|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rossman - część III
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8742995]a jest w ogole z st. ives ogorek i melon? wiem ze zel pod prysznic taki jest...[/quote]
Jest : http://www.stives.pl/produkty.php?kt=3&pp=1&sm=1&se=2 Pachnie cudnie. Na stronce jest 6 rodzajow a w gazetce w rosmanie tylko 4 wiec jakis 2 nie ma; znajac moje szczescie nie bedzie ogorka i melona. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Wtajemniczenie
|
Ja też mam ochote na jakieś mazidło ale nawet bez odwyku bym nie kupila - mam 1 z Yves Rocher co ma jakieś 500 ml, ciut zużyte wec jest z 400 ml, balsam jakiś z Biedronki 1 litrowy chyba, oliwka cała BabyDream 250 ml, i pół mleczka BabyDream.
#3094 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam tylko resztki kremu opuncjowego z balsamów do ciała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Konto usunięte
|
jejku ja nie wiedzialam ze ten melon i ogorek jest balsam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja może w nast. tyg pojadę do Dojczlandu, a wtedy jak wpadnę na kosmetyki.. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz tylko odwieczny problem - dobrać odcień ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś np. zakupiłam Glam Eyes Rimmel (w końcu udało mi się go dostać na promocji w SP) i na razie nie otworzyłam. Zobaczę jaką datę produkcji będą mieć te z R. (zestaw MF) i wtedy zadecyduję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nakładam na całe włosy odzywkę (np. malwa- gloria ta z chmielem lub szałwią), zostawiam, a po 10 minutach nie myje włosów ale TYLKO skórę głowy- szamponem bez SLSów- np. idealny jest ten co teraz jest w promocji w rossmannie LILLIPUTZ. trzeba go dobrze spienić na rekach i masowac samą skórę głowy, całe włocy musza być nadal w odzywce i nie dostać pianą. Potem całość spłukac, ewentualnei przy tłustych mozna raz w tygodniu umyć włosy normalnie, żeby piana pokryła całe włosy. Do tego płukanie w 5-o procentowych roztworze kwasu mlekowego i włosy amm jak marzenie ![]()
#3099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dziś użyłam próbki Maybelline Affinitone i też muszę powiedzieć, że wcale nie gorszy od City Matta ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
A wiecie może, który Rossmann w Warszawie jest największy/ najlepiej wyposażony? Bywam w Europlexie przy Pl. Unii Lubelskiej /niezbyt wielki wybór/, na Marszałkowskiej przy wiadukcie nad Armii Ludowej /to samo/, pod Galerią Centrum /też malutki/, wiem że jest przy Smyku, ale nie byłam tam więc nie wiem jak z wyposażeniem... a na stronie rossamnna nie mogę znalezc takiej informacji
![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |
Zakorzenienie
|
To nie mój sposób, ale wymyślony przez Long Hair Community a znaleziony na Laboratorium Urody
![]() Nie obciąża, ale musi byc ODPOWIEDNIA ODŻYWKA. Czyli taka bez silikonów. Przy mocno zmiękczającej nawet będą bardziej puszyste niż obciążone. Zwłaszcza, że odżywki się nie zostawia, ale spłukuje wodą- a spłukując szampon trochę się je liźnie pianą, czyli tak akuratnie. Stosuję przy każdym, tylko zmieniam odzywki- na co dzień chmielową malwy, raz w tygodniu owocową z włoch i raz na dwa tygodnie myje je bez odzywki. Jest jeszcze inny sposób- mycie odżywką (tak, jakby to był szampon- nałożyć, wymasować, zostawić, spłukać) ale ja mam tłuste u nasady i suche na końcach więc całkowicie z szamponu zrezygnować nie mogę. Co to jest metoda OMO? :O A kwas mleokwy to mój pomysł ![]() Kwas mlekowy -> sklep z półproduktami (na mazidłach jest 80% ale ja kupuję w Fitomedzie 30%, taki jest bezpieczniejszy i łatwiejszy w rozcieńczaniu. Robię na oko, w 200ml buteleczce po toniku leję kwasu na 2-4 mm i dolewam wody mineralnej i 3 krople olejku eterycznego (cytrynowy), po umyciu i wypłukaniu wylewam zawartość buteleczki na włosy (tylko uwaga na oczy!) potem przeczesuję je placami i lekko masuję skórę głowy żeby i ona trochę kwasu dostała. Różnice czuć od razu przy płukaniu- zamiast splątanych robią się gładziutkie. Kwas zamyka łuski włosa- podobnie jak wypłukanie ich cytryną czy octem z tym, ze kwas nie śmierdzi. A poza tym pobudza krążenie skóry głowy i szybciej rosną. Jak an razie to najlepszy ksometyk dla włosów jaki miałam ![]() Cytat:
![]() |
#3107 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() a na zestaw MF jednak się skuszę. ![]() tylko lepszy zwykły Masterpiece czy Masterpiece Max? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Raczkowanie
|
czy widziałyście może u siebie w Rossmannie masło kakaowe lekka formuła? bo u mnie się pojawiła lekka formuła ale oliwkowa.. zresztą wszędzie się pojawiła, tylko tego masła kakaowego nie mogę nigdzie kupić a tak mi się marzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoją droga w gazetce jest Bvlgari Black po 99 zł, a wczoraj w Rossmanie na ulicy Floriańskiej pytałam i pani uparcie twierdziła, ze nie jest w promocji ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Wtajemniczenie
|
agacior89: że też Ci się chce
![]() ![]() a OMO to metoda polegajaca na tym, że przed myciem na chwilkę! dajesz odżywkę, żeby zapobiec niszczeniu włosów odczas mycia, następnie szampon i normalnie znowu odżywka ![]() czelsi: w Rossmannie nie widziałam, ale w naturze jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |
|
Cytat:
![]() ![]() a czy to Bvlgari Black nie jest w promocji dopiero od 29.08? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zadomowienie
|
Możliwe... to z tej gazetki, którą wklejała tu lilly, nie popatrzyłam na daty
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() fajnie masz! ![]() ![]() ja już obgadałam z kumpelą (tą która mi kupi podwójny tusz L'oreala w UK- on jest tam w tej samej cenie co Maybeline XXL, a tańszy niż w Polsce! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za odp. ![]() Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8750117]a ktory tusz nivei? sprawdzalam na KWC zaden nie jest specjalnie wychwalany[/quote] Bo jego nie ma na KWC ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak swopja drogą toi ja nakładam odżywkję na całe włosy i pózniej spłukuję z szmponem też całe .. i jest ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 | |
|
Cytat:
![]() gorzej jak ich u mnie nie będzie ![]() a który tusz bierzesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Konto usunięte
|
a ile w niemczech kosztuje ten nivea tusz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8754282]a ile w niemczech kosztuje ten nivea tusz?[/quote]
Z tego co sie orientuję, to taniej wychodzi zamówić na Allegro ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.