Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-28, 13:22   #2161
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kurcze to nie wiem
ja dzisiaj tak mam ze w ogole ruszac mi sie nie chce...spalam do pozna i dalej mi sie spac chce mimo ze pije kawe...
nic mi sie nie chce...nawet jestem jeszcze nie uczesana...to juz w ogole szok
no i Krzyszfof przyjdze do Ciebie a Ty taka rozczochrana go powitasz ja chociaż mam to szczęśćie, ze Tadek nie przyjdzie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 13:28   #2162
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe a nawet jeszcze nie probowalam tam pizzy oczywiscie mozemy ja jesc, ale ja teraz chora i prawie nic nie jem ale jak tylko bede juz dala rade jesc to nadrobie
dla was tez kawalek przyniose

dzieki
wszyscy sie ciesza, bo i weselsza chodze i w ogole... czlowiek jak ma prace to jakos tak...czuje sie potrzebny
No przynajmniej obiad albo kolację raz na jakiś czas będziesz mieć darmową Oczywiście czekamy na pizze od Ciebie
Dokładnie masz rację z tą pracą, od razu człowiek wie, że żyje ja jeszcze cały sierpień w domu będę, bo w przedszkolu to od września dopiero ta praca, ale i tak się cieszę

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja od 3 dni czuje się jak niezywa boli mnie głowa nie mam sił i wogóle
ale na wizaż siła zawsze jest
a może faktycznie to od pogody, w końcu już kilka dni taka duchota. Moi rodzice tez się skarżą na samopoczucie, mówią, że im kręci się w głowie i jakoś słabo się czują.

Cytat:
no i Krzyszfof przyjdze do Ciebie a Ty taka rozczochrana go powitasz ja chociaż mam to szczęśćie, ze Tadek nie przyjdzie
niech się przyzwyczaja, bo jak zamieszkają razem to wstając rano nie wygląda się zjawiskowo z rozczochraną fryzurą
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 13:36   #2163
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja to wiem po sobie, że im dłuzej spię tym potem bardziej nieprzytomna w ciągu dnia jestem.... No i ta pogoda dobijajaca jest....
no dokladnie... musze szybciej wstawac nie ma co
Stary 2008-07-28, 13:38   #2164
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no dokladnie... musze szybciej wstawac nie ma co

no ale rano tak przyjemnie się spi ja w nocy to moge siedziec i siedziec ale rano zwlec sie z łóżka nie mogę
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 13:40   #2165
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
No Krzysztof przyjedzie przed 15:00 mam czas hehe
ale idę pod ten prysznic ...zimną wodą się oblać

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

niech się przyzwyczaja, bo jak zamieszkają razem to wstając rano nie wygląda się zjawiskowo z rozczochraną fryzurą
heheh no dokładnie...przecież nie będę wstawać przed nim żeby się uczesać i pomalować
Stary 2008-07-28, 13:40   #2166
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
żartowałam Tadek to mnie już nieraz widział taką, że ja sama się siebie bałam

Stary 2008-07-28, 13:56   #2167
kliwia
Zakorzenienie

no i najfajniesze jest to, że tż nie uciekają od nas - takich zaspanych, poczochranych, ze spichami w oczach i obślinioną poduszką hahaha

ja bym poszła w kimkę, ale po obiedzie nieusnę, a jak usnę to się obudzę z bólem głowy
a jeszcze dziś tańce Tż nie będzie mógł mnie dotknąć z tymi moimi plecami, no i jak ja będę robić ramę ? będę dziś bez ramy i bez wyginania się walcowego tańczyć chyba.
Aha bo od targania złożonego wózka na 4 piętro i torby na dworzec, chyba mi coś trzykło w krzyżu także jestem połamana lekko.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 13:59   #2168
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no i najfajniesze jest to, że tż nie uciekają od nas - takich zaspanych, poczochranych, ze spichami w oczach i obślinioną poduszką hahaha
mój Tz to nawet czasem mówi, ze on mnie kocha nawet jka rano jeszcze żabków nie umyję(czyli, że dopiero wstałam)

Stary 2008-07-28, 14:18   #2169
jaga_2001
Zakorzenienie

dzieki mala.
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe a nawet jeszcze nie probowalam tam pizzy oczywiscie mozemy ja jesc, ale ja teraz chora i prawie nic nie jem ale jak tylko bede juz dala rade jesc to nadrobie
dla was tez kawalek przyniose
to w jakiej pizzerii pracujesz, to moze Ciebie kiedy odwiedze i naciagne na obiecana pizze.

No i zazdroszcze balkonu. Moj co prawda wychodzi na poludnie, ale wyroslo mi mega wielgachne drzewo - samosiejka i przeslania mi cale slonce.

Cos martucha sie nie odzywa... CHyba oblewa (zdany?) egzamin...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 14:32   #2170
eseska
Zakorzenienie

Witam!
wczoraj wróciłam od rodzinki! Było super! No i mój Tz sie spodobał! Ja zauroczyłam się 1,5 rocznym synkiem mojej kuzynki - niezły jest aparat,a ile ma energii

Martucha! Trzymam kciuki!

madrobiłam wszytskie zaległości - no dziewczynki musze Was pochwalić pisałyście w miare z umiarem, ale nie wiem co będzie jak pojedziemy na 10 dni - to ciekawe ile część wątku będę musiała przeczytać - bo to chyba nie ma co liczyc w postach

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 14:33   #2171
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
dzieki mala.
to w jakiej pizzerii pracujesz, to moze Ciebie kiedy odwiedze i naciagne na obiecana pizze.

No i zazdroszcze balkonu. Moj co prawda wychodzi na poludnie, ale wyroslo mi mega wielgachne drzewo - samosiejka i przeslania mi cale slonce.

Cos martucha sie nie odzywa... CHyba oblewa (zdany?) egzamin...
hehe a zapraszam sponti pizza na upalnej

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 14:34   #2172
jaga_2001
Zakorzenienie

A moj TZ jak na poczatku chcial szybko zostac tatusiem tak teraz mu sie odwidzilo. Popatrzyl na dzieciatych braci i powiedzial, ze woli poczekac by zapewnic byt nam i potomstwu. No i ja mam nadal jakas awersje do dzieci. Po prostu sie ich... boje(?).

MisQa, uuu, kawlek ode mnie. Ale z drugiej tsrony to wsiadma w 25 i w 10 minut bylabym u Ciebie w pracy.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-28, 14:40   #2173
kliwia
Zakorzenienie

a oni nie mają menu na www? boshh albo ja szukac nie umiem
nawet na www.bialystok.pl nie ma takiej pizzeri wpisanej
Stary 2008-07-28, 14:43   #2174
jaga_2001
Zakorzenienie

kliwia, ale tu sa.
http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=1&id=112 &strona=1

jak widac pizzeria strony nie posiada...

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-28, 14:45   #2175
kliwia
Zakorzenienie

tak, adres i tel znalazłam na zumi
szkoda, bo to udogodnienie
Stary 2008-07-28, 14:49   #2176
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Mi to Łuki zawsze mówi, że słodko tak wyglądam i że mam takie błyszczące oczka jak rano wstaje
Tak mi się nie chce iść do pracy..

kliwia powinnaś dostać jakiś medal za to, że tak zawsze wszystko szybko znajdujesz jesteś w tym mistrzynią
Stary 2008-07-28, 14:57   #2177
kliwia
Zakorzenienie

ja szybko? eeee no co Ty popscene to mistrzyni

znalazłam własnie foteczkę opalania w paski PM
I stąd moje stwierdzenie o golfach, alepiej na solarium iść i sie jednolicie opalić., a nie na pół odkryta chodzić i potem takie tego efekty

a fajna fryzurke znalazłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 408550774_2.jpeg (48,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_78549_600.jpg (28,3 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-07-28, 15:20   #2178
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

I stąd moje stwierdzenie o golfach, alepiej na solarium iść i sie jednolicie opalić., a nie na pół odkryta chodzić i potem takie tego efekty

chyba bym się pochlastała Ja się opalam w dwóch strojach, jednego dnia w takim wiązanym na szyi a drugiego z ramiączkami, które ściągam i wtedy jest ok. Przed ślubem chyba wyskoczę kilka razy na solarium żeby opalić się równo, co by mężowi białymi cyckami nie świecić w nocy poślubnej
Stary 2008-07-28, 15:31   #2179
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Witam po 2 dniowej nieobecnosci! pewnie bede miala mnostwo do nadrabiania. Powiem Wam, ze super spedzilismy weekendzik i juz sie super czuje w mieszkanku u tescia W sobote bylismy z tesciem na grillu Zrobilam pyszne piersi z kurczaka z grilla i salatke popisalam sie jako synowa hehe A wczoraj bylismy u kolezanki Tż w odwiedziny i w hipermarkecie na zakupach ciuchowych Nakupilam ciuchow, ze szok takie byly wysprzedaze ze po zakupach z calej kasy cio mialam przy sobie zostalo mi na bilet do bielska heheh Ale mowie Wam pierwszy raz cos takiego mialam, ze nie mialam ochoty jechac do siebie do domu dzisiaj rano normalnie zawsze tesknilam itd, ale jakos tak wolalam byc w moim domku, tym bardziej ze Tż pracuje i pol dnia musialabym siedziec sama - no ale jakos juz sie chyba przyzwyczajam powoli do jego mieszkanka bo dzis to mi sie nie chcialo jechac. Ale niestety musialam bo mama by tego nie przezyla Poza tym nie chce zbyt duzo siedziec tesciowi na glowie, tym bardziej ze od sierpnia mam zaczac prace i bede siedziec caly czas W sobote mialam imieniny - Tż kupil mi palete cieni i pedzelki ale mam teraz frajde heheh

