![]() |
#4381 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Co do zawieszki jest bardzo lekka ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Norciu ja tak.mam często,czekam.na męża,nie mogę się doczekać,a potem się klocimy...Może to.tak.z tęsknoty?!
Kropka trzymam kciuki! Pozytywna waga w sam.raz! Kciuki za wizyty!!! Ja muszę się dzisiaj ogarnąć,bo mam jutro wizytę. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-29 o 06:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
Ja już czekam w kolejce na pobranie krwi, bo w pon.idę do gina.
I też zamówiłam ten materac z Jyska ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4385 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aj, dziękuję. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Obawiałam się wagi w tych łańcuszkach, ale skoro tak, to na dniach puszczę zamówienie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-29 o 06:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4386 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Ja dzisiaj kolejny zabiegany dzień, ide na zakupy i biorę się za szykownie obiadu planuje na dzisiaj naleśniki że szpinakiem, łososiem i fetą, do tego nachnę sos czosnkowy. Jeszcze umówiłam się z babcią na kawkę, potem czekają na mnie ubranka małego żeby je poprasować a następnie wizyta najpierw u diabetologa potem u ginekologa. Po wizytach ma brat z dziewczyną wpaść na kawę więc wypadało by trochę ogarnąć mieszkanie.. Mam nadzieję że usg pokaże że mały jest już większy, bo ostatnio po pomiarach był trochę za mały.. Więc najwyzszy czas wyjść z łóżka bo mi doby braknie.. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Norciu ja to teraz nawet wiem,kiedy ta kłótnia nastąpi.Mąż pewnie chce się wygadać,przychodzi zmęczony , Ty stęskniona i o kłótnie niełatwo.
Sandam czeka Cię naprawdę bardzo intensywny dzień! Idę na śniadanko. Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
Raczkowanie
|
Ja mam tylko jeden rożek jeszcze po synku, nie użyłam go jako rożek tylko jako kocyk
![]() Fajnie jak jest możliwość chodzić do gin z NFZ, i nie musieć płacić za wizyty i badania krwi. Niestety w moim mieście lekarze zatrzymali się na latach 90 i to wczesnych... uprawnienia do wykonywania badań prenatalnych ma tylko moja gin, inni też robią te badania na słabym sprzęcie, niestety ale znam przypadki że lekarz bez uprawnień robił usg genetyczne/prenatalne nie dość że płeć pomylil to jeszcze twierdził że dziecko jest zdrowe A po porodzie okazywało się że dziecko chore i to ciężko... wolę zapłacić i miec pewność że moja ciąża będzie prowadzona profesjonalnie i nie będzie żadnych niespodzianek po porodzie Mam dosyć upały cały dzień siedzę z synkiem na dworze, w życiu nie byłam taka opalona ![]() Dzisiaj mam wizytę u ortopedy, trzymajcie kciuki żeby moje bóle nie były spowodowane rozejsciem spojenia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4390 |
Zadomowienie
|
Cześć!
![]() Kropka na iTrzymam mocno kciuki za badania! Asiaczek Za Ciebie również kciuki! Sandam Intensywny dzień Cię czeka, daj znać po wizycie jak mały rośnie ![]() Ja się zaraz biorę za kolejne pranie dla małego i prasowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4391 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4394 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropka powodzenia!!! Cytat:
Ty tez dzis. Powodzenia! Cytat:
Pycha obiad! A tez dzis mam usg ![]() Cytat:
Oj to sie nazywa pasywna agresywność. Dzien dobry. Wczoraj był natki upał a dzis juz BardO wieje. Szykujemy sie z Tz ogladac maluszka. I mam plan przedyskutowania z konsultantem mojego porodu i miesniaka. Bo juz sie całkiem pogubiłam. Tesciowa rozmawiała ze znajomymi lekarzami i Wszytskie mowia ze we Francji nikt nie pozwoliłby mi rodzic naturalnie z takim wielkim mięśniakiem... a tutaj mi kaza ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Norciu musicie pogadać,wyjaśnisz mu,bo facetowi to często trzeba prosto z mostu i to jeszcze kilka razy to samo.
Wzięłam nospe ,bo jakoś mnie dziwnie podbrzusze boli...Dobrze,że jutro wizyta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4397 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() A boli Ciebie cały czas czy falowo? U mnie slończyła się laba, nie mogę już swobodnie kucać. ![]() ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-29 o 07:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Norcia raczej tak stale,plus pachwiny i to jest takie osłabiające. Niepokoi mnie to trochę,a tyle rzeczy do zrobienia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4399 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
Sandam ale Ty dajesz radę,jesteś taka aktywna!
U mnie 34+0,niech 3 tyg posiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Sandam,karolinak powiedzenia na wizytach.
Ja już po pobraniu. Dziś było bezboleśnie,bo krew pobierała pielęgniarka od noworodków z mojego szpitala.sswoją drogą to najlepsza pielęgniarka na położniczym, miła,pomocna. Bardzo cenię jej opiekę po porodzie synka. Niestety jeśli teraz urodze w terminie to będzie miała urlop. Norciu, a mąż nie może po prostu najpierw się wykąpać? Jemu pewnie też byłoby przyjemniej usiąść czystym i pogadać. Chociaż pewnie mu się nie chce ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Neska trzymam kciuki!
Asiaczku w labku też mam taką jedną panią,która pobiera bezboleśnie!Jest rewelacyjna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4403 |
Zadomowienie
|
Ja dziś super wyspana- choć po 1 zasnęłam ale dopiero co się obudziłam, ale dzień dość aktywny mnie czeka- zaraz jadę do pracy, na godzinkę, dwie, potem drobne zakupy oraz kupuje truskawki i mrożę na zimę a popołudniu mam wizytę. Mam nadzieje ze będę się czuła dobrze jak wczoraj, a nie jak w weekend. Ale wczoraj wieczorem nawet ćwiczenia na mojej nowej piłce uskutecznilam- te na trzeci trymestr to już leciutkie, ale chce jeszcze poćwiczyć codziennie chociaz 20minut.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4404 |
Wtajemniczenie
|
Ja czekam pod gabinetem w sumie miałam już wchodzić ale jedna kobitka mnie poprosiła żeby ją przepuścić więc nie miałam serca tego nie zrobić
![]() Odebrałam wyniki badań i jestem happy ![]() ![]() ![]() Do tego płytki krwi też się podniosły ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4405 | |
Wtajemniczenie
|
![]() witam w kolejny upalny dzień ![]() ja też wyspana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ja już dawno moczu nie badałam wypadałoby to ogarnąć i może znów morfologię, choć mi dr nic nie zlecał na następną wizytę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Norka ja mam tez dopiero 31+6 a już się czuje jak słoń. Ciężko mi się podnieść jak usiądę. Siedzieć zgięta tez nie bardzo bo maluszek wtedy mnie kopie ze mu miesiące zabieram. Najchętniej to bym już przestała pracować bo wtedy nogi mi puchną a tu jeszcze prawie miesiąc.
No tak mięśniak może spowodować krwotok ale powiedzieli mi ze w obu przypadkach czy to będzie cc czy SN jak ma być to będzie. Tylko ze ja się trochę boje ze oni tego mojego przypadku nie rozpatrują indywidualnie tylko bezmyślnie mnie kierują tak jak większość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Aniama udanego dnia
![]() Camelitos super hemoglobina ![]() Karolina pracujesz nadal w domu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4408 |
Zadomowienie
|
Polu Też ostatnio odczuwam ból podbrzusza, ale nie jest ciągły tylko tak falami przychodzi i potem mam spokój. W pachwinach tylko przy gwałtowniejszych ruchach, ale Twoja ciąża jest też już bardziej zaawansowana. Daj znać co gin na to powie
![]() ![]() U mnie 32+5 ciekawa jestem jutrzejszej wizyty jak mały urósł bo mój brzuch na pewno. A w tym roku to wybitnie ciepła pogoda od kwietnia to u mnie tylko parę dni ochłodzenia było i się zaczyna z powrotem. Jeszcze wieczorem chłodniej, ale jak tylko okno otworzę to mnie za kichać chce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My wizytujemy dopiero za tydzień w środę - wtedy będzie 34+6 i obstawiam minimum 2300g ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4410 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzięki za kciukasy! Oczywiście kolejka wielka, dobrze że miałam książkę przy sobie... Potem kupiłam bułki i drożdżówki z serem i budyniem i zjadłam śniadanie z moją mamą! W lodówce czekają na mnie truskawki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do starszych ludzi i ich ograniczeń. Aktualnie mogę zrozumieć Twoją babcię. Ja sama nie mogę już zawiązać butów, mam problemy ze wstaniem z łóżka, mam zadyszkę jak umyję umywalkę w łazience... Proste czynności, które kiedyś wykonywało się w 5 sekund stają się teraz wejściem na mount everest. I to mnie strasznie denerwuje- że staję się zależna od innych, że nie mogęsama złożyć fotela bo jest za ciężki, że nie przesunę tej doniczki z kwiatkiem i muszę się prosić, żeby ktoś inny to za mnie zrobił... Nam to minie, a starsze osoby pewnie zostanąz tym do końca już. Więc jest to dołujące i starają się sobie i innym udowodnić, że jeszcze potrafią proste rzeczy samemu ogarnąć... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją wizytę mam dopiero za tydzień w środę, ale miałam skierowanie na hiv i jeszcze raz grupę krwi (długa historia i nudna, niewarta opowiadania czemu robię jeszcze raz) więc musiałam trochę szybciej zrobić te badania. Topię się w tym upale...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.