![]() |
#4411 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() troszkę Ci chyba zostało ![]() kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() ja dziś pospacerowałam od 8, odwiedziłam rossmana, kupiłam kilka rzeczy do torby, po drodze kapcie jeszcze i już torba prawie gotowa, tak myślę ![]() u mnie zbierają się chmury, liczę na deszcz.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Aaska ja mam często kryzysy blisko wtorku,wtedy jakieś bóle występują.Brzuszek mi znowu urósł,jest naprawdę duży.
Właśnie.się wydepilowalam,ale ciężko było,w porównaniu z zeszłym tyg.to.przepaść.Nie wiem,czy dam radę za tydzień... No aleale jutro zapytam lekarza o te bóle. Jak leżę,to mi lepiej Emma też byłam taka drobniutka przy porodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też mam wrażenie, że brzuch coraz większy z dnia na dzień. ale jeszcze w miarę mogę kucnąć, dość szybko schylić czy przewrócić z boku na bok ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4414 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() No nic było minęło, więc teraz szykujemy w naszej super kawalerce trochę miejsca dla małej. Zamówiliśmy nowe bardziej pojemne meble i nową kanapę ![]() A co do malowania właśnie. Część z Was robi teraz remonty a ja cały czas myślę czy farba mi nie będzie szkodzić? Będę spała w kuchni ale czy to wystarczy bo napewno będzie coś czuć. Oczywiście mąż bedzie malował, ja sie nie tykam wałka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4415 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() też muszę coś wykombinować na obiad, ale zupełnie nie mam pomysłu ![]() ja dziś miałam pobudkę z samego rana, bo też szłam na pobranie krwi i zanieść mocz do analizy = jutro wizyta, podobno mam też mieć pobranu gbs. Zobaczymy czy synek się przekręcił, choć mam wrażenie, że ciągle czuję główkę u góry. Mam nadzieję, że jeszcze tylko raz będę musiała robić te badania, bo przy tych nocnych wycieczkach do toalety nie wiem na ile badanie moczu jest miarodajne ![]() Norciu, ja bym starała się nakłonić męża do prysznica od razu po pracy. My często robimy tak, że mąż idzie się ogarniać, a ja mu odgrzewam obiad w tym czasie. Jak konczy jeść to już mamy czas dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4417 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miałam też badanie GBS - na wyniki czeka się do 2 tyg. w labku - jakoś mi się to dość długo wydaje ![]() Cieszę się że waga stoi w miejscu - od początku ciąży tylko 3 kg na plusie ![]() Co do skierowań to moja gin tak samo bardzo trzyma się zaleceń PTG i na każdą wizytę muszę robić co najmniej mocz i morfo ![]() Kropko ja też robiłam drugi raz grupę krwi, ale wynik się nie zmienił ![]() Weszłam niedawno do domu mega głodna, ale wsunęłam owsiankę z granatem i brzoskwinią ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-05-29 o 10:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4418 |
Wtajemniczenie
|
Elaa też właśnie wracam z rossmana
![]() ![]() ![]() Pola z brzuchem mam tak samo, czuje, że urósł, choć na metrze tylko 1cm ![]() Kciuki za wizytę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4419 |
Wtajemniczenie
|
Kropka ja tez bardzo lubie coelho chocisz dawno nie czytałam
![]() Pozytywna super że wizyta udana ![]() ![]() Co do mężów to ja mojego tez zasypuje slowami jak wraca do domu, bo chce mu przekazać wszystko co wymyslilam w ciagu dnia itp itd, a mój Kochany jest po prostu zmęczony i ja sie wtedy wsciekam że nie ma z nim rozmowy ![]() Depilacja ? To pod brzuchem coś jest ? ![]() Cami super ze wizyta udana ! Po wizycie u diabetologa ok ! Nie dostalam insuliny, nie ma potrzeby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest straszny upał ! Jak jeść to tylko cos chlodnego. Ewentualnie pizzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4420 |
Zadomowienie
|
Kciuki i brawa za wizyty. Jak wy już blisko porodu jesteście
![]() Powiem Wam, że ja czuję się też coraz większa... Dziś mam 31t0d. Gdzie kupić jakieś cienkie spodnie /getry? Bo jak urodze lipiec /sierpień to wrzesień też bywa upalny szkoda kisić dzieciątko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
![]() Ty chudzinko! Tylko 3 kg! Super! ![]() Dorka głowa do góry!Może czeka na Was fajniejsze mieszkanie.Życzę Wam tego! Emma jutro z rana się zmierzę. Na razie pachwiny mnie bolą,widzę,że jak leżę,to jest lepiej!Jem ogórkową i lecę do łóżka,poczytam książkę.Może popołudniu mi się poprawie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Wtajemniczenie
|
Camelitos super, że wizyta ok
![]() ![]() ![]() To jest nadzieja, że i mój mi pobierze materiał do gbs za tydzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
Zua co Ci diabetolog powiedział o tych wyższych cukrach?
Pozytywna hm? Co do cukrów,dziś na śniadanie: chleb z suszoną żurawiną,reszta taka sama tyle ,że z masłem i o jeden więcej plasterek żółtego sera i 112! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4424 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4425 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() przesyłka jakaś też dziś do mnie leci i chyba to otulacz, który jakoś nie może dotrzeć ![]() chyba, że to jakaś paczka męża, bo podaje mój nr tel ![]() edit. miałyście robioną cytologie w ciąży??
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
Emma też nie kupuje!
![]() Elcia ja miałam robioną miesiąc przed zajściem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4429 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() musieliby dodać sporo nowości, bo już nie ma w czym wybierać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4431 |
Wtajemniczenie
|
Camelitos , gratuluję udanej wizyty! Mała juz nie taka mala
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio przybrała ponad kg w tydzień ![]() Co do cytologii to mój lekarz prowadzący powiedział, że zrobimy po ciąży bo jeszcze nie minął rok od ostatniej, ale poszłam zrobić u drugiego lekarza bo czytałam ze warto zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Rozeznanie
|
Camelitos tylko 3 kg na plusie?
![]() ![]() Cytologię miałam robioną nie dawno przed zajściem w ciążę więc chyba nie będę miała teraz robionej. U nas tak nie milosiernie ciepło, że funkcjonować nie można. Zero jakiegokolwiek wiatru. Jak pomyślę że mam wejść za jakiś czas do tego nasłonecznionego auta to już mi słabo. Poki co prasuję przy wentylatorze, okna pozamykane, rolety zaciągnięte i jest w miarę strawnie. Ale o 15 muszę jechać bo mam jedną wizytę po drugiej.. Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie pije kawke. Jade z mężem na negocjacje w sprawie wykonania robót, nie bede wchodzic do firmy, ale chce go wspieracr, bo mezus nie ma w tym takiego doświadczenia jak ja, i wiem że moja obecność nawet w samochodzie kawalek dalej da mu pozytywnego kopa ![]() ![]() Cytologie mialam robiona przed ciąża, więc juz z bani. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do farb- ja nawet nie będąc w ciąży wietrzę i przynajmniej pierwszą noc nie śpię w tym pomieszczeniu. Mam do pomalowania ścianę w sypialni (tak tak, nie wiem kiedy my to zrobimy...) i wtedy będę spać w salonie na wersalce... Cytat:
![]() Cytat:
W hm są ciążowe legginsy- mam 2szt. i sąspoko, ale są z takiego normalnego materiału. Może jeszcze jakieś alladynki/joggersy? Gdzieś na targu kupione albo w lumpie? Cytat:
Ostatnio dość dużo pozamawiałam i pierwszy raz w życiu mam liste paczek, na któe czekam, żeby nie stracić rachuby ![]() Wyprałam torbę do szpitala, bo byłą już trochę obskurna po ostatnich wojażach... I stwierdzam, że po powrocie ze szpitala będę musiała nową kupić. Ma kilka przetarć i zgubiłam dwie z czterech stópek na dnie torby ![]()
![]() |
![]() |
#4435 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Wczoraj zauwazylam ze mlodszy ma owsiki ![]() Bylam u gin. Wszystko ok, szyjka wysoko, brak rozwarcia. Pobrala mi wymaz na paciorkowca, strasznie nieprzyjemne. Nastepna wizyta 12.06 i wtedy zrobi mi USG. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4436 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za odzew w spawie cytologii!
![]() u mnie burza i deszczyk, a gdzieś w dali świeci słońce.. aż sie boję jaka zrobi się duchota, jak popada, a potem przygrzeje.. ![]()
![]() |
![]() |
#4437 |
Wtajemniczenie
|
Kropko ja teraz ciagle latam albo w sukienkach albo w krótkich spodenkach ciążowych z hm
![]() ![]() Tak dużo przebywam na dworze, już dawno w maju nie byłam tak opalona jak teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
Zua dobra z Ciebie żonka!
Patrycja super wiadomości od gina! Na owsiki pediatra pewnie coś przepisze. Kropka nie wiem,jak mi się udało-część intymna przed lustrem,reszta w wannie. Było ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4439 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam jeszcze pytanko wyprawkowe, które chyba jeszcze się nie przewijało: inhalator. Warto kupować?
Ostatnio koleżanka mi poradziła bym się rozejrzała i coś kupiła, żeby nie zaprzątać sobie głowy po porodzie w razie "w", a zawsze się przyda... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupisz sobie,jak zajedzie taka potrzeba. My zaczęliśmy używać,jak Młody miał ze 3 lata,więc nie opłaca się w tej chwili kupować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.