|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Może któryś wybierzesz _________________________ ____________ niedopitej kawy czarny smak. Nad szklanką gorącej kawy. ogrzana dłońmi filiżanki. A powietrze pachnie parzoną kawą Chciałam robić Ci kawe co rano Już wiem, że kawa bez Ciebie smakuje tak samo. uczucia z kawą pomieszane. kawy łyk, kapci miękkich szum, spokój serc. to kto robi dziś kawe? i bez niego... i z nim... tak samo smakuje kawa kawa? herbata? Doprawione byle-czym, w filiżance kawy.! w kawie zatapiam dzień w filiżance kawy zamknięty mój świat. czarna kawa myśli rozjaśnia smak gorzkiej kawy w ustach mam zapachem kawy co rano budzisz mnie ![]() w filiżance kawy widzi swój świat ogrzana filiżanką gorącej kawy zapach kawy budzi mnie kawy mi trzeba kawa... i chce się żyć snute marzenia nad kubkiem gorącej, czarnej kawy niedopitej kawy smak tylko kawa.. ona mnie nigdy nie zdradzi łyk kawy i świat staje się piękniejszy A Ty, poczęstujesz mnie kawą? palonej kawy smak W filiżance kawy zatapiam swój dzień czarna kawa- lek na moje smutki łyk kawy który zwala z nóg Wszystko czego mi potrzeba to filiżanka kawy i Ty. Tylko kawa i ja, kocham ten stan W filiżance kawy odkrywam swój świat odbite twarze w filiżance kawy. czarną kawą opętani Mam jeden niewinny nawyk, codziennie pije niezliczone ilosci kawy ;-)
|
#3152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________________ Potrzebuję opisów ,że wyjeżdzam i że chcę tam wszystko przemyśleć i zastanowić sie czy warto zacząć o niego walczyć mimo ,ze czas mnie goni .... bo został mi miesiąć do poznania go blizej ! wiecie napewno o co chodzi <3 Pilne , bo dziś o 18 wyjeżdzam ...może ; kee , AnusiaPn,cysia,destinyxB,12 Stonka ,Domiiniisiia,agattee, styrana , happysadowa? ![]() ___________ Spoglądasz w oczy i dostrzegasz smutek ... ? Posiadam wiarę w niemożliwą moc ... do jutra jeśli pozwolisz .... nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie ... Spętani nicią nagłej rozkoszy... Wiesz,czasami wystarczy tylko zwykła obecność ... nic więcej. Bezradność zniosła mnie na drugi plan . Fałszywy ton . Dziwne uczucie. Niczego nie będzie żal ? Oszukuję samą siebie ;< __________ No to do 20 sierpnia moje kochane ;* < 3
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę o Ciebie walczyć i się starać. Powiedz mi czy warto ? * Mogę Cię w sobie rozkochać ? * Otwórz swe serce... Dla mnie... kurde. jakoś nie mam weny
|
|
#3154 |
|
Raczkowanie
|
Yes i tak Ci bardzo dziękuję ;** pierwszy zabieram
_________ ile jeszcze we mnie wiary ?
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
spoczko
![]()
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
![]() Bardzo proszę o jakies optymistyczne, ze ciesze sie kazda sekunda, ze kazdy nawet kamien mnie cieszy, ze do szczescia nie potrzeba wcale faceta, bo swiat jest piekny, kolorowy, cieplutki i wogole slonecznie wspanialy ![]() Zeby nie bylo dodam cos od siebie ![]() ~Jest kultowo, jest magicznie, jest po prostu fantastycznie! ![]() ~A ja pływam małą łódką zanurzając w toni dłoń.. ![]() ~Założyłam sukienkę, rozpuściłam włosy.. Po plaży spaceruję ![]() ~Tylko ja i rower.. to wszystko czego potrzebuję ![]() ~Odkrywając nowe miejsca, gdzie czas zatrzymał się..
|
|
|
|
#3157 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I prawdziwych przemyśleń... * Trochę za Tobą tam potęsknię, nie wiedząc czy warto Cię kochać. * Uciekam od świata na (gdzie jedziesz?) Powiedz, mi... Czy warto o Ciebie walczyć? * Tańczysz ze mną w swoich snach, bo na jawę wciąż nie pora. | Urlop. * Czy jesteś wart mojej miłości? Wakacyjne przemyślenia nad (morzem np.) * Dlatego też patrzę na Ciebie i w ten sposób Cię oczarowuję. Warto? * Leniwa fala tworzy tą aluzję, że warto Walczyć o twą miłość. (dopasuj do miejsca wyjazdu )Nic mi więcej nie przychodzi do głowy... Mam nadzieję, że się przyda Cytat:
Ode mnie. * Jasne, możesz wpaść na kawę. Wiem, ile słodzisz. * Zabarwiono niebo marzeniami. * Na nasze rozstanie włożę gorące czerwienie. Kolor Twego złamanego serca. * Co widzisz, gdy patrzysz mi w oczy? * Jak będę chciała to i tak zaciągnę Cię w najciemniejszy kąt na świecie. * Przed nami kosmos możliwości.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
|
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
boże dziewczyny kochane pomóżcie
![]() moja naukochańsza przyjaciółka dzis w nocy napisała mi ze lepiej będzie jak zakończymy naszą przyjaźń, zadzwoniłam pytałam dlaczego ? ' nie umiem tego wytlumaczyc ale tak będzie lepiej' ![]() jeszcze wczoraj bylo tak dobrze! Ona jest jak siostra! Nie moge jej stracic ;( prosze o opisy niedosłowne ale żeby wiedziała ze jest dla mnie wszystkim, ze wali sie moj swiat, ze drugiej takiej nie ma! ze nie chce jej stracic;( błagam!;( *** Bo dziś znów nie było Cię ze mną, i ten blask w Twoich tęczówkach.. Tylko Twoja dłoń potrafi mnie podnieść z kolan, na które zwaliło mnie życie.
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest cudownie i bajecznie- żeby tak już było wiecznie ![]() * Szukałam szczęścia... I je znalazłam ! ![]() * Wykorzystując na maxa każdą z chwil... ![]() * Stężenie szczęścia - 1oO % * Pełnia szczęścia. ![]() * Wakacje są piękne, pogoda jest piękna. Ja też jestem! ![]() * Szczęśliwy początek beznadziejnego końca... * Zapraszam na wycieczkę do krainy szczęćia. Wpisowe 10 zł
|
|
#3160 |
|
Przyczajenie
|
Witam. ((; Pierwszy az piszę na forum. ;] Pozdrawiam ; **
`.na zawsze więź przyjaźni, która nigdy nie umiera.!! ,bo jest parę osób, bo jest parę w życiu dobrych chwil!! x33. `a Ty zaczaruj mnie, a Ty mi zawróć w głowie.!! ) ;** |
|
|
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
kee [wiem,wiem ja sie doczekac nie moglam <lol2>]
destinyxB happysadowa dziekować ; D przepraszam za off (
|
#3162 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Jeśli tak możesz mi podać z jakiej?? ![]() Z góry wielkie dzięki ;**
|
|
#3163 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze duuużo takich
|
|
#3164 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Ile jestem Ci winna? Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? * Wszystkie wielkości świata nie są warte tyle, co DOBRA przyjaźń. * Wiara w przyjaźń sypie się jak domek z kart. * Nic tak nie zatruwa powietrza, jak rozkładająca się przyjaźń. * Stracić dobrego przyjaciela to równoznaczne z utratą własnego życia. * Zrozumiałam, że umrzeć to znaczy stracić przyjaciela. * I teraz już wiem, że najgorzej jest stracić przyjaciela... * Potrzebuję Cię jak powietrza, na przyjaźni unosiły się skrzydła... 3maj się Cytat:
Też bym się nie mogła doczekać ;DOde mnie coś. Znowu ![]() * Wiem, że to tylko sen. Proszę, nie budź mnie! * I pamiętając, że ma zapomnieć - kochała dalej. * Więc jaki sen w kochaniu jest gdy w okół miejsca brak dla spalonych serc? * Nie prowokuj mych ust czerwieni. * -Wierzysz w to? - W co? - Że pierwsza miłość jest zawsze ostatnią? - Nie wiem... Mam nadzieję, że nie...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2008-07-28 o 12:44 Powód: . |
||
|
|
|
#3165 |
|
xoxo
|
What if I? Co gdybym ja?
Had a thing on the side? Robiła różne rzeczy na boku? Made ya cry? Doprowadzała Cię do płaczu ? Would the rules change up? Czy wtedy zasady by się zmieniły ? Or would they still apply? Czy nadal by się liczyły ? If I played you like a toy? Jeśli bawiłabym się tobą jak zabawką? Sometimes I wish I could act like a boy. Czasami chciałabym zachowywać się jak facet. Tell you I love you But when you call I never get back Mówić ci że Cię kocham Ale kiedy byś dzwonił, nigdy bym nie odbierała
|
#3166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poukładać myśli w jedną całość. Tak! Nareszcie nadszedł ten czas. A jak wrócę to dowiesz się wszystkiego... Bo ja też mam prawo do własnych decyzji! /Układam sobie wszystko w.... Wyjechałam. Wrócę, gdy wszystko przemyślę... Czas na odpoczynek! I na poskładanie własnych myśli. Wyjechałam. Odpoczywam. Rozmyślam...Układam sobie dalsze życie! A czy wiesz, ze mnie zaczarowałeś? Jak wrócę to zapewne się przekonasz... Odpoczywam i podejmuję decyzje...staram się o Tobie nie myśleć.! /wakacje Zapominam o wszystkim na wczasach! Przynajmniej staram się... Wybacz, nic więcej mi do głowy nie przyszło. Brak weny. ; )
|
|
#3167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a Twoje opisy są boskie ;D bez off'a . Anywhere is good enough hook me up . I feel so untouched . Jump, if you want to taste my kisses in the night Jump! For my love NowI'mGonnaMakeYouDance It'sYourChance YeahBoyShakeThatAss xD I don’t want to be anything other than me...
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
|
#3168 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY MAM PROŚBĘ: chciałabym jakieś ładne, dłuuugie opisy na gg. Ściągłam najnowszą wersję..hm co prawda nie jest jeszcze dopracowana i to są tylko takie początki, może więc nie działać prawidłowo ale u mnie jest w szystko ok..bardzo fajna wersja..znajomi też chwalą. Można tam dawać dłuuugie opisy i właśnie jakieś potrzebuję. Najlepiej jakieś, że nie jestem już z chłopakiem i jest mi z tym bardzo dobrze bo okazał się debilem, jestem szczęśliwa bez niego i cieszę się wolnością. Tylko chciałabym żeby te opisy były takie nie w prost...ale takie żeby dać mu do zrozumienia, że nic sobie z tego nie robie i nie płacze w poduszkę po nocach tylko ciesze się życiem bez niego. Hm i jeszcze jakieś śmieszne opisy (te niekoniecznie muszą być długie), bo widze, że mało tu takich. Większość związanych z miłością..ale nic nie mówie bo też niektóre dodwałam właśnie o tematyce miłosnej ale no..narazie nie będą mi potrzebne. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi i że pomożecie. Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
|
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
` W głowie mi siedzisz wciąż,
o tobie myślę dzień i noc. ` Nigdy więcej nie tańcz ze mną już cię za dobrze znam. ` Serce za głupie jest nie słucham już jego rad. ` Serce oszukało mnie. ` Myślałam zimna, twarda będę jak stal. ` A czas do tej pory nie wyleczył ran. ` Tracę już nadzieję, że Ty poukładasz sobie świat i zauważysz to, że brakuje w nim kogoś takiego jak ja. ` Czy ktoś przede mną kochał Cię bez opamiętania tak? ` Nie mogę żyć okłamując się, że znajdę szczęście za rogiem gdzieś. ` A ja chcę, żeby było jak dawniej. ` A ja chcę, żebyś był znowu dla mnie. ` Ciebie chce, zanim znajdę się na dnie. ` A ja chcę, obok Ciebie zasypiać. ` A ja chcę, nowy dzień z Tobą witać. ` Pamiętam każde Twoje słowo i gest. ` I wracaj tu do mnie, postaram się w mik zapomnieć o tym co złe. ` Więcej razem tu dokonamy, będę Twoją siłą. `Wracaj do mnie, bo kocham nie przytomnie! <3 ` Kocham Ciebie bardziej i tęsknie tak każdego dnia.
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To cytat z piosenki Britney Spears "She'll never be me"
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ty nazywasz to prawem. To jakim prawem wciąż niszczysz mnie?
Coś zmieniło się, nie umiem znaleźć słów... Przemoknięte serca miast... Tak nagle z dnia na dzień. Nie tęsknię do tamtych chwil... Zatańcz ze mną jeszcze raz...chcę chłonąć każdy oddech Twój. Wciąż przed oczami mam jej drobną twarz... W kącikach ust uśmiechu ślad. Z wiatrem ścigam się co noc! Błękit nieba niczym chmur atrament... Powiedz mi. Powiedz mi...czy kochasz? Mój sen przeraża mnie... Budzi mnie wiatr, a deszcz tuli mnie... Tak często Cię widzę...choć tak rzadko spotykam. Smaku twego nie znam. Choć tak często cię mam na końcu języka... Bo ty tak pięknie pachniesz... Nie obchodzi Cię to, czy ustoję czy upadnę... Ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył? Zrozumieć chcę każde Twe westchnienie... Przepraszam, że nie było mnie... Sama tracę resztki sił...i nie stoi przy mnie nikt. ; -)
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
Don’t pass a temptation lightly by: it may never come again
Nie przechodź obojętnie obok pokusy: może się już nigdy nie pojawić A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć You know I'm one of a kind; there'll never be another me! Wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju, nigdy nie będzie drugiej takiej jak ja I'm not a tease, I'm just a reminder of what you can't have. Nie jestem dokuczliwym człowiekiem, tylko po prostu przypomnieniem tego, czego nie możesz mieć I bet you won't remember half the things that I will never forget. Założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę.
|
#3173 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może jednak warto zacząć walczyć ii .. zwyciężyć .. Ciebie? Myśli biją się z hałasem, już dwadzieścia* lat za pasem (* swój wiek) / bd. 20 XIII. ;D Gdzieś Uzgadniająć stategię w następnej walce. .. o Ciebie. Zamigotał świat .. Tysiącem barw .. Tysiąc nowych pytań .. Czy warto spróbować zdobyć Ciebie? / Tęsknie. ;* I zadam sobie pytanie; czy walczyć o miłość Twoją. Cytat:
Brakuje kogoś bliskiego, brak bratniej duszy. Przyjaźń – to przez nią tak teraz cierpię. Chciałabym wrócić do wczorajszego dnia. Gdy Nasza Przyjaźń istniała. Ile dróg przebytych z straconym przyjacielem. Gdy przyjaciel nagle tak, rozmowę z Tobą zrywa .. Kiedy tracisz przyjaciela płacze świat. Już nic nie będzie takie jak dawniej... Skończyłyśmy się, wypaliłyśmy.. Straciłyśmy wiarę w nas.. w naszą przyjaźń.. Każda poszła w inną stronę.. każda ma inne pragnienia... kiedyś razem układałyśmy swoje marzenia.. kiedyś razem płakałyśmy kiedy ktoś nas zranił.. Teraz zostały nam wspomnienia.. Bardzo mi przykro, ale wszytsko się ułoży. Zoabczysz. 3maj się Kochana. oO. Jak się ciesze. ;D Będę miała na co czekać.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-07-28 o 14:03 Powód: . |
||
|
|
|
#3174 |
|
xoxo
|
`szeptaj mi do ucha te słodkie brednie. Uwielbiam je.
`nawet róże usychają przy mnie. `obżeram się czekoladą. I co z tego, że będę gruba. `10 kg nadwagi - 10 kg więcej do kochanie (można zmienić sobie liczbę)`w tym przypadku nawet lody nie pomogą ;( `Jestem na dwóch dietach - na jednej ciągle bym chodziła głodna;p `Bóg nie może być wszędzie więc stworzył babcię. `Najlepszą przyjaciółką matki jest córka. Najlepszą przyjaciółką córki jest matka. `Tylko nudne kobiety mają nieskazitenie czyste domy. `tylko czas nie chodzi spać `truth is always paradoxical - prawda jest zawsze paradoksalna. `solitude affects some people like wine, they must not take too much of it, for it flies to the head - samotność działa na niektórych ludzi jak wino, nie powinni zażywać jej zbyt wiele, bo im uderza do głowy `killing time is not so much murder as suicide - zabijanie czasu to nie tyle zabójstwo, co samobójstwo `it is absurd to divide people into good and bad. People are either charming or tedious - to absurd dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni. `Zawieszenie broni pomiędzy kobietami nazywa się przyjaźnią. `Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto. Cóż może powiedzieć mężczyzna, któremu się trafia kobieta piękna, inteligentna i wykształcona? `W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta.
