Scent Bar V - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-05, 09:36   #751
paolla
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Paollo, szkoda że tak się skończyły te wakacje
Też w tym roku jechałam tą samą trasą nad morze. Może jestem dziwna, ale uwielbiam długą, nocną jazdę pociągiem. A jak wiem, że następnego dnia zobaczę morze, to już w ogóle jestem przeszczęśliwa. Tak wyglądają moje wymarzone wakacje I takie miałam w tym roku
Gratuluję Ci wakacji, Agnysko.

Nasze też miały być takie - to miała być spontaniczna przygoda, zdecydowałyśmy się na wyjazd kilka dni wcześniej, wszystko bajecznie się układało. Los bywa okrutny

Mimo że udało nam się jakimś cudem zdobyć kuszetki, nie potrafiłam spać. Spróbuję teraz wziąć prysznic i zasnąć, bo nie mam już siły...

Favkes, tak, przyjaciółka bardzo to przeżyła, a najgorsze chyba jeszcze przed nią...
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 09:44   #752
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Tymenko, czyli mówisz, że Irregulary mają małą rozmiarówkę, czy zaryzykowałaś mniejszy rozmiar niż zwykle? Kuszą mnie, a nigdy z tej firmy butów nie miałam

Ja noszę 39, a Irregulary kupuję zawsze w rozmiarze 40

Ale muszę się poskarżyć ostatni mój nabytek tak mi zmasakrował nogi, że przez dwa tygodnie musiałam chodzić w starych, rozchodzonych sandałach buuuu coś mi się wydaje, że nieprędo nabędę nową parę z tej firmy

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
no właśnie ja nawet nie zaczęłam szukać... a czasu mam niewiele i pareo by się przydało, soczewki, filtry...
Lecę na Rodos. Babskie wakacje, z 5 koleżankami Ponoć w tym czasie mają się powtórzyć trzęsienia ziemii No cóż... mam tylko nadzieję, że wrócę (pierwsza moja myśl - oooo, może będzie można zrobić ciekawe zdjęcia, jak coś się będzie działo...)

Tulip baw sie dobre nie ma nic wspanialszego niż babskie wakacje na luzie

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Parę moich wspomnień z Rodos. Mam nadzieję, że tam kiedyś wrócę... Na 4 i 5 fotce wyspa Simi w archipelagu Dodekanezu.

Anuschko fory zjawiskowe i takie realistyczne, że niemalże poczułam zapach morskiej bryzy ja kcę na urlop buuu

Teza
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 10:59   #753
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Ja dzisiaj przymierzyłam swoj kostium, ot tak, żeby przypomnieć sobie jaki ma dokładnie krój. Cieszyłam się niezmiernie, że w tym roku ominie mnie kupowanie, bo NIENAWIDZĘ tego robić. I co? Musiałam zrobić błyskawiczny przelot po sklepach na 15 min przed zamknięciem udało mi się znaleźć coś pasującego i w całkiem ciekawym kroju co za ulga
Chociaż i tak muszę się jeszcze zaopatrzyć w okulary przeciwsłoneczne i masę innych bzdur a wylot w niedzielę...
Zazdroszczę Rodos.Na samym Rodos nie btłam,ale bardzo podobało mi sie na Krecie i małej Kalimnos

Ja już też zaczęłam przygotowania do wakacji-przyszłam wczoraj do domu z toną kosmetyków czyli przyszłą zawartością mojej wyjazdowej kosmetyczki .Ja to zawsze nie umiem sie w kwestii pielęgnacji ograniczyć,bo przecież potrzebuję wszystkiego a już najbardziej mnie denerwuje kiedy towarzysze podróży mają mikro kosmetyczki a i tak mieszczą tam to wszystko czego potrzebują.Ja jestem niedostosowana .Obiecałam sobie jednak,ze tym razem wezmę absolutne minimum kolorówki.Zobaczym co z tego wyjdzie.
Na szczęście kostiumy mam już z głowy.I tak się tylko po cichu modlę,żeby była taka pogoda,żebym nosić ich jednak nie musiała

Cytat:
A masz jakieś opcje do rozważenia Paulinko? Kurczę, last minute takie ceny mają czasami, że jak przeliczam moje wakacje... ale w moim przypadku, na 6 osób raczej małe szanse znaleźć jakąś ofertę, cóż zrobić...
pierwszy raz samolotem będę lecieć, zawsze bardzo chciałam, a jeszcze nie miałam okazji
W samolocie jest faaaajnie no i jest strefa bezcłowa.Lecicie z Wrocławia?

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
generalnie to bardzo chce leciec na Cypr ale nie bardzo mam z kim;/ a przeciez sama nie polece...
wiec nie wiem, naprawde nie mam pomyslu... ehhh

no jak patrzylam na last minute triady w gazecie ostatnio to naprawde taniocha. tyle, ze o triadzie to nie najlepsze opinie slyszalam i troche bym sie bała
Osobiście nie polecam Cypru.Betonowo,turys tycznie i koszmarnie palące słońce(takie,że nie da sie w ciągu dnia normalnie funkcjonować,jedynie rano i wieczorem)
Stary 2008-08-05, 11:58   #754
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
W samolocie jest faaaajnie no i jest strefa bezcłowa.Lecicie z Wrocławia?
RETY! FAKTYCZNIE! Zupełnie o tym nie pomyślałam! Strefa
niestety, lecimy z Katowic...

Dziewczyny, dzięki za miłe słowa
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 12:12   #755
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
RETY! FAKTYCZNIE! Zupełnie o tym nie pomyślałam! Strefa
niestety, lecimy z Katowic...

Dziewczyny, dzięki za miłe słowa
Ale to chyba lepiej.Słyszałam,że nasze lotnisko jest zapadłą dziurą w ziemi,nigdy tam jednak nie byłam,latałam tylko z Okęcia.No ale nawet jak nie skorzystasz z Duty Free w Polsce to na Rodos na pewno coś będzie
Stary 2008-08-05, 12:20   #756
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już też zaczęłam przygotowania do wakacji-przyszłam wczoraj do domu z toną kosmetyków czyli przyszłą zawartością mojej wyjazdowej kosmetyczki .Ja to zawsze nie umiem sie w kwestii pielęgnacji ograniczyć,bo przecież potrzebuję wszystkiego a już najbardziej mnie denerwuje kiedy towarzysze podróży mają mikro kosmetyczki a i tak mieszczą tam to wszystko czego potrzebują.Ja jestem niedostosowana .Obiecałam sobie jednak,ze tym razem wezmę absolutne minimum kolorówki.Zobaczym co z tego wyjdzie.
burn, łączę się w bólu bo też zawsze taszczę ze sobą wielką kosmetyczkę i tłumaczę sobie, że wszystko jest mi niezbędne do życia taaa, jasne

Życzę wszystkim udanych wyjazdów i zazdroszczę bardzo, gdyż ja w tym roku jeśli wyjadę to tylko na kilka dni w góry i na Słowację. Resztę urlopu spędzę na uczeniu się do obrony wrrr
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 12:22   #757
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to chyba lepiej.Słyszałam,że nasze lotnisko jest zapadłą dziurą w ziemi,nigdy tam jednak nie byłam,latałam tylko z Okęcia.No ale nawet jak nie skorzystasz z Duty Free w Polsce to na Rodos na pewno coś będzie
To chociaż jakiś plus, bo niestety dojazd trochę czasu i kombinowania zabiera...
ale fajnie, zupełnie zapomniałam o tym, że czekaja na mnie takie miłe miejsce, jak Duty Free

Majeczko, gdzie się wybierasz?
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 12:26   #758
magnetica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Cholerka, moje Irregulary okazały się za małe Zachciało mi się buty przez internet kupować...

Nie orientujecie się czy gdzieś skutecznie rozpychają buty o rozmiar? I czy fason się nie zbiesi?
Kasiu, punkt, gdzie rozciągają buty kiedyś był na Rajskiej prawie naprzeciwko Madisona, a konkretniej w bramie na wprost tej ulicy, która biegnie od Akademii Muzycznej (nie pamiętam nazwy tej ulicy). Wydaje mi się, że jeszcze niedawno widziałam szyld.
magnetica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 12:35   #759
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnetica Pokaż wiadomość
Kasiu, punkt, gdzie rozciągają buty kiedyś był na Rajskiej prawie naprzeciwko Madisona, a konkretniej w bramie na wprost tej ulicy, która biegnie od Akademii Muzycznej (nie pamiętam nazwy tej ulicy). Wydaje mi się, że jeszcze niedawno widziałam szyld.
Tak, zgadza się Dawno temu zdarzyło mi się tam zanieść buty do rozciągnięcia skrzyżowanie Rajskiej z ul. Gnilną, w bramie
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 13:07   #760
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Ja też pomalutku zaczynam się pakować. Wciąż sięz astanawiam jakie zapachy wziąć, bo wszystkiego nie dam rady

Od piątku nie będzie mnie trzy tygodnie - ale pewnie świetnie sobie beze mnie poradzicie

W razie czego, Ci co znają numer - dzwonić, piseć SmSy - nie krępić się
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 13:30   #761
secco
Zadomowienie

Tulipku,Rodos to piękna wyspa.Po wcześniejszych udanych wakacjach na Krecie,wybraliśmy się na Rodos i znów zachwyt.Warto zwiedzić Stare Miasto w stolicy wyspy,akropol w Lindos,popłynąć do 3 najładniejszych zatok-z najbardziej znaną Anthony;ego Quinna (choć mnie bardziej spodobała się zatoczka Afandou).Niezapomnianych wrażeń dostarczył rejs na malowniczą wysepkę Symi słynną z poławiaczy gąbek.Małe kolorowe domki,wąskie uliczki,łódki i jachty przycumowane w porcie,a w tle błękitne niebo,góry i morze.
Chętnie spędziłabym tam nie jeden dzień,ale choć kilka.

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Co do zdjęć, to najbardziej żałuję, że nie udało mi się sfotografować tych milionów motyli, z których słynie Dolina Motyli. Byliśmy w maju i ani jednego nie zobaczyliśmy , więc trzeba tam kiedyś wrócić
My także byliśmy w maju i ominęła nas ta atrakcja.
Dobry powód by powrócić

Cytat:
Oh, tyle ciekawych rzeczy do zobaczenia! Szkoda, że jadę na tak krótko i bez transportu własnego, więc czeka mnie głównie leżenie na plaży
Na Rodos jest dobrze rozwinięta (i niedroga) komunikacja miejska
Klimatyzowanym autobusem można się wybrać do Lindos,Rodos,Faliraki.
Kilka fotek z wakacji:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rodos.jpg (66,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r.jpg (62,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rodos s.jpg (71,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rod f.jpg (64,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rodos z.jpg (83,8 KB, 3 załadowań)
secco jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 13:39   #762
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
na 15 min przed zamknięciem udało mi się znaleźć coś pasującego i w całkiem ciekawym kroju co za ulga
A nie przypadkiem u mnie w sklepie? Właśnie gdzieś tak na 10min przed zamknięciem przyszła babka i wyszła pięć po.
Zadowolona, na szczęście

Mam w końcu wolny dzień. Wczoraj musiałam moczyć nogi w zimnej wodzie i spać w wysoko ułożonymi, bo po 3 dniach stania spuchły mi strasznie kostki Miałam takie grube brzydkie nogi i krótkie spodnie, strasznie to wyglądało. Boję się, że od tej pracy zostanie mi tak na stałe Zawsze miałam ładne wcięcie w kostkach, szczupłe stopy i okolice kostek, a teraz mam dwie bulwy.
Jeszcze opuchlizna nie zeszła do końca.

Hecate
- odważne posunięcie. Ja bym sobie ust nie powiększyła, ale oby Ci dobrze zrobili i się przyjęło.
Za to pomniejszyłabym sobie piersi i podniosła

Dziewczyny! Ile kosztuje w Sephorze woda toaletowa Brown?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 17:04   #763
taiwa
Zadomowienie

Hmm, a co tu tak pusto? Jakaś katastrofa nastąpiła, o której nic nie wiem?
Stary 2008-08-05, 17:21   #764
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Czy znacie jakies sposoby na przyspieszenie miesiączki? Spóźnia mi się 6 dni - pewnie efekt odstawienia pigułek i brania antybiotyku. Tylko, że jak tak dalej pójdzie to zwariuję sama ze sobą

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 17:28   #765
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
tak, wizaz nie działał
widze, ze moja wspaniala wypowiedz z wieloma cytatami znikneła

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 17:28   #766
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
nie można było wejść na wizaż przez jakiś czas

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czy znacie jakies sposoby na przyspieszenie miesiączki? Spóźnia mi się 6 dni - pewnie efekt odstawienia pigułek i brania antybiotyku. Tylko, że jak tak dalej pójdzie to zwariuję sama ze sobą
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 17:32   #767
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Od piątku nie będzie mnie trzy tygodnie - ale pewnie świetnie sobie beze mnie poradzicie
Oj, będzie ciężko Jak ja Ci zazdroszczę ulopu, ech...
Na pociechę dostałaś maila na oba adresy z paroma tłuściutkimi załącznikami tzn. ode mnie wyszedł, mam nadzieję, że do Ciebie doszedł
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 17:34   #768
secco
Zadomowienie

Jeszcze parę fotek z Lindos i Symi:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zatoka2.jpg (61,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Lindos1.jpg (112,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Symi1.jpg (133,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg symi6.jpg (134,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg symi7.jpg (61,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg symi 4.jpg (91,4 KB, 4 załadowań)
secco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 17:44   #769
Myszołapka
Zakorzenienie

Fenris teraz, na wyprzedaży 40 zł, normalnie 64 bodajże
Stary 2008-08-05, 17:45   #770
Lea93
Zadomowienie

Wróciłam z Woodstocku. Jestem padnięta, posiniaczona, zmęczona ale naprawdę szczęśliwa. Tak wspaniałych ludzi w takim stężeniu jeszcze nie dane było mi poznać. I niczego w tej chwili nie jestem tak pewna jak tego, że za rok znów tam wrócę...

lecę nadrabiać zaległości. z tego co rzuciło mi się w oczy - Tulipku, cudnego wyjazdu , Hekate bezbolesnego zabiegu Teza, gratuluje i trzymam kciuki za resztę egzaminu

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 17:48   #771
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Anuschko, piękne foty.
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Anuschko - zdjęcia piękne. Nie byłam na Rodos, ale chyba właśnie dojrzewam do postanowienia, że kiedyś będę.
Warto
Mnie do małych, bądź średnich wysp ciągną przede wszystkim dwie rzeczy. Racjonalnie patrząc -
miejsca warte zobaczenia są względnie blisko siebie, odpada więc czasochłonne przemieszczanie się z miejsca na miejsce i związane z tym niedogodności (jakkolwiek i one bywają ciekawe ).
Po drugie - może to w pewien sposób irracjonalne - ale przebywanie na wyspie stwarza pewien dystans do świata, do siebie, wrażenie oddalenia. Pewnie gmatwam, ale tak to odbieram będąc na wyspach. Krótko mówiąc - daje mi komfort psychiczny, aczkolwiek odbywa się to niejednokrotnie w tłumie turystów
Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Anuschko przepięknie
Rodos jest bajkowe

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Anuschko fory zjawiskowe i takie realistyczne, że niemalże poczułam zapach morskiej bryzy ja kcę na urlop buuu
Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa, Dziewczyny To nade wszystko zasługa "modelki"
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 17:49   #772
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Lea

Frank Zappa

Stary 2008-08-05, 17:53   #773
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

dobra, to ja jeszcze raz napisze, bo moją poprzednią wiadomość wcieło. Czy PW tez nie podochodzily?

Cytat:
Paulinko, ja wiem że to jazda po bandzie jest, ale dopiero dziś znalazłam takie, tóre podobają mi się, pasują do sukienki i mają odpowieni na moją stopę fason
trzymam kciuki, zeby nic nie poobcieralo

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Pierwsze wrażenia z frontu rozciągania butów..wszystko to o kant potłuc.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Tulipanko z okularami będzie łatwiej, bo tanich wszędzie pełno w dodatku przecenionych, a drogich u optyka mało ludzi kupuje, więc tez jest mnóstwo
gdzie? bo ja szukam i nic

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość

Zdana teoria to już połowa skucesu
pozwole sobie nie zgodzic sie

no ale Tezie gratuluje bardzo

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Witam po krótkiej przerwie.

Właśnie wróciłam z najkrótszych wakacji świata Jeśli odliczyć jazdę pociągiem z Katowic do Gdyni i z powrotem, to wakacje trwały dokładnie 48 godzin.

W sobotę wybrałam się z przyjaciółką na kilka dni do Trójmiasta, nocowałyśmy u jej znajomego. Później miałyśmy w planach jeszcze dwa dni we Władysławowie, zaklepany hotel, w piątek pociąg do domu. Zdążyłyśmy pojechać tylko w niedzielę do Sopotu - wczoraj przyjaciółka odebrała telefon z informacją, że zmarła jej babcia. Udało się przebukować bilety na wczorajszy wieczór, żeby mogła być teraz z rodziną.

Tak strasznie mi przykro...
znam to, niestety wczoraj mineły 4 lata jak z tego samego powodu musialam skrocic wakacje moj Dziadek zginął w wypadku

Cytat:

Osobiście nie polecam Cypru.Betonowo,turys tycznie i koszmarnie palące słońce(takie,że nie da sie w ciągu dnia normalnie funkcjonować,jedynie rano i wieczorem)
moi znajomi byli 2 lata temu, wrocili zachwyceni, mają boskie zdjecia - od tamtej pory choruje na Cypr

Stary 2008-08-05, 17:57   #774
Aragonte
Wtajemniczenie

Ooo, Lea, witaj

Anuschko, piękne zdjęcia

Cały dzień dogorywam po parapetówie u kumpeli. Przyszalałam, oj przyszalałam i w sumie to mi ciut głupio dzisiaj, jak sobie pewne incydenty przypominam Będę odtąd żyć cnotliwie i w trzeźwości
Stary 2008-08-05, 18:04   #775
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Aragonte - nie żałuj, córko, nie żałuj. Znam to uczucie - ale potem stwierdzam, że żyje się raz, impreza to impreza, a przyjaciele nadal mnie lubią, więc jest ok

Frank Zappa

Stary 2008-08-05, 18:05   #776
Myszołapka
Zakorzenienie

Aragonte niestety takie deklaracje nie działają wiem po sobie
Stary 2008-08-05, 18:12   #777
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
Lea

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Ooo, Lea, witaj

Anuschko, piękne zdjęcia

Cały dzień dogorywam po parapetówie u kumpeli. Przyszalałam, oj przyszalałam i w sumie to mi ciut głupio dzisiaj, jak sobie pewne incydenty przypominam Będę odtąd żyć cnotliwie i w trzeźwości

co do imprezy - jak już dziewczyny zdążyły napisać - raz się żyje, a obietnice, że od tej pory już nic nie, można sobie o kant rozbić

mogę się pochwalić dwiema zdobyczami wisiorkowymi i zdobyczą czapkową i okularową?

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 18:17   #778
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
mogę się pochwalić dwiema zdobyczami wisiorkowymi i zdobyczą czapkową i okularową?
czape widziałam na n-k, swietna

Stary 2008-08-05, 18:18   #779
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Chwal się -chociaż ja je już widziałam

Frank Zappa

Stary 2008-08-05, 18:20   #780
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Aragonte - nie żałuj, córko, nie żałuj. Znam to uczucie - ale potem stwierdzam, że żyje się raz, impreza to impreza, a przyjaciele nadal mnie lubią, więc jest ok

Mam nadzieję, że mnie nadal lubią - zwłaszcza mój kumpel, z którym w stanie mocarnej nietrzeźwości obściskiwałam się w łazience. Żeby dopełnić obrazka, dodam mały, jednostronny w sumie dialog: Ewuś... ja jestem gejem!... Ewuś... pracujemy razem, pamiętasz?
Aaaaaaaargh
Post factum uznał ten incydent (do niczego poważnego nie doszło, naturalnie) za zabawny, ale i tak czuję się nieswojo, jak naczelny molestant RP; demony ze mnie wylazły po tym winie
Jutro idę do pracy, rozważam wmaszerowanie tam w czarczafie...

Edytowane przez Aragonte
Czas edycji: 2008-08-05 o 18:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości