|
|
#901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() Jolie - Też ostatnio się przyjrzałam, bo pamiętam że jeszcze niedawno miałaś 1000 postów.. Dobre tempo ![]() Atsenka - Mówisz, że uważają Cię za kobietę atrakcyjną - uwierz w to! Jeśli rozbierzesz się na plaży i będzie po Tobie widać, że się siebie wstydzisz - zauważą wady, o których piszesz. Pokaż, że jesteś pewna siebie i czujesz się atrakcyjną - a zawsze tak będą Cię widzieć.
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atsenko, każda z nas ma dni paszteta. Jedne częściej, drugie rzadziej, ale każda kobieta ma taki okres w życiu, że według niej jest "be". Same sobie się nie podobamy, ale inni szaleją za nami. Jesteś piękna dla swojego przyszłego(obecnego?) chłopaka i z myślą o nim wcieraj w siebie kolejne kremy, czy wyciskaj z siebie siódme poty ![]() Pamiętaj, że masz wsparcie w nas, Włosomaniaczkach
|
|
|
#903 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Atsenko
nie bój nic, razem damy rade, jestem piękne, sexi i wogóle będzie git
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie możesz widzieć w sobie samych wad, moze jutro, a może za kilka dni obudzisz się rano z postanowieniem akceptacji siebie i z nową chęcią do cieszenia sie z drobnych spraw wiem coś o tym |
|
|
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
A do Holandii na troszkę jadę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jadę do przyjaciółki do Holandii, a gdzie Wy wszystkie się wybieracie? Bo, że Mirelka do Hiszpanii (nie pomyliłam?) to czytałam Dokładnie
|
||
|
|
|
|
#906 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie natworzone, jak u "Pana Tadeusza"
![]() Witam ![]() Edit: Nadrabiam Tak jak pisałam w PW (Emilka nie doczytała... ?? ), to moja koleżanka, robi w domu (cena z materiałami, co najmniej przez pół, a biorąc pod uwagę fakt, że salony śpiewają na moje włosy od 180 zł w górę , to nie mam wyjścia )Cytat:
Cytat:
Cytat:
, tylko z autopsji wiem, że zastosować nie tak łatwo , ale trening czyni mistrza ![]() Cytat:
Cytat:
Nie zgonicie na Virkę, tylko będziecie jej dziękować ![]() I lepiej nie decupagujcie doniczek.... ![]() A tak na serio, to strasznie wciąga (choć nie ukrywam, że miałam już chwile zwątpienia, czy to aby na pewno się do tego nadaję, zwłaszcza jak się naoglądam perfekcyjnych prac dziewczyn
|
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
Zimno, buro to może być, ale od dłuższego czasu strasznie pada (choć w tej chwili przeszkadza to tylko mojemu kotu, który na "poranne siusiu" wyjść nie może, wierci się i krzyczy)
Idę teraz się kąpać i wypróbować maskę z próbki
|
|
|
#908 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam
Dziękuję wszystkim za miłe słowa ![]() Cytat:
Ja bym nie potrafiła tak dziubać i dziubać Robienie paznokci mnie doprowadza do szału, takie maleńśtwa, trzeba się skupić, dokładnie, precyzyjnie... Ale jesteś świetna w tym co robisz i oby tak dalejCytat:
Musiałam z siebie trochę wyrzucić...Cytat:
Ja pająków nienawidzę! Żadnego innego stworzenia tak się nie boję jak pająka, wywołuje we mnie niesamowity strach. Węzy się nie boję (mój kolega miał, często się z nimi bawiłam) a pająków tak. Cytat:
Mam nadzieję że zrobi się jeszcze prawdziwe lato. P.S. Udanego wypoczynku Cytat:
![]() A tak BTW odnośnie pytania o hobby to ja też jakoś specjalnie nie mam... I martwie się tym Kiedyś uwielbiałam taniec, ale teraz nie ma ani czasu ani pieniędzy żęby tę pasję kontynuować. A tak to czymś tam się interesuję ale czy to odrazu hobby? Cytat:
Właściwie kiedyś to nie lubiłam większych miast a teraz mieszkam w Londynie![]() Ja tak samo Tyle że nawet w 2008 więcej czytam niż się udzielam.A tak w ogóle to niewiem już co mam jeść na śniadanie skoro nie mogę pieczywa, jogurtów, mleka itp Warzywa i białko już mi się przejadły. NO ale może coś wymyślę. A o 12 znowu jazda Ale tym razem tylko 1h. Miłego dnia
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Milego dnia wszyskim
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja bym nie miała wątpliwosci co wybrac ale nie jestem obiektywna... ![]() gratuluję iberystyki i zazdroszczę... ![]() Witam serdecznie nie wiem czy to widsziałyscie - w kazdym, razie ja nie chciałabym mieć taklich włosów - moja mania aż tak daleko nie siega http://pl.youtube.com/watch?v=2zisaeGdlaw a dzis sauna i wax
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zazdroszczę ![]() Cytat:
Aż takie mi się nie podobają, ale wrażenie robią![]() Atsenka - Dobrze, że nastrój masz już lepszy
|
|
|
|
|
|
#913 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Może ja jestem jakaś niemormalna, ale na początku, przed zadaniem pytania na wizażu zdążyłam się już naczytać różnych wątków i jakoś nie przeszkadzało mi, że niektóre miały po 150 stron... Odrobina samozaparcia i jakoś poszło... W rezultacie nie potrzebowałam pytać, bo już wszystko wiedziałam w tematach, które mnie interesowały ... Dlatego nie rozumiem zupełnie, czemu innym nawet wyszukiwarki nie chce się użyć, chociaż tyle się o tym mówi.I ptem jeszcze wielkie pretensje, jak w ogóle smiałam komuś uwagę zwrócić, że jest leniwy, że przeciez ja nic o takim człowieku nie wiem itp. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, chociaż szkoda, że lipiec taki deszczowy i też tęskni mi się za słońcem...Cytat:
