|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy wrześniowe 2018 ❤
[1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;83657481]Treść usunięta[/QUOTE]
Ja wręcz uwielbiam spać na plecach, mam też problem z bólem żeber od 3. miesiąca ciąży (tzw. neuralgia międzyżebrowa), który łagodzi właśnie leżenie na plecach. Mi też ulżyło, że mogę jeszcze trochę pospać tak jak lubię najbardziej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Razem od 29.12.2011r. Zaręczeni od 1.08.2014r. Ślub - 27.08.2016r. Czekamy na Natalkę (TP 29.08.2018) <3 Edytowane przez gilmoregirl92 Czas edycji: 2018-05-18 o 13:19 |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤
Jesteśmy po połówkowych
maluch zdrowy! i będzie dziewczynka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super gratulacje ! Ile waży i mierzy? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długości całości nie umiem rozczytać najważniejsze że zdrowa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz widzę, że znów pisze na mamusiach wrześniowych myślałam, że na ślubnym, przepraszam że tak wpadłam haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co miał być chłopczyk? czy tylko potwierdził lekarz dziewczynkę? |
|
|
|
|
#4747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas ozdabianie dopiero się zacznie, meble mam w całości mieszkania białe ![]() Cytat:
![]() Miałam połówkowe usg w środę, melduję chłopca i zmianę terminu porodu na 22 września
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4749 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym chyba się poplakala w tym szpitalu. Nienawidzę szpitali i po porodzie starszej płakałam codziennie, chciałam już stamtąd wyjść. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie - imię..... Podsuncie mi jakieś pomysły dla dziewczynki
nazwisko ma 12 liter, wiec imię musi być krótkie najchetniej no i nie wiem... ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
Edytowane przez drocia Czas edycji: 2018-05-18 o 20:27 |
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiamy się nad Leną
ale jeszcze kombinujemy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4753 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
gratulacje.Cytat:
no i jeszcze żeby się Wam podobało. Moja córka ma na imię Milena, nad imieniem dla drugiej myślimy... Może MartynaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Laski
![]() Mam do odstąpienia miejscowej nad morzem, dł dwóch osób w terminie 17-30 czerwca, o ile dobrze pamiętam😊w Pogorzelicy. Cena 90zl za dobę juz za dwie osoby, miejsce parkingowe w cenie. Jak cos, to więcej na priv. ![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasze nazwisko ma 9 liter i raczej też szukamy krótkiego. U nas będzie Sara lub Alicja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4756 |
|
Rozeznanie
|
Krótkie imiona: Olga, Kira, Nadia, Laura, Klara itp
|
|
|
|
#4757 |
|
Raczkowanie
|
A ja się witam po długiej przerwie. Jesteśmy po połówkowych, będzie upragniony synek
zdrowy, nawet pani doktor paluszki policzyła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz... To szpitalne jedzenie mnie wykonczy... A tylko małż przywiózł pomidorki, to od razu dyskoteka w brzuchu
W poniedziałek jedna dziewczyna ma cesarke, to się przeniósł pod samo okno znowu zmienili nam współlokatorem w pokoju i ta lubi się pozaslaniqc tymi zaslonkami a mi przez to ciemno.... A i drzwi od szafy tez chyba nie posiada i nie wie, ze się je zamyka... I jeszcze baki puszcza.. Zdarza się, ale zgrywa głupka ze to nie ona ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
Edytowane przez drocia Czas edycji: 2018-05-19 o 18:10 |
|
|
|
#4760 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myslicie juz nad lozeczkiem/materacykiem? Zwlaszcza jesli chodzi o materac, co najlepsze; jedni chwala gryke, inni, ze moze uczulac, sa zwolennicy kokosa, przeciwnicy mowia, ze za twardy. Pianka? Lateks? Rozkminialyscie juz temat? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4761 |
|
Rozeznanie
|
A nie chrapią te współlokatorki czy cos? Bo ja byłam podczas mego jedynego pobytu w szpitalu na sali ze starymi babami i po którejś z kolei nieprzespanej nocy życzyłam im jak najgorzej.
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Mój małż tak chrapie czasami, ze rzadko kto jest w stanie go przebić, wiec ja juz przyzwyczajona i nie zwracam na to uwagi
![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#4763 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
ja śpię na pleckach, albo zarzucam nogi i ręce na plecy i nogi Tżta:P,albo na lewym boku, a w nocy sie odwracam na prawy i tule do Tzta. Stwierdzilam ze nie bede kupowac zadnych rogali i poduszek do spania, bo wystarczy ze sobie podloze zwyklego jaska lub troche koldry:P. W czerwcu odmaalujemy i odgrzybimy pokoj ktory ja zajmuje z moim bałaganem. Mam nadzieje, ze pojawienie się dziecka uporządkuje trochę moją artystyczna dusze;P. jako że wynnajmujemy mieszkanie chyba nie mogę zrobić pieknego muralka na ścianie, ale moze to i dobrze, bo nie wiedzialabym co. Zawodowo zajmuje się wlasnie dekoracyjnym malowaniem scian i rozne dekoracje dla dzieci i to jest najgorsze bo o ile moge w kazdej chwili zrobic cos dla mojego maluszka to nie wiem co. Nie umiem wybrac miedzy owieczkami,, krolisiami a np. kotkami. Ciężki orzech do zgryzienia :P. Ale jak juz w przyszlym roku moze kupimy mieszkanie to bede w 7 niebie i urządze wszystko jak bede chciała .U mnie powoli zbliza się 3 trymestr... nie wierzę! moj brzuch juz tak wypchany, ze nie da sie nie zauwazyć... oraz tego, ze nie mam sie w co ubrac już. tragedia. Dzis mi dzieciątko tak skacze w srodku, ze zaluje ze nie mogę sobie podejrzeć co tam w srodku slychać
Edytowane przez kruella_de_mon Czas edycji: 2018-05-19 o 21:33 |
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które lozeczko bedzie lepsze - takie, które ma szczebelki na około czy takie, które szczebelki ma tylko po dłuższych bokach, a krotsze są pelne?
Tak czy siak wybiore cos z ikei, tylko właśnie nie wiem jak to wygląda. w praktyce. Bo żadnych innych różnic nie ma... ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wybrałam boki pełne ale tylko dlatego że takie mi się bardziej podoba.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
Hej
nareszcie niedziela, troche wiecej czasu![]() Dzięki za gratki, musze powiedziec, ze ulzylo mi po tych połówkowych, bo sie denerwowalam, ew. wadami genetycznymi. Wiadomo, ze nie ma 100% pewnosci, ale jakos mi lepiej, ze wszystko wyglada w porzadku. Robilam w 22+0 wiec moj Mlody wazy 455 g i lekarz prognozuje na podstawie pierwszego idrugiego USG, ze w dniu porodu powinien wazyc ok 3500. Czyli w sam raz, bo jego tatus urodzil sie z waga 4600! i juz sie bałam, że się wrodzi, ale ma litości troche Nie chcial sie pokazac do zdjecia, ale lekarz go tak fajnie poszturchiwal leciutko, ze Młody to wyciagal rece, to je chowal i udalo sie go 'utrzelic', jak przyciagal pepowine do brzucha Reszta pomiarów w normie, czasem blizej poczatku, czasem blizej końca skali, wiec ok. nerki sa, wszystko obrazy kregoslupa, czaszki, jamy brzusznej i serca tez ok ![]() Od razu sie wypowiem w kwestii łóżeczka, bo my już mamy- ja wybralam szczebelkowe z racji ew. przewiewu, zeby powietrze moglo swobodnie przeplywac, ale nie ukrywam, ze z zabudowanymi bokami bardziej mi sie podobalo https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10248519/ https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70321012/ Poduchę uszyla mi tesciówka - dokładnie na taki wzór https://www.mamagama.pl/poofi-podusz...uplikat-1.html bo mi bylo szkoda kasy na rzecz, z ktorej nie wiedzialam, czy bede korzystac, ale jest genialna. Nie spie w niej, ale duzo leze i odpoczywam - dla kregoslupa super ulga. kruella - ale fajnie, ze potrafisz robic takie rzeczy, ja mam np pomysly, ale nie potrafie tego zrealizowac, zazdrosc drocia - w szpitalu najgorzej... jak w akademiku albo internacie, wspolczuje Ci bardzo. Znalezli juz zrodlo przeciekow? Czytalam, ze norma AFI u roznych kobiet wynosi roznie, ja mam np 12, ale norma ponoc jest od 5-20, wiec moze u Ciebie niedużo brakuje? izk_a, wicherek1989, XdMalgorzataxd , gratki dobrych połówkowych gilmoregirl92 - dzieki za relacje ze szkoly, bo ja sie nie wybieram, a to ciekawe uslyszec jak to wyglada, czekamy na wiecej Co do zajscia, to my przez rok sie nie zabezpieczalismy, z mysla, ze na pewno 'sie zrobie' w tym czasie, ale nie wychodzilo, wiec kupilam sobie paski owulacyjne, zeby sprawdzic, kiedy mam owulacje - bo ewidentnie w dni, kiedy powinna byc jej nie ma - i udalo sie w sumie w drugim miesiącu, co tez nas zaskoczylo ze tak szybko, bo jestesmy oboje juz +35. Ale tez moze dlatego, ze mam w otoczeniu sporo osob, ktore nie moga miec dzieci, pomimo dlugich staran i leczenia.Srka, ze nie odnosze sie do wszystkich postów, ale wszystkie śledzę |
|
|
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
A ja wlasnie wole wszystkie boki ze szczebelkami zeby z kazdej strony widziec dzieciatko i zeby bylo bardziej przewiewnie
(z ta przewiewnoscia moze zmyslam, ale tak sobie wmowilam :P)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018
Cytat:
![]() Łóżeczko na allegro kupowałam, jedno z najtańszych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Senza l'amore sarei solo un ciarlatano, Come una barca che non esce mai dal porto. Edytowane przez Fortuna1 Czas edycji: 2018-05-20 o 10:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

maluch zdrowy! i będzie dziewczynka 
Super gratulacje
! Ile waży i mierzy? 
najważniejsze że zdrowa
myślałam, że na ślubnym, przepraszam że tak wpadłam haha

gratulacje.
no i jeszcze żeby się Wam podobało. Moja córka ma na imię Milena, nad imieniem dla drugiej myślimy... Może Martyna
zdrowy, nawet pani doktor paluszki policzyła.

i juz sie bałam, że się wrodzi, ale ma litości troche