|
|
#931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() Piekna plaza na stogach, najlepsze lody LODY MIS-czyli pierwszy punkt oslawionego w Polsce Grycana Najwiecej atrakcji w jednym miejscu-Sopot Poczucie wolnosci i niezaleznosci i niezle miejsce dla samobojcow; Gdynia klif Orlowo No i...zapraszam do mnie na moj tort urodzinowy pietrowy Mam nadzieje, ze nie bedziesz na redukcji ;>
|
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Btw, chyba imiennie sie troche rozleniwilysmy ,)
Virka-Marzena Jolie-Katarzyna Estelle- Joanna truskawkowawiosna-Julita Blonndee- Izabela Xyoko-Małgorzata Porcalainn- Emilia Milka19-Emilia Tulipanna-Magda beoneself-Sobieśka aka Magda Narek- Ola Karla_92- Karolina WweronikaWw-Weronika Lanessa- Dorota Tigresska- Izabela Madziunia80-Magda Irja-Monika Finlora- Agnieszka Eyna- Kamila atsenka-Katarzyna Aggie125 noell, nie ebde strzelac, chyba Natalia, wyprowadzcie mnie z bledu.. Chce to aktualizowac i wkleic do swojego postu na pierwszej stronie, bo bylo przydatne w drugiej czesci, o ile nie macie nic przeciwko ![]() No i moze o kims zapomnialam? Pomaranczowe to te co odeszly, ale pamietamy Sobieska moglaby wrocic bo wiem, ze Julka i Magda mialy powody odejscia, a beoneself? Cos wiecie?
|
|
|
|
|
#933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mam nic przeciwko
|
||
|
|
|
|
#934 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
A ja?
|
|
|
|
|
#935 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Izuń: mnie to pewnie ominelo... czemu tak pozno i na co to? ![]() Cytat:
i badz tu dobrym kochanym dzieckiem...a co mam miec, jedynie to czas darmowy przewodnik to jest to zrobisz mi internetowy przyspieszony kurs dzielnic? ktora najladniejsza, ktora niebezpieczna, ktora najblizej morza, gdzie mieszkasz ty itp?![]() Cytat:
wypadlam z obiegu!
|
|
|
|
#936 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Same dobre wiadomości |
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, potlumacze. Gdansk Glowny- sama zapewne wiesz jaki jest, mnie do niego nie ciagnie... chociaz,Stare miasto pokazane przez pewnych ludzi nabiera wymiaru... Gdansk Wrzeszcz- tu jest Galeria Baltycka, jedna z wazniejszych dzielnic, warto jako tako ja znac Gdansk Zaspa-tu moja szkola, szpital... niebyt ladna dzielnica. Gdansk Przymorze- alfa centrum, kino, real (supermarket) warto znac przymorze i unikac pewnych miejsc (tunele...) Gdansk Oliwa- stara dzielnica, najstarsza Gdanska chyba... Oliwa byla kiedys oddzielnym miastem. Gdansk Oliwa-osiedle Zabianka tu mieszkam ja, zielone osiedle. Buduja tu kompleks sportowy-najwiekszy w Polsce. Bedzie 100m ode mnie i chyba przejmie czesciowo obowiazki katowickiego Spodka ![]() Sopot, wyscigi, kamienny potok, Glowny. Co Cie interesuje? ![]() Agus, virtual, dopisuje Cie juz! blonde nie przegapilas wiele, to ja bylam wscibska- Tulip ogolnie zdradza nasze forum, nie dziwie sie jej zreszta, mozesz sie jej dopytac truskawka nie moze sie niestety tu udzielac, bo to prywatne rozmowy a ktos ja mial na oku z tego co zrozumialam.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() taki zarys chcialam miec bo wiem, ze u mnie w wawie prage [a szczegolnie szmulki] omija sie szerokim lukiem [chociaz ostatnio sie poprawia, robi sie taka off'owa i artystyczna rzekomo. ja tego nie widzewiesz, takie przydatne informacje ![]() gdansk glowny wydaje mi sie taki... szary. chociaz dworzec jest ladny stylizowany na taki... stary wrzeszcz mi sie calkiem podobal, ale pewnie widzialam marny fragment. i galeria baltycka jako centrum handlowe jest naprawde fajna
|
|
|
|
#939 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będzie dobrze![]() Cytat:
W końcu dzień paszteta trwa tylko jeden dzień![]() Cytat:
Nie podobają mi się takie, tak samo jak takie długaśne ze starych fotografi Chyba za dużo horrorów się naoglądałam Cytat:
![]() To super Cytat:
Bo ja nigdy w życiuCytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bemowo...hmm. okecie Dworzec to miejsce w ktore czesto pomykalam..bardzo czesto...znam bardzo dobrze. Stare miasto jest fajne, zwiedzane ryksza. Noca unikam plazy. Bardzo wiele makabrycznych rzeczy zdazylo sie na moim osiedlu, ale taki jego urok. 300m ode mnie mieszka lider zespolu metalowego Behemot. Aqua park bardzo fajny. w GB jest body shop co mnie cieszy i dodatkowo co: ,sklepy ze zdrowa zywnoscia gdzie sa fajne oleje.
|
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
a ja?
eh dzis ja mam doła, wróciłam od fryzjera podciełam 4-5 cm, mówiłam zeby nie prostowac a one ze tylko mi konce do ścięcia wyprostuje a wyprostowała całe, mozesz sobie mówic a oni swoje, własy śliczne taki lśniące ale co z tego, bo jak włoże pod kran to będzie jedna wielka, naelektryzowana, zniszczona szopa mam dość dbania juz o te włosy juz tyle czasu a one dalej takie zniszczone nie obetne się na krótko i nie będe czekac az mi włosy odrsoną moja mama prostuje włosy codziennie, kompletnie o nie nie dba, prostuje już 6 lat i nie ma nawet w połowie tak zniszczonych jak ja w dodatku mam zakola ![]() potrafie znaleźć w sobie wiele wad i szlak mnie trafiaeh jak nie Astenka to ja ![]() nieiwem jak pojade do tych Włoch;/ |
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :bo unce: Oczywiście nie miałam wątpliwości, że tak będzie![]() Cytat:
Jak widzidz - Włosomaniaczkowa moc działa na każdą z nas![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#944 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() Cytat:
ale nie rozstaje sie z drewnianym grzebieniem od nich![]() a czemu unikasz noca plazy? cos sie tam dzieje? i co sie takiego na twoim osiedlu stalo? behemot... sluchalam kiedys. nawet moj kot ma tak na imie
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Nergal
o matko mogę sobie z Tobą pomieszkać?
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauważam sporą poprawę, ale warto było nakładać te wszystkie mazidła i czekać na efekty. Zobaczysz że za jakiś czas będziesz miała ładniejsze włosy od Twojej mamy I napewno jesteś super-atrakcyjna laska tylko jak każda kobieta widzisz w sobie (głownie w wyglądzie) wady i podejrzewam że 90% z nich "siedzi" wyłącznie w Twojej głowie, a nie figurze. Uszy do góry |
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Plazy noca? Sama? Bo moga byc pijacy w sezonie letnim. Na moim osiedlu byly morderstwa ze szczegolnym okrucienstwiem, gwalty, zabojstwa, pozary i inne takie ![]() Tak, Nergal, pewno robimy zakupy w tym samym markecie xD
|
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis w nocy bede sie pakowała ![]() W niedziele jade
|
|
|
|
|
|
#949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie prostuje niecałe pół roku eh pojade do Włoch i będe narzekac na siebie?
|
||
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
przygarnij kropka
![]()
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to mnie zachecilas ![]() ja kocham morze zima i juz sie doczekac nie moge jak bede mogla w grudniu po prostu podjechac [moze nawet podejsc?] na plaze w kilka minut a nie tluc sie samochodem 5godzin! i moge to robic codziennie jeszcze nic mnie tak w zyciu nie ucieszylo
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą farciara- takiego sąsiada mieć. Nie dość, że wygląda to jeszcze śpiewa
|
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mogę zrobić u kosmetyczki henne brwi ale żeby wyszły ciemno brązowe a nie czarne? Bo jakoś nie mogę sobie z nimi poradzić
A kredką jak podkreślam to wygladają nienaturalnie.
|
|
#955 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
|
#956 |
|
Rozeznanie
|
Witam was kochaniutkie, moje wlososwirki
Wkoncu znalazlam chwilke spokoju, aby sumiennie nadrobic zaleglosci ![]() Eyna- pomimo, ze bede n-ta osobka, ktora to stwierdzi, to jednak powiem, ze Twoja mama ma ladne wlosy! Porcelainn-nie tesknisz za tesciowa? ile zaplacilas za kurs?Jolie- i jak ten szampon z mydlnicy? zdazylas juz moze uzyc go pare razy? jak wrazenia? nie wysusza? ![]() xyoko- zawsze zapominam napisac, ze bardzo podoba mi sie Twoj opis nawet powiesilam sobie ta maksyme na tablicy ![]() virtual-moje hobby to....pocenie ogolnie to lubie sie pocic. a najlepiej to na rowerze, przez tanczenie, bieganie, cwiczenia lub grajac w siatke. poza tym to czytanie ksiazek(moge czytac naokraglo-pratchetta, christie, chmielewska i mistrza i malgorzate!) i nauka jezykow . relaksuje sie rysujac, najbardziej kobiety ze zdjec. ostatnio zaczelam sie barniej wnikliwie interesowac fotografia-zaczelam od przeczytania calej instrukcji do mojego aparatu i teraz podbieram 'fachowa' literature mojego brata. no i windsurfing! Estelle- nadal graja Ci szmaragdy i diamenty czy juz powrocilas do stanu normalnego? ja lubie takie stare hiciory z disco polo przy ostatniej butelce winka na grilu, przednia zabawa wtedy wychodzi na jaw ze wiekszosc zna slowa na pamiec ![]() Lanessa- tak, Natalia to imie me ![]() blondee- gratuluje jak cos to mozesz smialo pytac. z tego co Dotka Ci pisala...ja mysle, ze na tych niebezpiecznych dzielnicach po prostu nie bedziesz bywac, bo po co? ani tam uczelni, ani jakis fajnych rozrywek, a zakupy mozna gdzie indziej. napisze Ci tylko zebys lepiej omijala z daleka Gdynie Chylonie-Leszczynki-Grabowek(w kolejnosci od Redy do Gda jadac skm), Gdańsk Żabianka i Wrzeszcz- po lewej stronie torow(kierujac sie do glownego)rany Reda, niezazdroszcze-ok 55 minut kolejka bedziesz jechala...ale przynajmniej bankowo bedziesz miala miejsce siedzace i zdazysz sobie cos powtorzyc ![]() nie wiem czy znasz portal www.trojmiasto.pl -bardzo przydatna stronka, tam jest dobra mapa i mase rzeczy. ------- no a ja wkoncu wybralam skandynawistyke. ciezko bylo podjac ta decyzje, az mi sie niektore zwoje mozgowe poskrecaly w druga strone, ciezko nad tym myslalam . moneta tez mi przyznala racje ![]() a ojciec, zeby uczcic moja decyzje, zgodzil sie na przemeblowanie. mam nowa komodke i poleczki, przez moj pokoj przeszedl tajfun, ale jestem mega zadowolona, bo zrobilo sie o wiele wygodniej ogolnie jest jakas teraz lepsza cyrkulacja. feng shui dziala!
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Noell- opinię o mydlnicy wysmarowałam tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1386
Uciekam wreszcie spać- kolorowych
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Jak sie troche "zapuszcze" i brwi mi się pogrubią to wyglądam jak...![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Dziękuję, oczywiście Cytat:
Wpadłam się pożegnać, życzę cieeeeepłych udanych wakacji Maniaczki |
|||
|
|
|
|
#960 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mało tego, na mózg rzuciły mi się inne "przeboje", które DJ gra na barówie a jest kilka takich kwiatków , tylko jakieś lewe wersje znajduję w necie, a tych remiksów didżejowskich niet ![]() Musze jednak przyznać, że ta dyskotekowa nuta od razu sprawia, że mam banana na twarzy ![]() A słowa to też już znam [w sumie trudno się dziwić, skoro co tydzień po to słyszę ]Dla równowagi wzięłam sobie dziś do pracy odtwarzacz z "moją" muzyką. Cytat:
![]() Uwielbiam skandynawskie zespoły rockowe/metalowe Polecam song "Joutsenlaulu" w wykonaniu For My Pain ![]() Moja wielka miłość od pierwszego usłyszenia |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

a propos, ogladalyscie w pon house'a? wygladam mniej wiecej jak ten chlopiec

a najlepiej POKAZAC

zrobisz mi internetowy przyspieszony kurs dzielnic? ktora najladniejsza, ktora niebezpieczna, ktora najblizej morza, gdzie mieszkasz ty itp?

Nie podobają mi się takie, tak samo jak takie długaśne ze starych fotografi
Chyba za dużo horrorów się naoglądałam
Bo ja nigdy w życiu
Ale widocznie Barwa zmieniła opakowanie.

:bo unce: Oczywiście nie miałam wątpliwości, że tak będzie

mogę sobie z Tobą pomieszkać?