. Troszkę wprawy i pewnie sama byś to polubiła ![]() Cytat:
![]() Mi cięzko wrócić do starych nawyków, chociaż chciałabym, ale chyba mam za mało samozaparcia ![]() Cytat:
Czasem, jak wychodzę z piesaczą, idę w takie specjalne miejsce, gdzie mnóstwo sie ich gnieździ i oglądam pajęczyny, diagnozując, gdzie mieszka największy, jakie mają ubarwienie, wkładam np. trawkę w pajęczynę i usiłuję je wywabić z kryjówki. A potem ewentualnie fotki z TŻ robimy I chyba bardziej obrzydzają mnie larwy, bleh... |
|||||||
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
witam włosomaniaczki z rana (południa?
|
|
|
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
Witam nieprzecietnie zadowolona...
Wracam do Polski 7sierpnia.. |
|
|
|
|
#916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pająki? Jak dla mnie są paskudne i najbardziej odrzucają mnie ich długie nogi... Zobaczę takiego to krzyczę dopóki ktoś się nie zlituje i nie weźmie ![]() Węże natomiast bardzo lubię - chciałabym mieć jakiegoś dużego węża w domu, ale to ciężka sprawa aby zapewnić dobre warunki gadowi.
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek :leniwie sie przeciąga: Marzenko czekam niecierpliwie na zdjęcia
|
|
#918 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że kiedyś też będę mieć taką koleżankę ![]() Cytat:
ale te włosy paskudne. Pewna długość włosów u kobiet nie wygląda już naturalnoe, zaczynają wyglądać jak Ciułaka ze Star Treka ![]() ![]() Cytat:
A ja dziś zobaczę )Dzień dobry, pomagam mamie przy komputerze (przepisuje jej teksty, przegrywam dane, robie wykresy), w kRk znowu okropna pogoda, ale nic to ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobre, prawda?
![]() Chociaż ja bym tam pewnie trzymała się rękami i nogami, żebym nie musiała wracać do tej dziury ![]() Cześć wszystkim
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę sie, że jesteś szczęśliwa ![]() Olu widziałam, że zgłosiłaś Bebi- później wrzucę recenzję ![]() BTW: piękny opis
|
|
#922 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nei, jest ciagle duza mozliwosc, ze zostane na stale-ale po prostu terminy sie przelozyly, siostra konczy prace 6.08 i jade z nia Uszczkne cos jeszcze z wakacji, do szkoly ide do swojej, ale nie wiem co za rok. |
||||
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się tylko, czemu zmieniono zdjęcie, bo wrzucałam to z niebieską butelką(którą mam u siebie), a jest z białą Ale widocznie Barwa zmieniła opakowanie.Opis-podpis? Dziękuje bardzo, od czerwca zachwycam się tą piosenką ![]() Cytat:
|
|
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() wszem i wobec oglaszam, ze sie dostalam!!!! i najlepsze jest to, ze tam gdzie chcialam najbardziej a myslalam, ze mam najmniejsze szanse: uniwersytet gdanski, wydzial chemii co prawda poki co jestem przyjeta na ochrone srodowiska, ale na chemii jestem dosc wysoko na liscie rezerwowych i mila pani z dzialu rekrutacji na w/w wydziale powiedziala, ze spokojnie 1 sierpnia bede na liscie przyjetych bo juz kilka osob zrezygnowalo [wyniki byly dzis o 10], a jeszcze caly tydzien na skladanie oryginalow. a ja bardzo chce jej wierzyc![]() jakby co to przegladalam siatki godzin na oś i tez wyglada bardzo ciekawie. wiec co by nie bylo jestem STUDENTKA i to bardzo szczesliwa bo dokladnie tam gdzie chcialam byc! gdansku [i dorotko ], przybywam!!
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś, moje gratulacje!
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
IZA!!!!!!
Ale sie ciesze! Dobry dzien Bardzo dooobry dzien, IZA! |
|
|
|
|
#928 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
ja mysle, ze to waszej dobrej energii zasluga chociaz ostatnio bylam be i rzadko tu zagladalam [klopoty zdrowotne. mega alergia a propos, ogladalyscie w pon house'a? wygladam mniej wiecej jak ten chlopiecjak mi szczescie zaswieci i bede na liscie chemicznej i na dodatek na specjalizacji kosmetycznej badz medycznej to juz w ogole bedzie sexi ![]() edit: dotka: ![]() jak by sie nie udalo to i tak juz sie bardzo duzo udalo ![]() [musisz mi podac adresy wszystki fajnych miejsc w 3miescie, wszystkich ladnych plaz, wszystkich tanich zielarni i wszystkich romantycznych parkow idealnych na spacery a najlepiej POKAZAC ]
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tfu podpis nie opis ![]() Cytat:
|
|
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
Blonndee - Gratulacje
![]() Lanessa - Świetnie w takim razie A mówiłaś, że zostajesz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

. A zwrócić uwagę - to od razu fochy

nie bój nic, razem damy rade, jestem piękne, sexi i wogóle będzie git
Wydaje mi się że mam wszystko co najgorsze (oczywiście mowa o wyglądzie zewnętrznym). Mam wakacje a boję się jechać ze znajomymi pod namioty bo wstydzę się swojego ciała
wiem coś o tym

, to nie mam wyjścia
] kiedy to podcinanie? Będzie dobrze- nic się nie bój [zaufaj mi
, tylko z autopsji wiem, że zastosować nie tak łatwo 

jak ja bede wygladac?