|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Mam już wyniki badań na przeciwciała antykardiolipinowe i antyfosfolipidowe i wyszły odpowiednio 2,9 i 2 i wg norm jest to wynik ujemny.
Czy tak faktycznie jest? ![]() Bo robiąc tsh myślałam że wynik 3,6 też jest w normie a okazał się za wysoki do starań
|
|
|
|
#3512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3513 | |
|
Wtajemniczenie
|
U nas było tak ze ja ponad rok karmiłam piersią więc pomoc tżta w nocy była zwyczajnie bezsensu. Tzn nie ze on nie chciał pomagać bo nie odmawiał, i tak do 2 w nocy przeważnie nie śpi tylko siedzi przy kompie , ale jak próbowalismy sie wymieniać chociaz w zmienianiu pieluch -to nie wypaliło, bo dziecko przewaznie przebierałam chwile przed lub chwile po karmieniu, później probowałam odciągać mleko ale kiepsko to szło albo tż by mógł dawać MM koło 1-2 w nocy a ja bym w tym czasie odespała - też nie wypaliło. Córka nie umiała i nie chciała tego pić, wypluwała i mleko i smoczka (nie dała sie zbyć byle czym
) a w efekcie jak zostawiłam z mężem małą to nie mogłam usnąć i miałam wyrzuty sumienia, tak sie do spania z nią przyzwyczaiłam i hormony mi tak szalały... W ciągu dnia na spacery było sporo chętnych, więc tż nie nalegał.. prawie codziennie teść wychodził na ponad godzinę a ja w tym czasie mogłam coś w domu ogarnąć czy ugotować I tak zleciało heh Dziś poszalałam w Pepco ale z racji nie znajomości płci ograniczyłam zakupy do 3 par rajstop i trzech 3-paków skarpetek disneya i jednych półspiochów. Wzięłam bo byla przecena z 10zł na uwaga: 0.99-1.99 zł!! teoretycznie wzory dla chłopców, bo z mikim i kubusiem puchatkiem , ze zwierzątkami, misiami ale myśle ze ewentualna córcia sie nie obrazi ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
Ale warsztaty bez szału. Dostałam mase próbek i gadzetów a warsztaty to była jedna wielka reklama róznych firm ... Edytowane przez Paulina 87 Czas edycji: 2019-03-11 o 17:58 |
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
No udalo mi sie na wizyte pojechac
![]() Posiew moczu czysty wiec ulga ogromna morfo bez zmian czyli nadal beznadziejna więc dalej żelazo... byle nie spadla bardziej Powtarzalam tylko glukoze na czczo i wyszla mi 90 wiec krzywej mam nie powtarzać, i tylko tak jak teraz kontrolowac cukier ![]() No i mala rośnie dzis ma 1280g Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3515 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
6+2 według miesiączki Czy według usg które było w środę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3516 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oglądałam właśnie reportaż o kobiecie która pijana urodziła 6 dziecko i normalnie nie przychodzi mi żadne cenzuralne słowo żeby to skomentować. No kur... wa człowiek się stara i dba o siebie i o wszystko żeby tylko mieć tego maluszka, a taka jedna z drugą mają jedego za drugim. To jest niesprawiedliwe... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wychowanie dziecka to droga przez mękę ![]() ![]() Cytat:
ale to nie realne jak się karmi ☺Witaj ![]() Cytat:
Dzien dobry, a raczej dobry wieczór ☺ Mało zaglądam bo Mała zajmuje mój caaaly dzień ☺ Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przyjmij każdą ewentualność, i nie trać równowagi. A ty dzidziusiu Kasi weź się w garść i walcz walcz, bo wszyscy tu czekają na Ciebie, w szczególności mama i tata![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3519 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#3520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kasia1221 Czas edycji: 2019-03-12 o 05:27 |
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3523 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry. Ale dużo piszecie.
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3524 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Ja od 6 w pracy i mi się nudzi. Mam za zadanie dzisiaj przekazać dyżur o 17:30 i to by było na tyle. Fioła tu dostanę.
Podglądacie marcówki? Ciekawie się tam dzieje. Ciastko czy to już? (Sorki, musiałam zapytać ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry A zaczęłaś już dojeżdżać do nowego miejsca ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że szybko tu zamkną posterunek i będę mogła iść w nowe miejsce. A taką miałam nadzieję że uda mi się zwiać na wolne. ![]() A ty jak się czujesz? Kiedy w końcu idziesz na wizytę? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omg ile czasu ! To ja marudzę na moja godzinę dojazdów. Do soboty czułam się super ale niedziela i wczoraj to był dramat ciagle było mi niedobrze, spac ciagle mi się chce. Na wizytę idę w piątek rano i to będzie 6+5Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3529 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Viera 92 witaj ![]() A ja wczoraj popołudniu poczułam pierwsze ruchy małego ![]() ![]() sceneria mało romantyczna bo na fotelu dentystycznym ale wreszcie były i wieczorem jak małej bajkę czytałam znowu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejku już będzie 6+5? To już powinno być serduszko. Kolejna turbo ciąża. Współczuję dolegliwości ale pomyśl sobie jaką nagrodę za to dostaniesz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak ja poczułam ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3532 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obym ja dostała Jak ma być serduszko to już zdecydowanie będzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli nie masz co robić przez te wszystkie godziny?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaglądnęłam. U Ciastka się rozkręca ![]() Cytat:
Cytat:
Piona. ja też śpioch i ciągle spóźniam się do pracy przez to Co gorsza młoda odziedziczyła po mnie i rano nie możemy się obie zwlec z łóżka
|
|||
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to już ale chyba niedługo
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeju a ja dzis sie wreszcie wyspalam...pierwszy raz od nie pamietam ilu dni spałam spokojnie bez budzenia sie co godzine Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

.
) a w efekcie jak zostawiłam z mężem małą to nie mogłam usnąć i miałam wyrzuty sumienia, tak sie do spania z nią przyzwyczaiłam i hormony mi tak szalały...
teoretycznie wzory dla chłopców, bo z mikim i kubusiem puchatkiem , ze zwierzątkami, misiami ale myśle ze ewentualna córcia sie nie obrazi 

morfo bez zmian czyli nadal beznadziejna więc dalej żelazo...
byle nie spadla bardziej
ale nie ładna dzisiaj pogoda za oknem aż się z łóżka nie chce podnieść
Przytulam
będziesz się starać w tym cylku czy odpuszczasz? Jejku jakbym czytała o sobie. W 5+5 miałam betę około 3500. W 6+1 było puste jajo. A w 7+1 pojawił się zarodek z serduszkiem (ponoć bijącym za wolno), wielkością odpowiadał 6+6. Niestety dwa tygodnie później usg pokazało że zatrzymało się na 7+2. Idź do lekarza i może spróbuj wziąć acard. Może gin poleci Ci coś co może pomóc rozwijać się zarodkowi. Cały czas trzymam kciuki żeby się udało
na ip mi mowil,ze generalnie nie powinno byc żadnych bo ladnie sie oczyszczam.Weź Ty tego swojego Tzta zdziel konkretnie! Co za dziad niedobry. Dziecko jest wspólne. Więc trzeba o nie dbać wspólnie. Ja zawsze spalam w sobote albo niedzielę do ktorej chcialam i tej nocy maz wstawal. Jak np. Maz spal dluzej w sobote to ja w niedziele do 11 

ja w sumie porodu to się nie boje, co ma być to będzie. Boje się tego co po porodzie, pobytu w szpitalu, karmienia, przebierania, kupek itd
wychowanie dziecka to droga przez mękę
Szybkie zakupy, szybki obiad i lekkie ogarnięcie w domu... Wstyd...
Czekam niecierpliwie na poprawę, już niedługo 2 trym

Co gorsza młoda odziedziczyła po mnie i rano nie możemy się obie zwlec z łóżka