zalamywac i byc wytrwalym ale to trudno jezeli kazda sfera mojego zycia jest gorsza od drugiej.  Powodzenia i 3maj sie w zdrowiu   | |
|     | 
|  2008-07-22, 18:18 | #213 | |
				 | 

Cytat: 
 Być może jesteśmy z tego samego miasta(Częstochowa),a jeśli tak,to pewnie wiesz,że u nas ciężko o pracę. Praca była,ale z niej zrezygnowałam przez moje schizy i teraz jak na złość nie ma(chyba po to żeby mi dokopać),ale nie poddam się!Będzie praca to będzie,nie będzie to się przeprowadzę do Krk i tam zacznę poszukiwania. | |
|     | 
|  2008-07-22, 18:24 | #214 | |
				 | 

Cytat: 
  Nie poddaje sie ale nie jest mi latwo. Siedzenie w domu wyzwala we mnie smutne refleksje nt. mojego zycia. Jakbym chociaz prace miala to moglabym sie czuc potrzebna czy przydatna. Zazdroszcze wszystkim szczesliwym ja chyba tego stanu nigdy nie osiagne   | |
|     | 
|  2008-07-22, 18:33 | #215 | |
				 | 

Cytat: 
 Wiem,że to trudne,bo sama przez to przechodzę,nie mam co zrobić z czasem,więc albo chodzę po sklepach i kupuję kosmetyki(aktualnie nie,bo jestem na odwyku  albo oglądam godzinami TV albo siedzę przy kompie.No czasami widzę się z kimś ze znajomych albo rozmyślam nad moim nieszczęsnym losem...  Nawet chciałam jechać do szpitala, bo tam mam kontakt z ludźmi,ale czy to rozwiązanie?włóczyć się wciąż po tych szpitalach(jestem weteranką).Nie czuję się aż tak źle,żebym nie mogła przeczekać. Fossa-a może zajmij się czymś(w sumie sama o tym myślałam),np wolontariatem-może lubisz zwierzęta to byś opiekowała się nimi???  Może coś znajdziesz do roboty,żeby mieć jakieś zajęcie. | |
|     | 
|  2008-07-22, 18:46 | #216 | |
				 | 

Cytat: 
 W sumie chcialabym ale wizyty w schr. sa dla mnie prawie traumatyczym przezyciem  Samej tez mi tak glupio. Wspieram ich troche finansowo. Mam przyjaciol, znajomych ale i tak jestem sama i tak juz chyba zostanie. Kazdy z nich jest zajety swoimi sprawami, najczesciej sa w zwiazkach wiec znajomi schodza na dalszy plan. Sa szczesliwi a mi serce peka jak na nich patrze  Co za zycie ! Nienawidze go. Przepraszam nie chce sie uzalac nad soba, wiem ze inni maja gorzej, ja nawet nie mam depresji ale to mi niewiele pomoga. | |
|     | 
|  2008-07-22, 19:11 | #217 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

czytam was i czuje si etak samo sama ,bez zajecia ,czuje sie niepotrzebna strasznie chcialabym miec kariere jakas by robic zajecie ktore da mi satysfakcje by ni emysle co innych rzeczack ktorych nie mam a sa potrzebne do szczesci amilosc ,ktos bliski np a tu nic nie mam nic | 
|     | 
|  2008-07-23, 11:13 | #218 | |
				 | 

Cytat: 
 Takie problemy,jakie ja mam mogą się przydarzyć każdemu,więc niewykluczone,że kogoś z moich znajomych dosięgną, np.fobie czy depresja(choć nie życzę im tego). | |
|     | 
|  2008-07-23, 12:20 | #219 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: z pogranicza warmi i mazur:) 
				 | 

myslalam ze to watek o depresji i chcialam sie podkleic ale nie wiem o czym ten watek i czy do niego bym przynajmniej pasowala,bo widze ze dziwuszki te same co na nerwicy wiec niewiem czy tu ukoje swoje watpliwosci czy gdzies znow mam dalej szukac /?wiem ze pisze chaotycznie to juz norma sama nie wiem czego mi sie chce i co robic,,,niechce mi sie nic  ((((chce sie znow usmiechac ku...mac!!!! 
				__________________ mów mi Suri.. Zgniję czy nie zgniję..oto jest pytanie   nie pyskuj stary (czyt. mężu) bo zrobię Ci z d.. surimimimidu  | 
|     | 
|  2008-07-23, 12:24 | #220 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

