![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
kolejna
![]() dziękuje ![]() Cytat:
![]() to duże to stężenie ![]() eee, to rzeczywiście wybór jest ![]() ja mam uczulenie na wszelkiego typu kulki więc nie używam ![]() tak sie zastanawiałam gdzie byłaś cały dzień ![]() ![]() ależ wiem że seksy ![]() a czy ja moge mu to jakoś wynagrodzić ? ![]() ![]() edit: zamykam Artka Noge w mej kasule ![]() ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-08-21 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Chyba trochę przesadziłam dzisiaj z tym piwem i Whisky! Lalala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zadomowienie
|
kurna....
słyszałyście co ten mój Boruc powyczyniał??? ![]() tylko go na chwilę spuścić z oka, no! ![]() oj Arturku, nieładnie... aż tak Ci źle ze mną, że smutki zapijasz? ![]() szkoda, że takie konsekwencje z tego teraz są.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Jej Plot jak ja Ci zazdroszczę, Tatry to moje ukochane miejsce tylko mam daleko niestety...
Co do farbowania henną, to nie wiem czym Kaś robi ale ja robię Venitą już jakiś czas, opakowanie koło 10 zł kosztuje. Jest fajna tylko się spiera trochę ale wolę tak bo nie jest inwazyjna ![]() I mam życiowy problem bo nie mogę wytypować pierwszej 8 na niedzielny wyścig a tylko do jutra jest czas ![]()
#4355 |
Zadomowienie
|
Wracam!:P Po męczącym tygodniu pełnym przygotowań do szkoły (czyt. - zakupy itepe
![]() ![]() Lunka świetny av ![]() Tass: Musiał się chłopak zabawić raz na jakiś czas ![]() Jo: Nie martw się jeszcze masz czas do 22, a wcześniej treningi są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Efekt opiszę za kilka dni, bo jeszcze nie farbowałam. Na fryzjerskim jest cały wątek zbiorczy o hennie, muszę go poczytać przed farbowaniem i Tobie też polecam. ![]() Cytat:
W ostateczności założą tył na przód. ![]() Cytat:
![]() ![]() No na nikiel, który jest praktycznie w każdych kolczykach. Tak samo w paskach do spodni, guzikach... ![]() Ale co tam, wszystko noszę. ![]() ![]() Cytat:
![]() Co powyczyniał? Ja nic nie wiem. ![]() ![]() Cytat:
![]() A poka tą bombke, ja bym pewnie nosiła bo lubię taki kamikadze. ![]()
![]() |
#4357 |
Zadomowienie
|
hej kochana
![]() te chłopy to wszystkie takie same ![]() z moim TŻ się pokłóciłam... ![]() ![]() proszę ![]() http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...ntacji,1166051 |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny. A ja dziś jestem wkurzona, bo miałam dostać paczkę z allegro (dziś), a nie dostałam... Co za typ, ma telefon na dodatek wyłączony. Pewnie specjalnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak ma wyłączony ten Twój sprzedający tel, to niezbyt dobrze świadczy ![]() sprawdzałaś jego komentarze? właśnie uslyszałam w radiu, że na treningach Kubica 6 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też czekam na paczkę z all. ![]()
![]() |
#4361 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Tak, spr. komentarze. Ma mnóstwo pozytywów, ale 5 neutralnych i 2 negatywy. Będzie miał 3!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Ja szary plecak szkolny w białe kwiaty.
