|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Protesty nauczycieli i innych grup społecznych.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po 2. jak zrobią strajk w czerwcu, to wtedy dzieciaki pozałatwiają sobie formalności na nowy rok szkolny ![]() Po 3. piszesz o bajzlu. Bajzel zafundowała obecna władza z wprowadzeniem 8 klas.
Nic tak nie rozpala człowieka, jak gorąca herbata. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2019-03-05 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dalej nie wiem... Perełki roku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
BAN stały
|
Bezczelni nauczyciele powinni zrobić referendum w sprawie tego kiedy należy protestować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
referendum, w którym wypowiedzą się rodzice - trzeba dodać. trzeba zrobić grafik, rozesłać rodzicom i niech każdy wpisze, kiedy mu pasuje, żeby nauczyciele strajkowali. ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
ależ Ci się to zmienia. teraz już egzaminy będą we wrześniu, a nie w czerwcu? nie szkoda Ci czasu na takie gdybanie o czymś, co może nigdy nie nastanie? bo mi trochę szkoda. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Skąd ci się ten wrzesień wziął?
![]() |
#190 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ponawiam pytanie: jaka jest twoja propozycja skutecznego protestu przeprowadzonego w taki sposób, żeby nikomu nie zrobić pod górkę ani trochę? [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86566846]Z mojego kierunku na specjalizację nauczycielską szła największa patola ![]() Nie rozumiem, dlaczego nie zaczęli strajkować np. we wrześniu. Albo w ogóle kilka lat wcześniej, skoro jest aż tak źle. [/QUOTE] Przecież już były protesty wiele razy na przestrzeni lat. Tylko - no właśnie - pewnie nawet o nich nie słyszałaś, bo nikt na nich nie ucierpiał w najmniejszy sposób. Cytat:
I co jest wojowniczego w ukierunkowaniu złości na odwołany lot w odpowiednim kierunku? Serio pytam? [1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;86566884]z doktoratami nie zarabia się więcej ?[/QUOTE]Nie. Cytat:
Cytat:
W biedrze płacą lepiej. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motyla Szkoda ci a dyskutujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Mówicie o podwyżce, do dnia dzisiejszego szkoły na Śląsku nie otrzymały podwyżki ze stycznia.
Poza tym, ci którzy mówią o darmozjadach: bardzo proszę o tydzień pracy w hałasie. z 28 osobowymi klasami i obowiązkami, które robi się w domu do 24 w nocy na własnym komputerze, drukarce, papierze ksero. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86568399]No to niech sobie myślą, ale ten sposób myślenia jest bez sensu, donikąd nie prowadzi i jest wyrazem braku wyobraźni.
Standardowo kompletnie nie zrozumiałaś co czytasz. Przecież to był komentarz do wypowiedzi prawilnego wizażanka, który napisał to, co tobie się wydaje, że ja napisałam. Może na przyszłość czytaj wątek ze zrozumieniem? Czyli co takiego nauczyciel powiedział i jak to się ma do pensji? Nie pytam o twoją opinię na temat wypowiedzi nauczyciela, tylko dokładny cytat. Chyba ci się pomyliło powołanie z wolontariatem. Ludzie pracują dla pieniędzy i samym powołaniem nie zapłacą sobie za mieszkanie i żarcie. Ponawiam pytanie: jaka jest twoja propozycja skutecznego protestu przeprowadzonego w taki sposób, żeby nikomu nie zrobić pod górkę ani trochę? Przecież już były protesty wiele razy na przestrzeni lat. Tylko - no właśnie - pewnie nawet o nich nie słyszałaś, bo nikt na nich nie ucierpiał w najmniejszy sposób. A może dla odmiany podasz jakieś argumenty merytoryczne zamiast idiotycznych wycieczek personalnych za każdym razem, gdy zobaczysz w wątku mój nick? I co jest wojowniczego w ukierunkowaniu złości na odwołany lot w odpowiednim kierunku? Serio pytam? Nie. A te dzieci nie mają rodziców i w domu mają puste lodówki? Wystarczy dać dzieciom zapas jedzenia na pobyt w przedszkolu. Problem solved. Nie, z braku laku idzie się do roboty takiej, jaka akurat jest. A do takiej, jaką ty uważasz za odpowiednią. W biedrze płacą lepiej.[/QUOTE] Standardowo się wymadrzasz , bo musisz udowadniac jaka to jesteś ponad wszystkimi ![]() A swoimi postami tylko obrażacie nauczycieli, bo nagle wyszło,że za takie psie pieniądze robią ci gorszej kategorii Akurat Tobie nie będę pisać co słyszałam, przecież i tak nie zrozumiesz, bo ja standardowo pisze tak,że pożal się Boże
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2019-03-05 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Oj myślenie to macie ciezkie, zadnych ironii, przenosni nie kapujecie wcale
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86569031]Ooooczywiście. Zero argumentów i idiotycznie wycieczki personalne. Czego ja się spodziewałam...
![]() Daruj sobie, bo jesteś nudna jak flaki Ty za to masz argumenty na każdy temat,że hoho ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- No fakt jak zwykle wybiórczo dziwnym trafem zacytowano akurat ten post ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86569073]Tak, mam argumenty na każdy temat, w którym się wypowiadam. Problem w tym, że nie potrafisz się do żadnego odnieść i ignorujesz niewygodne pytania.[/QUOTE]
Na każdy =Na żaden Byle pokazać co to nie ja , podziękować ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- A zgłoszono, no to sorry Na wątku o nauczycielach donosy , czego wy ludzie tych dzieci nauczycie Dziecinada
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
To w takim razie wykaż błędy w moich argumentach. W tej chwili wyłącznie je olewasz albo piszesz nie na temat. Czekam cierpliwie.
Czekam także na twoje pomysły odnośnie skutecznego sposobu protestów nauczycieli, skoro jesteś pierwsza do krytykowania tego obecnego. Jeszcze nikt się nie raczył do tego odnieść. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Konto usunięte
|
no ja nie chcę się wtrącać, ale jednak wypada brać udział w tych dyskusjach, w których ma się argumenty...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Jak można pomoc komukolwiek jak Polacy są tak podzieleni.
Z jednej strony wiem,że mają za mało, ale inni nie mają lepiej często. Nie każdemu się też należy, bo za lekcje religii to bym złotówki nie dołożyła, bo sorry, ale co tam jest wygadywane, to mi wierzącej się w pale nie mieści.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.