Cytat: 

__________________ Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. | |
|     | 
|  2008-07-23, 12:36 | #221 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: skądinąd 
				 | 

no tamten wątek jest typowo nerwicowy, ten jest ogólny   szkoda że trochę podupadł. 
				__________________ Gonna walk because it would save me And my fragility could kill me Is this the best I can be? Is this the best I can give? | 
|     | 
|  2008-07-23, 12:38 | #222 | |
				 | 

Cytat: 
  a pisac to samo w 2 watkach to tak jakos nieteges  nieeeeech mnie ktos kopnie, zebym sie wziela za to rozpakowywanie   
				__________________ Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. | |
|     | 
|  2008-07-23, 13:04 | #223 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: z pogranicza warmi i mazur:) 
				 | 

nie przeszkadaza mi ze sa te same osoby bo czuje sie wtedy lepiej(strach przed nowa znajomoascia)tak wiec jest okej..ale skoro to watek zbiorowy  ..to zobaczymy oby sie krecil   
				__________________ mów mi Suri.. Zgniję czy nie zgniję..oto jest pytanie   nie pyskuj stary (czyt. mężu) bo zrobię Ci z d.. surimimimidu  | 
|     | 
|  2008-07-23, 13:07 | #224 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: skądinąd 
				 | 

no ok, ale nie każdy ma nerwicę, i są pewnie osoby które widzą że skoro wątek psychiatra umarł to pisać nie będą, a na nerwicowy nie pasują, więc co, mają nigdzie nie pisać...?

__________________ Gonna walk because it would save me And my fragility could kill me Is this the best I can be? Is this the best I can give? | 
|     | 
|  2008-07-23, 13:16 | #225 | |
				 | 

Cytat: 
  nie rozumiem  Kazdy ma prawo pisac gdzie chce - w koncu od tego jest forum... Nikomu przeciez nikt nie zabrania ozywienia watku   
|     | 
|  2008-07-23, 13:28 | #226 | 
				 | 

prosze bardzo teraz sie rozpakujesz??   
|     | 
|  2008-07-23, 13:31 | #227 | 
				 | 

aaa i jeszcze ci jedno powiem ale masz odwage ze zalaczylas metamorfoze  swoja droga masz fajnie sciete wloski i ogolnie sympatyczna buzka  wiec sie nie doluj... 
|     | 
|  2008-07-23, 13:31 | #228 | |
				 | 

eeeee NIE :P teraz pojde pranie zrobic i posciel zmienic... a walizki niech dalej czekaja na lepsze czasy. Jak tylko pomysle o rozpakowywaniu to mi sie wyc chce. Normalnie wewnetrzny bunt nastolatki.  AAAAAA ratunku! Dziecinnieje!   Cytat: 
  A buzka to byla sympatyczna 3 lata temu, teraz jest gorzej. Dobra, nie uzalam sie i tak wiem, ze potwor jestem. Moja corka chodzi i wszystkim rozpowiada, ze mam w brzuchu dzidziusia, a ja sie potem musze ciezko tlumaczyc, ze wcale w ciazy nie jestem   
|     | 
|  2008-07-23, 13:41 | #229 | 
				 | 

nie mam podzienosci uwagi wiec nie bede odpisywac na tym watku tylko na tym nerwicowwym  )bo sie poplacze mi wszytski i rozdwojenie jazni gotowe   
|     | 
|  2008-07-23, 15:13 | #230 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Mielec :D 
				 | 

Cytat: 
      i co,lepiej Ci?   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-07-23, 15:26 | #231 | 
				 | 

