|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Twister!!!!!
Cytat:
![]() ja dziś niestety nie zdążyłam na twisterku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
mój brat założył sobie konto na allegro.. teraz czeka na list 'aktywujący' wiec myślę że w końcu zakupię sobie twisterek i dołączę do Was
![]() bardzo zależy mi na zrzuceniu boczków.. już nie wiem jak się ich pozbyć i ten twister to chyba ostatnia deska ratunku ![]() a i mam pytanie? czy któraś z Was po twisterku zauważyła jakieś efekty na udach? bo czytałam na allegro że twister działa na talię, biodra i uda i tak mnie to zaciekawiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Zadomowienie
|
Kiedyś ćwiczyłam na twisterze na siłowni (niezbyt często bo w ramach zajęć wf na uniwerku) i bardzo mi się podobało, ostatnio zamówiłam twister i kurier właśnie go przywiózł dzisiaj. Włączyłam sobie parę ulubionych żywych piosenek i kręciłam 18min, momentami mnie kolka łapała, ale ogólnie szybko zleciało przy muzyce i całkiem przyjemnie się ćwiczyło ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#575 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczynki
![]() szukam twistera i oprócz internetu kiepsko z zakupem;/ jestem z krakowa. czy któras z was wie gdzie można go kupić w tym mieście?? byłam wczoraj w intersport i tam był ostatni jeden ale bez linek. będę wdzięczna za informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Zadomowienie
|
Co tu tak cicho?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
ja codziennie rano, jak wstanę wcześniej to 10 minutek, jak zaśpię, to tylko 200 obrotów na każdą stronę
![]() Widzicie jakieś efekty??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na twisterze nie ćwiczę codziennie, głownie dlatego, że robię A6W i nie chcę przemęczać tych partii. Ale jak już mi się zdarzy ćwiczyć, to zwykle około 10 minut. Mnie też czasem łapie kolka, jak niektóre z Was, ale nie jest bardzo uciążliwa. Ogólnie dość przyjemne jest ćwiczenie na tym przyrządzie, zwłaszcza jak się ma do niego dołączone linki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,
Jakiego Twisterka polecacie z linkami czy bez? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Zadomowienie
|
Ja mam bez, pierwszego dnia trochę ciężko było utrzymać równowagę, ale po paru minutach już było ok, linki tylko niepotrzebnie by mi się plątały pod nogami bo pewnie i tak bym ich nie używała :P
Mam takiego twistera: http://allegro.pl/item408934027__obr...j_na_lato.html Na razie ćwiczę na nim 16 dni, pokręciłam 240min i jeszcze nic się nie rozwaliło ani nie starło. Jakoś wytrzymuję te 15 minut dziennie, ale coraz bardziej mnie to nudzi, chyba ograniczę do 10. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Przyczajenie
|
dziekuje za odp. wlasnie tak mi sie wydawalo ze te linki moga troche przeszkadzac, szczegolnie komus kto nie ma wprawy. tez bardziej podobal mi sie taki bez linek. ale fajnie by bylo jakby sie jeszcze wypowiedziała jakas osoba ktora uzywa z linkami. Czy korzysci z posiadania linek sa duze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
witam!!
Ja od dzisiaj również zaczynam ćwiczyć na twisterze i do tego na hula hop i wewnętrzne partie ud ![]() ![]() Trzymajcie kciuki ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
No ja też się przymierzam do zakupu - zrobiła rozeznanie rynku - chyba jednak zdecyduje sie na twister bez linek.
W Intersport w Krk nie była, ale w Warszawie w Złtych tarasach było sporo. Tylko mnie zdziwiło, ze one maja taką małą średnicę. Na zdjęciach w necie wygląda to urządzonko na większe. Chyba jednak zdecyduje sie zamówić przez internet, chociaz z drugiej strony szybciel by było iśc do dklepu po prostu, ![]()
![]() |
#585 |
Wtajemniczenie
|
ja się dołączam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Przyczajenie
|
kupilam 2 dni temu, jednak wzielam taki bez linek, jakos tak solidniej wygladal ...
no ale nie o tym chciałam.... jak Wy dziewczyny (ktore widza efekty) sie na tym krecicie? uginacie nogi czy macie proste? ja jakos sie krece (tzn odkrcam w lewo i prawo naprzemian) uginam troche nogi, kolka mnie lapie tak jak pisalyscie, ale nie czuje jakos pracy miesni brzuszka. chociaz przyznaje ze dopiero 3 dni z rzedu sie krecilam ale jedynie po ok 10 min. przez ta kolke... o efektach bedzie mi w sumie ciezko mowic bo robie tez A6W i po 7 dniu widze efekty tej 6 ale jak twistuje sobie to nie czuje zeby mi tam jakies miesnie sie napinaly na brzuchu. Jak to jest u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Przyczajenie
|
ja zaczęłam się kręcić na twisterze 6 dni temu. w ciągu tych dni spadło mi -2cm w talii, -2cm w biodrach i - 1cm w udach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
Ja na ugiętych nogach robie 10 min i następne na prostych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Raczkowanie
|
ja robię różnie... czasami seriami w zależności od dnia 5 x 100 jak nie mam na nic sił ani ochoty lub np 5 x 500 kiedy jest lepiej...
Ostatnio przygotowałam sobie super muzę do ćwiczeń i się przy niej kręcę non stop prawie ![]() Jak się kręcę?? Trochę na prostych nogach, trochę na ugiętych... ale przede wszystkim wymachuję rękami! wtedy czuję że mięśnie pracują... Wymachuje tak np że obie w prawo, lewo, prawo, lewo....siłą rozpędu mocno się kręcę, dodatkowo są to bardzo mocne skręty. Czasem wymachy takie jak przy boksie lub przy bieganiu... Próbowałam też kiedyś z hantlami ale wymiękłam szybko... jednak mam za słabe ręce ;( Ogólnie to staram się trzymać i wymachiwać rękami na wysokości klatki piersiowej... i to dzięki temu mimo że schudłam, potraciłam w udach, biodrach no i w talii oczywiście najwięcej centymetrów to w biuście nic nie straciłam, a wręcz odwrotnie, z miarki wychodzi, że +1cm ![]()
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
Ja również chyba zainwestuje w twister. Nie duża cena , a jeżeli efekt pokrywa się to jak najbardziej warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Jazzlyn ja przytrzymuję się poarapetu i kręcę
![]() Ineczka86 źle się wyraziłam, masz rację ![]() ![]() natalka_rulez ja jak robię rękami takie rzeczy, to tracę równowagę i kręcę się dookoła?? Jak to jest??
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2008-08-26 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Kupuję w poniedziałek
![]() Czuję się oficjalnie zachęcona przez stadko kochanych Wizażanek ![]() Oby pomógł ![]()
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item427499625_jedy...i_fitplay.html
dziewczyny co myslicie o tym twisterze? prosze o szybka odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zadomowienie
|
Twister jak twister. Lepszych raczej się nie znajdzie. Jak czytałam, jest on cichy, co jest dużym atutem. Ja kupiłam tańszego twistera i faktycznie trochę go słychać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
w takim razie zamawiam. już od dawna wkurza mnie fakt, że praktycznie nie mam talii;/ taka moja uroda, niestety:/ ale mam nadzieję, że twister pomoże mi chociaż trochę
![]() ps. naczytałam się o efektach i bardzo mnie to zmobilizowało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Rozeznanie
|
ojojć skoro on pomaga na uda (
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś i już po pierwszej sesji!
![]() Kupiłam też sobie obciążniki na ręce, żeby jakoś tak i te partie poprawić. Czekam na efekty ![]()
![]() |
#600 |
Raczkowanie
|
ja na swój jeszcze czekam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.