Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-23, 21:03   #3931
folinka
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość

Folinka jeżeli nie przeszkadzają Ci ryski to może wyhandlujecie jeszcze jakiś rabat. Ewentualnie wymiana na nowy niezarysowany!
Te buciki są przecudowne! A robisz też przytulanki? Ostatnio widziałam takie piękne robione na szydełku i aż zachciało mi się taką posiadać. Ale na pewno nie zrobię, bo nie potrafię
Taki właśnie miałam plan... Ale słuchajcie jaki numer Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać nad sobą, że tego nie zauważyłam od razu. Ale tż też nie! Te ryski z ogromnym trudem, ale jednak schodzą, prawie wszystko zeskrobałam Jakby ten drugi przedmiot raczej bardziej ucierpiał i zostawił swoją farbę na wózku albo to jakiś dziwaczny smar czy klej, no nie mam pojęcia. Fakt, że w tym momencie niemal już tego nie widać, tylko jak się przyjrzę z odległości 20 cm Trzeba będzie jakoś grzecznie odwołać tą reklamację Na pewno nie będę nic odsyłać czy wymieniać.

Jeszcze nie robiłam, ale w tym moim wielkim zamówieniu włóczek już są na to motki przeznaczone
Nie mów nie, dopóki nie spróbujesz, ja chyba w sumie dopiero ok. 10 rzeczy zrobiłam, więc jak widzisz jestem jeszcze bardzo początkująca, a jednak wyszły mi takie butki jak widać. Na pewno jest to dużo łatwiejsze niż mi się wcześniej wydawało.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:

Wrzucam zdjęcie paznokci i gratis zdjęcie kosza prania. Tam jest wszystko- pieluchy kocyki i ubranka
Fajowe zdjęcie z brzusiem!
Kolorek też bardzo ładny!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
folinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 21:04   #3932
ovejita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
Norka cudowne

Dziewczyny jakie ręczniki pisalyscie do szpitala?
z[/URL]
Ja kupiłam z mikrofibry - zajmują najmniej miejsca i są mega chłonne

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Kupujecie osobne ręczniki do szpitala?
Ja kupiłam, bo w domu mam duże ręczniki, które zajęłyby mi pół torby

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Skończone! Takie malunie

Załącznik 7542886

Załącznik 7542881
Śliczności

Dziękuję dziewczyny za odpowiedź w sprawie termometru
Dziś wpadłam na pomysł, by nie pakować się w torbę, a w plecak Torbę mam sporą, a u nas 99% rzeczy dla mamy i dla maluszka zapewnia szpital, więc rozważam opcję, że 'must have' zmieszczę w plecaku. Po wizycie w przyszłym tygodniu zobaczę jak to wyjdzie w praktyce - będę testować
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 21:07   #3933
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Ja kupiłam z mikrofibry - zajmują najmniej miejsca i są mega chłonne

Ja kupiłam, bo w domu mam duże ręczniki, które zajęłyby mi pół torby

Śliczności

Dziękuję dziewczyny za odpowiedź w sprawie termometru
Dziś wpadłam na pomysł, by nie pakować się w torbę, a w plecak Torbę mam sporą, a u nas 99% rzeczy dla mamy i dla maluszka zapewnia szpital, więc rozważam opcję, że 'must have' zmieszczę w plecaku. Po wizycie w przyszłym tygodniu zobaczę jak to wyjdzie w praktyce - będę testować
chyba też wezmę mikrofibre

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 21:14   #3934
folinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Elu o matko, jak nie urok to.... trzymajcie sie na tym ip i dawaj znac Kochana !
Folinko, butki cudo ! Ciezko uwierzyć, że te stopki będą takie malunie....
Norka wózek zacny, gondola nie jest dla Ciebie za nisko ?
Kropeczko pazurki wyglądają zacnie !

Hehe, właśnie obawiam się czy nie wyszły mi ciut za malunie! 7,5 cm długości mają. Nic, najwyżej będzie się Benio w nich lansować tylko przez 1szy miesiąc życia

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
O matko, Folinko! Nawet nie wiesz ile twoje zdanie dla mnie znaczy! Jestem naprawdę zaskoczona i uradowana, że trafiłam na coś, co nasza Matka Guru patrzy przychylnie. Pamiętam jak pojechałaś po tych polskich czołgach.