|
#3175 |
|
xoxo
|
Proszę : Jestem człowiekiem To znaczy kim?? Postacią z bajki?? Tylko jakiej... Stworzonej przez kogoś?? Tylko w jakim celu?? Co mam zrobić z odrzuconą miłością?? Włożyć w paczkę, wysłać Panu Bogu?? Rzucić mu w twarz i krzyknąć ze złością?? Chyba już nie ma innego sposobu.. Możemy się pożegnać, jeśli tylko chcesz, Bo widzisz ja - już nie potrzebuje cię, Możesz iść - zatrzaskując za sobą drzwi, Tak jak lubisz najbardziej - to nic, to nie przeszkadza mi. Spotkałam dziś miłość... I co Ci mówiła? Przepraszała, że nie zawsze trwa do końca... Płakała? Płakała, bo często rani... Krzyczała? Krzyczała, że nie jest zawsze piękna... Śmiała się? Śmiała się , bo umie z siebie kpić Żałowała czegoś? Żałowała, że ludzie nie zawsze traktują ją poważnie... Była zła? Złościła się, że czasem w nią wątpimy... Cieszyła się? Cieszyła się, że jej tak często szukamy... Co Ci jeszcze powiedziała? Powiedziała, że nie jest dla mnie... Mamusiu jestem już taki duży, że ledwo się tutaj mieszczę ! Ale cierpliwie tutaj pomieszkam ostatni miesiąc jeszcze. Mamusiu wiem, że jak się tu wiercę to rozciągam Ci brzuszek, nie chcę żebyś się na mnie złościła i nie będę się już poruszał ! Mamusiu nie chcę by Cię bolało i nie chcę żebyś cierpiała urodzę się więc bardzo szybko żebyś mnie już przytulała ! Mamusiu już ! Już jestem na świecie ! Wyszedłem szybko i bez krzyku ! ...Dlaczego więc zamiast do domu zostawiasz mnie w zimnym śmietniku ?..... ...Mamusiu wróć... Tak strasznie tu zimno... Przecież już przyszła zima ! Marzną mi plecki... zmarzły mi rączki... Długo tu nie wytrzymam .... ....Mamusiu wiem pewnie pobiegłaś do domu po kocyk i śpioszki ! Nie będę płakał, nie będę krzyczał żeby Cię nie rozzłościć.... ..... .... ...Mamusiu przyszedł już po mnie pan Bóg, wyjął z foliowego worka i zabrał tam gdzie ciepło jest i zrobił ze mnie aniołka ! Mamusiu moja kocham i tęsknię i czekam tutaj na Ciebie... ..Nie przynoś już kocyka ani śpioszków, to nie potrzebne mi w niebie... ...Mamusiu.... ![]() Milczysz… Nie wiem, co myśleć. Wariuję… Wiem, powiesz: nie było żadnych deklaracji, żadnych obietnic, nie mamy wobec siebie żadnych zobowiązań. Tak, to prawda, ale…Żebyś w jakikolwiek sposób dał mi odczuć, że to nie to, że nie chcesz się więcej spotykać… I po co mi to było…? Kolejna rana w moim miękkim sercu…? Cóż… Widocznie nie zasługuję na to, by z kimkolwiek być… Mój pech znowu triumfuje… Pękła bańka mydlana i pozostała… pustka
|
#3176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje. ![]() ________ I trochę ode mnie; Rozbrykaj moje serce .. ![]() Uśmiecham się do słońca. Szczęśliwa. ^^ Iskierka zamienia się w płomień - dzięki Tobie. Twój ciepły głos dodaje mi wsparcia. W Tobie mieć najlepszego kumpla. Dzięki Tobie uwierzyłam w szczęście.
|
|
|
#3177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej aż mi łezka uciekła ![]() _________________________ __ nieprzyzwoite myśli mam w głowie
do dna! / imprezowo. ..bo kto powiedział że będzie łatwo? nie pozwól wytrzeźwieć! tak jest lepiej! wciąż za mała, by dotknąć nieba przykro że milczysz ale tak łatwiej. im dłużej wierze że faceci nie są niczego warci, tym bardziej potrzebuje miłości. ![]() Każdy chce więcej niezdrowych emocji! Jeden uśmiech znaczy więcej niż wiele słów. ! Po dwóch różnych stronach siebie Nie myśl, że nie znaczysz dla mnie nic.! bo znaczysz zbyt wiele. Czekać godzinę - to długo, jeśli miłość ma się przed sobą. Czekać wieczność - to krótko, jeśli miłość ma być nagrodą...
|
|
|
#3178 |
|
BAN stały
|
Ponawiam prośbę o takie jednowyrazowe...tajemnicz e...np o tym ze jestem w pracy...albo gdzieś wyszłam...albo sie ucze...czy poprostu nudze sie...
|
|
|
|
#3179 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego, co mówi - patrz na nią.
miłość? Jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami Wypier.dalaj z mego świata!' Pamiętam te słowa . piękne były jak cholera . Dam Ci usta za Twe usta, dam Ci oczy za Twe oczy, oddam dotyk za Twój dotyk. A potem zabiorę i powiem, że żartowałam. Fajna zabawa, no nie? To co? Bawisz się? Nie zamykam się. Pilnuję tylko drzwi i pytam 'Kto tam?'. Twój urojony obraz. Coraz mądrzejsza, coraz piękniejsza.Coraz silniejsza. "Kto zamknął mnie w więzieniu ciała ograniczył kształtem niedoskonałym oswoił z ziemią? Dotykam granicy światów idę mostami neuronów nad przepaścią moich uczuć. Czy jest gdzieś tajemnica która rządzi moją myślą?"
|
#3180 |
|
Raczkowanie
|
Coś z tekstów piosenek mojego ulubionego zespołu Wnb
![]() *To dar synu bo życie jest darem Ostudź serce swe porzuć winę i karę *meta jest startem początek końcem *dar zwany mową byśmy umieli prosić *By pościg za szczęściem triumfalnie zakończyć... ![]() *Zamknięte drzwi przed nimi ty Chcesz otworzyć musisz użyć właściwych kluczy *W co wierzysz walcz o to nigdy za późno *Życie to etap śmierć to spełniony los *Każdy dzień jak na szachownicy ruch *Psychiczna barjera, lęk, postawiony opór. Zastanów się nie podejmój pochopnych kroków. *Elo, miłość, przyjaźń, dobre słowo tego nauczyłem się żyjąc hardcorowo! *po drugie szacunek, lojalność po pierwsze. *Prosto w twarz to ci powiem cały czas każdy z nas próbuję żyć jak człowiek *Pomyśl... zanim twoje życie legnie w gruzach *wykuta w skalnych ścianach prawda W niej nauka warta więcej niż błysk brylanta *Własna legenda ścieżka lepszego jutra *Zło rodzi zło raz zasiane wciąż dojrzewa *Wiesz że żalem nie zagoisz starych ran Błędy sprzed lat doczekały się kar *To co odeszło, to przeszłość, licz się z tym, to nie odkrycie. *Prawdziwych przyjaciół na palcach ręki zliczę, oni gdy odejdę zapalą na grobie znicze, *Przed prawdą nie uciekniesz, niezależnie jak byś biegł, *To co odeszło już nie wróci, stracony czas, żałujesz? Nie musisz, *co było wczoraj to przeszłość, *******, Stawiam na jutro! Postawisz ze mną? *to co jutro i dziś jest istotne, resztę zapomnę, każdy może zahaczyć się o swą nogę. *Patrz uważnie, byś nie stał się czyjąś marionetką *w chwili zagrożenia, poznasz ręce pomocne - proste – *nad przepaścią mocnych chwil, bez poręczy przejść, *nie pójdziesz do przodu, ciągle patrząc w tył, twe marzenia w pył, obrócą się momentalnie,
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

) 

<3 Pilne , bo dziś o 18 wyjeżdzam ...