|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Witaj Aniu
No wlasnie ta fryzurka odpada mysle juz nad czyms innym
|
|
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
kasiasiar u nas właśnie miało lać wczoraj cały dzień i dziś, tak było w wiadomoscia w pogodzie mówione i na necie tak samo a tu psikus i słoneczko świeciło i było cieplutko
to szybkie znalezienia tej właściwej fryzurki
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Aniu
Ja juz uciekam spać bo jutro o 5 20 musze wstać i znów do pracy ![]() Dobrej nocy Wam zyczę |
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc kasiasiar
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
wróciłam szczęśliwie. Wracałam pociągiem i już nie było tak przyjemnie jak w storne mazur pociąg był pełny i nie było gdzie siedzieć , nie chciało mi sie łazić i przeciskac bo moze jakies jedno miejsce bym znalazła, wiec stałam 3 godziny w przejściu , ale mimo tego zadowolona bardzo jestem że pojechałam![]() fotki brzuchatki przesłałam wam na maila miałam tez nerwy na wyjeździe bo zadzownił młody do mnie z płaczem że chce wracać zeby go zabrać z tąd i że on chce do domu serce mi pękało i smutna byłam, ale jakoś młody sie uspokoił i został na koloni dzis lub jutro zobaczymy jak bedzie sytuacja wyglądała![]() Książki dla młodego mam juz wszystkie co w wawie nakład sie skonczył to na mazurkach było full ![]() M wczoraj po Genewie jeździł ![]() Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
Kasiu zdjęć prezentów nie mam a teraz już siedzę w pracy i popijam sobie kawusię i jakoś trzeba się wziąć do roboty ![]() miłego dnia |
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
nikitko fotki brzuchatki sliczne reszte nadrobie w inny dzien bo zaraz zmykam do pracy ![]() w sobote niestety caly czas padalo w londynie,wiec nie bylam wstanie pokazac tego wszystkiego co chcialam rodzica ale wczoraj byla ladna pogoda i caly dzien spedzilismy nad morzem i jeszcze sobie smacznia spiamilego dnia kobietki |
|
|
|
#218 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dobrze, ze duzo nie napisalyscie, bo cala niedziele mnie z J nie bylo... Nie ma to, jak prawie niespodziewany wypad z mapa w reku, poza stolice, na grilla Pomidorko to teraz trzymam za to mieszkanie Jak widac nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...Kasiasiar fryzurka tak mi sie podoba pol na pol... Makijaz za to delikatny na zdj ![]() Kachulko to teraz bedziecie sie wozic srebrna vectra nonono ![]() Misia jeszcze amcie kilka dni bycie przewodnikami oby tylko pogoda dopisala ![]() Madziu to Ci Edwardzik przygode zgotowal Cwaniaczek maly...Nikitko pewnie wszyscy wracali z wakacji, dlatego tyle tlumow bylo w pociagu... Kinia kacyk wyleczony?? ![]() Pozdrawiam
|||||||||||||||||||||
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Marcelko kacyk już sobie poszedł
![]() fajny wypad mieliście Pomidorko trzymam kciuki |
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Kiniu ciesze sie ze panienski tak bardzo sie udal ,raz sie zyje i ma panienski wiec mozna zaszalec a co! Marcelko fajne pomysly macie tak jechac w nieznane ,milo ze wypadzik sie udal Nikitko mam nadzieje ze u Mlodego wsztstko w porzadku i to bylo tylko chwilowe zalamanie i ze reszte kolonii bedzie juz usmiechniety Misiu milej pracki zycze i fajnie ze masz rodzicow u siebie A ja znowu zostalam sama tz juz sie skonczyl urlop dwutygodniowy i do pracy musial jechac,co prawda jest jeszcze w kraju wiec moge moge go zlapac na telefonie ale to juz nie to jak byl w domu,jak ten czas szybko leci a bylo tak milo ........buuuu....
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko dzięki
a powiedz Kochana jaki samochód kupiliście, bo chyba do końca nie doczytałam. tak w ogóle, to gratuluję zakupu |
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinus my kupilismy opla vectre kombi i musze powiedziec ze naprawde autko sie spisuje,wczoraj jak do tesciow jechalismy to tz juz go wyprobowal i jest niezly
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Kinus a do slubu juz wszystko przygotowane?macie juz wszystko zalatwione kochana?
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Milego dnia dziewczyny moj czas wlasnie nadszedl i trzeba wychodzic do pracy
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do ślubnych spraw, to w piątek załatwiliśmy USC, a w następny piątek idziemy do poradni małżeńskiej, w tym tygodniu skontaktujemy się jeszcze z fotografem, żeby wszystko omówić i najlepiej, jak byśmy jeszcze umówili się na spotkanie z zespołem, najpóźniej w przyszłym tygodniu w czwartek odbieramy garnitur TŻta, bo mu jeszcze spodnie w pasie zwężają i w marynarce rękawy skracają dziś idziemy poszukać koszuli, bo akurat jego rozmiaru nie mieli ecru, tam gdzie kupował garnitur i buty nam zostaną dla niego jeszcze aha, no i ja i ja muszę sobie kupić pończoszki ecru i jakieś ładne majcioszki pod suknię, bo innej bielizny nie będę miała
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobitki
nie mam internetu, ale zaszlam na chwile do biblioteki na internet, bo sie juz stesknilam heheh nie mam juz jednak czasu czytac do konca![]() Pomidorko ciesze sie, ze znalezliscie jakies fajne mieszkanko no i tym razem trzymam kciuki, by udalo sie zapiac wszystko na ostatni guzik Kasiasiar sliczne Te oczka a makijaz swietny jak na slub ![]() Kiniu ciesze sie, ze wieczor panienski sie udal a juz niedlugo slub i wesele i kolejna mezatka dolaczy do naszego grona![]() Emi gratuluje zdanego prawka Kachulko gratuluje zakupu fajnego autka ![]() Misiu alez Ci zazdroszcze tego plazowania nad morzem ![]() Madziu ja chetnie wpadne z pomoca do malego Edwarda ![]() ja juz powoli uciekam ![]() idziemy teraz sprawdzic do agencji czy wlasciciel podpisal kontrakt, bo jesli tak to uda nam sie wynajac dom z ogrodkiem...... moze jest on w babcinym stylu i na obrzezach, ale przynajmniej mielibysmy gdzie mieszkac. Teraz jeszcze problem pracy przydaloby sie rozwiazac ![]() buziaki dla Was i powodzenia
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Asiu fajnie, że wpadłaś do nas
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, trzymam kciuki za domek
Ja wpadam, bo maluch spi po jedzonku. Dzis juz sami urzedujemy caly dzionek, ale jakos udalo mi sie rano wziasc prysznic i doprowadzic do porzadku, a potem nawet pranie i prasowanie zrobilam. Tylko teraz jakos z sil opadlam, czekam na meza a on przepadl, nawet nie dal znaku zycia caly dzien.... ![]() A tu pierwsze "minki " mojego malca :
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
My juz po pracy Kiniu to jak tylko majteczki i ponczoszki pod suknią to TZ nie bedzie sie musial nameczyć w noc poslubna zeby zdejmować Pomidorko ![]() Asiu powodzenia w szukaniu mieszkanka Misiu dzien odpoczynku rodzińce tez sie należy Marcelko to fajna wycieczke mieliscie wczoraj Nikitko oby synkowi sie poprawil humorek Madziu Edzio przesliczny i taki slodki i radosny |
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Nikitko śliczne zdjęcia
i jaki brzusio już duży ![]() ![]() Mam nadzieje że u synka to tylko chwilowe było i teraz dobrze się bawi ![]() zgadnij_MS Takie nagłe, niespodziewane wypady są najfajniejsze ![]() ![]() mezatka07 to oby udało Wam się z tym domkiem Mijalea słodziak
|
|
|
|
#231 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Marcelko tak też pewnie było ale dałam rade i dojechałam szczesliwie![]() Cytat:
Cytat:
Kasiu no no kawał gabloty kupiliście co do konca urlopu to niestety wszystko co dobre szybko sie konczy![]() Cytat:
Madziu synek cudny ![]() Cytat:
Kasiu humorek sie poprawił młodemu i już zyje powrotem do domu i kupnem nowej gry Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko, widze, ze synek tym razem teskni
![]() A czym byl spowodowany kryzys na wakacjach?? |
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a synek powiedział ze zmienił sobie tapete w komórce a wiecie na jaką zrobił foto jakiejś dziewczynce i ma ją na tapecie
|
|
|
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
Nikitko ulala
to synek dobry jest zaczną się pierwsze miłostki hehe
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
he he pierwsza wakacyjna miłośc
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
oj moze lepiej nie Nikitko
![]() Pomidorko odezwij sie, jak poszlo z mieszkankiem? jest juz Wasze? Ja juz uciekam spać, teraz mam prace, przygotowania do slubu i do wyjazdu na głowie, wiec ledwo znajduję niestety czas na wizaż . Niech to lato sie juz skończy i niech minie sezon urlopowy ![]() Dobranoc |
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc Kasiu a wiecie co musze sie pochwalić moja Amelka zrobiła dzisiaj siusiu na nocnik i sama sobie brawo biła i wylała siusiu do sedesu
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynyki
Jestem u rodziców w domku i tylko wam chcę napisać, że umowę mamy podpisaną przedwstępną, teraz zostałam na noc i czekam na odpis z księgi wieczystej, bo dziś go jeszcze nie mieli. Zrobiliśmy kosztorys remontu i wyszło więcej niż myśleliśmy, czyli kredyt będzie dokładnie na 160 tys. i trochę nas to przeraża. Powiem wam, że jestem zmęczona i jakoś wcale nie potrafię się cieszyć, raczej jestem spięta i czekam, aż coś się wydarzy znowu nieciekawego. Chyba wyciągnę męża w środę gdzieś na plener, bo wariuję w te wakacje siedząc w domu i tylko załatwiając sprawy z pracą i mieszkaniem - nigdzie nie byliśmy i nigdzie nie będziemy w tym roku. Ależ mam fatalny dziś humor - wybaczcie. To tylko zmęczenie i zbliżająca się @. Odezwę się jak będę u siebie w domku. Buziaczki. |
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj padłam przed 23 i rano wstać mi sie nie chciało, ale jak mus to mus ![]() do młodego mam dzwonić dwa razy dziennie tak sobie teraz zażyczył , dzisiaj ide do kosmetyczki na zabieg na ciałko 1,5 godz przyjemności a na koniec podają pyszna herbatkę![]() miłego dnia dziewczyny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

No wlasnie ta fryzurka odpada mysle juz nad czyms innym

to szybkie znalezienia tej właściwej fryzurki

bo zadzownił młody do mnie z płaczem że chce wracać zeby go zabrać z tąd i że on chce do domu

za to mieszkanie 

i ma ją na tapecie