![]() Mam już czerwony w białe kwiaty, ale nie mogłam się opanować. ![]() Poka zegarek. ![]()
#4364 |
Raczkowanie
|
Ja tez czekam na paczke- ekspres ciśnieniowy do kawy ;p Czekam i czekam
Nat załóż bombke!Ja je uwielbiam, choć nie wiedzieć czemu sama takiej nie mam ![]() Tass-sama myślalam o kupnie zegarka ![]() ![]() ![]() Aaaa w ogoleee to sie tak dziś nasprzatałam, że padam. Sącze yerbe i czekam aż zacznie działać i doda mi energii ![]() O tej hennie myśle intensywnie... sama boje się zrobic,bo podobno trzeba mieć wprawe. Inaczej nie wiadomo co wyjdzie... Ale nie umiem sie zdecydowac, bo ostatnio dopiero wrócilam do mojego koloru włosów po kilku [2?3?]letnim farbowaniu. Zresztą nawet jesli zafarbuje to na tylko troszke ciemniejsze... Ps. czy ktoś w ogole nie czeka na paczke z allegro? ![]() ![]()
#4365 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie czekam na paczke z all
![]() ![]() A w Zakopanem to było fajnie, ale nogi bolały.. Z moich wielogodzinnych obserwacji wynikło, że wszyscy górale są mega zboczeni i myślą tylko o wyłotoszeniu żubra ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kusicie tym farbowaniem henną, ale ja chyba zostanę przy moich szkodząco nieszkodzących farbach bez amoniaku, zbyt leniwa jestem żeby czytać cały wątek o farbowaniu henną ![]() Jo, Tatry jak Tatry, nic się nie zmieniły i czekają wiernie na Ciebie, Pan Giewont nadal leży na plecach i nie przewrócił się na bok, chyba odleżyn dostanie ![]()
![]() |
#4366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zegarków mam z 5 i jeszcze jeden sobie kupiłam ![]() to się nazywa głupi człowiek ![]() pokaż plecak ![]() już ![]() tylko, że wylicytowałam inny, tańszy, ale mi się odwidział, więc dopłaciłam i wzięłam ten ![]() http://allegro.pl/item416575332_7670...ze_tytanu.html EDIT: o, ten z linku poszedł za ponad 20 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam czerwone korale i bransoletkę do nich. Zawsze ubieram je do zielonego cienkiego golfu i wyglądam jak górolko. ![]() Nie ładnie tak oszukiwać Pana Szofera. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ładny ten zegarek. ![]() ![]()
![]() |
#4368 |
Raczkowanie
|
Fajny zegarek, ja właśnie lubię takie kobiece, sama mam taki malutki na skórzanym,cienkim pasku,przynajmniej do wszystkiego pasuje
![]() ![]() Plecak tez fajny,taki sportliś ![]() ![]()
#4369 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama pewnie bym się na taki połasiła jakbym jeszcze chodziła do szkoły ![]() ja znów nie lubię takich wielkich, ale cieszę się, że nie tylko mi się podoba ![]() Cytat:
![]() dużo mam zegarków srebrnych więc chciałam dla odmiany coś ciemniejszego ![]() ciekawe jak będzie wyglądał na żywo ![]() no i mam nadzieję, że jako produkt niemiecki, to choć za niewielkie pieniądze, to spisze się dobrze ![]() Oana, Ty też zakupy robiłaś na allegro. pochwal się i Ty ![]() ale jestem zadowolona dziewczyny! nudziło mi się, więc weszłam na stronkę z różnymi tapetami, motywami itd. na komórki. ale śliczny motyw sobie ściągnęłam! aż napatrzeć się nie mogę ![]() jak któraś chce to podam link, za darmo można fajne rzeczy pościągać ![]() kurde, taki pierdół a tak humor poprawia ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 | ||||||||
Zakorzenienie
|
popiło sie co ?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dziś w gazecie czytałam że bombki będą modne tej jesieni ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze zrobiłaś, trza oszczędzać gdzie sie da ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie też takie rzeczy rajcują ![]() boszzz, ale sie wczoraj nerwów najadłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na szczęście wszystko dobrze sie skończyło ![]() a i kurna i węcej tu nie wejde ! bo wy ciągle o tych zakupach a ja odkładam kase na wyjazd ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
A ja na Allegro zamówiłam sobie zasilacz od laptopa, bo mi się poprzedni zepsuł, więc linka nie daję, bo nie ma co oglądać.
Super plecaczek i zegarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
Śliczny plecaczek i zegarek
![]() Wstawiam zdj spódnicy |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wyczaiłam ostatnio taki z otwieraną tarczą w kształcie hello kitty, ale jak powiedziałam tacie że mi się taki podoba to strzelił minę w stylu kup to, a nigdy się do Ciebie nie odezwe, bo wydajesz pieniądze na bylegówno to zrezygnowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() też mam bransoletke do tych korali, za jedyne 8zł trafiła mi się okazja, korale i bransoletka w komplecie, baba mnie tak przekonywała do nich że to totalna promocja, że nie mogłam się nie skusić ![]() fajnie z tym golfem aczkolwiek ja dziś je ubrałam do morskiego topu ![]() Pan Szofer i tak nie zadbał o mój komfort podróży, bo fotele nie były regulowane więc nic nie szkodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: a nie obejrze, bo tata wyrzucił video bo niedziałało i trzeba było silniczek palcem napędzać ![]() ej nie bądź taka, lepiej gadać o zakupach niż żebyśmy o chłopaków kłóciły ![]() edit: nat, cudowna bombka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zadomowienie
|
Plot - dzięki
![]() Co do zakupów to dzisiaj się dość mocno poświęciłam. Bo mama już wydała na mnie (wg niej ![]() ![]() ![]() Ej bym sobie zapomniała, że się F1 zaczyna ![]() ![]() ![]() EDIT: Cytat:
![]() ![]() Komunie są najlepsze, ja niestety od zawsze mam DVD, video nigdy nie posiadałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po co szukałaś tego dowodu? ![]() ![]() Świetnaśna. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (pisałam już? ![]()
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
Hahaha ;p to tak ogólnie,a bardziej szczegółowo...
Bomba jak mowilam- cud miód! Chodzić w niej! Ja tez chyba sobie kupie jakąś ![]() ![]() ![]() Co do video to mieliśmy kiedyś, ale moi rozwalili je KOMPLETNIE,bo myśleli, że sie zepsuło i że w środku jest kaseta z wypożyczalni. Po rozwaaleniu okazało się oczywiście, że nic w nim nie było i ze działało ;p Na mojej kasecie z komuni widać bylo jak moja mama mnie tam 'klepie po głowie', bo przypalałam sobie włosy świecą ;p oczywiście niechcacy i sama tego nie zauważyłam ![]() F1 -> mam nadzieje,ze wygra Robert ofkors ;D
#4377 |
Wtajemniczenie
|
nie chce mi się Was cytować
![]() Nat, też widziałam dziś cudne buty, ale już zlitowałam się nad moją mamą, bo mówiła, że ją brzuch boli ![]() Gapulku ja też mam jakieś odchyły jesienno-wiosenne, w Trollu dzis widziałam cudne buty, ale były białe i boje sie ze by mnie dali na bikejkowe forum ![]() ![]() Haha, ale z tą komunią dajecie czadu, Kaś - dłubanie w nosie jest zdrowe przecież, widocznie akurat chciałaś oczyścić swoje mieszki włosowe ![]() ![]() Kaśor, w naszym wieku akcja przeciw skrzywieniom kręgosłupa nic nie da chyba ![]() ![]() A pochwale się że kupiłam sobie dziś kolczyki w kształcie wieży ajfla ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra laski, a teraz o czymś poważnym. W końcu to wątek o F1... Jutro qual i jade na rodzinną impreze po qualu więc może zdąże, a może nie zdąże napisać co o tym wszystkim myśle, ale 3mam kciukasy ![]() ![]()
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
http://www.formula1.pl/F1_news-4495-...ie_rywali.html
On już chyba kompletnie się odmóżdżył ![]() Podoba mi się ten tor i mam nadzieję, że wyścig będzie ciekawy. Ja nie czekam na przesyłkę z allegro bo nic tam nie kupuję... Muszę zakupić tylko spódnicę na wesele, bo bluzkę w lumpie wyorałam, taką fajną chińską, tylko problem mam jaki kolor spódnicy i czy długa czy krótką ![]() Wasze zakupy fajne ![]()
#4379 | |||
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() linka wyślę Ci na PW, żeby mnie nikt o reklamę nie posądził ![]() Cytat:
![]() dziękujemy ![]() Cytat:
![]() no to masz doradcę ![]() ale to dobrze, ja czasem kupuje bo mi coś w oko wpadnie a potem wcale nie używam ![]() może dlatego, ze nikt się tak na mnie nie spojrzy? ![]() Cytat:
ham zawsze pozostanie chamem, nie ma co ![]() Nat, piękna spódniczka! nie zastanawiaj się tylko wskakuj w nią! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zadomowienie
|
Aaaaaaa!! Ferdek dostanie po dupie! GOŁEJ!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.