A filmiki już polubione, dziękuję! Rzeczywiście, ona tak dokładnie pokazuje, że chyba nie da się nie zrobić, naprawdę dziękuję. No to teraz kupić szydełko, włóczkę i do dzieła.. Na jakim szydełku robiłaś? Każde ma swoją grubość, wielkość?
Oj tam, pojechałam zaraz... Starałam się zaznaczyć, że mają też swoje plusy, ale chyba mi słabo wyszło!
Tak, grubości są dosyć ważne. Robiłam je szydełkiem 3,5 tak jak ona i włóczką polecaną na szydełka 2-4, ale widocznie moja musiała być ciut cieńsza niż jej skoro mi wyszły mniejsze.

Stary 2018-05-23, 21:18   #3935
norka93
Wtajemniczenie

Folinko Nawet najlepszym się zdarza. Może u mnie to też nie są rysy, a jakiś klej? Idę sprawdzić, serio.

norka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 21:19   #3936
asiaczek
Zakorzenienie

Folinko, śliczne buciki.

Polu,cieszę się, że na wizycie wszystko dobrze. I dziękuję, że pytałaś jak się czuję. A odpowiadając to raczej bez zmian, może przez noc mi przejedzie.

Kropko,ładne paznokcie, ale to też nie moje kolory

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-05-23, 21:19   #3937
folinka
Zadomowienie

norko, rzeczywiście, masz rację co do summer! Pewnie niewesoło u niej Oby tylko z maleństwem wszystko dobrze było!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-05-23, 21:21   #3938
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe, właśnie obawiam się czy nie wyszły mi ciut za malunie! 7,5 cm długości mają. Nic, najwyżej będzie się Benio w nich lansować tylko przez 1szy miesiąc życia

Oj tam, pojechałam zaraz... Starałam się zaznaczyć, że mają też swoje plusy, ale chyba mi słabo wyszło!
Tak, grubości są dosyć ważne. Robiłam je szydełkiem 3,5 tak jak ona i włóczką polecaną na szydełka 2-4, ale widocznie moja musiała być ciut cieńsza niż jej skoro mi wyszły mniejsze.
Dziękuję Ci, dobra kobieto. Tak w ogóle to ja jeszcze przed ciążą miałam ambitne plany, żeby kocyki na drutach robić, bo ceny mnie przerażały.. Okropny ze mnie leń. Jestem zła na siebie jak nie wiem, bo chyba już nigdy nie będę miała tyle czasu co teraz. O starości nie mówię.

Pojechałaś po bandzie tym wózkom.

Stary 2018-05-23, 21:23   #3939
Elaaaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie odniose się, ale dziękuję, że pytałyście o męża.. właśnie wróciliśmy i niestety mąż z kołnierzem na dwa tygodnie. Ma naderwany i skręcony odcinek szyjny.. ech biedny męczy się okrutnie, bo każdy ruch sprawia ból. Mam nadzieję, że to usztywnienie plus leki dadzą jakaś ulgę..

Stary 2018-05-23, 21:30   #3940
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
norko, rzeczywiście, masz rację co do summer! Pewnie niewesoło u niej Oby tylko z maleństwem wszystko dobrze było!

Jak Ela napisała IP, to też myślałam przez sekundę, że o nią chodzi. A jeśli o Summer chodzi, to nie miałam nigdy rwy, ale dużo słyszałam o niej i to naprawdę musi być okropny ból, do tego jej bóle z kręgosłupem, jejku..

Dziewczyny, co myślicie o takiej koszuli? Żeby sobie kupić do porodu? allegro.pl/jednorazowa-koszula-do-porodu-i-karmienia-s-m-i7064005225.html
Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie odniose się, ale dziękuję, że pytałyście o męża.. właśnie wróciliśmy i niestety mąż z kołnierzem na dwa tygodnie. Ma naderwany i skręcony odcinek szyjny.. ech biedny męczy się okrutnie, bo każdy ruch sprawia ból. Mam nadzieję, że to usztywnienie plus leki dadzą jakaś ulgę..

O matko, Eluś, aż tak?! Jak to w ogóle się stało? W sensie, jaka to musiała być siła skręcenia, żeby naderwać i skręcić odcinek szyjny?

Stary 2018-05-23, 21:36   #3941
aaska92
Zadomowienie

Elaa Współczuję sytuacji z mężem i można sobie czasem planować, a życie życiem. Dużo zdrówka!

Norka Mnie nie do końca przekonuje ta koszula. Nie wiem, czy czułabym się w niej komfortowo, chociaż pewnie w niektórych szpitalach takie właśnie się dostaje.

Folinko Buciki są mega!
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-23, 21:38   #3942
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak Ela napisała IP, to też myślałam przez sekundę, że o nią chodzi. A jeśli o Summer chodzi, to nie miałam nigdy rwy, ale dużo słyszałam o niej i to naprawdę musi być okropny ból, do tego jej bóle z kręgosłupem, jejku..

Dziewczyny, co myślicie o takiej koszuli? Żeby sobie kupić do porodu? allegro.pl/jednorazowa-koszula-do-porodu-i-karmienia-s-m-i7064005225.html
O matko, Eluś, aż tak?! Jak to w ogóle się stało? W sensie, jaka to musiała być siła skręcenia, żeby naderwać i skręcić odcinek szyjny?
No właśnie paradoksalnie to mąż sam nie wie.. wczoraj mówił, że w pracy ktoś go zawołał i tak nagle się odwrócił coś strzykło, ale generalnie nie było jakiegoś strasznego bólu. Dziś rano jak zadzwonił budzik i sięgał po tel, to się doprawił do reszty, że już nie był w stanie ruszyć głową. W pracy ból sie nasilał, choć rano wziął mocne tabsy, no więc pojechaliśmy.. a tu kurcze aż tak

Stary 2018-05-23, 21:40   #3943
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
No właśnie paradoksalnie to mąż sam nie wie.. wczoraj mówił, że w pracy ktoś go zawołał i tak nagle się odwrócił coś strzykło, ale generalnie nie było jakiegoś strasznego bólu. Dziś rano jak zadzwonił budzik i sięgał po tel, to się doprawił do reszty, że już nie był w stanie ruszyć głową. W pracy ból sie nasilał, choć rano wziął mocne tabsy, no więc pojechaliśmy.. a tu kurcze aż tak
Eluś Kochana, jak już tam wszystko wróci do normy, zagoi się w środku, minie ten stan ostry, zdejmą kołnierz, niech mąż zapisze się do fizjoterapeuty. Pewnie mięśnie będą osłabione, itd. A dobra rehabilitacja po takich urazach potrafi być bezcenna.

Stary 2018-05-23, 21:48   #3944
KarolinaK
Zakorzenienie

Folinka cudne buciki i gratulacje bryki!

Ellaaa współczucia dla meza. Kurczę musiał naprawde jakos niefortunnie sie skrzywić ze az tak mocno sobie krzywdę zrobił.

Norka witaj, piękna fura! Upolowalas świetny interes! Moja gondola to jest bardzo nisko wlasnie ale pocieszam sie ze nie bede jej używac długo wcale. W miarę szybko przesiadujemy sie na spacerówkę.

Pola dzieki ze pytałaś moje mdłości nie odchodzą i juz sie z tym pogodziłam. Jak mdłości nie ma to jest okropna paląca zgaga i tak na przemian. Ale chyba jednak wole zgagę niz mdłości bo przynajmniej po rennie jest ulga a jak mnie mdli to nie ma juz wyjścia.

Zamówiłam nareszcie babybjorn. Zawieszki do smoczka, jakies tetrowe serwetki na odbicie i bambusowe podkładki na przewijak.
Aha No i jeszcze śmietnik na zużyte pieluchy.
Teraz wielki projekt szukania niani elektronicznej... a poki co jutro położna...
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 22:45   #3945
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Folinka cudne buciki i gratulacje bryki!

Ellaaa współczucia dla meza. Kurczę musiał naprawde jakos niefortunnie sie skrzywić ze az tak mocno sobie krzywdę zrobił.

Norka witaj, piękna fura! Upolowalas świetny interes! Moja gondola to jest bardzo nisko wlasnie ale pocieszam sie ze nie bede jej używac długo wcale. W miarę szybko przesiadujemy sie na spacerówkę.

Pola dzieki ze pytałaś moje mdłości nie odchodzą i juz sie z tym pogodziłam. Jak mdłości nie ma to jest okropna paląca zgaga i tak na przemian. Ale chyba jednak wole zgagę niz mdłości bo przynajmniej po rennie jest ulga a jak mnie mdli to nie ma juz wyjścia.

Zamówiłam nareszcie babybjorn. Zawieszki do smoczka, jakies tetrowe serwetki na odbicie i bambusowe podkładki na przewijak.
Aha No i jeszcze śmietnik na zużyte pieluchy.
Teraz wielki projekt szukania niani elektronicznej... a poki co jutro położna...
Karolinko, dziękuję! Ja to właśnie mam nadzieję, że gondoli będziemy używać jak najdłużej. Mdłości na tym etapie ciąży, ale się męczysz.. Ja pamiętam jak miałam połączone mdłości z tym okropnym osłabieniem przy zapaleniu oskrzeli. To tak się wlokło, aż już wtedy zapomniałam jak to jest normalnie się czuć. Mi na mdłości przepisano lek, bo miałam serdecznie dość i działał. Szkoda, że w Polsce Cię nie ma, to bym Ci podesłała.

Napisz koniecznie jak po spotkaniu z położną. A co do niani, to ludzie chyba z powodzeniem zamawiają z Alieexpress.

Ach Dziewczyny, gdzie ja mam głowę! Ostatnio przyszedł do mnie stanik do karmienia z Alie, odpinany, miękki, z usztywnianymi wkładkami - można je wyjąć (dla mnie są super, bo nie mają kształtu kółka, tylko są jakby podłużne, w kształcie kropli i nie odznaczają się chamsko). Zapłaciłam za niego ok. 28 zł i jak dla mnie REWELACJA. Jest niesamowicie wygodny, nakładam i czuję się jakbym założyła drugą skórę. Zamawiam kolejny, to będę miała dwa na zmianę. Co najlepsze, na wyjścia też się nada, sprawdzałam i nic się nie odznacza pod ubraniem.

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-05-23 o 22:47
Stary 2018-05-23, 22:51   #3946
norka93
Wtajemniczenie

Na żywo to taki ładny przygaszony fiolet, nie ponury. Długo szukałam, żeby nie kupić jakiejś tandety, gdzie wkładki się odznaczają, prześwitują przez bielizne, nadają jakieś dzikie kształty. Może 28 zł, to nie jest najtaniej, ale jestem jak najbardziej zadowolona. Tylko upewnię się co do składu, bo na stronie pisze poliester, bawełna, spandex. No i mam nadzieję, że cycki mi bardziej nie urosną już, bo zamówiłam 36 (u nich to M) i miseczki są akurat, a zapinając najlepiej jest mi na najciaśniejszą hafkę. Wzięłabym 34 (S), ale z kolei miseczki mogą być już za małe. A tak to noszę 75D (ponoć). Tak brafiterka powiedziała. Dopóki nie zaczęłam wyciągać cycków zza pach , to było normalne C.
IMG_20180523_234900.jpeg

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-05-23 o 22:58
Stary 2018-05-24, 04:45   #3947
Camelitos
Wtajemniczenie

Witam się w ten słoneczny poranek

Ja już po śniadaniu lezakuje w łóżku

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-24, 05:06   #3948
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Dzien dobry! Cami mnie słońce obudziło, zresztą całą noc mialam jakąś niespokojna. Moze jeszcze zasne.
Karolina przykro mi, ze masz ciagle te mdłości... chcialabym cos doradzić, ale na bardzo nawet nie wiem co... woda z imbirem? Pewnie masz jej juz dosc... koniecznie pokaż babybjorn!
Norka fajny ten stanik! Dla mnie jestes królową okazji i dobrych cen. Ja zazwyczaj nie mam cierpliwosci, nie chce mi się albo ide na latwizne i wtedy pluje sobie w brode...
Co do zakupów na allie to mam jakieś opory cały czas. Ja wiem, ze wiekszosc rzeczy które sa sprzedawane w pl są z chin, jednak mimo wszystko... najwidoczniej będzie to moja strata...

Może dzisiaj uda mi sie poprasowac?

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-24, 05:57   #3949
norka93
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny! Ależ mnie gardło boli... Wczoraj było to samo, ledwo śline przełykam. Chyba lodami tak się załatwiłam...

Cytat:
Dzien dobry! Cami mnie słońce obudziło, zresztą całą noc mialam jakąś niespokojna. Moze jeszcze zasne.
Karolina przykro mi, ze masz ciagle te mdłości... chcialabym cos doradzić, ale na bardzo nawet nie wiem co... woda z imbirem? Pewnie masz jej juz dosc... koniecznie pokaż babybjorn!
Norka fajny ten stanik! Dla mnie jestes królową okazji i dobrych cen. Ja zazwyczaj nie mam cierpliwosci, nie chce mi się albo ide na latwizne i wtedy pluje sobie w brode...
Co do zakupów na allie to mam jakieś opory cały czas. Ja wiem, ze wiekszosc rzeczy które sa sprzedawane w pl są z chin, jednak mimo wszystko... najwidoczniej będzie to moja strata...

Może dzisiaj uda mi sie poprasowac?

Jakaż tam królowa? Ledwie paź Te okazje, itd. są obkupione mnóstwem czasu szukania, dobrze, że jeszcze go mam. Ale dziękuję! Jakby któraś chciała link do stanika to na wyślę na pw.
Kropeczko, ja za wiele na Alie nie kupuję, ostatnio jakoś mnie naszło, no i też ciekawość wygrała. Sporo rzeczy z Alie czy Ebay widzę na allegro w droższych cenach. Pamiętam jak kiedyś widziałam zestaw 16 masek sprzedawanych za 110 zł, a z Ebayu były za 55 zł swego czasu, identyko. I to nie jakaś wyodrębniona aukcja, sporo tego było.

Ja zamierzam prać i prasować dopiero po połowie czerwca, będę w tyle za Wami. Ktoś razem ze mną? Pozytywna, Tyś ostatnio wspominała, że rodzimy blisko siebie.
Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Witam się w ten słoneczny poranek

Ja już po śniadaniu lezakuje w łóżku

Cami, o której śniadanie jadłaś?

Aaaa, i idzie do mnie łóżeczko, kupione przedwczoraj na olxie. W internecie można znaleźć pod nazwą "łóżeczko Jagoda", wersja z szufladą. Zdecydowałam się na nie z tego względu, że jest wyższe niż te, które widziałam do tej pory, a że będę miała przewijak na nim, to chciałam wyżej. Znaczy szczyt tego zaokrąglonego boku ma 106, zobaczymy jak reszta. Obawiam się, że poziomy ustawień materacyka są jakieś niskie, ale najwyżej poproszę męża, żeby przewiercił dodatkowe otwory wyżej. W kolorze "biały transparentny" - pokusiłam się o niego ze względu na komodę, komoda jest w tym samym kolorze, mam nadzieję, że nie będą odstawać od siebie. No i tylko takie widziałam na olxie, więc za dużego wyboru nie było.

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-05-24 o 06:03
Stary 2018-05-24, 06:01   #3950
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Dziewczyny! Ależ mnie gardło boli... Wczoraj było to samo, ledwo śline przełykam. Chyba lodami tak się załatwiłam...

Jakaż tam królowa? Ledwie paź Te okazje, itd. są obkupione mnóstwem czasu szukania, dobrze, że jeszcze go mam. Ale dziękuję! Jakby któraś chciała link do stanika to na wyślę na pw.
Kropeczko, ja za wiele na Alie nie kupuję, ostatnio jakoś mnie naszło, no i też ciekawość wygrała. Sporo rzeczy z Alie czy Ebay widzę na allegro w droższych cenach. Pamiętam jak kiedyś widziałam zestaw 16 masek sprzedawanych za 110 zł, a z Ebayu były za 55 zł swego czasu, identyko. I to nie jakaś wyodrębniona aukcja, sporo tego było.

Ja zamierzam prać i prasować dopiero po połowie czerwca, będę w tyle za Wami. Ktoś razem ze mną? Pozytywna, Tyś ostatnio wspominała, że rodzimy blisko siebie. Cami, o której śniadanie jadłaś?
O 5.40

Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-05-24, 06:02   #3951
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Witam się o 7 rano
Śniadanko zjedzone potem większe zakupy z tż bo w lodówce tylko światło i jak pogoda pozwoli to popołudniu mamy sesje brzuszkową

Elaaaa zdrówka dla męża

Norciu staniczek wygląda na bardzo wygodny, niech się dobrze nosi. No i nie odniosłam się do wózka też super zakup i okazja, dobrze wybrałaś i nie potrzebnie tyle się stresowalas

Karolina na pocieszenie z tymi mdłościami mogę tylko powiedzieć że już nie długo zostało do końca dasz radę.

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-24, 06:06   #3952
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
O 5.40

Słyszałam o rannych ptaszkach, ale o wielbłądzie jeszcze nie.

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Witam się o 7 rano
Śniadanko zjedzone potem większe zakupy z tż bo w lodówce tylko światło i jak pogoda pozwoli to popołudniu mamy sesje brzuszkową

Elaaaa zdrówka dla męża

Norciu staniczek wygląda na bardzo wygodny, niech się dobrze nosi. No i nie odniosłam się do wózka też super zakup i okazja, dobrze wybrałaś i nie potrzebnie tyle się stresowalas

Karolina na pocieszenie z tymi mdłościami mogę tylko powiedzieć że już nie długo zostało do końca dasz radę.

Dziękuję Bursztynku! Może i niepotrzebnie, ale tak to jest jak szuka się okazji, a ona się dłuższy czas nie trafia. Także te największe rzeczy już kupione, tzn. komoda, łóżeczko, wózek. O czymś zapomnialam?

Sesja brzuszkowa, jak fajnie Wiesz, że u nas jest przymus dzielenia się ze zdjęciami?

No i ja kupuję tylko po jednym opakowaniu płynu do prania z Loveli. Znajoma prała ciuszki dla małego w tym przez pierwszy miesiac, a potem przeszła na ichnie płyny. Dla mnie to udogodnienie, bo te dzieciowe, to drogie..

Stary 2018-05-24, 06:12   #3953
pola25
Zakorzenienie

Witajcie!

Bursztynku.udanej.sesji!

Asiaczku oby Ci.przeszło!

Elcia oby mężowi szybko przeszło!Dostał l 4?
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-24, 06:12   #3954
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Słyszałam o rannych ptaszkach, ale o wielbłądzie jeszcze nie.

Dziękuję Bursztynku! Może i niepotrzebnie, ale tak to jest jak szuka się okazji, a ona się dłuższy czas nie trafia. Także te największe rzeczy już kupione, tzn. komoda, łóżeczko, wózek. O czymś zapomnialam?

Sesja brzuszkowa, jak fajnie Wiesz, że u nas jest przymus dzielenia się ze zdjęciami?

No i ja kupuję tylko po jednym opakowaniu płynu do prania z Loveli. Znajoma prała ciuszki dla małego w tym przez pierwszy miesiac, a potem przeszła na ichnie płyny. Dla mnie to udogodnienie, bo te dzieciowe, to drogie..
No ostatnio tak wstaje

Możesz mi podesłać link do tego stanika

Ja też kupiłam po 1 opakowaniu Loveli tym mniejszym

Edytowane przez Camelitos
Czas edycji: 2018-05-24 o 06:16
Stary 2018-05-24, 06:16   #3955
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Bursztynku.udanej.sesji!

Asiaczku oby Ci.przeszło!

Elcia oby mężowi szybko przeszło!Dostał l 4?
Niech no tylko nie dazą jemu L4, to byłoby niepoważnie, co nie? :O
Cytat:
No ostatnio tak wstaje

Możesz mi podesłać link do tego stanika

A o której się kładziesz?

Sprobuję napisać do Ciebie z Tapatalku na telefonie, to dasz mi tu znać czy doszło? Bo różnie z tym jest.

Stary 2018-05-24, 06:18   #3956
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Niech no tylko nie dazą jemu L4, to byłoby niepoważnie, co nie? :OA o której się kładziesz?

Sprobuję napisać do Ciebie z Tapatalku na telefonie, to dasz mi tu znać czy doszło? Bo różnie z tym jest.
Zazwyczaj około 22, najpóźniej 23

OK dam znać

Stary 2018-05-24, 06:20   #3957
norka93
Wtajemniczenie

Cami wysłałam. Ja kupiłam tę droższą wersję. Tańsza mnie nie przekonywała ze zdjęć z feedbacków.

Stary 2018-05-24, 06:21   #3958
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Cami wysłałam. Ja kupiłam tę droższą wersję. Tańsza mnie nie przekonywała ze zdjęć z feedbacków.
Doszło dzięki

Stary 2018-05-24, 06:21   #3959
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Zazwyczaj około 22, najpóźniej 23

OK dam znać

Ach, żeby mi się tak udawało.. Ale ja chyba nie mam motywacji, żeby wstawać rano, bo chcę, żeby dzień był jak najkrótszy do powrotu męża, jak on wraca po 23/24.

Stary 2018-05-24, 06:22   #3960
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Ach, żeby mi się tak udawało.. Ale ja chyba nie mam motywacji, żeby wstawać rano, bo chcę, żeby dzień był jak najkrótszy do powrotu męża, jak on wraca po 23/24.
To się nie dziwię że wolisz spać jak najdłużej mój mąż wychodzi o 5.50 a wraca o 16.30 ale ostatnio tak się budzę, wcześniej spałam tak do 7.30

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości