![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy jest mi czego zazdrościć, nie ukrywam, że jest mi ciężko... Ale w sumie nie ma co narzekać, zawsze mogłoby być gorzej ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |||||
Zakorzenienie
|
Obraza majestatu.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wstydziłabyś się koleżance formułowej takie warunki stawiać. ![]() ![]() Nikt mnie nie kocha na tym świecie, no ja nie wiem. Zero miłości. Zero. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4324 |
Raczkowanie
|
Elo elo
![]() Oczywiscie,ze jestesmy dumne z Twego ekologicznego podejscia do zycia! ;p Ja chce eko majtki ![]() Co do bycia zerem-kazdy miewa takie chwile,ja ciągle ![]() ![]() Ja to ciagle mam pytania typu-co robic w zyciu, kim zostac [ z zawodu] itp. ![]() Witam Plot łon mor tajm ![]() Oana w naszym, niemałym,miescie takie zarobki to juz naprawde duzo. Mniej zarabiaja gornicy, ktorzy codziennie narazaja zycie zjezdzajac pod ziemie. Mysle jednak ze mozesz byc z siebie dumna,ze pomimo tego,ze jestes taka mloda juz sie sama utrzymujesz ![]()
#4325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy akurat ten jest ale ja niektóre filmy tak oglądam ![]() niedopieszczona sie znalazła ![]() a co, raz sie żyje ! ![]() Cytat:
staram sie pozyywnie myśleć ale czasem mnie takie mysli dopadają ![]() dobrze mówisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
ja za
![]() kopsnij kogoś z haremu to zapomnimy o całej sprawie ![]() edit: ale czy wtedy wreszcie staniemy sie sławne i bogate ? ![]()
![]() |
#4328 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tam, myślisz że ja się filmem zajmowałam ![]() ![]() uo boszzz, czego oni mi tam nie zrobili.. ![]() ![]() Cytat:
![]() praca artystyczna będzie w weekend, teraz średnio mam czasa ![]() ale obiecuje. obiecuje też Lunce aureole ![]() ![]() Kaś jest za młoda. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale taka samodzielność to i tak niezłe wyzwanie - podziwiam. ![]() Ja wiem, że bym całą wypłate przepiła. ![]() Cytat:
![]() No pewnie, dziś oglądaliśmy właśnie Lejdis. ![]() ![]() Jeżeli chcesz żebyśmy były z Ciebie dumne to przynieś wniosek z dwoma zdjęciami. Rozpatrzymy go i zobaczymy czy zasługujesz na nasze uznanie. Formułowość nie ma tu nic do rzeczy. ![]() A Twoje pokemony to też Cie tak nie kochają? To ciężko masz, my z Lunką naprzykład jesteśmy obdarzane codziennie fińską miłością. ![]() Cytat:
![]() Ja też nie wiem kim będę, nawet nie znam aż tylu języków żeby być babcią klozetową ![]() ![]() (witam hehe ![]() ja myślałam, ze już jesteśmy sławne i bogate ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Raczkowanie
|
Dobry pomysł z tym tanczeniem na rurze
![]() ![]() Na majty czekam ![]() Film moze sobie obejrze dzis na jutjub ![]() Chętnie sobie strzele piwko,bo mam 21;p ![]() A ja jak wiadomo swoje imie lubie! Trzeba się lubić!! ![]() ![]()
#4330 | |||||
Zakorzenienie
|
Wybieraj. Do wyboru do koloru, oszczędź tylko Ikera i Brandona.
![]() Zawsze się przyczepią do niewinnego. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyniosę winiaka na przełamanie lodów. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja poproszę też kilka dziesięciopaków dla moich chłopaków. ![]() Cytat:
![]() Każdy orze jak może. ![]()
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
Ja też się piszę na darmowe majtasy
![]() Dotarłam do domu po odwiedzinach u kumpeli. Nowego zdjęcia nie mam niestety, bo czasu nie było dziś na foty ale Mały jest wspaniały i najważniejsze, że lubi ciocię ![]() Za to wyorałam takie rzeczy w lumpie, że głowa mała i jestem mega happy, bo mam prawie strój na wesele ![]()
#4332 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ale za Wami nie nadążam. Nie jestem w ogóle w temacie. Nie mam czasu. W każdym razie pozdrawiam i trzymam kciuki za Polaków. Niech tych Włochów załatwią!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4334 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
marmurowego Ci sie zachciało ![]() ![]() i jakie ma to stężenie ? ![]() ![]() to ja tez chce żeby mnie porwali ![]() ![]() dobrze, ja będe czekać ![]() aleś dyskretna ![]() ja tyż ![]() o tak, potwierdzam ![]() a kolory se można wybrać czy wszystkie eko zielone ? ![]() kurna, to widze że jednak trza sie zastanowić nad tym burdelem ![]() średnio na jeża ![]() Cytat:
o, super że kolejna chętna ![]() łykne ![]() ja swoje średnio lubie ![]() Cytat:
![]() super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nasze drużyny nie dały rady ![]() ![]() jestem lekko mówiąc przerażona bo znowu mam powiększone węzły chłonne, dwa małe guzki i jeden duży bąbel, dopiero brałam leki i zniknęło a teraz znowu ... aż sie boje myśleć co jeśli ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ja czekam na tą pracę, Lunę chętnie pooglądam w aureolce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczną buzie chciałaś powiedzieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Raczkowanie
|
Luna mykaj do lekarza z tym węzłami
![]() Mi też przykro, że nasi sportowcy przegrali, naprawde szkoda,bo na nich akurat liczyłam ![]() Tak mnie wczoraj natchnęłyście, ze obejrzalam lejdis a dzis ogladam fragmenty testosteronu- moim zdaniem lepszy ![]()
#4339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tam na wszystkich licze ![]() i po meczu ![]() ![]() żeby nie było to zamykam Szewe i Tymoszczuka ( moja dawna miłość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to jeszcze Lelenia wezme ![]() ale Borubar dziś nie grał ![]() jak ktoś ma jakieś zażalenia co do moich kapsuł - wniosek na piśmie, i w ciągu dwóch tygodni zostanie rozpatrzony ![]() a co sie z Bożem dzieje ![]() wczoraj sobie podcięłam włoski, tzn końcówki i są teraz takie kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pikole jaki mecz? ![]() To ja tu sobie legalnie szisze spalam z koleżanką a tu jakiś mecz sie odbywa beze mnie? ![]() Jutro idę do fryzjera a za kilka dni farbuję się henną na brąz. ![]()
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie masz powiększone bo ja pod pachami z Ukrainą, towarzyski. jak mogłaś nie oglądać ![]() o to sie pokaż na fotach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie wiem właśnie. ![]() Skonsultuję to z moim terapeutą. ![]()
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
#4344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłoby miło ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luna - ale avatar ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
ha ! wiedziałam że sie spodoba
![]() ![]() tak nasze dzieci będą wyglądać ![]()
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Też pijesz? LOl2. Nic nie mów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Raczkowanie
|
Ja bym sama za nimi pobiegła [za złodziejami] ]:->
Zastanawialam sie nad farbowaniem henną,mozesz mi powiedziec ile to kosztuje i jaki daje efekt? ![]() A do fryzjera wybieram się przed początkiem roku czyli pod koniec września [ostatni raz byłam w połowie lipca] ![]() ![]() Aaaaaa o meczu całkiem zapomniałam,nie wiem jak to się stało ![]()
#4349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze mu tak, żeby jeszcze do tego "szczęścia" doszła mu awaria bolidu w tą niedzielę ![]() ale ja go nie lubię ![]() luna, ale avatara żeś se trzasnęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() się robi, ale wiesz.. to eko to tylko jest taka damska kolekcja.. ![]() Cytat:
![]() oj, takie ma stężenie, że z filmu to nic nie wiem, bo obudził się w nim zwierz że mi "tak żubra wyłotoszył, że ujrzałam poprzednie wcielenie". ![]() ![]() można wybrać ![]() ![]() Luneczko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie martw się ja też o meczu nie miałam zielonego pojęcia, byłam wczoraj zbyt zakręcona ![]() powiedz jak wrazenia, bo ta henna fajna chyba jest ![]() Byłam wczoraj w Zakopanem ![]() ![]() btw Luncia, seksy av ![]() a co do Hamusia, to wiadomo że nikt nie byłby szczęśliwy gdyby mu coś takiego sie przytrafiło... ale swoją droga FIA mu to chyba wynagrodzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.