|
|
#751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Nasze też miały być takie - to miała być spontaniczna przygoda, zdecydowałyśmy się na wyjazd kilka dni wcześniej, wszystko bajecznie się układało. Los bywa okrutny ![]() Mimo że udało nam się jakimś cudem zdobyć kuszetki, nie potrafiłam spać. Spróbuję teraz wziąć prysznic i zasnąć, bo nie mam już siły... Favkes, tak, przyjaciółka bardzo to przeżyła, a najgorsze chyba jeszcze przed nią... |
|
|
|
|
#752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja noszę 39, a Irregulary kupuję zawsze w rozmiarze 40 Ale muszę się poskarżyć ostatni mój nabytek tak mi zmasakrował nogi, że przez dwa tygodnie musiałam chodzić w starych, rozchodzonych sandałach buuuu coś mi się wydaje, że nieprędo nabędę nową parę z tej firmy Cytat:
Tulip baw sie dobre ![]() Cytat:
Anuschko fory zjawiskowe i takie realistyczne, że niemalże poczułam zapach morskiej bryzy ja kcę na urlop buuu Teza |
|||
|
|
|
#753 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już też zaczęłam przygotowania do wakacji-przyszłam wczoraj do domu z toną kosmetyków czyli przyszłą zawartością mojej wyjazdowej kosmetyczki a już najbardziej mnie denerwuje kiedy towarzysze podróży mają mikro kosmetyczki a i tak mieszczą tam to wszystko czego potrzebują.Ja jestem niedostosowana Na szczęście kostiumy mam już z głowy.I tak się tylko po cichu modlę,żeby była taka pogoda,żebym nosić ich jednak nie musiała ![]() Cytat:
no i jest strefa bezcłowa.Lecicie z Wrocławia?Cytat:
|
|||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,nigdy tam jednak nie byłam,latałam tylko z Okęcia.No ale nawet jak nie skorzystasz z Duty Free w Polsce to na Rodos na pewno coś będzie
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa, jasne ![]() Życzę wszystkim udanych wyjazdów i zazdroszczę bardzo, gdyż ja w tym roku jeśli wyjadę to tylko na kilka dni w góry i na Słowację. Resztę urlopu spędzę na uczeniu się do obrony wrrr
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie, zupełnie zapomniałam o tym, że czekaja na mnie takie miłe miejsce, jak Duty Free ![]() Majeczko, gdzie się wybierasz? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu, punkt, gdzie rozciągają buty kiedyś był na Rajskiej prawie naprzeciwko Madisona, a konkretniej w bramie na wprost tej ulicy, która biegnie od Akademii Muzycznej (nie pamiętam nazwy tej ulicy). Wydaje mi się, że jeszcze niedawno widziałam szyld.
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też pomalutku zaczynam się pakować. Wciąż sięz astanawiam jakie zapachy wziąć, bo wszystkiego nie dam rady
Od piątku nie będzie mnie trzy tygodnie - ale pewnie świetnie sobie beze mnie poradzicie ![]() W razie czego, Ci co znają numer - dzwonić, piseć SmSy - nie krępić się |
|
|
|
#761 | ||
|
Zadomowienie
|
Tulipku,Rodos to piękna wyspa.Po wcześniejszych udanych wakacjach na Krecie,wybraliśmy się na Rodos i znów zachwyt.Warto zwiedzić Stare Miasto w stolicy wyspy,akropol w Lindos,popłynąć do 3 najładniejszych zatok-z najbardziej znaną Anthony;ego Quinna (choć mnie bardziej spodobała się zatoczka Afandou).Niezapomnianych wrażeń dostarczył rejs na malowniczą wysepkę Symi słynną z poławiaczy gąbek.Małe kolorowe domki,wąskie uliczki,łódki i jachty przycumowane w porcie,a w tle błękitne niebo,góry i morze
Chętnie spędziłabym tam nie jeden dzień,ale choć kilka. Cytat:
Dobry powód by powrócić ![]() Cytat:
Klimatyzowanym autobusem można się wybrać do Lindos,Rodos,Faliraki. Kilka fotek z wakacji: |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Właśnie gdzieś tak na 10min przed zamknięciem przyszła babka i wyszła pięć po. Zadowolona, na szczęście ![]() Mam w końcu wolny dzień. Wczoraj musiałam moczyć nogi w zimnej wodzie i spać w wysoko ułożonymi, bo po 3 dniach stania spuchły mi strasznie kostki Miałam takie grube brzydkie nogi i krótkie spodnie, strasznie to wyglądało. Boję się, że od tej pracy zostanie mi tak na stałe Zawsze miałam ładne wcięcie w kostkach, szczupłe stopy i okolice kostek, a teraz mam dwie bulwy.Jeszcze opuchlizna nie zeszła do końca. Hecate - odważne posunięcie. Ja bym sobie ust nie powiększyła, ale oby Ci dobrze zrobili i się przyjęło. Za to pomniejszyłabym sobie piersi i podniosła ![]() Dziewczyny! Ile kosztuje w Sephorze woda toaletowa Brown? |
|
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, a co tu tak pusto?
Jakaś katastrofa nastąpiła, o której nic nie wiem?
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znacie jakies sposoby na przyspieszenie miesiączki? Spóźnia mi się 6 dni - pewnie efekt odstawienia pigułek i brania antybiotyku. Tylko, że jak tak dalej pójdzie to zwariuję sama ze sobą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#765 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
widze, ze moja wspaniala wypowiedz z wieloma cytatami znikneła
|
|
#766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pociechę dostałaś maila na oba adresy z paroma tłuściutkimi załącznikami tzn. ode mnie wyszedł, mam nadzieję, że do Ciebie doszedł
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze parę fotek z Lindos i Symi:
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z Woodstocku. Jestem padnięta, posiniaczona, zmęczona ale naprawdę szczęśliwa. Tak wspaniałych ludzi w takim stężeniu jeszcze nie dane było mi poznać.
lecę nadrabiać zaległości. z tego co rzuciło mi się w oczy - Tulipku, cudnego wyjazdu
|
#771 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie do małych, bądź średnich wysp ciągną przede wszystkim dwie rzeczy. Racjonalnie patrząc - miejsca warte zobaczenia są względnie blisko siebie, odpada więc czasochłonne przemieszczanie się z miejsca na miejsce i związane z tym niedogodności (jakkolwiek i one bywają ciekawe ).Po drugie - może to w pewien sposób irracjonalne - ale przebywanie na wyspie stwarza pewien dystans do świata, do siebie, wrażenie oddalenia. Pewnie gmatwam, ale tak to odbieram będąc na wyspach. Krótko mówiąc - daje mi komfort psychiczny, aczkolwiek odbywa się to niejednokrotnie w tłumie turystów ![]() Rodos jest bajkowe ![]() Cytat:
To nade wszystko zasługa "modelki"
|
||
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Lea
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#773 | |||||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dobra, to ja jeszcze raz napisze, bo moją poprzednią wiadomość wcieło. Czy PW tez nie podochodzily?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozwole sobie nie zgodzic sie ![]() no ale Tezie gratuluje bardzo Cytat:
znam to, niestety wczoraj mineły 4 lata jak z tego samego powodu musialam skrocic wakacje moj Dziadek zginął w wypadku ![]() Cytat:
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, Lea, witaj
Anuschko, piękne zdjęcia Cały dzień dogorywam po parapetówie u kumpeli. Przyszalałam, oj przyszalałam i w sumie to mi ciut głupio dzisiaj, jak sobie pewne incydenty przypominam Będę odtąd żyć cnotliwie i w trzeźwości
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte - nie żałuj, córko, nie żałuj
. Znam to uczucie - ale potem stwierdzam, że żyje się raz, impreza to impreza, a przyjaciele nadal mnie lubią, więc jest ok
|
|
|
#777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do imprezy - jak już dziewczyny zdążyły napisać - raz się żyje, a obietnice, że od tej pory już nic nie, można sobie o kant rozbić ![]() mogę się pochwalić dwiema zdobyczami wisiorkowymi i zdobyczą czapkową i okularową?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Chwal się
-chociaż ja je już widziałam
|
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mnie nadal lubią - zwłaszcza mój kumpel, z którym w stanie mocarnej nietrzeźwości obściskiwałam się w łazience. Żeby dopełnić obrazka, dodam mały, jednostronny w sumie dialog: Ewuś... ja jestem gejem!... Ewuś... pracujemy razem, pamiętasz? Aaaaaaaargh Post factum uznał ten incydent (do niczego poważnego nie doszło, naturalnie) za zabawny, ale i tak czuję się nieswojo, jak naczelny molestant RP; demony ze mnie wylazły po tym winie ![]() Jutro idę do pracy, rozważam wmaszerowanie tam w czarczafie... Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-08-05 o 18:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

coś mi się wydaje, że nieprędo nabędę nową parę z tej firmy
Ponoć w tym czasie mają się powtórzyć trzęsienia ziemii
No cóż... mam tylko nadzieję, że wrócę
(pierwsza moja myśl - oooo, może będzie można zrobić ciekawe zdjęcia, jak coś się będzie działo...)
i takie realistyczne, że niemalże poczułam zapach morskiej bryzy
ja kcę na urlop buuu 
a wylot w niedzielę... 

Jakaś katastrofa nastąpiła, o której nic nie wiem?
To nade wszystko zasługa "modelki"