Chyba jeszcze nie bede sie rozpakowywac  Zobacze  I tak cud nad tamiza, ze wogole cokolwiek robie... ide teraz porzadek w butach machnac  (bede robic wszystko byleby walizki szerokim lukiem ominac  ) 
				__________________ Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. | 
|     | 
|  2008-07-23, 15:27 | #232 | |
				 | 

Cytat: 
  uwazaj jak te walizki zaczna Cie gonić... i beda krzyczec.. "rozpakuj mnie,rozpakuj mnie!"   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-07-23, 15:34 | #233 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-07-23, 15:36 | #234 | 
				 | 

no i gitara...    
				__________________ | 
|     | 
|  2008-07-23, 21:18 | #235 | 
				 | 

ja pisze rzadziej bo do roboty wyjechalam jesli chodzi o mnie tu pisze ogolnie o tym jak sie czuje na nerwicowym o typowych objawach choroby... ogolnie zle sie czuje ,martwie sie o moja samtonosc i obsesje...i o to ze jestem inna i jak ja rzuce leki i czy wogole je rzuce kiedykolwiek | 
|     | 
|  2008-07-23, 21:50 | #236 | |
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Ja wierzę,że za jakiś czas odstawię leki.Kiedyś sama odstawiłam i wylądowałam w szpitalu,bo działy się ze mną różne dziwne rzeczy  Teraz biorę systematycznie. Ja się martwię moim nałogiem kupowania kosmetyków(choć i tak jest lepiej,niż było kilka lat temu),lekkomyślnym wydawaniem kasy i swoim zdrowiem somatycznym.urojeń na razie nie mam i się nie martwię,co będzie,jak znowu się pojawią,bo mają się nie pojawiać! Że też o myślach o śmierci nie wspomnę(czasem się pojawiają...) | |
|     | 
|  2008-07-23, 22:52 | #237 | 
				 | 

sandra masz depresje i fobie czy zamiast fobii nerwice ? ja gdyby nie ta jedna obsesja to bym rzucila leki ale boje sie ze wroci lek i to wszystko do tego bezsennosc mam ehhh wiecie co serio mamy wspracie w sboie tutaj | 
|     | 
|  2008-07-24, 17:47 | #238 | |
				 | 

Cytat: 
 diagnoza bardziej przychylna,którą postawili mi w Krakowie-zaburzenia osobowości. Ja się bardziej przychylam do tej drugiej,z Krakowa albo między tą pierwszą a ta drugą.   | |
|     | 
|  2008-07-24, 21:02 | #239 | 
				 | 

no to tez nieciekawie masz  a zaklada chroniony to szpital mialas na mysli? co do tej zazdrosci to masz szczescie ze starasz sie nie zazdroscic bo mnie to meczy i doluje dzis poryczalam sie i mam mysli zle,nie umiem zaakacpetowac tego ze jestem inna i czuje sie gorsza moj brat chce zamieszkac za granica czuje sie ze jestem nikim a on tyle osiagnal a cholera mieszkalismy w jednym domu i co ? ja sie nabawilam nerwicy i depreschy a on se bedzie mieszka ci robic to co chcial za granica czuje ze więzi rodzinne sie rozypaly a ja nie mam nic   | 
|     | 
|  2008-07-25, 08:04 | #240 | |||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  .Ale kiedyś moja pani psycholog(do której już nie chodzę) mi powiedziała,że wbrew pozorom inni też mają problemy.Jedna z moich koleżanek z liceum ma 2 dzieci,męża-ale jej nie zazdroszczę,bo nie wiem czego-nie chciałabym urodzić dziecka przed maturą.Jak tak sobie myślę,to stwierdzam,że nie mam najgorzej.Niektórzy pracują w sklepie-czy taka praca to szczyt moich marzeń?Skądże znowu.Ale lepsza taka niż żadna.Zazdrościć to można tym,co się udało coś osiągnąć,a jeśli takowe osoby są w moim otoczeniu,to pewnie okupiły swój sukces ciężką harówką. Cytat: 
 Pozdrawiam Brook i pamiętaj jesteś kowalem swojego losu...  Ale się rozpisałam. | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.