Kasiu przyszlo mi to zaproszenie. Nawet ladne jest

Zabieram sie do nadrabiania zaleglosci Aha pokazywalam Tżtowi jakie tanie sa sukienki w USA (te stronki co znalazlyscie i na ebayu) i Tż sie nakrecil zeby robic biznesy hehe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 15:31   #2180
jaga_2001
Zakorzenienie

a ja ze jestem cala biala to nie musze sie przejmowac opalenizna w paski.

AV by jaga_2001
Stary 2008-07-28, 15:46   #2181
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Witam po 2 dniowej nieobecnosci! pewnie bede miala mnostwo do nadrabiania. Powiem Wam, ze super spedzilismy weekendzik i juz sie super czuje w mieszkanku u tescia W sobote bylismy z tesciem na grillu Zrobilam pyszne piersi z kurczaka z grilla i salatke popisalam sie jako synowa hehe A wczoraj bylismy u kolezanki Tż w odwiedziny i w hipermarkecie na zakupach ciuchowych Nakupilam ciuchow, ze szok takie byly wysprzedaze ze po zakupach z calej kasy cio mialam przy sobie zostalo mi na bilet do bielska heheh Ale mowie Wam pierwszy raz cos takiego mialam, ze nie mialam ochoty jechac do siebie do domu dzisiaj rano normalnie zawsze tesknilam itd, ale jakos tak wolalam byc w moim domku, tym bardziej ze Tż pracuje i pol dnia musialabym siedziec sama - no ale jakos juz sie chyba przyzwyczajam powoli do jego mieszkanka bo dzis to mi sie nie chcialo jechac. Ale niestety musialam bo mama by tego nie przezyla Poza tym nie chce zbyt duzo siedziec tesciowi na glowie, tym bardziej ze od sierpnia mam zaczac prace i bede siedziec caly czas W sobote mialam imieniny - Tż kupil mi palete cieni i pedzelki ale mam teraz frajde heheh

Kasiu przyszlo mi to zaproszenie. Nawet ladne jest

Zabieram sie do nadrabiania zaleglosci Aha pokazywalam Tżtowi jakie tanie sa sukienki w USA (te stronki co znalazlyscie i na ebayu) i Tż sie nakrecil zeby robic biznesy hehe
ale smakołyków naszykowałaś pochwal się co kupiłaś na tych wyprzedażach
Spóżnione ale szczerze życzenia imieninowe niech ci się dobrze w życiu wiedzie
Stary 2008-07-28, 15:46   #2182
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:

Ja podejżewam że do 27 czerwca nawet ne będe miała za bardzo czasu żeby na słońcu się prażyć, tak więc tylko solar o ile nie zapomne A fryzurka fajna podoba mi się, chociaż preferuje bardziej nie upięte

Cytat:
Przed ślubem chyba wyskoczę kilka razy na solarium żeby opalić się równo, co by mężowi białymi cyckami nie świecić w nocy poślubnej
dobre ale coś mi się wydaje że mężowi w noc poślubną takie 'detale' nie będa przeszkadzały
Stary 2008-07-28, 16:58   #2183
myszka_maj
Zakorzenienie

Kochane wizażanki... wracam . Po roku nieobecności, po zaręczynach i po decyzji w 2009 bedzie ślub oraz po roku ciszy. Mieszkam w małej miejscowości gdzie nie trzeba z bardzo duzym wyprzedzeniem planować slubu, a w szczególności niedużego. Powracam. Tak więc w rok temu zapadła decyzja o slubie i teraz ruszamy. W kalendarzu zapisana jestem na 1 sierpnia lecz to taka data umowna. no właśnie mój pierwszy problem, bo z TZ doszliśmy do wniosku ze pierwsze nad czym musimy sie zastanowic to data. Czym kierowałyście sie przy wyborze daty? Finanse, wolna sala, wolny termin wymarzonego zespołu, czy poprostu spojrzenie w kalendarz i WOW to bedzie ten dzień ??? Nakierujcie mnie na dobrą drogę Ja mam kilka typów ale kazdy ma swoje "za" i "przeciw"

