|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Czujesz się samotna? Lepiej przywyknij.
- Dzień dobry. - Skoro tak mówisz. ![]() w pamięci plik sytuacji niewygodnych Ja jeszcze ciągle czekam a ty jeszcze nie Świat się mieni kolorami.Przy Tobie. To ten czas. Właśnie czas zakwitnąć.
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
a macie coś ze kumpel , przyjaciel , tak się zachowuje jakby miał coś do mnie. i pytał się mnie nawet co bym zrobiła gdyby się mnie zapytał o chodzenie, i że mówi do mnie 'slicznotko , kochanie, księzniczko ' itp. że już planowaliśmy [ niby na żarty] ślub i takie tam... i że ja nie wiem trochę jak się zachowywać. i wgl? że nie weim co z tego będzie. no WY wiecie, bo kto jak nie Wy?. ; ))
i ... moja siostra ma jutro egzaminy na prawko . że trzymam za nią kciuki, i że jestem z nią? [może cos dla niej na opis by się znalazło? ;] Plotkaraaa Frizz happysadowa 12 stonka cysia kiah xd Michalinka89 DarlingForeverYours dziendobry MarcelinKaaa Szukaj mnie, cierpliwie, dzień po dniu... ![]() musisz mi obiecać.! [;
|
|
#3183 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3184 | |
|
xoxo
|
Cytat:
a jeśli powiem 'tak' czy będzie jak w bajce ?? onieśmielasz mnie takimi wyznaniami piękne słowa przez które się rumienię pogubiłam się w potoku pięknych słów hmmm...sama nie wiem co z tym zrobić Sorry tylko tyle dałam rade wymyslić
|
|
#3185 |
|
xoxo
|
r0zunia jeszcze w sprawie siostry.
siostrzyczko szerokiej drogi i wracaj z prawkiem. wiem, że zdasz. już dawno kupiłam wódke na oblanie twojego prawka ![]() siostra nie przynieś wstydu rodzinie zdaj za pierwszym razem ![]() siorka jestem z Tobą.! wiem że Ci się uda trzymam mocno kciuki za Ciebie. siede w fotelu i nic nie robię bo trzymam kciuki za siorke
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę z Bridget Jones:
Nie twierdzimy, że wszyscy mężczyźni zdradzają, ale wszyscy o tym myślą. Te żądze zżerają ich cały czas. My próbujemy kontrolować swój popęd seksualny... Nie powinnaś mówić: „cyganić”. To rasizm. Dlaczego jest tak, że im mniejszą masz ochotę na seks, tym bardziej pragną go mężczyźni? Miłość to nie coś, co ci się przydarza, ale coś, co się robi. Miłości nigdy nie znajdzie się poza nami, miłość jest w nas. Uwielbiam być samotna, bo wtedy można się bawić z mnóstwem różnych osób, a życie jest pełne wolności i potencjału. Homoseksualizm to po prostu lenistwo (...), gejom nie chce się wiązać z płcią przeciwną.
|
#3187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Zadomowienie
|
3martyna3 a powiesz coś więcej o tej nowej wersji?
ile można dawać znakowe opisy?A opisów chyba dla Ciebie nie wymyślę i nie znajdę, ale jeszcze poszukam. żeby nie było; kto nie marzy, nie żyje.
|
|
#3189 |
|
Zadomowienie
|
A może Kochaneńkie coś o samotnych, ale niezależnych, wyzwolonych, odważnych i szalonych kobietkach? Bo na pewno sporo takich Nas tutaj
|
#3190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____ 3Martyna3 z wizażu: Ależ ja Cię wcale, a wcale nie potrzebuję ![]() ..i nawet przez chwilę nie myśl, że jesteś niezastąpiony . ! Kochałam dupka. No cóż, miłość to miłość ![]() Taki duży chłopiec,a taki idota ![]() Nie myśl,że jesteś jedyną butelką wody na pustyni ![]() Złotko, to ja tu jestem sprite ;] i coś ode mnie: Myślisz, że za Tobą płaczę ? Nie przesadzaj. Widzisz mój drogi. Dla Ciebie za wysokie progi !Nie rozśmieszaj mnie. Dobrze,że przejrzałam na oczy. Takiego dupka kochać nie można.
![]()
|
|
#3191 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, mam do Was wieeelka prośbę. Moja przyjaciółka na niedługo imieniny i razem z druga przyjaciółką chciałybyśmy jej dać album z różnymi fotami naszego trio:P Do każdej fotki chciałybyśmy dodać jakiś krótki tekst o przyjaźni, coś w stylu opisu na gg. I to do Was prośba... może pomogłybyście nam wymyslec jakieś krótkie teksty o przyjaźnia, albo może macie coś w swoich zbiorach... Prosze...;*
może Plotkaraaa happysadowa styrana agata1608 12 stonka cysia kee kiah xd agattee frizz DarlingForeverYours MarcelinKaaa r0zunia dziendobry Michalinka89 i reszta prosze;* ~bo fantazja jest od tego, żeby bawić się na całego |
|
|
|
#3192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepszym przyjacielem jest ten kto bez pytania o powód smutku przywraca radość. są też osoby, które raz poznane bywają w życiu niezapomniane Bo kiedy ja płacze..Ty płaczesz razem ze mną Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz. Chcę być Twoim przyjacielem. Na zawsze, bez żadnych przerw. Kiedy wzgórza staną się płaskie a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą, kiedy śnieg spadnie latem, kiedy niebo zmiesza się z ziemią nawet wtedy nic nas nie rozdzieli. Przyjaciel: nadal wierzy w Ciebie choć już nikt inny nie wierzy, łącznie z Tobą samym, słucha, chociaż słuchał to już wiele razy, jest przy Tobie, gdy Ci się nie układa i nigdy nie mówi: 'A nie mówiłem?', pomaga Ci pozbierać i skleić to, co stłukłeś Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy milczenie dwóch osób ich nie niepokoi. Nie skarb jest przyjacielem, lecz przyjaciel skarbem! Czym dla ptaka, są skrzydła tym dla człowieka przyjaźń: wznosi go ponad pył ziemi.
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
IronicalPrincess i kee: dziękuję za opisy Dobrze, że nie przydadzą się raczej obecnie. Cytat:
Ja zwariowałam... Znów kochać chcę! Trwaj! Choć przez chwilę. Mgnienie mgnień. Pochłaniaj mnie swoim ogniem. Nie pozwól przygasać. Spal. Na popiół. <3 Bo ja...od zawsze chciałam znać Twoje myśli. I have your arms around me warm like fire but when I open my eyes you're gone... / Mam twoje ramiona, które grzeją mnie, jak ogień, ale kiedy uchylę powieki... Odejdziesz. I'm a big big girl in a big big world./ Jestem wielką, wielką dziewczyną żyjącą w wielkim, wielkim świecie. Why did it have to happen?/ Dlaczego to wszystko musiało się wydarzyć? "Każdego ranka po przebudzeniu otrzymujemy kredyt w wysokości osiemdziesięciu sześciu tysięcy czterystu sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przechodzi na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj. Każdego następnego ranka rozpoczyna się ta sama magia, znowu otrzymujemy taką liczbę sekund życia i wszyscy zaczynamy grać w tę nieodwracalną grę. "
|
|
|
#3194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() np. wczoraj miałam opis (swój własny twórczy) : .a mi i tak jest kolorowo. HA! a ty to najlepiej, najlepiej...no! ll uzależniona od muzyki..każdej! ll śpie sobie :P Do bra noc^^ No więc trochę znaków jest licząc z pauzami. Gdybym chciała mogłabym pisać jeszcze więcej. Na normalnym gg nie wiem czy połowa z tego się zmieści. ![]() Jak już mówiłam nie jest to najlepsza wersja. Nie należy zmieniać starego gg na tą wersję...zachęcam jedynie pobrać ją dodatkowo. Nie zdziw się jeśli nie będzie chciało Ci działać, bo ostrzegali, że tą wersję gg dopiero ulepszają. Użytkownicy mogą na podstawie tego gg napisać w komentarzach na stronie, z której pobiera się tę wersję co im się w niej podoba a co chcieliby jeszcze zobaczyć. U mnie akurat teraz w tym gg wystąpił jakiś błąd. Tzn. raz chodzi raz nie..no ale jak już napisałam nie ma się co denerwować bo ostrzegali, że mogą być problemy. Od wczoraj do dzisiaj do południa wszystko było ok tylko jak już pisałam przed chwilą wyskoczył mi jakić błąd...włanczam i wyłanczam no i raz chodzi raz nie. Jednak jak już pisałam możesz sobie dodatkowo ściągnąć tę wersję. Emotki są inne...śmieszne. Osobiście te na starym gg podobały mi się bardziej ale to pewnie z przyzwyczajenia. Podoba mi się ta wersja głównie dlatego, że można dodawać dłuuugie opisy. Dlatego jeśli coś znajdziesz to daj znać. RESZTE TEŻ PROSZĘ O POMOC.
|
|
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zabieram :P |
||
|
|
|
#3196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale co w sumie i dobrze niech wie! HA! Kochana jesteś. ;*Ale prosze też innych o jeszcze jakieś. =) <prosi><prosi><prosi> tak łaaaaadnie.^^ :P Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-07-28 o 19:48 |
|
|
|
|
#3197 |
|
xoxo
|
[quote=xxxJuanaxxx;8384134]Kochane, mam do Was wieeelka prośbę. Moja przyjaciółka na niedługo imieniny i razem z druga przyjaciółką chciałybyśmy jej dać album z różnymi fotami naszego trio:P Do każdej fotki chciałybyśmy dodać jakiś krótki tekst o przyjaźni, coś w stylu opisu na gg. I to do Was prośba... może pomogłybyście nam wymyslec jakieś krótkie teksty o przyjaźnia, albo może macie coś w swoich zbiorach... Prosze...;* [/quote
Przyjaciel Ociera twoje pierwsze łzy, Chce się tobą opiekować, Jest, blisko gdy jest źle Obejmie i powie "nie martw się" Bo wie, że jutro też jest dzień Przyjdź do mnie... Od tego są przyjaciele.. Przyjdź do mnie... Ciesz się, płacz, okaż swe uczucia... Przyjdź do mnie... Ja czekam... Nic mnie nie zniechęci... Przyjdź do mnie zawsze możesz przyjść... Przyjdź do mnie... Póki jeszcze żyję... Puzzle jak my Każdy inny Lecz po długich poszukiwaniach Znajdują się I pasują Tworząc wspaniały obraz. Cenny czas poświęcany, gdy tylko powiesz słowo, Czy to nie koniec naszego spotykania? Nie jest pewne, lecz ja wiem dobrze… Nasza znajomość przeobraża się. Niczym feniks z popiołów, Przyjaźń nie powstała z dymu i ognia, Lecz z naszej znajomości, Jednym słowem opisującym moją sytuacje: To przyjaźń do ciebie, I tylko to się liczy… Kiedy będzie Ci smutno, przyjdź do mnie, Nie obiecuję, że Cię pocieszę ale posmucę się z Tobą Kiedy będziesz chory, przyjdź do mnie, Nie obiecuję, że Cię wyleczę ale mogę chorować z Tobą Kiedy będziesz chciał uciec, przyjdź do mnie Nie obiecuję, że Cię zatrzymam ale mogę pobiec z Tobą Kiedy zadzwonisz do mnie i nie odbiorę, przyjdź do mnie, Bo mogę Ciebie pilnie potrzebować. Dziękuję, że mnie lubisz... Dziękuję, że znosisz moje złe nastroje... Dziękuję, że potrafisz zatrzymać mnie przy sobie... A w odpowiednim momencie zwrócić mi wolność... Dziękuje, że pozwalasz popełniać mi błędy... I mi ich nie wytykasz... Dziękuję za zainteresowanie moja osobą... Że potrafisz słuchać... Dziękuję, że nigdy nie wywierasz na mnie nacisku... Dziękuje za Twoją cierpliwość... Nawet wtedy gdy sama siebie znieść nie mogę... Dziękuje, że mnie wspierasz niezależnie od okoliczności... Dziękuję... że JESTEŚ! Złe dziewczynki... Nie spinają włosów w kucyki, Ich ulubioną zabawką jest życie, Rany polewają tanim winem. Lubią być głośne...Gdy nie wolno, Lubią być cicho... Gdy nie wypada. Nienawidzą świata, a świat je kocha. Błądzą w gąszczu pytań. Mają otwarte oczy... Czasami chcą się przytulić... ...Żeby ugryźć... ;D Czasami jesteś smutny – powiedz mi o tym. Będziemy razem szukać światełka w tunelu. Czasami jesteś zmęczony – powiedz mi o tym. Pomogę Ci dźwigać ciężar dnia. Czasami masz dosyć – powiedz mi o tym. Odsunę się. Czasami czujesz ból – powiedz mi o tym. Znajdę lekarstwo. Czasami jesteś szczęśliwy – powiedz mi o tym. Zobaczę Twoje skrzydła. Czasami tęsknisz – powiedz mi o tym. Wrócę. Czasami się wahasz – powiedz mi o tym. Pomogę Ci postawić wszystko na jedną kartę. Czasami niszczysz – nie mów mi o tym. Sama to widzę. Czasami ranisz – nie mów mi o tym. Chcę wierzyć, że nigdy nie sprawiłeś mi bólu... Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i BĄDŹ. U mnie zawsze możesz liczyć na: GŁOWĘ do pięknych wspomnień USZY, aby się wsłuchiwać w to ,co mówisz RAMIONA, aby Cię wspierać STOPY, które za Tobą pójdą na koniec świata USTA, na poloty & głupoty wiele SERCA RĘCE, aby Cię mocno uściskać Bo jesteś moim przyjacielem nie rozsypiesz się. nie rozpadniesz na kawałki. może człowiek jest labiryntem, ale nie układanką z klocków. może jest najsłabszą trzciną, ale wszystko potrafi przetrwać. i podnosi się po każdym upadku. bo człowiek nie jest przypadkiem, pomyłką, ale darem i zawsze jest miejsce specjalnie dla niego. Ty jesteś darem i skarbem. bez Ciebie ten świat byłby inny. -Puchatku...? A co jeżeli kiedyś przyjdzie takie jutro, kiedy będziemy osobno? - Osobność jest bardzo miła… Kiedy jesteśmy razem ! - No tak, tak… Ale gdybyśmy nie byli razem? Gdybym ja był gdzieś indziej? - Nie mógłbyś być gdzieś indziej, bo co ja bym bez Ciebie zrobił? Kogo bym wołał w te dni, kiedy nie jestem bardzo silny? Kogo bym się radził, gdybym nie wiedział, co mam robić? - Misiu… My… - My? Nas by wtedy nie było, Krzysiu! - Och, Puchatku… Jeżeli przyjdzie takie jutro, że nie będziemy razem, musisz o czymś pamiętać. - Dobrze. A o czym…? Muszę pamiętać? - Że jesteś odważny… I że jesteś silny… I bardzo mądry! (...) Ale najważniejsze jest to, że nawet jeśli bylibyśmy osobno … To ja i tak będę z Tobą. Zawsze będę z Tobą.` pośród szarych budynków miasta. pośród szarych dni, odrobinę koloru daję Ci ;** Myślisz, że możesz wszystko.? Myślisz, że to od Ciebie zależy.? Myślisz, że możesz mną manipulować, Rozkazywać mi, Decydować o moim życiu? Myślisz, że zrobię wszystko o co mnie poprosisz.? Myślisz pewnie, że pobiegnę za Tobą na koniec świata...? Myślisz, że oddam za Ciebie życie.? Myślisz, że zawsze będę na Ciebie czekać.? Dobrze myślisz... Ja będę obok... Kiedy nikogo nie będzie i pomyślisz, że nikomu nie zależy. Kiedy cały świat będzie przeciwko Tobie i poczujesz się samotny... Ja będę obok... Kiedy ten na kim Ci zależy, nie będzie dbał o Ciebie. Ja będę obok... Kiedy osoba której zaufałeś, zdradzi Cię Kiedy ta z która dzielisz wszystkie myśli i tajemnice, nie będzie pamiętała nawet o Twoich urodzinach. Ja będę obok... Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebował, to ktoś, kto Cię wysłucha. Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebował, to ktoś, kto otrze Twoje łzy. Ja będę obok... Kiedy Twoje serce będzie tak bolało, że nie będziesz mógł nawet oddychać. Kiedy będziesz chciał już tylko położyć się i umrzeć. Ja będę obok... Kiedy zaczniesz płakać słysząc smutną piosenkę. Kiedy łzy nie będą chciały przestać płynąć. Ja będę obok... Więc widzisz, będę obok aż do końca. Jeśli kiedykolwiek będziesz mnie potrzebował, po prostu daj mi znak i znajdę się obok.
|
#3198 |
|
xoxo
|
Ciąg dalszy o przyjacielu.
I nawet gdy szukając ratunku , wspierasz się ściany Wystarczy, że się obrócisz, a zobaczysz Będę czekać przy tobie, by cię złapać gdy upadniesz Więc musisz mi zaufać. ...Kumple stary są wpisani w życiorys są najlepszym lekarstwem kiedy jesteś chory to z nimi przeżywasz zamotane akcje, podniebne loty i życiowe grawitacje, ostre libacje... Pospolity przyjaciel nigdy nie widział Twojego płaczu... Prawdziwy przyjaciel ma ramiona przemoknięte Twoimi łzami... Pospolity przyjaciel nie zna imion Twoich rodziców... Prawdziwy przyjaciel ma ich numery telefonów... Pospolity przyjaciel przynosi butelkę wina na prywatkę... Prawdziwy przyjaciel przychodzi wcześniej i pomaga przygotować wszystko i zostaje potem by pomóc posprzątać Pospolity przyjaciel będzie zły, gdy Go obudzisz swoim telefonem... Prawdziwy przyjaciel spyta: dlaczego zajęło Ci to tyle czasu? ... Pospolity przyjaciel próbuje rozmawiać o Twoich problemach... Prawdziwy przyjaciel pomaga Ci je rozwiązać... Pospolity przyjaciel, gdy Cię odwiedza zachowuje się jak gość... Prawdziwy przyjaciel otwiera sam lodówkę i czuje się jak u siebie w domu... Pospolity przyjaciel myśli, że przyjaźń jest skończona jak jest jakiś problem... Prawdziwy przyjaciel wie, że przyjaciół poznaje się w biedzie... Pospolity przyjaciel oczekuje, że zawsze będziesz przy nim jak ma jakieś kłopoty... Prawdziwy przyjaciel stara się zawsze być przy innej osobie, która ma kłopoty... `To jest ukłon w stronę ludzi i Gest w stronę wszystkich chwil.. Dzięki, którym ... Świat da się lubić.!' Ty wiesz to czego nawet Bóg nie wie, Z każdym problemem idę do Ciebie.. Gdy podwinie mi sięnoga naktórymś kroku, Ty i tak wciąż stoisz przy mym boku. Dostaje od Ciebie tak wiele.. Jesteś po prostu Moim przyjacielem . ^^przyjaciele to skarby._ .ofiarowują mi ukojenie._ .trzymają mnie za ręce._ i ciągną gdy zostanę w tyle._ podają mi dłonie kiedy upadnę._ złapią kiedy się potknę._ pomogą płynąć pod prąd._ ..podtrzymują na wierzchu morza._ pokażą właściwą drogę._ .! *pielęgnują i w każdej chwili wędrówki, są przy mnie._ przyjaciele pozostaje gdy inni odchodzą._ i właśnie takimi przyjaciółkami jesteście WY._ Może znienawidzę Może się odwrócę Przestanę o Tobie myśleć, Interesować się... Lecz gdy będziesz potrzebował Mojej pomocy Nie zostawię cię samego. Możesz na mnie liczyć.! Obiecuje.!
|
#3199 |
|
Rozeznanie
|
*Ten apartement- oceanem wylanych łez.
*Tobą karmię każdą myśl. *Niematerialne są moje marzenia. *W myślach 'o niczym' zagubiona. *Na odwyku. Od kochania. *Miał oczy niepradwopodobnie błękitne, nie stworzone do patrzenia tylko do bezdennego zniebieszczania się w marzeniu. *On Ją woła, Ona nie słyszy. Sen bezsenny, sen Ją kołysze... *Rozmawiaj ze mna dotykiem. *Zrozumienie. Mój życiowy błąd. *Idę miastami neuronów nad przepaścią moich uczuć. *Na sekundę przytul mnie. Starczy na długo.
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
styrana i plotkara dziekuje Wam;* kocham i kradne WSZYSTKO ;*
usmiech to najpiekniejsza rzecz, jaka człowkie może dac człowiekowi |
|
|
|
#3201 |
|
xoxo
|
Chcę być Twoim przyjacielem. Na zawsze, bez żadnych przerw. Kiedy wzgórza staną się płaskie a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą, kiedy śnieg spadnie latem, kiedy niebo zmiesza się z ziemią nawet wtedy nic nas nie rozdzieli.
To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość Miłość to dwie dusze w jednym ciele. Przyjaźń to jedna dusza w dwóch ciałach Przyjaciel to człowiek, który wie o tobie wszystko i nie przestaje cię lubić Ten jest dobrym przyjacielem, kto mówi dobrze o nas za naszymi plecami Przyjaźń to najpiękniejsza rzecz, jaką człowiek może zaproponować drugiemu człowiekowi. Bezinteresownie Pocieszając przyjaciela nie mów nic, bo słowami i tak nic nie zdziałasz. Dziel z nim smutek w ciszy. Swoją obecnością wyrażasz wszystko co chciałbyś mu powiedzieć Przyjaciel: nadal wierzy w Ciebie choć już nikt inny nie wierzy, łącznie z Tobą samym, słucha, chociaż słuchał to już wiele razy, jest przy Tobie, gdy Ci się nie układa i nigdy nie mówi: 'A nie mówiłem?', pomaga Ci pozbierać i skleić to, co stłukłeś Liczą się tylko ci przyjaciele, do których możesz zadzwonić o czwartej nad ranem Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
|
#3202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Anioły istnieją, ale często nie mają skrzydeł. Nazywamy je wtedy przyjaciółmi. * Przyjaciel to jedna dusza w innych ciałach. * Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać. * Prawdziwy przyjaciel to ktoś kto przychodzi, gdy cały świat odchodzi. * Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej nad ranem i powiedzieć: Jestem w więzieniu w meksyku. A on odpowiada: Nie przejmuj się, zaraz tam będę. * Milczenie tworzy prawdziwą rozmowę między przyjaciółmi. Nie liczą się słowa, lecz to co chcemy powiedzieć bez słów. * Jeden przyjaciel to dużo, dwoje to luksus, a troje to prawie niemożliwe. * Przyjaźń jest chyba największym darem jaki mądrość może ofiarować, aby uczynić człowieka szczęśliwym na całe życie. * Możesz zgromadzić różne skarby, ale najcenniejszym jest prawdziwy przyjaciel. * Chcę być Twoim przyjacielem. Na zawsze, bez żadnych przerw. Kiedy wzgórza staną się płaskie a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą, kiedy śnieg spadnie latem, kiedy niebo zmiesza się z ziemią nawet wtedy nic nas nie rozdzieli. * Przyjaciel to ktoś więcej niż znajomy... Przyjaciel to ktoś kogo uważamy za dopełnienie siebie.. ![]() Przyjaciel to ktoś komu ufamy... ![]() Przyjaciel to ktoś komu powierzamy nasze największe sekrety.. ![]() Przyjaciel to osoba do której zwracamy się o pomoc... Przyjaciel to ktoś kto jest przy nas na dobre i na złe... ![]() Przyjaciel to ktoś za kogo możemy oddać własne życie i tam po drugiej stronie nie będziemy tego nigdy żałowac * Przyjaźń nie umiera, ona trwa wiecznie. Może coś sobie wybierzesz ![]() *** * Żyj jakby jutra miało nie być. * Wesoło jest. * Powietrze pachnie nonsensem. * Wiem jak trudno jest uwierzyć, gdy wszystko traci sens. * Zatrzymać choć na chwilę czas. Zapomnieć się i śmiać.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#3203 |
|
Przyczajenie
|
HEJ mam prosbe zwlaszcza do PLOTKARY ale innych rowniez prosze o pomoc macie jakies dyskretne opisy do takiej sytuacji : bylam z facetem rozstalismy sie ale ciagle do mnie pisze zabral mnie nawet na impreze miedzy nami do czegos doszlo ale ja dalej nie wiem o co w tym chodzi czy to tylko zabawa czy co zreszta zauwazylam w jego tel kilka nr do lasek podpisane fajna itp chcialabym w koncu miec jasnosc czy mam dalej trwac w tym czy szukac nowego i korzystac z zycia z gory dzieki za pomoc.. "POcalunek na pozegnanie nie jest moim ulubionym"
|
|
|
|
#3204 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje !!! jesteście boskie!!! kocham Was;* teraz juz napewno do każdej fotki będziemy miały jakis krótki tekst;* Jesteście wielkie;* <3
|
|
|
|
#3205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kobiety są dziwne, zawsze kochają największych drani!
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
|
#3206 |
|
Zadomowienie
|
.
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dla mnie bardzo ważne..nie prosiłabym Was gdyby mi nie były potrzebne. Tylko na Was mogę liczyć. Możejestem za bardzo wymagająca ale ja tak ładnie proszę z nadzieją, że przymkniecie oko na moje wymagania. Poszukajcie coś. PROOOOSZE.. ![]() Teraz najbardziej potrzebe o tym, że jetem szczęśliwa i może jeszcze jakieś poetyckie na byle jaki temat tylko nie miłosny...ale o tym, że radze sobie doskonale bez NIEGO też się jeszcze przydadzą. ![]() Mój aktualny opis na gg: "(...) jak gdybym zamknęła motyla w puszce po landrynkach i spisywała na papierze trzepot jego skrzydeł tam (...) w blaszanej ciemności, aż by ucichł." |
|
|
|
|
#3208 | |
|
xoxo
|
Cytat:
obiecasz mi, ze będę jedyna ? nie rozumiem Cię, nie wiem co jest to była najpiękniejsza noc w moim życiu, zapewnisz mi jeszcze takie ? a co z tamtymi laskami, czy one się liczą ?? i obiecaj mi, że nigdy mnie nie zdradzisz. wtedy czułam się jak księżniczka, rozpieszczaj mnie dalej czy nasze jutro razem jest pewne ? ejjj koleś zdecyduj się, nie mam czasu zeby go marnować nie nędę tracić czasu z tobą jesli ty nie masz go dla mnie. Narazie tyle. Jeszcze potem pomyślę. I mam nadzieję, ze coś sobie wybierzesz ; )))
|
|
#3209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko dla mnie nie muszą być poetyckie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tylko na Was mogę liczyć. Może