![]() |
#3931 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze nie robiłam, ale w tym moim wielkim zamówieniu włóczek już są na to motki przeznaczone ![]() Nie mów nie, dopóki nie spróbujesz, ja chyba w sumie dopiero ok. 10 rzeczy zrobiłam, więc jak widzisz jestem jeszcze bardzo początkująca, a jednak wyszły mi takie butki jak widać. Na pewno jest to dużo łatwiejsze niż mi się wcześniej wydawało. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() Kolorek też bardzo ładny! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3932 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam, bo w domu mam duże ręczniki, które zajęłyby mi pół torby ![]() Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za odpowiedź w sprawie termometru ![]() Dziś wpadłam na pomysł, by nie pakować się w torbę, a w plecak ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3934 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tak, grubości są dosyć ważne. Robiłam je szydełkiem 3,5 tak jak ona i włóczką polecaną na szydełka 2-4, ale widocznie moja musiała być ciut cieńsza niż jej skoro mi wyszły mniejsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3935 |
Wtajemniczenie
|
Folinko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
Folinko, śliczne buciki.
Polu,cieszę się, że na wizycie wszystko dobrze. I dziękuję, że pytałaś jak się czuję. A odpowiadając to raczej bez zmian, może przez noc mi przejedzie. Kropko,ładne paznokcie, ale to też nie moje kolory Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3937 |
Zadomowienie
|
norko, rzeczywiście, masz rację co do summer! Pewnie niewesoło u niej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pojechałaś po bandzie tym wózkom. ![]()
![]() |
![]() |
#3939 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie odniose się, ale dziękuję, że pytałyście o męża.. właśnie wróciliśmy i niestety mąż z kołnierzem na dwa tygodnie. Ma naderwany i skręcony odcinek szyjny.. ech
![]() |
![]() |
#3940 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, co myślicie o takiej koszuli? Żeby sobie kupić do porodu? allegro.pl/jednorazowa-koszula-do-porodu-i-karmienia-s-m-i7064005225.html Cytat:
![]() |
![]() |
#3941 |
Zadomowienie
|
Elaa Współczuję sytuacji z mężem i można sobie czasem planować, a życie życiem. Dużo zdrówka!
Norka Mnie nie do końca przekonuje ta koszula. Nie wiem, czy czułabym się w niej komfortowo, chociaż pewnie w niektórych szpitalach takie właśnie się dostaje. Folinko Buciki są mega! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
Folinka cudne buciki i gratulacje bryki!
Ellaaa współczucia dla meza. Kurczę musiał naprawde jakos niefortunnie sie skrzywić ze az tak mocno sobie krzywdę zrobił. Norka witaj, piękna fura! Upolowalas świetny interes! Moja gondola to jest bardzo nisko wlasnie ale pocieszam sie ze nie bede jej używac długo wcale. W miarę szybko przesiadujemy sie na spacerówkę. Pola dzieki ze pytałaś moje mdłości nie odchodzą i juz sie z tym pogodziłam. Jak mdłości nie ma to jest okropna paląca zgaga i tak na przemian. Ale chyba jednak wole zgagę niz mdłości bo przynajmniej po rennie jest ulga a jak mnie mdli to nie ma juz wyjścia. Zamówiłam nareszcie babybjorn. Zawieszki do smoczka, jakies tetrowe serwetki na odbicie i bambusowe podkładki na przewijak. Aha No i jeszcze śmietnik na zużyte pieluchy. Teraz wielki projekt szukania niani elektronicznej... a poki co jutro położna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3945 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Napisz koniecznie jak po spotkaniu z położną. ![]() Ach Dziewczyny, gdzie ja mam głowę! Ostatnio przyszedł do mnie stanik do karmienia z Alie, odpinany, miękki, z usztywnianymi wkładkami - można je wyjąć (dla mnie są super, bo nie mają kształtu kółka, tylko są jakby podłużne, w kształcie kropli i nie odznaczają się chamsko). Zapłaciłam za niego ok. 28 zł i jak dla mnie REWELACJA. Jest niesamowicie wygodny, nakładam i czuję się jakbym założyła drugą skórę. ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-23 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3946 |
Wtajemniczenie
|
Na żywo to taki ładny przygaszony fiolet, nie ponury. Długo szukałam, żeby nie kupić jakiejś tandety, gdzie wkładki się odznaczają, prześwitują przez bielizne, nadają jakieś dzikie kształty. Może 28 zł, to nie jest najtaniej, ale jestem jak najbardziej zadowolona. Tylko upewnię się co do składu, bo na stronie pisze poliester, bawełna, spandex. No i mam nadzieję, że cycki mi bardziej nie urosną już, bo zamówiłam 36 (u nich to M) i miseczki są akurat, a zapinając najlepiej jest mi na najciaśniejszą hafkę. Wzięłabym 34 (S), ale z kolei miseczki mogą być już za małe. A tak to noszę 75D (ponoć). Tak brafiterka powiedziała. Dopóki nie zaczęłam wyciągać cycków zza pach
![]() IMG_20180523_234900.jpeg
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-23 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3947 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w ten słoneczny poranek
![]() Ja już po śniadaniu ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3948 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry! Cami mnie słońce obudziło, zresztą całą noc mialam jakąś niespokojna. Moze jeszcze zasne.
Karolina przykro mi, ze masz ciagle te mdłości... chcialabym cos doradzić, ale na bardzo nawet nie wiem co... woda z imbirem? Pewnie masz jej juz dosc... koniecznie pokaż babybjorn! Norka fajny ten stanik! Dla mnie jestes królową okazji i dobrych cen. Ja zazwyczaj nie mam cierpliwosci, nie chce mi się albo ide na latwizne i wtedy pluje sobie w brode... Co do zakupów na allie to mam jakieś opory cały czas. Ja wiem, ze wiekszosc rzeczy które sa sprzedawane w pl są z chin, jednak mimo wszystko... najwidoczniej będzie to moja strata... Może dzisiaj uda mi sie poprasowac? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3949 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny! Ależ mnie gardło boli... Wczoraj było to samo, ledwo śline przełykam. Chyba lodami tak się załatwiłam...
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kropeczko, ja za wiele na Alie nie kupuję, ostatnio jakoś mnie naszło, no i też ciekawość wygrała. Sporo rzeczy z Alie czy Ebay widzę na allegro w droższych cenach. Pamiętam jak kiedyś widziałam zestaw 16 masek sprzedawanych za 110 zł, a z Ebayu były za 55 zł swego czasu, identyko. I to nie jakaś wyodrębniona aukcja, sporo tego było. Ja zamierzam prać i prasować dopiero po połowie czerwca, będę w tyle za Wami. ![]() ![]() Cytat:
![]() Aaaa, i idzie do mnie łóżeczko, kupione przedwczoraj na olxie. W internecie można znaleźć pod nazwą "łóżeczko Jagoda", wersja z szufladą. Zdecydowałam się na nie z tego względu, że jest wyższe niż te, które widziałam do tej pory, a że będę miała przewijak na nim, to chciałam wyżej. Znaczy szczyt tego zaokrąglonego boku ma 106, zobaczymy jak reszta. Obawiam się, że poziomy ustawień materacyka są jakieś niskie, ale najwyżej poproszę męża, żeby przewiercił dodatkowe otwory wyżej. W kolorze "biały transparentny" - pokusiłam się o niego ze względu na komodę, komoda jest w tym samym kolorze, mam nadzieję, że nie będą odstawać od siebie. ![]() ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-24 o 06:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3951 |
Zadomowienie
|
Witam się o 7 rano
![]() Śniadanko zjedzone potem większe zakupy z tż bo w lodówce tylko światło i jak pogoda pozwoli to popołudniu mamy sesje brzuszkową ![]() Elaaaa zdrówka dla męża ![]() Norciu staniczek wygląda na bardzo wygodny, niech się dobrze nosi. No i nie odniosłam się do wózka też super zakup i okazja, dobrze wybrałaś i nie potrzebnie tyle się stresowalas ![]() Karolina na pocieszenie z tymi mdłościami mogę tylko powiedzieć że już nie długo zostało do końca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3952 | |
Wtajemniczenie
|
Słyszałam o rannych ptaszkach, ale o wielbłądzie jeszcze nie.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sesja brzuszkowa, jak fajnie ![]() ![]() No i ja kupuję tylko po jednym opakowaniu płynu do prania z Loveli. Znajoma prała ciuszki dla małego w tym przez pierwszy miesiac, a potem przeszła na ichnie płyny. Dla mnie to udogodnienie, bo te dzieciowe, to drogie.. ![]()
![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Bursztynku.udanej.sesji! Asiaczku oby Ci.przeszło! Elcia oby mężowi szybko przeszło!Dostał l 4? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3954 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Możesz mi podesłać link do tego stanika ![]() Ja też kupiłam po 1 opakowaniu Loveli tym mniejszym ![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-05-24 o 06:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3955 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Sprobuję napisać do Ciebie z Tapatalku na telefonie, to dasz mi tu znać czy doszło? Bo różnie z tym jest. ![]()
![]() |
![]() |
#3956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() OK dam znać ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3957 |
Wtajemniczenie
|
Cami wysłałam.
![]()
![]() |
#3958 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.