![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Witaj Aniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
kasiasiar u nas właśnie miało lać wczoraj cały dzień i dziś, tak było w wiadomoscia w pogodzie mówione i na necie tak samo a tu psikus i słoneczko świeciło i było cieplutko
![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Aniu
Ja juz uciekam spać bo jutro o 5 20 musze wstać i znów do pracy ![]() Dobrej nocy Wam zyczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
Dobranoc kasiasiar
![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() wróciłam szczęśliwie. Wracałam pociągiem i już nie było tak przyjemnie jak w storne mazur ![]() ![]() ![]() fotki brzuchatki przesłałam wam na maila ![]() miałam tez nerwy na wyjeździe ![]() ![]() ![]() Książki dla młodego mam juz wszystkie ![]() ![]() M wczoraj po Genewie jeździł ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() Kasiu zdjęć prezentów nie mam ![]() a teraz już siedzę w pracy i popijam sobie kawusię i jakoś trzeba się wziąć do roboty ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
![]() nikitko fotki brzuchatki sliczne ![]() ![]() reszte nadrobie w inny dzien bo zaraz zmykam do pracy ![]() w sobote niestety caly czas padalo w londynie,wiec nie bylam wstanie pokazac tego wszystkiego co chcialam rodzica ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dobrze, ze duzo nie napisalyscie, bo cala niedziele mnie z J nie bylo... Nie ma to, jak prawie niespodziewany wypad z mapa w reku, poza stolice, na grilla ![]() ![]() Pomidorko to teraz trzymam ![]() ![]() Kasiasiar fryzurka tak mi sie podoba pol na pol... Makijaz za to delikatny na zdj ![]() ![]() Kachulko to teraz bedziecie sie wozic srebrna vectra ![]() ![]() Misia jeszcze amcie kilka dni bycie przewodnikami ![]() ![]() Madziu to Ci Edwardzik przygode zgotowal ![]() Nikitko pewnie wszyscy wracali z wakacji, dlatego tyle tlumow bylo w pociagu... Kinia kacyk wyleczony?? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Tak Marcelko kacyk już sobie poszedł
![]() fajny wypad mieliście ![]() Pomidorko trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Kiniu ciesze sie ze panienski tak bardzo sie udal ,raz sie zyje i ma panienski wiec mozna zaszalec a co! Marcelko fajne pomysly macie tak jechac w nieznane ,milo ze wypadzik sie udal Nikitko mam nadzieje ze u Mlodego wsztstko w porzadku i to bylo tylko chwilowe zalamanie i ze reszte kolonii bedzie juz usmiechniety Misiu milej pracki zycze i fajnie ze masz rodzicow u siebie A ja znowu zostalam sama tz juz sie skonczyl urlop dwutygodniowy i do pracy musial jechac,co prawda jest jeszcze w kraju wiec moge moge go zlapac na telefonie ale to juz nie to jak byl w domu,jak ten czas szybko leci a bylo tak milo ........buuuu....
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Kachulko dzięki
![]() a powiedz Kochana jaki samochód kupiliście, bo chyba do końca nie doczytałam. tak w ogóle, to gratuluję zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinus my kupilismy opla vectre kombi i musze powiedziec ze naprawde autko sie spisuje,wczoraj jak do tesciow jechalismy to tz juz go wyprobowal i jest niezly
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Kinus a do slubu juz wszystko przygotowane?macie juz wszystko zalatwione kochana?
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Milego dnia dziewczyny moj czas wlasnie nadszedl i trzeba wychodzic do pracy
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do ślubnych spraw, to w piątek załatwiliśmy USC, a w następny piątek idziemy do poradni małżeńskiej, w tym tygodniu skontaktujemy się jeszcze z fotografem, żeby wszystko omówić i najlepiej, jak byśmy jeszcze umówili się na spotkanie z zespołem, najpóźniej w przyszłym tygodniu ![]() ![]() w czwartek odbieramy garnitur TŻta, bo mu jeszcze spodnie w pasie zwężają i w marynarce rękawy skracają ![]() dziś idziemy poszukać koszuli, bo akurat jego rozmiaru nie mieli ecru, tam gdzie kupował garnitur i buty nam zostaną dla niego jeszcze ![]() ![]() aha, no i ja i ja muszę sobie kupić pończoszki ecru i jakieś ładne majcioszki pod suknię, bo innej bielizny nie będę miała ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
czesc kobitki
![]() nie mam internetu, ale zaszlam na chwile do biblioteki na internet, bo sie juz stesknilam heheh ![]() ![]() Pomidorko ciesze sie, ze znalezliscie jakies fajne mieszkanko no i tym razem trzymam kciuki, by udalo sie zapiac wszystko na ostatni guzik ![]() Kasiasiar sliczne Te oczka a makijaz swietny jak na slub ![]() ![]() Kiniu ciesze sie, ze wieczor panienski sie udal ![]() ![]() Emi gratuluje zdanego prawka ![]() Kachulko gratuluje zakupu fajnego autka ![]() Misiu alez Ci zazdroszcze tego plazowania nad morzem ![]() Madziu ja chetnie wpadne z pomoca do malego Edwarda ![]() ![]() ja juz powoli uciekam ![]() idziemy teraz sprawdzic do agencji czy wlasciciel podpisal kontrakt, bo jesli tak to uda nam sie wynajac dom z ogrodkiem...... moze jest on w babcinym stylu i na obrzezach, ale przynajmniej mielibysmy gdzie mieszkac. Teraz jeszcze problem pracy przydaloby sie rozwiazac ![]() buziaki dla Was i powodzenia ![]() ![]() ![]()
#227 |
Zakorzenienie
|
Cześć Asiu fajnie, że wpadłaś do nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Asiu, trzymam kciuki za domek
![]() Ja wpadam, bo maluch spi po jedzonku. Dzis juz sami urzedujemy caly dzionek, ale jakos udalo mi sie rano wziasc prysznic i doprowadzic do porzadku, a potem nawet pranie i prasowanie zrobilam. Tylko teraz jakos z sil opadlam, czekam na meza a on przepadl, nawet nie dal znaku zycia caly dzien.... ![]() A tu pierwsze "minki " mojego malca : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
My juz po pracy Kiniu to jak tylko majteczki i ponczoszki pod suknią to TZ nie bedzie sie musial nameczyć w noc poslubna zeby zdejmować Pomidorko ![]() Asiu powodzenia w szukaniu mieszkanka Misiu dzien odpoczynku rodzińce tez sie należy Marcelko to fajna wycieczke mieliscie wczoraj Nikitko oby synkowi sie poprawil humorek Madziu Edzio przesliczny i taki slodki i radosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Nikitko śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że u synka to tylko chwilowe było i teraz dobrze się bawi ![]() zgadnij_MS Takie nagłe, niespodziewane wypady są najfajniejsze ![]() ![]() mezatka07 to oby udało Wam się z tym domkiem ![]() Mijalea słodziak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Marcelko tak też pewnie było ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Kasiu no no kawał gabloty kupiliście ![]() ![]() Cytat:
Madziu synek cudny ![]() Cytat:
Kasiu humorek sie poprawił młodemu i już zyje powrotem do domu i kupnem nowej gry Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, widze, ze synek tym razem teskni
![]() A czym byl spowodowany kryzys na wakacjach?? |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a synek powiedział ze zmienił sobie tapete w komórce a wiecie na jaką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
Nikitko ulala
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
he he pierwsza wakacyjna miłośc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
oj moze lepiej nie Nikitko
![]() Pomidorko odezwij sie, jak poszlo z mieszkankiem? jest juz Wasze? Ja juz uciekam spać, teraz mam prace, przygotowania do slubu i do wyjazdu na głowie, wiec ledwo znajduję niestety czas na wizaż . Niech to lato sie juz skończy i niech minie sezon urlopowy ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc Kasiu ![]() a wiecie co musze sie pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynyki
![]() Jestem u rodziców w domku i tylko wam chcę napisać, że umowę mamy podpisaną przedwstępną, teraz zostałam na noc i czekam na odpis z księgi wieczystej, bo dziś go jeszcze nie mieli. Zrobiliśmy kosztorys remontu i wyszło więcej niż myśleliśmy, czyli kredyt będzie dokładnie na 160 tys. i trochę nas to przeraża. Powiem wam, że jestem zmęczona i jakoś wcale nie potrafię się cieszyć, raczej jestem spięta i czekam, aż coś się wydarzy znowu nieciekawego. Chyba wyciągnę męża w środę gdzieś na plener, bo wariuję w te wakacje siedząc w domu i tylko załatwiając sprawy z pracą i mieszkaniem - nigdzie nie byliśmy i nigdzie nie będziemy w tym roku. Ależ mam fatalny dziś humor - wybaczcie. To tylko zmęczenie i zbliżająca się @. Odezwę się jak będę u siebie w domku. Buziaczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj padłam przed 23 i rano wstać mi sie nie chciało, ale jak mus to mus ![]() do młodego mam dzwonić dwa razy dziennie tak sobie teraz zażyczył ![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.