Włosomaniaczki :D - część III - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 16:52   #931
Lanessa
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dziekuje
ja mysle, ze to waszej dobrej energii zasluga chociaz ostatnio bylam be i rzadko tu zagladalam [klopoty zdrowotne. mega alergia a propos, ogladalyscie w pon house'a? wygladam mniej wiecej jak ten chlopiec]
jak mi szczescie zaswieci i bede na liscie chemicznej i na dodatek na specjalizacji kosmetycznej badz medycznej to juz w ogole bedzie sexi

edit:
dotka:

jak by sie nie udalo to i tak juz sie bardzo duzo udalo
[musisz mi podac adresy wszystki fajnych miejsc w 3miescie, wszystkich ladnych plaz, wszystkich tanich zielarni i wszystkich romantycznych parkow idealnych na spacery a najlepiej POKAZAC]
No, jesli nie masz nic przeciwko, pokaze
Piekna plaza na stogach, najlepsze lody LODY MIS-czyli pierwszy punkt oslawionego w Polsce Grycana
Najwiecej atrakcji w jednym miejscu-Sopot
Poczucie wolnosci i niezaleznosci i niezle miejsce dla samobojcow; Gdynia klif Orlowo
No i...zapraszam do mnie na moj tort urodzinowy pietrowy Mam nadzieje, ze nie bedziesz na redukcji ;>
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 16:58   #932
Lanessa
Zadomowienie

Btw, chyba imiennie sie troche rozleniwilysmy ,)
Virka-Marzena
Jolie-Katarzyna
Estelle- Joanna
truskawkowawiosna-Julita
Blonndee- Izabela
Xyoko-Małgorzata
Porcalainn- Emilia
Milka19-Emilia
Tulipanna-Magda
beoneself-Sobieśka aka Magda

Narek- Ola
Karla_92- Karolina
WweronikaWw-Weronika
Lanessa- Dorota
Tigresska- Izabela
Madziunia80-Magda
Irja-Monika
Finlora- Agnieszka
Eyna- Kamila
atsenka-Katarzyna
Aggie125
noell, nie ebde strzelac, chyba Natalia, wyprowadzcie mnie z bledu..
Chce to aktualizowac i wkleic do swojego postu na pierwszej stronie, bo bylo przydatne w drugiej czesci, o ile nie macie nic przeciwko
No i moze o kims zapomnialam?

Pomaranczowe to te co odeszly, ale pamietamy Sobieska moglaby wrocic bo wiem, ze Julka i Magda mialy powody odejscia, a beoneself? Cos wiecie?
Stary 2008-07-24, 17:05   #933
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Witam nieprzecietnie zadowolona...
Wracam do Polski 7sierpnia..

Cytat:
witam
wszem i wobec oglaszam, ze sie dostalam!!!!
i najlepsze jest to, ze tam gdzie chcialam najbardziej a myslalam, ze mam najmniejsze szanse: uniwersytet gdanski, wydzial chemii co prawda poki co jestem przyjeta na ochrone srodowiska, ale na chemii jestem dosc wysoko na liscie rezerwowych i mila pani z dzialu rekrutacji na w/w wydziale powiedziala, ze spokojnie 1 sierpnia bede na liscie przyjetych bo juz kilka osob zrezygnowalo [wyniki byly dzis o 10], a jeszcze caly tydzien na skladanie oryginalow. a ja bardzo chce jej wierzyc
jakby co to przegladalam siatki godzin na oś i tez wyglada bardzo ciekawie. wiec co by nie bylo jestem STUDENTKA i to bardzo szczesliwa bo dokladnie tam gdzie chcialam byc! gdansku [i dorotko], przybywam!!
gratuluję! kurczę, wszyscy już wszystko wiedzą , tylko ja muszę czekać na werdykt do końca sierpnia...

Cytat:
Virka-Marzena
Jolie-Katarzyna
Estelle- Joanna
truskawkowawiosna-Julita
Blonndee- Izabela
Xyoko-Małgorzata
Porcalainn- Emilia
Milka19-Emilia
Tulipanna-Magda
Narek- Ola
Karla_92- Karolina
WweronikaWw-Weronika
Lanessa- Dorota
Tigresska- Izabela
Madziunia80-Magda
Irja-Monika
Finlora- Agnieszka
Eyna- Kamila
atsenka-Katarzyna
Aggie125
Chce to aktualizowac i wkleic do swojego postu na pierwszej stronie, bo bylo przydatne w drugiej czesci, o ile nie macie nic przeciwko

Pomaranczowe to te co odeszly, ale pamietamy Sobieska moglaby wrocic bo wiem, ze Julka i Magda mialy powody odejscia, a beoneself? Cos wiecie?

nie mam nic przeciwko
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 17:23   #934
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

A ja? :P
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 17:25   #935
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
no to gratulacje- jesteś boss
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Blonndee - Gratulacje
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
gratuluję! kurczę, wszyscy już wszystko wiedzą , tylko ja muszę czekać na werdykt do końca sierpnia...
merci dzis jestem pijanym zajacem
Izuń: mnie to pewnie ominelo... czemu tak pozno i na co to?
Cytat:
No, jesli nie masz nic przeciwko, pokaze
Piekna plaza na stogach, najlepsze lody LODY MIS-czyli pierwszy punkt oslawionego w Polsce Grycana
Najwiecej atrakcji w jednym miejscu-Sopot
Poczucie wolnosci i niezaleznosci i niezle miejsce dla samobojcow; Gdynia klif Orlowo
No i...zapraszam do mnie na moj tort urodzinowy pietrowy Mam nadzieje, ze nie bedziesz na redukcji ;>
bede w gdansku w przyszla srode albo czwartek, na chwilke, zlozyc papiery. a potem to juz od wrzesnia na swoim. ale na poczatek pewnie niestety w redzie... a wszystko dla kochanego tatusia. wynajal mieszkanie na pol roku, do 10grudnia, ale jednak doszedl do wniosku, ze utrzymanie 2 mieszkan i krazenie miedzy nimi za duzo go kosztuje a i tak po sezonie to tu pracy nie bedzie wiec chce wracac do olsztyna. a umowa o mieszkanie do tego nieszczesnego grudnia wiec wpadl na bystry pomysl, ze ja przejme od niego to mieszkanko a do grudnia sobie cos lepszego znajde. wszystko pieknie tylko z redy na uczelnie mam kawal drogi i badz tu dobrym kochanym dzieckiem...
a co mam miec, jedynie to czas darmowy przewodnik to jest to zrobisz mi internetowy przyspieszony kurs dzielnic? ktora najladniejsza, ktora niebezpieczna, ktora najblizej morza, gdzie mieszkasz ty itp?
Cytat:
a ja oczywiscie przegapilam i nie wiem co to za powody wypadlam z obiegu!
Stary 2008-07-24, 17:47   #936
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Cytat:
witam
i najlepsze jest to, ze tam gdzie chcialam najbardziej a myslalam, ze mam najmniejsze szanse: uniwersytet gdanski, wydzial chemii co prawda poki co jestem przyjeta na ochrone srodowiska, ale na chemii jestem dosc wysoko na liscie rezerwowych i mila pani z dzialu rekrutacji na w/w wydziale powiedziala, ze spokojnie 1 sierpnia bede na liscie przyjetych bo juz kilka osob zrezygnowalo [wyniki byly dzis o 10], a jeszcze caly tydzien na skladanie oryginalow. a ja bardzo chce jej wierzyc
jakby co to przegladalam siatki godzin na oś i tez wyglada bardzo ciekawie. wiec co by nie bylo jestem STUDENTKA i to bardzo szczesliwa bo dokladnie tam gdzie chcialam byc! gdansku [i dorotko], przybywam!!
: jupi:
Same dobre wiadomości
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 17:47   #937
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

bede w gdansku w przyszla srode albo czwartek, na chwilke, zlozyc papiery. a potem to juz od wrzesnia na swoim. ale na poczatek pewnie niestety w redzie... a wszystko dla kochanego tatusia. wynajal mieszkanie na pol roku, do 10grudnia, ale jednak doszedl do wniosku, ze utrzymanie 2 mieszkan i krazenie miedzy nimi za duzo go kosztuje a i tak po sezonie to tu pracy nie bedzie wiec chce wracac do olsztyna. a umowa o mieszkanie do tego nieszczesnego grudnia wiec wpadl na bystry pomysl, ze ja przejme od niego to mieszkanko a do grudnia sobie cos lepszego znajde. wszystko pieknie tylko z redy na uczelnie mam kawal drogi i badz tu dobrym kochanym dzieckiem...
a co mam miec, jedynie to czas darmowy przewodnik to jest to zrobisz mi internetowy przyspieszony kurs dzielnic? ktora najladniejsza, ktora niebezpieczna, ktora najblizej morza, gdzie mieszkasz ty itp?

a ja oczywiscie przegapilam i nie wiem co to za powody wypadlam z obiegu!

Ok, potlumacze.

Gdansk Glowny- sama zapewne wiesz jaki jest, mnie do niego nie ciagnie... chociaz,Stare miasto pokazane przez pewnych ludzi nabiera wymiaru...
Gdansk Wrzeszcz- tu jest Galeria Baltycka, jedna z wazniejszych dzielnic, warto jako tako ja znac
Gdansk Zaspa-tu moja szkola, szpital... niebyt ladna dzielnica.
Gdansk Przymorze- alfa centrum, kino, real (supermarket) warto znac przymorze i unikac pewnych miejsc (tunele...)
Gdansk Oliwa- stara dzielnica, najstarsza Gdanska chyba... Oliwa byla kiedys oddzielnym miastem.
Gdansk Oliwa-osiedle Zabianka tu mieszkam ja, zielone osiedle. Buduja tu kompleks sportowy-najwiekszy w Polsce. Bedzie 100m ode mnie i chyba przejmie czesciowo obowiazki katowickiego Spodka
Sopot, wyscigi, kamienny potok, Glowny.
Co Cie interesuje?

Agus, virtual, dopisuje Cie juz!

blonde
nie przegapilas wiele, to ja bylam wscibska- Tulip ogolnie zdradza nasze forum, nie dziwie sie jej zreszta, mozesz sie jej dopytac truskawka nie moze sie niestety tu udzielac, bo to prywatne rozmowy a ktos ja mial na oku z tego co zrozumialam.
Stary 2008-07-24, 17:58   #938
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok, potlumacze.

Gdansk Glowny- sama zapewne wiesz jaki jest, mnie do niego nie ciagnie... chociaz,Stare miasto pokazane przez pewnych ludzi nabiera wymiaru...
Gdansk Wrzeszcz- tu jest Galeria Baltycka, jedna z wazniejszych dzielnic, warto jako tako ja znac
Gdansk Zaspa-tu moja szkola, szpital... niebyt ladna dzielnica.
Gdansk Przymorze- alfa centrum, kino, real (supermarket) warto znac przymorze i unikac pewnych miejsc (tunele...)
Gdansk Oliwa- stara dzielnica, najstarsza Gdanska chyba... Oliwa byla kiedys oddzielnym miastem.
Gdansk Oliwa-osiedle Zabianka tu mieszkam ja, zielone osiedle. Buduja tu kompleks sportowy-najwiekszy w Polsce. Bedzie 100m ode mnie i chyba przejmie czesciowo obowiazki katowickiego Spodka
Sopot, wyscigi, kamienny potok, Glowny.
Co Cie interesuje?
najchetniej? wszystko
taki zarys chcialam miec bo wiem, ze u mnie w wawie prage [a szczegolnie szmulki] omija sie szerokim lukiem [chociaz ostatnio sie poprawia, robi sie taka off'owa i artystyczna rzekomo. ja tego nie widze], saska kepa jest ladna, pelna kamienic i zieleni, kabaty i ursynow sa ladne, a bemowo powoli robi sie druga praga. w olsztynie za to wiem, ze mam unikac zatorza i hamburga, ladne jest centrum, nowe okolice bartąga i jaroty.
wiesz, takie przydatne informacje
gdansk glowny wydaje mi sie taki... szary. chociaz dworzec jest ladny stylizowany na taki... stary wrzeszcz mi sie calkiem podobal, ale pewnie widzialam marny fragment. i galeria baltycka jako centrum handlowe jest naprawde fajna
Stary 2008-07-24, 18:15   #939
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Nie zgonicie na Virkę, tylko będziecie jej dziękować
I lepiej nie decupagujcie doniczek....
A tak na serio, to strasznie wciąga (choć nie ukrywam, że miałam już chwile zwątpienia, czy to aby na pewno się do tego nadaję, zwłaszcza jak się naoglądam perfekcyjnych prac dziewczyn ), ale liczę, że chwile zwątpienia mnie opuszczą
To ja wolę nie myśleć jak moje pierwsze prace będą wyglądać Ale będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za miłe słowa POtrzebowałam wsparcia... Jestem trochę bardziej spokojniejsza, ale nie mogę powiedzieć że obudziłam się w cudownym nastroju, bo jak wyjrzałam za okno to odrazu mi się humor zepsuł, ta pogoda mnie wykańcza
To dobrze W końcu dzień paszteta trwa tylko jeden dzień

Cytat:
Witam serdecznie
nie wiem czy to widsziałyscie - w kazdym, razie ja nie chciałabym mieć taklich włosów - moja mania aż tak daleko nie siega

http://pl.youtube.com/watch?v=2zisaeGdlaw
Brzydkie Nie podobają mi się takie, tak samo jak takie długaśne ze starych fotografi Chyba za dużo horrorów się naoglądałam

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Czasem, jak wychodzę z piesaczą, idę w takie specjalne miejsce, gdzie mnóstwo sie ich gnieździ i oglądam pajęczyny, diagnozując, gdzie mieszka największy, jakie mają ubarwienie, wkładam np. trawkę w pajęczynę i usiłuję je wywabić z kryjówki. A potem ewentualnie fotki z TŻ robimy

Cytat:
To super

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Węże natomiast bardzo lubię - chciałabym mieć jakiegoś dużego węża w domu, ale to ciężka sprawa aby zapewnić dobre warunki gadowi.
Jako wegetarianka miałabyś serce karmić te węże? Bo ja nigdy w życiu

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Wrzuciłam wrzuciłam, chciałam poczekać aż będę miała dostęp do składu Zastanawiam się tylko, czemu zmieniono zdjęcie, bo wrzucałam to z niebieską butelką(którą mam u siebie), a jest z białą Ale widocznie Barwa zmieniła opakowanie.
Bo się zmieniają opakowania Widziałam na stronie producenta

Cytat:
witam
Gratulacje
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 18:16   #940
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
najchetniej? wszystko
taki zarys chcialam miec bo wiem, ze u mnie w wawie prage [a szczegolnie szmulki] omija sie szerokim lukiem [chociaz ostatnio sie poprawia, robi sie taka off'owa i artystyczna rzekomo. ja tego nie widze], saska kepa jest ladna, pelna kamienic i zieleni, kabaty i ursynow sa ladne, a bemowo powoli robi sie druga praga. w olsztynie za to wiem, ze mam unikac zatorza i hamburga, ladne jest centrum, nowe okolice bartąga i jaroty.
wiesz, takie przydatne informacje
gdansk glowny wydaje mi sie taki... szary. chociaz dworzec jest ladny stylizowany na taki... stary wrzeszcz mi sie calkiem podobal, ale pewnie widzialam marny fragment. i galeria baltycka jako centrum handlowe jest naprawde fajna
Ja widzialam...chomiczowke bemowo...hmm. okecie

Dworzec to miejsce w ktore czesto pomykalam..bardzo czesto...znam bardzo dobrze.
Stare miasto jest fajne, zwiedzane ryksza.
Noca unikam plazy.
Bardzo wiele makabrycznych rzeczy zdazylo sie na moim osiedlu, ale taki jego urok.

300m ode mnie mieszka lider zespolu metalowego Behemot.

Aqua park bardzo fajny.

w GB jest body shop co mnie cieszy i dodatkowo co: ,sklepy ze zdrowa zywnoscia gdzie sa fajne oleje.
Stary 2008-07-24, 19:01   #941
Mirelkaaa
Zakorzenienie

a ja? zapomniałąs o mnie

eh dzis ja mam doła, wróciłam od fryzjera podciełam 4-5 cm, mówiłam zeby nie prostowac a one ze tylko mi konce do ścięcia wyprostuje a wyprostowała całe, mozesz sobie mówic a oni swoje, własy śliczne taki lśniące ale co z tego, bo jak włoże pod kran to będzie jedna wielka, naelektryzowana, zniszczona szopa
mam dość dbania juz o te włosy juz tyle czasu a one dalej takie zniszczone
nie obetne się na krótko i nie będe czekac az mi włosy odrsoną
moja mama prostuje włosy codziennie, kompletnie o nie nie dba, prostuje już 6 lat i nie ma nawet w połowie tak zniszczonych jak ja nie cierpie swoich włosów, jak są wypsrostowane to są takie śliczne a tak to dupa w dodatku mam zakola nie cierpie swojej figury i jestem zbyt leniwa zeby sie za siebie wziąść, ale co mi to da jak od tego nie urosne potrafie znaleźć w sobie wiele wad i szlak mnie trafia

eh jak nie Astenka to ja

nieiwem jak pojade do tych Włoch;/
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 19:03   #942
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a ja? zapomniałąs o mnie

eh dzis ja mam doła, wróciłam od fryzjera podciełam 4-5 cm, mówiłam zeby nie prostowac a one ze tylko mi konce do ścięcia wyprostuje a wyprostowała całe, mozesz sobie mówic a oni swoje, własy śliczne taki lśniące ale co z tego, bo jak włoże pod kran to będzie jedna wielka, naelektryzowana, zniszczona szopa
moja mama prostuje włosy codziennie, kompletnie o nie nie dba, prostuje już 6 lat i nie ma nawet w połowie tak zniszczonych jak ja nie cierpie swoich włosów, jak są wypsrostowane to są takie śliczne a tak to dupa w dodatku mam zakola nie cierpie swojej figury i jestem zbyt leniwa zeby sie za siebie wziąść, ale co mi to da jak od tego nie urosne potrafie znaleźć w sobie wiele wad i szlak mnie trafia

eh jak nie Astenka to ja

tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 19:11   #943
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
witam
Gratuluję! :bo unce: Oczywiście nie miałam wątpliwości, że tak będzie

Cytat:

Ja Ci mogę wywróżyć, że się dostałaś Jak widzidz - Włosomaniaczkowa moc działa na każdą z nas

Cytat:

eh jak nie Astenka to ja

xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 19:13   #944
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Gratulacje
dziekuje
Cytat:
Ja widzialam...chomiczowke bemowo...hmm. okecie

Dworzec to miejsce w ktore czesto pomykalam..bardzo czesto...znam bardzo dobrze.
Stare miasto jest fajne, zwiedzane ryksza.
Noca unikam plazy.
Bardzo wiele makabrycznych rzeczy zdazylo sie na moim osiedlu, ale taki jego urok.

Aqua park bardzo fajny.

w GB jest body shop co mnie cieszy i dodatkowo co: ,sklepy ze zdrowa zywnoscia gdzie sa fajne oleje.
bs jest super, szkoda, ze drogi ale nie rozstaje sie z drewnianym grzebieniem od nich
a czemu unikasz noca plazy? cos sie tam dzieje? i co sie takiego na twoim osiedlu stalo?
behemot... sluchalam kiedys. nawet moj kot ma tak na imie
Stary 2008-07-24, 19:28   #945
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Nergal o matko mogę sobie z Tobą pomieszkać?
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 19:32   #946
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
a ja? zapomniałąs o mnie

eh jak nie Astenka to ja

Musisz być cierpliwa - napewno się zregeneruja w dużym stopniu i częśc też odrośnie. A długo już nie prostujesz? Ja już od z 10 miesięcy, a dopiero teraz
zauważam sporą poprawę, ale warto było nakładać te wszystkie mazidła i czekać na efekty. Zobaczysz że za jakiś czas będziesz miała ładniejsze włosy od Twojej mamy I napewno jesteś super-atrakcyjna laska tylko jak każda kobieta widzisz w sobie (głownie w wyglądzie) wady i podejrzewam że 90% z nich "siedzi" wyłącznie w Twojej głowie, a nie figurze. Uszy do góry
Stary 2008-07-24, 20:04   #947
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonndee
bs jest super, szkoda, ze drogi ale nie rozstaje sie z drewnianym grzebieniem od nich
a czemu unikasz noca plazy? cos sie tam dzieje? i co sie takiego na twoim osiedlu stalo?
behemot... sluchalam kiedys. nawet moj kot ma tak na imie
Ano drogi, ale bardzo dobry.
Plazy noca? Sama? Bo moga byc pijacy w sezonie letnim.
Na moim osiedlu byly morderstwa ze szczegolnym okrucienstwiem, gwalty, zabojstwa, pozary i inne takie
Cytat:
Nergal o matko mogę sobie z Tobą pomieszkać?
Tak, Nergal, pewno robimy zakupy w tym samym markecie xD
Stary 2008-07-24, 20:27   #948
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Virka-Marzena
Jolie-Katarzyna
Estelle- Joanna
truskawkowawiosna-Julita
Blonndee- Izabela
Xyoko-Małgorzata
Porcalainn- Emilia
Milka19-Emilia
Tulipanna-Magda

Narek- Ola
Karla_92- Karolina
WweronikaWw-Weronika
Lanessa- Dorota
Tigresska- Izabela
Madziunia80-Magda
Irja-Monika
Finlora- Agnieszka
Eyna- Kamila
atsenka-Katarzyna
Aggie125

ach Dorotka zawsze o wszystkim pamieta

Dzis w nocy bede sie pakowała
W niedziele jade

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 20:41   #949
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Gratuluję! :bo unce: Oczywiście nie miałam wątpliwości, że tak będzie

Ja Ci mogę wywróżyć, że się dostałaś Jak widzidz - Włosomaniaczkowa moc działa na każdą z nas

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Musisz być cierpliwa - napewno się zregeneruja w dużym stopniu i częśc też odrośnie. A długo już nie prostujesz? Ja już od z 10 miesięcy, a dopiero teraz
zauważam sporą poprawę, ale warto było nakładać te wszystkie mazidła i czekać na efekty. Zobaczysz że za jakiś czas będziesz miała ładniejsze włosy od Twojej mamy I napewno jesteś super-atrakcyjna laska tylko jak każda kobieta widzisz w sobie (głownie w wyglądzie) wady i podejrzewam że 90% z nich "siedzi" wyłącznie w Twojej głowie, a nie figurze. Uszy do góry
dzięki dziewczyny ale złpałam takiego doła na punkcie wyglądu ze maskara
nie prostuje niecałe pół roku
eh pojade do Włoch i będe narzekac na siebie?
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 20:41   #950
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, Nergal, pewno robimy zakupy w tym samym markecie xD
przygarnij kropka

from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-24, 20:59   #951
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
przygarnij kropka

Jak kropek przybedzie razem z konwojem swoich kosmetykow i pozwoli sprobowc kazdego, to wynajme kropkowi pokoj na rok
Stary 2008-07-24, 21:10   #952
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ano drogi, ale bardzo dobry.
Plazy noca? Sama? Bo moga byc pijacy w sezonie letnim.
Na moim osiedlu byly morderstwa ze szczegolnym okrucienstwiem, gwalty, zabojstwa, pozary i inne takie
łolaboga
to mnie zachecilas
ja kocham morze zima i juz sie doczekac nie moge jak bede mogla w grudniu po prostu podjechac [moze nawet podejsc?] na plaze w kilka minut a nie tluc sie samochodem 5godzin! i moge to robic codziennie jeszcze nic mnie tak w zyciu nie ucieszylo
Stary 2008-07-24, 21:34   #953
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Jak kropek przybedzie razem z konwojem swoich kosmetykow i pozwoli sprobowc kazdego, to wynajme kropkowi pokoj na rok
swoją drogą farciara- takiego sąsiada mieć. Nie dość, że wygląda to jeszcze śpiewa
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 22:47   #954
atsenka
Zadomowienie

Dziewczyny mogę zrobić u kosmetyczki henne brwi ale żeby wyszły ciemno brązowe a nie czarne? Bo jakoś nie mogę sobie z nimi poradzić A kredką jak podkreślam to wygladają nienaturalnie.

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 23:46   #955
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:
Dziewczyny mogę zrobić u kosmetyczki henne brwi ale żeby wyszły ciemno brązowe a nie czarne? Bo jakoś nie mogę sobie z nimi poradzić A kredką jak podkreślam to wygladają nienaturalnie.
spróbuj ciemnobrązowym matowym cieniem u mnie spisuje sie na medal
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 01:44   #956
noell88
Rozeznanie

Witam was kochaniutkie, moje wlososwirki

Wkoncu znalazlam chwilke spokoju, aby sumiennie nadrobic zaleglosci

Eyna
- pomimo, ze bede n-ta osobka, ktora to stwierdzi, to jednak powiem, ze Twoja mama ma ladne wlosy! moja chlopczyca ma max 3 cm...

Porcelainn
-nie tesknisz za tesciowa? ile zaplacilas za kurs?

Jolie- i jak ten szampon z mydlnicy? zdazylas juz moze uzyc go pare razy? jak wrazenia? nie wysusza?

xyoko- zawsze zapominam napisac, ze bardzo podoba mi sie Twoj opis nawet powiesilam sobie ta maksyme na tablicy

virtual-moje hobby to....pocenie ogolnie to lubie sie pocic. a najlepiej to na rowerze, przez tanczenie, bieganie, cwiczenia lub grajac w siatke. poza tym to czytanie ksiazek(moge czytac naokraglo-pratchetta, christie, chmielewska i mistrza i malgorzate!) i nauka jezykow . relaksuje sie rysujac, najbardziej kobiety ze zdjec. ostatnio zaczelam sie barniej wnikliwie interesowac fotografia-zaczelam od przeczytania calej instrukcji do mojego aparatu i teraz podbieram 'fachowa' literature mojego brata. no i windsurfing!

Estelle- nadal graja Ci szmaragdy i diamenty czy juz powrocilas do stanu normalnego? ja lubie takie stare hiciory z disco polo przy ostatniej butelce winka na grilu, przednia zabawa wtedy wychodzi na jaw ze wiekszosc zna slowa na pamiec

Lanessa- tak, Natalia to imie me

blondee- gratuluje to zaczynamy studiowac na tej samej uczelni, tylko ze ja jestem autochtonem jak cos to mozesz smialo pytac. z tego co Dotka Ci pisala...ja mysle, ze na tych niebezpiecznych dzielnicach po prostu nie bedziesz bywac, bo po co? ani tam uczelni, ani jakis fajnych rozrywek, a zakupy mozna gdzie indziej. napisze Ci tylko zebys lepiej omijala z daleka Gdynie Chylonie-Leszczynki-Grabowek(w kolejnosci od Redy do Gda jadac skm), Gdańsk Żabianka i Wrzeszcz- po lewej stronie torow(kierujac sie do glownego)

rany Reda, niezazdroszcze-ok 55 minut kolejka bedziesz jechala...ale przynajmniej bankowo bedziesz miala miejsce siedzace i zdazysz sobie cos powtorzyc

nie wiem czy znasz portal www.trojmiasto.pl -bardzo przydatna stronka, tam jest dobra mapa i mase rzeczy.

-------
no a ja wkoncu wybralam skandynawistyke. ciezko bylo podjac ta decyzje, az mi sie niektore zwoje mozgowe poskrecaly w druga strone, ciezko nad tym myslalam . moneta tez mi przyznala racje

a ojciec, zeby uczcic moja decyzje, zgodzil sie na przemeblowanie. mam nowa komodke i poleczki, przez moj pokoj przeszedl tajfun, ale jestem mega zadowolona, bo zrobilo sie o wiele wygodniej ogolnie jest jakas teraz lepsza cyrkulacja. feng shui dziala!
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 02:08   #957
Jolie2601
Zakorzenienie

Noell- opinię o mydlnicy wysmarowałam tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1386

Uciekam wreszcie spać- kolorowych
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 09:10   #958
karla_92
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
dzięki dziewczyny ale złpałam takiego doła na punkcie wyglądu ze maskara
nie prostuje niecałe pół roku
eh pojade do Włoch i będe narzekac na siebie?
Nie będziesz narzekać, tylko będziesz zwiedzać i pozdziwiać krajobrazy, a po powrocie opowiesz nam jak fajnie było

Cytat:
Chyba można Ale jak chcesz to moge się zamienić bo ja mam czarne brwi i jasne włosy Jak sie troche "zapuszcze" i brwi mi się pogrubią to wyglądam jak...

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
Witam was kochaniutkie, moje wlososwirki

Wkoncu znalazlam chwilke spokoju, aby sumiennie nadrobic zaleglosci

Eyna- pomimo, ze bede n-ta osobka, ktora to stwierdzi, to jednak powiem, ze Twoja mama ma ladne wlosy! moja chlopczyca ma max 3 cm...

Porcelainn-nie tesknisz za tesciowa? ile zaplacilas za kurs?

Jolie- i jak ten szampon z mydlnicy? zdazylas juz moze uzyc go pare razy? jak wrazenia? nie wysusza?

xyoko- zawsze zapominam napisac, ze bardzo podoba mi sie Twoj opis nawet powiesilam sobie ta maksyme na tablicy

virtual-moje hobby to....pocenie ogolnie to lubie sie pocic. a najlepiej to na rowerze, przez tanczenie, bieganie, cwiczenia lub grajac w siatke. poza tym to czytanie ksiazek(moge czytac naokraglo-pratchetta, christie, chmielewska i mistrza i malgorzate!) i nauka jezykow . relaksuje sie rysujac, najbardziej kobiety ze zdjec. ostatnio zaczelam sie barniej wnikliwie interesowac fotografia-zaczelam od przeczytania calej instrukcji do mojego aparatu i teraz podbieram 'fachowa' literature mojego brata. no i windsurfing!

Estelle- nadal graja Ci szmaragdy i diamenty czy juz powrocilas do stanu normalnego? ja lubie takie stare hiciory z disco polo przy ostatniej butelce winka na grilu, przednia zabawa wtedy wychodzi na jaw ze wiekszosc zna slowa na pamiec

Lanessa- tak, Natalia to imie me

blondee- gratuluje to zaczynamy studiowac na tej samej uczelni, tylko ze ja jestem autochtonem jak cos to mozesz smialo pytac. z tego co Dotka Ci pisala...ja mysle, ze na tych niebezpiecznych dzielnicach po prostu nie bedziesz bywac, bo po co? ani tam uczelni, ani jakis fajnych rozrywek, a zakupy mozna gdzie indziej. napisze Ci tylko zebys lepiej omijala z daleka Gdynie Chylonie-Leszczynki-Grabowek(w kolejnosci od Redy do Gda jadac skm), Gdańsk Żabianka i Wrzeszcz- po lewej stronie torow(kierujac sie do glownego)

rany Reda, niezazdroszcze-ok 55 minut kolejka bedziesz jechala...ale przynajmniej bankowo bedziesz miala miejsce siedzace i zdazysz sobie cos powtorzyc

nie wiem czy znasz portal www.trojmiasto.pl -bardzo przydatna stronka, tam jest dobra mapa i mase rzeczy.

-------
no a ja wkoncu wybralam skandynawistyke. ciezko bylo podjac ta decyzje, az mi sie niektore zwoje mozgowe poskrecaly w druga strone, ciezko nad tym myslalam . moneta tez mi przyznala racje

a ojciec, zeby uczcic moja decyzje, zgodzil sie na przemeblowanie. mam nowa komodke i poleczki, przez moj pokoj przeszedl tajfun, ale jestem mega zadowolona, bo zrobilo sie o wiele wygodniej ogolnie jest jakas teraz lepsza cyrkulacja. feng shui dziala!
Bije od Ciebie bardzo poztytywna energia

Cytat:
Noell- opinię o mydlnicy wysmarowałam tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1386

Uciekam wreszcie spać- kolorowych
Ciekawie się zapowiada A jak często planujesz kręcic taki szampon? Do każdego mycia?
Stary 2008-07-25, 10:07   #959
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Ha
Nie zgonicie na Virkę, tylko będziecie jej dziękować
I lepiej nie decupagujcie doniczek....
A tak na serio, to strasznie wciąga (choć nie ukrywam, że miałam już chwile zwątpienia, czy to aby na pewno się do tego nadaję, zwłaszcza jak się naoglądam perfekcyjnych prac dziewczyn ), ale liczę, że chwile zwątpienia mnie opuszczą
To fajnie, że tak wciąga - przynajmniej będę miała co robić w nudne popołudnia .

Cytat:

Ta pogoda mnie wykańcza. Do tego mam straszne bóle głowy Mam nadzieję że zrobi się jeszcze prawdziwe lato.
P.S. Udanego wypoczynku Relacje + fotki obowiązkowe po powrocie
Oj tak, ja najbardziej nie lubię tych skoków ciśnienia, bo wtedy bym tylko spała.
Dziękuję, oczywiście

Cytat:
witam
Gratuluję

Wpadłam się pożegnać, życzę cieeeeepłych udanych wakacji Maniaczki .
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 10:19   #960
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Nadal
Mało tego, na mózg rzuciły mi się inne "przeboje", które DJ gra na barówie a jest kilka takich kwiatków , tylko jakieś lewe wersje znajduję w necie, a tych remiksów didżejowskich niet
Musze jednak przyznać, że ta dyskotekowa nuta od razu sprawia, że mam banana na twarzy
A słowa to też już znam [w sumie trudno się dziwić, skoro co tydzień po to słyszę ]

Dla równowagi wzięłam sobie dziś do pracy odtwarzacz z "moją" muzyką.

Cytat:

Uwielbiam skandynawskie zespoły rockowe/metalowe zwłaszcza, jak śpiewają w oryginalnym, własnym jezyku.
Polecam song "Joutsenlaulu" w wykonaniu For My Pain
Moja wielka miłość od pierwszego usłyszenia
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości