|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Kasia ja bym poszła do jakiegoś gina, niech Ci powie co dalej robić. Paulina noo podejście chłopa takie sobie. Przecież to tak samo Twoje dziecko jak i jego. U mnie dziś 38+3, nic się nie dzieje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro mam wizytę, zobaczę czy coś się zanosi czy nie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | ||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny czytam was cały czas ale nie mogę się jakoś wbić w rozmowę Mała daje się trochę we znaki i nie ma czasu na to aby zająć się wizażem.
Przytulam wszystkie te które które mają problemy z ciążą a widzę że jakoś wieści tutaj na razie nie wesołe są cały czas także czekamy na nowe kreski może wiosna będzie bardziej łaskawa. Za każdą trzymam kciuki żeby jednak okazało się że maluszki są silne i sobie poradzą ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nawet ja czasami mam wyrzuty sumienia że przychodzi po pracy i zamiast odpocząć to bierze od razu po obiedzie małą tak żebym ja mogła chociaz odrobinę oddechu złapać albo obejrzeć swój serial chociaż jeden odcinek. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam zamiar we wrzesniu najpóźniej w pazdzierniku wrocic do pracy na zlecenie 2x w tyg. po 2.5godz w przychodni. Mam nadzieje, ze tak mu ułożą plan, ze przynajmniej raz będzie miał na 11 lub później i wtedy bedzie siedział z dzieckiem. Zobaczymy. Pewnie podrzuci rodzicom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Ann, super mąż.
![]() Ja się zastanawiam jak to będzie. Mój zostawia sobie cały urlop na sierpień, żeby mi pomóc, więc mam nadzieję, że będziemy się dzielić obowiązkami. Póki co ma świadomość, że dziecko nie jest tylko do głaskania i noszenia, tylko to ciężka praca. Chyba bym zabiła, gdyby zapytał co robiłam cały dzień. ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- UltraMarryna a ty jak się czujesz? ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry !
Ja też z tych podczytujących, ale niespecjalnie wiedzących jak się wbić... Ja dziś chyba 33+0 powoli ostatnie zakupy, ostatnie prania, głównie czeka mnie prasowanie, spakowanie torby i liczę, że w tym lub przyszłym tygodniu wszystko będzie gotowe. Co do tżtów to mój raczej z grupy tych co AnnLady, przynajmniej w teorii ![]() ![]() Trochę mnie czasem dziwi, że różne takie historie wychodzą dopiero tak późno, z jednej strony różnie się w życiu układa, ale chyba w większości ludzie znają się po kilka lat, razem planują dziecko to przecież rozmawia się o takich rzeczach, zna się podejście do danych kwestii drugiej strony, nie do końca rozumiem to późniejsze nagłe zaskoczenie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moj na szczęście chce pomagac jak tylko mloda sie urodzi co bedzie nie latwe patrzac na to ze w domu bedzie tylko w weekendy ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Przyczajenie
|
Puk puk można?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Raczkowanie
|
Hej, ja się na jakiś czas wylogowuje z wizażu. Potrzebuję oddechu, oczyścić głowę i nie myśleć o tym ciągle. W tym miesiącu chyba nawet nie będę mierzyć temperatury.
Jak już wrócę, postaram się chociaż z grubsza nadrobić. Powodzenia wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Przyczajenie
|
Staramy się od 2017 (jakoś tak) nie mieliśmy jakoś takiego postanowienia że "ok się staramy". Jesteśmy również po podstawowych badaniach
![]() Brakuje nam kilku lat do 30. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tż nadrabia innymi cechami charakteru i tak się nam jakoś układa ![]() Co Ci doradzić? nie bierz do siebie jego słów to po pierwsze. Ale jak Ci bardzo nie pasuje jego podejście to niestety musisz walczyć o swoje ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Witamy ![]() Cytat:
Powodzenia!! Będziemy czekać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Doła złapałam. Zaraz do pracy idę.
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | ||
Zakorzenienie
|
Mężowie... Paulina współczuję, i co zaprowadzi do tej niedobrej tesciowej?
![]() Mój ostatnio ma taki młyn w pracy i z budową, że ledwo życie ogarnia i wiem że ja z moim okropnym samopoczuciem pewnie mu ciążę dodatkowo zamiast go wspierać. Czuje się trochę sama w tej ciąży, on w tych swoich sprawach zapewne też.. Ogólnie jest chętny do pomocy i robi to jak tylko może, niestety teraz nie rzuci wszystkiego żeby mi pomóc przy dziecku i w domu bo ja sie źle czuje... Więc chwilowo i ja i on jesteśmy w jakimś takim ciężkim położeniu, mam nadzieję że szybko minie ten kryzysik ![]() Cytat:
![]() U mnie 12tc. Cześć zapraszamy ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam jakiegoś doła... Od miesiąca nie mam na nic siły poza tym jednym niespełna tygodniem jak objawy ustąpiły. Nie mogę się za nic zabrać, wszystko mnie męczy. Jak pracowałam i miałam wolne to zawsze posprzątałam, a przy zwierzętach to jest wiecznie syf i nie da się odkurzyć tylko raz w tygodniu, bo można utonąć w żwirku i w sierści. Sprzątam tylko tak z wierzchu, bo na gruntowne porządki nie mam siły. Wkurza mnie już ten bałagan i płakać mi się chcę jak na to patrzę, ale jak się więcej poruszam to jestem taka zmęczona jakbym biegała ze 2h. Jutro przyjeżdża koleżanka z Torunia, chciała się spotkać, ale ja nie czuję się na siłach żeby łazić po mieście, a zaprosić ją tutaj to chyba bym się spaliła ze wstydu...
Bratowa TŻ mówiła, że ciąża zwiększa wydajność organizmu... Taaa, moją wydajność osłabia i to bardzo... TŻ i tak dużo robi, bo wychodzi 3 razy dziennie z psem (ja rzadko wychodzę, muszę się dobrze czuć), robi zakupy jak ja nie zrobię (chociaż zazwyczaj robię), no i pracuje, także jak jeszcze miałby sprzątać to nie wiem kiedy by odpoczywał. A mi jest głupio, że siedzę w domu a nic nie robię ![]() Edytowane przez carmelove_03 Czas edycji: 2019-03-11 o 11:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Carmelove, jesteś dla siebie za surowa.
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Wtajemniczenie
|
Hej Viera
![]() Ultra, Carmel już niedługo powinno być u was lepiej ![]() Ultra to jest kiepski okres jak oboje z tż macie ciężki czas, ale ważne że sobie zdajecie z tego sprawy i trzeba to jakoś przetrwać... najgorzej to się wyżywać na sobie nawzajem i licytować kto ma gorzej ![]() ![]() Carmel ja się czuję lepiej niby niż te początki ciąży, ale w sumie jakoś super produktywna dalej nie jestem, robię sobie wszystko na spokojnie powolutku. Trudno ! Po co mam sobie jakąś presje robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak my się rozumiemy i nie ma kłótni o takie rzeczy, zdajemy sobie sprawę jak jedno i drugie ma ciężko, no i pocieszamy się tylko wzajemnie że to okres przejściowy i niedługo będziemy żyć, a nie walczyć o odfajkowanie rzeczy "do zrobienia na wczoraj" ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nigdy nie bylo tak zeby poszedl spać do innego pokoju ,bo juz bym nie pozwolila wrocic 🤬 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Akurat moj maz jest ojcem idealnym , naprawde nie moge ani jednego złego slowa powiedzieć poza tym ze po pracy nie chce mu sie wyjsc z dzieckiem na spacer. Ale bawia sie w domu a jak jest ladna pogoda to ida na ogrod. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- A prawda jest taka ze pojawieniw sie dziecka w domu to największy sprawdzian dla małżeństwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3509 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja melduję że dziś dzień spodziewanej @. Cycki jakby bolą mniej... Brzuch trochę jakby na @ ale niekoniecznie... TŻ już obstawia że @ nie przyjdzie w tym miesiącu.... A ja czuję że nic z tego. O ile biel testu w piatek mnie nie podłamała to dziś mam jakąś słaba kondycję psychiczną. Od rana wszędzie widzę wózki i ściska mnie to za serce bo jakoś się boje że mi to nie będzie dane.... Staram się myśleć pozytywnie bo przecież ten cykl i tak spisałam na straty ale wiecie jak to jest jak zbliża się godzina 0... Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.