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 17:02   #2184
popscene
Wtajemniczenie

U nas to byl pierwszy lepszy wakacyjny jaki pasowal w lokalu.
Stary 2008-07-28, 17:08   #2185
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki, w życiu nei nadrobię tych zaległości. Chciałam się tylko zameldować po weselu, a j adzisiaj 12h w pracy i już padam ze zmęczenia. Muszę odespać tamte 2 dni. Ominęło mnie coś ważnejgo?? Może ktoś zechciałby mi streścić co naskrobałyście przez ostatnie 3 dni?

Wesele było super, nasz zespół i obsługa bardzo dobrze się spisały... więcej napiszę później, jak znajdę więcej czasu
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 17:11   #2186
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
dobre ale coś mi się wydaje że mężowi w noc poślubną takie 'detale' nie będa przeszkadzały
rzeczywiście dla niego to nie będzie problem

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Kochane wizażanki... wracam . Po roku nieobecności, po zaręczynach i po decyzji w 2009 bedzie ślub oraz po roku ciszy. Mieszkam w małej miejscowości gdzie nie trzeba z bardzo duzym wyprzedzeniem planować slubu, a w szczególności niedużego. Powracam. Tak więc w rok temu zapadła decyzja o slubie i teraz ruszamy. W kalendarzu zapisana jestem na 1 sierpnia lecz to taka data umowna. no właśnie mój pierwszy problem, bo z TZ doszliśmy do wniosku ze pierwsze nad czym musimy sie zastanowic to data. Czym kierowałyście sie przy wyborze daty? Finanse, wolna sala, wolny termin wymarzonego zespołu, czy poprostu spojrzenie w kalendarz i WOW to bedzie ten dzień ??? Nakierujcie mnie na dobrą drogę Ja mam kilka typów ale kazdy ma swoje "za" i "przeciw"
witaj co prawda nie pamiętam Cię z tego wąteczku, a jestem na nim prawie od samego początku. Miło jednak, że postanowiłaś znów się pokazać.
Od zawsze chciałm ślub w letnich miesiącach, daty nam się co chwilę zmieniały, nie byliśmy jakoś zdecydowani na konkretną. W końcu zaczeliśmy myśleć poważnie o 8 sierpnia. Sala okazała się wolna. Co więcej w sierpniu własciwie zakochałam się w moim Tż, więc sentyment do miesiąca pozostał, poza tym nasi rodzice również ślubowali w sierpniu. Miesiąc ten odpowiadał nam też pod wzlędem praktycznym, ponieważ dawno będę po sesji i będę miała więcej czasu żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik. jak wiec widzisz z różnych powodów zdecydowaliśmy na tę datę
Stary 2008-07-28, 17:12   #2187
myszka_maj
Zakorzenienie

Ja mam mały mętlik w głowie. Zawsze marzył mi się maj... po pierwsze piękny miesiąc, w tym miesiący poznaliśmy sie z TZ, ale na przełomie maj/czerwiec koncze studia i niewiem jak to sie rozłozy w czasie... czy w tym czasie nie przypadnie sesja itd. ( poza tym załapała bym sie jeszcze na studentke mężątkę . tak samo czerwiec. a harmonogram bedę znała dopiero październik listopad a to trochę za późno. Następny w kolejce jest sierpień... takze fajny, wolny miesiąc, ale wszyscy znajomi i rodzina na około biorą ślub w sierpniu a ja mam taką chęć bycia nieco odmienną , no i następny miesiąc wrzesień.( podoba mi sie jako miesiąc zaraz po maju), tylko tz mówi ze trochę poźno ( tylko jak ja sie uprę na wrzesień to jestem w stanie go przekonać . i tak siedzę przed kalendarzem 2009 roku i myśle . I co tu wybrać????

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 17:16   #2188
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:
ja sie kierowalam tym ze to data najblizsza do naszej rocznicy zreszta date wybral moj Tż po 3 miesiacach znajomosci i tak juz zostalo mimo ze zareczyny byly 1,5 roku pozniej
Stary 2008-07-28, 17:17   #2189
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki, w życiu nei nadrobię tych zaległości. Chciałam się tylko zameldować po weselu, a j adzisiaj 12h w pracy i już padam ze zmęczenia. Muszę odespać tamte 2 dni. Ominęło mnie coś ważnejgo?? Może ktoś zechciałby mi streścić co naskrobałyście przez ostatnie 3 dni?

Wesele było super, nasz zespół i obsługa bardzo dobrze się spisały... więcej napiszę później, jak znajdę więcej czasu
Koniecznie zdaj relację poweselną Widzisz jak dobrze, że miałaś możliwość sprawdzenia jak radzi sobie zespół i obsługa Miłej pracy, niech ci szybko zleci
Co do streszczenia to weekend na wizażu świecił pustkami, świetna pogoda wywiała nas z domu
Rosette wyjechała, Rybulka wróciła.
Martucha dziś ma egzamin na prawko.
Ostatnio przeglądałyśmy skunie ślubne z amerykańskiego ebay, bo okazują się tanie jak barszcz, większość z nas ponapalała się na nie, że hej Nie wiem co więcej Ci tu napiać

Cytat:
Ja mam mały mętlik w głowie. Zawsze marzył mi się maj... po pierwsze piękny miesiąc, w tym miesiący poznaliśmy sie z TZ, ale na przełomie maj/czerwiec koncze studia i niewiem jak to sie rozłozy w czasie... czy w tym czasie nie przypadnie sesja itd. ( poza tym załapała bym sie jeszcze na studentke mężątkę . tak samo czerwiec. a harmonogram bedę znała dopiero październik listopad a to trochę za późno. Następny w kolejce jest sierpień... takze fajny, wolny miesiąc, ale wszyscy znajomi i rodzina na około biorą ślub w sierpniu a ja mam taką chęć bycia nieco odmienną , no i następny miesiąc wrzesień.( podoba mi sie jako miesiąc zaraz po maju), tylko tz mówi ze trochę poźno ( tylko jak ja sie uprę na wrzesień to jestem w stanie go przekonać . i tak siedzę przed kalendarzem 2009 roku i myśle . I co tu wybrać????
proponuję wziąć telefon i zadzwonic do sali, w której chcecie mieć wesele. Spytaj o wolne terminu w maju, sierpniu i we wrześniu, a potem wybierzice najbardziej wa odpowiadającą. Może zdarzyć się, że np w sierpniu już nie będzie wolnych terminów, więc już jeden problem się rozwiąze.
Stary 2008-07-28, 17:27   #2190
martucha84
Zakorzenienie

dziekuje wszytkim za trzymanie kciukow ale nie sprawdzilo sie ze do trzech razy sztuka.. egzamninowala mnie starsza babka... plac bez zastrzerzen... tzn dwa razy mnie zatrzymala na luku zeby sie upenic czy jestem gotowa.. no i zaliczylam plac.. na miescie bylam ostatnia, (6 osob jezdzilo 3 oblaly na placu) jeden koles zdal drugi po 40 min wrocil i obla, no i ja - po 30 minutach pani powiedziala ze przerywa egzamin bbo razaco zwiekszylam predkosc - teren zabudowany szeroka droga z gorki - otgraniczenie do 20 ja jechalam 25.. kurde no auto sie toczylo i co chcile zwalnialam no ale.. niestety... za to pieknie pochwalila mnie za zawracanie, za reagowanie w sytuacjach trudnych (kolesiowi sie przedemna na srodku skrzyzowania auto popsulo.. i dalam rade...) chlopak mi wybiegl na jezdnie tez zaragowalam.. no trudno.. mam poprostu pecha.. aha i powiedziala ze plynnie jezdze ale! jestem zbyt ambitna..
no wiec hmmm do czterach razy sztuka?

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
martucha84 sory że pytam, ale droga taka firma organizująca ślub i wesele? Bo zawsze mnie to zastanawiało. Po za tym kurcze no niewesoło z Twoją przyjaciółką, Polska służba zdrowia niestety jest do d... mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy i za egzamin na prawko też trzymam kciukasy
ta moja forma bierze 2 tysiace..czy duzo czy malo nie wiem.. dla nich duzo bo maja w cholere slubow wiec duzo zarobia.. przy calym wydatku slubow to tez sporo no ale.. jest nam duzo latwiej.. nie musze sie martywic ze po raz kolejny tz niedojedzie na spotkanie...
Cytat:
martucha trzymam kciukasy za zdany egz!
I jak zdrowie koleżanki?
no egzamin oblany.. a z przyjaciolka zle.. lekarz zabronil odwiedzin.. jest w kiepskim stanie, ciagle ma robione badania, dzis ide do jej tz dotrzymamy mu z moim towarzystwa.. jutro postaram sie do niej wejsc.. jesli oczywiscie mnie wpuszczom..

aaaa mala wsyztkiego najlpeszego. bo cos mi sie wydaje ze pisalas ze mam egzam w twoje urodziny.. milosci i zdrowka!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości