|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
![]() Czekamy na jutrzejszą relację |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
ja juz powoli zmykam chyba spac. jakas sie taka senna zrobiłam.
tak wiec buziaki i mam nadzieje, ze jutro rano przed praca bede miała net i do was zajrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Madzia, a tak poza tym, to chyba masz do czynienia z rodziną solidarnością... ![]() ![]() Cytat:
![]() I nie pisz, że masz popaprane życie ![]() ![]() ![]() Czekam na zdjęcia i relację ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Przyczajenie
|
Witam Was Wszystkie !
Własnie sie zalogowalam (ponownie) mialam tu juz konto dawno dawno temu ale zapomnialam loginu i hasla no i pozostalo zalozyc nowe. Chciałabym dołączyc do Waszego grona bo i ja w przyszlym roku wychodzę za mąż. Muszę juz zaczac o tym na powaznie myslec, bo choc mamy juz ustaloną date slubu, zaklepana restauracje i podpisana wstepna umowe z zespolem to jednak wciaz uwazalam ze mamy jeszcze duuuuzo czasu a jednak nie! Czas nieublagalnie leci i zostal juz niecaly rok ! Tak, tak bo wlasnie 7 sierpnia 2009r. stanę na slubnym kobiercu ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i "do poczytania" |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Po przespanej ledwo nocy, ochłonęłam.
Ale to niestety nie zmieniło mojego nastawienia do niczego. Kłótnia z mamą była nie pierwszy raz. Sprawa ma się tak, że moja mama jest teraz sama (oprócz tego że odwiedziła ją siostra z córeczką) tata wróci za jakieś 2-3 miesiące. Zrobiła się strasznie egoistyczna i myśli tylko o sobnie, i jak coś idzie nie po jej planie to zaraz awantura i w ogóle. Pierwszy raz pokłociłam się z nia w piątek. Chciałam zajrzeć do jej komórki czy doszedł sms o który pytała mnoja siotra. Mama w tym czasie się przebierała, wystarczyło kliknąć jednym przyciskiem by zobaczyć czy jest sms czy nie. A ta odskoczyła do mnie z łapami że to jej telefon i co ja jej grzebię. ![]() Opcja dużej awantury miała się w sprawie psa. Miałam zabrać mojego psa. Bo moja mama 'ma już go dosyć'. Już nie raz byłam świadkiem jak krzyczy na niego, bogu ducha winnego. Pies się stresuje. Na dwór też z nim częsciej jak 3 razy wyjść nie chce. Pies ma 12 lat i po porstu już takich długich przerw nie wytrzymuje. Do tego pies, w zasadzie suczka ![]() ![]() Matka nie mogła zorzumieć że remont się przesunął, i że w zasadzie sami nie wiemy gdzie będziemy spać przez te kilka dni, dopóki podłączą wodę - mamy tylko jeden pion wodny, co oznacza przy remoncie odłączenie wody w łazience i w kuchni. Więc nie ma gdzie się umyć itp. Powiedziałą, że jej to po prostu nie interesuje, powiedziała tak - wydarła się. Przez to wszystko wybiegłam z domu z walizką, nie żegnając się z siostrą i siotrzenicą. i w zasadzie cała ta sytuacja wywarła na mnie ogromne piętno. Nawet teraz łzy ciskają mi się do oczu. Już nie chcę o tym myśleć. Temat lepszy bo temat sukenki ![]() Byłam w tej wypożyczalni, i przymeirzyłam jedną suknię - upociłam się przy tym co nei miara - bo ta wypożyczalnia to 10 sukien na krzyż, brak podestu i klimatyzacji ech. Sukienka rtozmiar 42/44 ecru. Wbudowany gorset. Jedyne co mi się teraz jak patrze na fotki nie podoba, że chyba spłaszcza biust. Chyba po prostu jest źle uszyta. Góra jest tak zbudowana że spokojnie można doszyć ramiączka po bokach. No ale zauważyłam też, że w takiej gorsetowej jak się ścisnę odpowioednio, to i odpowiednio z tyłu na plecach wychodzi tłuszczyk ihihhi cena sukni 1400 zł ![]() aha, mierzyłam bez halki, bo już w ogóle bym się ugotowała w sukni. Tam gdzie wyszłam brzydko zasłoniłam się w paintcie ![]() ![]() ![]() ![]() madzialneka musisz porozmawiać z Tż. To że łączą go z siostrą więzy krwi nie oznacza, że zawsze ma stanąć za nią murem. Powiedz mu że jest ci czasem przykro, jak masz chociaż trochę racji, a on Cię nie wpsiera. A jego siostrze powiedz, żeby powstrzymała się od komentarzy na głoś i już I niech uwagi zatrzyma sobie dla siebie. Jak już coś będzie komentować to nie słuchaj tego, wypuszczaj drugim uchem. Takie analizowanie czyiś komentarzy może się źle skończyć. A czasem my źle możemy zinterpretować lub wziąć do siebie bardzo mocno. |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
a teraz przyjemniejsza część czyli fotki z wyjazdu, zachodu słońca nie ma, bo te fotki zostały na aparacie, część zgraliśmy na płytę któą dziś mam ze sobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heh.... ogladalam na naszej klasie i nawet nie wiesz ile czasu rozkminialam kto to jest ![]() superowe, jejku ja tez chce gdzies pojechac ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze z Twoim paluchem juz lepiej troche ![]() Cytat:
heh...czycby jakies fatum nad wizazankami bylo.... ![]() Cytat:
witamy ![]() opowiedz cos wiecej, kiedy slub, cos o Was ![]() Cytat:
![]() ja kiedys z ojcem ciagle mialam jakies scysje, bywalo ze po kilka lat ze soba nie rozmawialismy....ja wyprowadzilam sie z domu..... heh.... mnostwo naprawde tego bylo, ale jak na razie jest w porzadku i mam nadzieje, ze juz tak zostanie, bo to naprawde meczaca sytuacja .... ![]() a sukienka sliczna , tylko wlasnie ramiączka.... przerazaja mnie sukienki bez nich ![]() jeju, Wy juz szukacie, mierzycie a ja nic..... oby sie tylko nie okazalo, ze zostane na ostatnia chwile z szukaniem sukineki ![]() a w ogole to pojechalismy w sobote z tz-em po pracy do pobliskiej miejscowosci.... mielismy polazic, odpoczac ale skonczylo sie na tym, ze ledwo nocleg znalezlismy ![]() ![]() skonczylo sie na tym, ze po krotkim spacerze ja padlam na wyrko i tylko stekalam ze plecy mnie bola, bo dzien wczesniej spalilam sie na solarce.... wiecie co, budzilam go w nocy chyba z trzy razy zeby mi te plecy i tylek smarowal, bo spac nie moglam tak pieklo, a on grzecznie wstalam, bral kremik i smarowal ![]() heh.... w ogole to tez wczoraj po pracy pojechalismy nad wode z jego znajomymi, ja niestety bez kapieli, bo jeszcze boje sie zeby od nowa nie chorowac , ale jak popatrzylam na tych facetow...jej, jak male dzieci w tej wodzie... kto z wyzej skoczy, kto dalej poplynie.... siedzialam na pomoscie i smialam sie tylko caly czas ![]() heh...wiecie kobitki, tak z dnia na dzien coraz bardziej go kocham i juz teraz nie wyobrazam sobie jakbym miala zostac sama.... i ciesze sie bardzo, ze nie pozwolil mi jednak wyjechac za granice... ani wtedy kiedy sie tylko poznalismy, ani tymbardziej teraz
![]() |
#3818 |
Wtajemniczenie
|
Kliwio, tak to jest czasem z tymi rodzicami. Kiedyś tak się pokłóciłam z tatą, że mnie zamknął na klucz w pokoju a ja usiadłam na oknie i krzyczałam "pomocy", przyszła sprzątaczka sąsiadów i się pyta co ma zrobić, ja mówię że nie wiem, ona zadzwoniła po policję, więc u mnie była prawdziwa patologia
![]() Ślicznie wyglądasz w tej sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nici z fitnessu- nadal noga. Ale nie ma aż takiej wielkiej bulwy. A jeszcze wczoraj moja siostra- położna się nad nią pastwić zaczęła, wyciskać mi krwiaka, pryskać jakimiś ketosprayami. AAA
#3820 |
Rozeznanie
|
Kliwia, to ja się wyłamię...
Moim zdaniem w tej sukni nie wyglądasz ładnie, ona Cię strasznie poszerza w pasie a spłaszcza w biuście, co dokładnie zauważyłam jak zobaczyłam Twoj fotki ze spaceru. Ślicznie by Ci było w jakiejść empire,ze wstążką pod biustem bo widać że masz czym oddychać i warto to podkreslić ![]() ![]() aha- jeszcze mi się ten dekolt nie widzi, Tobie by było też fajnie w sukni na szyję np. bo masz taką smukłą ![]() No ogólnie- tej mówię nie:/
#3821 |
Zakorzenienie
|
Suknia chyba no name jest
![]() ![]() były tam na stoliku katalogi classy i innych. Nie wiem skąd ta została ściągnięta. ihihih no zdania sa podzielone ![]() aha w domu mierzyłam z kawałak amteriału jakby mi było z suknią wiązaną na szyi - coś a'la amerykański dekolt - nie-e niestety ![]() Ale po takim gotowaniu się bez halki myślę, że zwiewna suknia byłaby odpowiednia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Rozeznanie
|
skoro zwiewna to popróbuj z empire
![]() ![]()
#3823 |
Zakorzenienie
|
jak będę jechac do poznania na mierzenie to się przecież z Tobą jupik już umówiłam wstępnie
![]() Więc mi pomożesz. Tż powiedział że też ze mną pojedzie, ale nei wejdzie do salonu ![]() aha, no i dziękuję za komplementa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się z powrotem zaczynam zastanawiać nad czymś bardziej zwiewnym, lekkim i bez halki. Jednak wygoda jest dla mnie ważniejsza. Jak ubrałam tę Demetrios 914 to się spociłam jakbym ubrała jakiś worek na śmieci. A 4.lipca mogą być wysokie temperatury. No i łatwiej się poruszać i tańczyć w takiej bez halki. Przymierzę w sobotę w Zielonej Górze jedną suknię i zobaczę czy się w niej sobie podobam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No cóż dziewczęta- ja was na 3 dni opuszczam bo jedziemy z TŻcikiem na "weekend" na wsi ![]() Nie piszcie tu za duzo beze mnie i bawcie się dobrze
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() mój palec dalej boli i jest siny i spuchniety ale chyba troche ma sie lepiej ![]() ![]() Wiecie musze pogadac z TZ o tej solidarnosci i powiedziec mu jaki to tekst powiedziała jego siostra na temat naszego slubu. ciekawa jestem co on na to. choć mam wrazenie ze sie jakos jej gadaniem w ogóle nie przejmie. no nic... dlatego tez nawet nie mam sie tu komu wygadac poradzic jesli chodzi o TZ bo zaraz slysze ze to ja jestem wszytskiemu winna. z TZ napieta jakas sytuacja po tym jak zwrócilam uwage jego siostrze i jemu aby w koncu byli ciszej bo nie słysze mamy. co prawda wychodzac do pracy dał mi buzi (ja udawałam ze spie ![]() ![]() co do sukien slubnych to ja bede mierzyła jak kiedys przyjade do pOlski. mam nadzieje, ze sie z tym wyrobie bo tez nie wiem kiedy wracam. chciałabym choc na tydzien jakos w listopadzie ale nie wiem. aaa i bym zapomniała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
z margaret maja ładne empire
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kliwia, na stronie dubera jest informacja, że jest wyprzedaż kolekcji 2008 i do 80% taniej ![]() W sobotę się dowiem co i jak ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-08-11 o 09:16 Powód: korekta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
Madzia ech - biedna jesteś no ale głowa do góry może jakoś się ułoży. a ta siora tz to nie jest fałszywa przypadkiem?
A wczoraj nawet Tż powiedziałam, że się nie dziwię dlaczego niektórzy się odwracają od swoich rodziców. Jak się rodzice zaczynają tak zachowywać jak moja mama teraz to ja pierdziu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Wtajemniczenie
|
Madziu, ja myślę, że ta siostra TŻ tak specjalnie mowiła, żeby zrobić Ci na złość i jeszcze bardziej Cię wkurzyć:/ jaka pinda...
Kliwia, suknia ładna, ale uważam, że jest na Ciebie zdecydowanie za duża i to o 2 rozmiary lekko, nie widać w niej Twojej talii i biustu. Fason bardzo ładny, taka skromna jest ![]() Ja dzisiaj po całym weekendzie wolnego jestem sobie w pracy, ale na szczęście tylko do 15. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
anullaa własnie nie była za duża
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Rozeznanie
|
A co tam- jeszcze zdążę odpisać
![]() Kliwia, ta pierwsza i trzecia są BOSKIE ![]() ![]() Na pewno by Ci w nich było pięknie ![]() a teraz już papa do środy ![]()
#3833 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o jego siostrę to jest spoko. tylko na tematy o TZ widze, ze nie mozna z nia pogadac bo tak czy siak bedzie zawsze stała po jego stronie.
aaa i jeszcze jeden tekst ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę, dzwoniłam do salonu Duber i się napaliłam strasznie tą wyprzedażą.
Podpytałam się o kilka sukien i te które mi się podobają kosztują w promocji od 900-1250 zł, to chyba nie tak źle co?? Ajajajaj, już bym przymierzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
wczoraj gadałam z TZ do 2:00 w nocy
![]() K: "Tadzik wiesz, że jak chce się mieć fajną salę to trzeba rezerwować 1,5 roku wcześniej?" T:" przestań Maciek(mój pseudonim ![]() K:"a kiedy masz to zamiar zrobić? ja nie chcę mieć wesela w spółdzielni" haha ![]() T:" może pół roku przed ślubem" ![]() juz nie wiem jak mam mu to wytłumaczyć on myśli, że to tak jak by szedł na pizze ![]() skoro on ma takie podejści to może byśmy zdążyli zorganizowac slub w przyszłym roku ![]()
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny co ja mam robic. czasami to az mi sie ryczec chce. na codzien TZ jest dla mnie bardzo dobry, czuły itp. z wyjatkiem jak coś jest z jego siostrą nie tak. i jestem pewna, ze to ona mu nagadała aby do mnie nie dzwonił i ze nie ejstem mała i sie nie zgubie. bo ja go znam i wiem, ze on by mi tak sam z siebie nie powiedzial ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 | |
Zakorzenienie
|
Madzia, pierscionek dostaniesz, pewnie wtedy jak tz stwierdzi ze odpokutowalas rzucanie nim... a co do siostry to wiesz ludzi poznajemy jak z nimi mieszkamy, pewnie nie raz przezd wami takie jazdy.. wspolczuje, pociesz sie tylko tym ze po slubie jej z wami nie bedzie.
baja dasz rade ![]() Cytat:
kliwia, sukienka taka se, wydaje mi sie ze znajdziesz ladniejsze, a co do mamy to ogromny pprzytulas... mam nadzieje ze sie pouklada, moze ona jest troche obrazona ze sama zostala, nie zbliza sie menopauza? moze tak sie to u niej bedzie objawiac.?
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Wtajemniczenie
|
Załączam zdjęcia sukien jakie zamierzam przymierzyć w sobotę
![]() Ceny po promocji: 656 - 990 zł 818 - 900 zł 837 - 1150 zł 850 - 1250 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
martucha siostra TZ jest tu do konca wrzesnia bo od października zaczyna studia (ma 19 lat). i naprawde dziewczyna jest spoko z wyjatkiem tematów o TZ. dlatego tak sobie pomyslalam, ze wszelkie sprawy związane z TZ bede zachowywała dla siebie.
chciałam tez o tym pogadac z TZ ale juz sama nie wiem czy to ma sens ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.