|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
ja chociaż mam to szczęśćie, ze Tadek nie przyjdzie
|
|
#2162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście czekamy na pizze od Ciebie![]() Dokładnie masz rację z tą pracą, od razu człowiek wie, że żyje ja jeszcze cały sierpień w domu będę, bo w przedszkolu to od września dopiero ta praca, ale i tak się cieszę![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie... musze szybciej wstawac nie ma co
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale idę pod ten prysznic ...zimną wodą się oblać heheh no dokładnie...przecież nie będę wstawać przed nim żeby się uczesać i pomalować
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tadek to mnie już nieraz widział taką, że ja sama się siebie bałam
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
no i najfajniesze jest to, że tż nie uciekają od nas - takich zaspanych, poczochranych, ze spichami w oczach i obślinioną poduszką hahaha
![]() ja bym poszła w kimkę, ale po obiedzie nieusnę, a jak usnę to się obudzę z bólem głowy a jeszcze dziś tańce Tż nie będzie mógł mnie dotknąć z tymi moimi plecami, no i jak ja będę robić ramę ? będę dziś bez ramy i bez wyginania się walcowego tańczyć chyba.Aha bo od targania złożonego wózka na 4 piętro i torby na dworzec, chyba mi coś trzykło w krzyżu także jestem połamana lekko.
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tz to nawet czasem mówi, ze on mnie kocha nawet jka rano jeszcze żabków nie umyję(czyli, że dopiero wstałam)
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki mala.
Cytat:
![]() No i zazdroszcze balkonu. Moj co prawda wychodzi na poludnie, ale wyroslo mi mega wielgachne drzewo - samosiejka i przeslania mi cale slonce. ![]() Cos martucha sie nie odzywa... CHyba oblewa (zdany?) egzamin...
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
wczoraj wróciłam od rodzinki! Było super! No i mój Tz sie spodobał ! Ja zauroczyłam się 1,5 rocznym synkiem mojej kuzynki - niezły jest aparat,a ile ma energii![]() Martucha! Trzymam kciuki! madrobiłam wszytskie zaległości - no dziewczynki musze Was pochwalić pisałyście w miare z umiarem, ale nie wiem co będzie jak pojedziemy na 10 dni - to ciekawe ile część wątku będę musiała przeczytać - bo to chyba nie ma co liczyc w postach ![]()
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sponti pizza na upalnej
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
A moj TZ jak na poczatku chcial szybko zostac tatusiem tak teraz mu sie odwidzilo.
Popatrzyl na dzieciatych braci i powiedzial, ze woli poczekac by zapewnic byt nam i potomstwu. No i ja mam nadal jakas awersje do dzieci. Po prostu sie ich... boje(?).MisQa, uuu, kawlek ode mnie. Ale z drugiej tsrony to wsiadma w 25 i w 10 minut bylabym u Ciebie w pracy.
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
a oni nie mają menu na www? boshh albo ja szukac nie umiem
![]() nawet na www.bialystok.pl nie ma takiej pizzeri wpisanej
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia, ale tu sa.
![]() http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=1&id=112 &strona=1 jak widac pizzeria strony nie posiada...
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
tak, adres i tel znalazłam na zumi
szkoda, bo to udogodnienie
|
|
|
|
#2176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak mi się nie chce iść do pracy.. ![]() kliwia powinnaś dostać jakiś medal za to, że tak zawsze wszystko szybko znajdujesz jesteś w tym mistrzynią
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
ja szybko? eeee no co Ty
popscene to mistrzyni znalazłam własnie foteczkę opalania w paski PM ![]() I stąd moje stwierdzenie o golfach, alepiej na solarium iść i sie jednolicie opalić., a nie na pół odkryta chodzić i potem takie tego efekty ![]() a fajna fryzurke znalazłam
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się opalam w dwóch strojach, jednego dnia w takim wiązanym na szyi a drugiego z ramiączkami, które ściągam i wtedy jest ok. Przed ślubem chyba wyskoczę kilka razy na solarium żeby opalić się równo, co by mężowi białymi cyckami nie świecić w nocy poślubnej
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po 2 dniowej nieobecnosci!
pewnie bede miala mnostwo do nadrabiania. Powiem Wam, ze super spedzilismy weekendzik i juz sie super czuje w mieszkanku u tescia W sobote bylismy z tesciem na grillu Zrobilam pyszne piersi z kurczaka z grilla i salatke popisalam sie jako synowa hehe A wczoraj bylismy u kolezanki Tż w odwiedziny i w hipermarkecie na zakupach ciuchowych Nakupilam ciuchow, ze szok takie byly wysprzedaze ze po zakupach z calej kasy cio mialam przy sobie zostalo mi na bilet do bielska heheh Ale mowie Wam pierwszy raz cos takiego mialam, ze nie mialam ochoty jechac do siebie do domu dzisiaj rano normalnie zawsze tesknilam itd, ale jakos tak wolalam byc w moim domku, tym bardziej ze Tż pracuje i pol dnia musialabym siedziec sama - no ale jakos juz sie chyba przyzwyczajam powoli do jego mieszkanka bo dzis to mi sie nie chcialo jechac. Ale niestety musialam bo mama by tego nie przezyla Poza tym nie chce zbyt duzo siedziec tesciowi na glowie, tym bardziej ze od sierpnia mam zaczac prace i bede siedziec caly czas W sobote mialam imieniny - Tż kupil mi palete cieni i pedzelki ale mam teraz frajde heheh ![]() Kasiu przyszlo mi to zaproszenie. Nawet ladne jest ![]() Zabieram sie do nadrabiania zaleglosci Aha pokazywalam Tżtowi jakie tanie sa sukienki w USA (te stronki co znalazlyscie i na ebayu) i Tż sie nakrecil zeby robic biznesy hehe
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ze jestem cala biala to nie musze sie przejmowac opalenizna w paski.
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwal się co kupiłaś na tych wyprzedażach![]() Spóżnione ale szczerze życzenia imieninowe niech ci się dobrze w życiu wiedzie![]() |
|
|
|
|
#2182 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o ile nie zapomne A fryzurka fajna podoba mi się, chociaż preferuje bardziej nie upięte ![]() Cytat:
ale coś mi się wydaje że mężowi w noc poślubną takie 'detale' nie będa przeszkadzały
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane wizażanki... wracam
. Po roku nieobecności, po zaręczynach i po decyzji w 2009 bedzie ślub oraz po roku ciszy. Mieszkam w małej miejscowości gdzie nie trzeba z bardzo duzym wyprzedzeniem planować slubu, a w szczególności niedużego. Powracam. Tak więc w rok temu zapadła decyzja o slubie i teraz ruszamy. W kalendarzu zapisana jestem na 1 sierpnia lecz to taka data umowna. no właśnie mój pierwszy problem, bo z TZ doszliśmy do wniosku ze pierwsze nad czym musimy sie zastanowic to data. Czym kierowałyście sie przy wyborze daty? Finanse, wolna sala, wolny termin wymarzonego zespołu, czy poprostu spojrzenie w kalendarz i WOW to bedzie ten dzień ??? Nakierujcie mnie na dobrą drogę Ja mam kilka typów ale kazdy ma swoje "za" i "przeciw"
|
|
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas to byl pierwszy lepszy wakacyjny jaki pasowal w lokalu.
|
|
|
|
#2185 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki, w życiu nei nadrobię tych zaległości. Chciałam się tylko zameldować po weselu, a j adzisiaj 12h w pracy i już padam ze zmęczenia. Muszę odespać tamte 2 dni. Ominęło mnie coś ważnejgo?? Może ktoś zechciałby mi streścić co naskrobałyście przez ostatnie 3 dni?
Wesele było super, nasz zespół i obsługa bardzo dobrze się spisały... więcej napiszę później, jak znajdę więcej czasu
|
|
|
|
#2186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co prawda nie pamiętam Cię z tego wąteczku, a jestem na nim prawie od samego początku. Miło jednak, że postanowiłaś znów się pokazać. Od zawsze chciałm ślub w letnich miesiącach, daty nam się co chwilę zmieniały, nie byliśmy jakoś zdecydowani na konkretną. W końcu zaczeliśmy myśleć poważnie o 8 sierpnia. Sala okazała się wolna. Co więcej w sierpniu własciwie zakochałam się w moim Tż, więc sentyment do miesiąca pozostał, poza tym nasi rodzice również ślubowali w sierpniu. Miesiąc ten odpowiadał nam też pod wzlędem praktycznym, ponieważ dawno będę po sesji i będę miała więcej czasu żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik. jak wiec widzisz z różnych powodów zdecydowaliśmy na tę datę
|
||
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam mały mętlik w głowie. Zawsze marzył mi się maj... po pierwsze piękny miesiąc, w tym miesiący poznaliśmy sie z TZ, ale na przełomie maj/czerwiec koncze studia i niewiem jak to sie rozłozy w czasie... czy w tym czasie nie przypadnie sesja itd. ( poza tym załapała bym sie jeszcze na studentke mężątkę
![]() . tak samo czerwiec. a harmonogram bedę znała dopiero październik listopad a to trochę za późno. Następny w kolejce jest sierpień... takze fajny, wolny miesiąc, ale wszyscy znajomi i rodzina na około biorą ślub w sierpniu a ja mam taką chęć bycia nieco odmienną , no i następny miesiąc wrzesień.( podoba mi sie jako miesiąc zaraz po maju), tylko tz mówi ze trochę poźno ( tylko jak ja sie uprę na wrzesień to jestem w stanie go przekonać ![]() . I co tu wybrać????
|
|
|
|
#2188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zreszta date wybral moj Tż po 3 miesiacach znajomosci i tak juz zostalo mimo ze zareczyny byly 1,5 roku pozniej
|
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz jak dobrze, że miałaś możliwość sprawdzenia jak radzi sobie zespół i obsługa Miłej pracy, niech ci szybko zleciCo do streszczenia to weekend na wizażu świecił pustkami, świetna pogoda wywiała nas z domu Rosette wyjechała, Rybulka wróciła. Martucha dziś ma egzamin na prawko. Ostatnio przeglądałyśmy skunie ślubne z amerykańskiego ebay, bo okazują się tanie jak barszcz, większość z nas ponapalała się na nie, że hej Nie wiem co więcej Ci tu napiaćCytat:
|
||
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wszytkim za trzymanie kciukow ale nie sprawdzilo sie ze do trzech razy sztuka.. egzamninowala mnie starsza babka... plac bez zastrzerzen... tzn dwa razy mnie zatrzymala na luku zeby sie upenic czy jestem gotowa.. no i zaliczylam plac.. na miescie bylam ostatnia, (6 osob jezdzilo 3 oblaly na placu) jeden koles zdal drugi po 40 min wrocil i obla, no i ja - po 30 minutach pani powiedziala ze przerywa egzamin bbo razaco zwiekszylam predkosc - teren zabudowany szeroka droga z gorki - otgraniczenie do 20 ja jechalam 25.. kurde no auto sie toczylo i co chcile zwalnialam no ale.. niestety... za to pieknie pochwalila mnie za zawracanie, za reagowanie w sytuacjach trudnych (kolesiowi sie przedemna na srodku skrzyzowania auto popsulo.. i dalam rade...) chlopak mi wybiegl na jezdnie tez zaragowalam.. no trudno.. mam poprostu pecha.. aha i powiedziala ze plynnie jezdze ale! jestem zbyt ambitna..
no wiec hmmm do czterach razy sztuka? Cytat:
no egzamin oblany.. a z przyjaciolka zle.. lekarz zabronil odwiedzin.. jest w kiepskim stanie, ciagle ma robione badania, dzis ide do jej tz dotrzymamy mu z moim towarzystwa.. jutro postaram sie do niej wejsc.. jesli oczywiscie mnie wpuszczom.. aaaa mala wsyztkiego najlpeszego. bo cos mi sie wydaje ze pisalas ze mam egzam w twoje urodziny.. milosci i zdrowka!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

ja chociaż mam to szczęśćie, ze Tadek nie przyjdzie
ale jak tylko bede juz dala rade jesc to nadrobie 
Oczywiście czekamy na pizze od Ciebie

pewnie bede miala mnostwo do nadrabiania. Powiem Wam, ze super spedzilismy weekendzik i juz sie super czuje w mieszkanku u tescia
Czym kierowałyście sie przy wyborze daty? Finanse, wolna sala, wolny termin wymarzonego zespołu, czy poprostu spojrzenie w kalendarz i WOW to bedzie ten dzień