Rossman - część III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-25, 18:26   #3091
fossa
Zadomowienie

Dot.: Rossman - część III

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8742995]a jest w ogole z st. ives ogorek i melon? wiem ze zel pod prysznic taki jest...[/quote]

Jest :
http://www.stives.pl/produkty.php?kt=3&pp=1&sm=1&se=2

Pachnie cudnie.
Na stronce jest 6 rodzajow a w gazetce w rosmanie tylko 4 wiec jakis 2 nie ma; znajac moje szczescie nie bedzie ogorka i melona.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Yyy ja mam trochę wiecej Wszystkiego sztuk 10 nie liczę ile to litrów
Heh a ja myslalam ze z moimi 3mazidlami mam duzy zapas
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 18:43   #3092
czelsi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
Jest :
http://www.stives.pl/produkty.php?kt=3&pp=1&sm=1&se=2

Pachnie cudnie.
Na stronce jest 6 rodzajow a w gazetce w rosmanie tylko 4 wiec jakis 2 nie ma; znajac moje szczescie nie bedzie ogorka i melona.
a ja myślałam, że jest tylko żel pod prysznic ogórek i melon a tu proszę na pewno zapoluję na ten balsam, żeby tylko też był w promocji
czelsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 19:06   #3093
AryaxD
Wtajemniczenie

Ja też mam ochote na jakieś mazidło ale nawet bez odwyku bym nie kupila - mam 1 z Yves Rocher co ma jakieś 500 ml, ciut zużyte wec jest z 400 ml, balsam jakiś z Biedronki 1 litrowy chyba, oliwka cała BabyDream 250 ml, i pół mleczka BabyDream.
Stary 2008-08-25, 19:20   #3094
cochonnetta
Wtajemniczenie

a ja mam tylko resztki kremu opuncjowego z balsamów do ciała (no i avene po opalaniu, ale go nie używam więc na targowisko pójdzie.. ) ojj mało tego, musze zapasy zrobić
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 19:21   #3095
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

jejku ja nie wiedzialam ze ten melon i ogorek jest balsam a ja zel uwielbiam
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 19:59   #3096
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
być mozę to jest przyczyna obciażenia.... bo nie wypłukujesz jej dobrze... mi też ciężko było trafić z odpowiednią odżywką do czasu porady fryzjerki:
-zwilżone, NIE UMYTE włosy nakładasz odżywkę .. zakładasz, folię potem ręcznik czekasz tyle jest napisane na odżywce
- na koncu myjesz wlosy szamponem a tym samy db wyplukujesz odzywkę
Nie słyszałam nigdy o czymś takim... Próbowałaś? Pomaga?
Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
ale nastukałyście postów. nie zaglądałam tu za często, bo mam przymusowy odwyk od zakupów. no ale powoli wszystko się kończy i trzeba będzie się udać do R.

gazetka średnio ciekawa, ale zainteresowały mnie te tusze MF. bardzo się opłaca. z tym że ciekawe czy w każdym R. będą te zestawy. a nawet jak będą to pewnie szybko zejdą. ja mam kilka tuszów do wykończenia, dostanę kolejny od kumpeli jak wróci z UK. ale taka okazja... może ktoś kupi ze mną na spółkę to se wezmę chociaż jeden tusz, wyjdzie coś ponad 20 zł, też się opłaca.

możliwe.
Ómbruśka
Ja może w nast. tyg pojadę do Dojczlandu, a wtedy jak wpadnę na kosmetyki.. I kupię tusz z Niveii!
Stary 2008-08-25, 20:34   #3097
puchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Ja nie aga ale też używam tego podkładu. Dla mnie jest świetny! Matowi, dobrze się rozprowadza i jest bardzo wydajny. (Aha no i jeszcze jeden plus to przystępna cena )
Dziękuję Ci wykrasana
Teraz tylko odwieczny problem - dobrać odcień

Cytat:
Mnie tez zainteresowal pod warunkiem ze bedzie opcja: ogorek+melon
I tez mam identyczny problem typu 3 nawilzacze do ciala (oliwka/balsam/mus) ale nie bedzie tego wiecej niz 0.6litra, wiec chyba tak zle nie jest ? Czy jest ?
Nie jest

Cytat:
Tez bym sobie kupila 2 tusze max factora ale maja one zdatnosc do uzycia tylko 6m-cy od otwarcia. Pozatym mam jeszcze 2 tusze. Wiec NIE
Hehehe, też bym chciała tak sobie umieć powiedzieć NIE Zawsze można kupić na zapas i nie otwierać, prawda
Ja dziś np. zakupiłam Glam Eyes Rimmel (w końcu udało mi się go dostać na promocji w SP) i na razie nie otworzyłam. Zobaczę jaką datę produkcji będą mieć te z R. (zestaw MF) i wtedy zadecyduję

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-25, 20:38   #3098
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Napisane przez gwiazdeczka179
być mozę to jest przyczyna obciażenia.... bo nie wypłukujesz jej dobrze... mi też ciężko było trafić z odpowiednią odżywką do czasu porady fryzjerki:
-zwilżone, NIE UMYTE włosy nakładasz odżywkę .. zakładasz, folię potem ręcznik czekasz tyle jest napisane na odżywce
- na koncu myjesz wlosy szamponem a tym samy db wyplukujesz odzywkę

Ja! Ja próbowałam, ja pomaga, tylko odzywka musi być bez silikonów!
Nakładam na całe włosy odzywkę (np. malwa- gloria ta z chmielem lub szałwią), zostawiam, a po 10 minutach nie myje włosów ale TYLKO skórę głowy- szamponem bez SLSów- np. idealny jest ten co teraz jest w promocji w rossmannie LILLIPUTZ. trzeba go dobrze spienić na rekach i masowac samą skórę głowy, całe włocy musza być nadal w odzywce i nie dostać pianą. Potem całość spłukac, ewentualnei przy tłustych mozna raz w tygodniu umyć włosy normalnie, żeby piana pokryła całe włosy. Do tego płukanie w 5-o procentowych roztworze kwasu mlekowego i włosy amm jak marzenie
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 21:20   #3099
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
aga, dobry jest ten podkład? Jakoś nigdy nie miałam z nim styczności, ale muszę przyznać, że zaintrygował mnie Dobrze się rozprowadza
Ja bardzo go lubię Używam już przeszło rok i poleciłam go wszystkim moim znajomym - większość się na niego przerzuciła Zawsze używałam City Matt tę serię w srebrnym pojemniczku, ale ostatnio kupiłam w złotym (rozświetlający) i doskonale nadaje się na lato. Lekka konsystencja, rozsmarowuje się bardzo dobrze (może trochę lepiej niż srebrna wersja), kryją też bardzo fajnie

A dziś użyłam próbki Maybelline Affinitone i też muszę powiedzieć, że wcale nie gorszy od City Matta Gorsze ma recenzje na KWC, ale mnie podpasował I też będzie w promocji
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 21:31   #3100
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
Napisane przez agacior89 Pokaż wiadomość
Nakładam na całe włosy odzywkę (np. malwa- gloria ta z chmielem lub szałwią), zostawiam, a po 10 minutach nie myje włosów ale TYLKO skórę głowy- szamponem bez SLSów- np. idealny jest ten co teraz jest w promocji w rossmannie LILLIPUTZ. trzeba go dobrze spienić na rekach i masowac samą skórę głowy, całe włocy musza być nadal w odzywce i nie dostać pianą. Potem całość spłukac, ewentualnei przy tłustych mozna raz w tygodniu umyć włosy normalnie, żeby piana pokryła całe włosy. Do tego płukanie w 5-o procentowych roztworze kwasu mlekowego i włosy amm jak marzenie
heheh troche skomplikowane to twoje mycie , ale widz eże mój sposób powoli robi furrorę.. nie mogę obiecac ze wszystkim poskutkuje ale dla mnie jest naprawdę ok.. inaczej wogóle nie uzywałabym odżywek
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 21:42   #3101
cochonnetta
Wtajemniczenie

Cytat:
agacior89: ciekawa ta metoda, ale... czy stosujesz to przy każdym myciu włosów? bo jednak zostawianie odżywki na 10 min przed każdym myciem, a potem nie zmywanie jej szamponem może obciążać ? ja to już sama nie wiem co robić z tymi moimi włosami .. póki co stosuje metode OMO, większej poprawy nie widzę, ale moze to coś da. A ten 5% roztwor kwasu mlekowego to co daje ;> i skąd go wzięłaś ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 05:34   #3102
atenaz
Zakorzenienie

A wiecie może, który Rossmann w Warszawie jest największy/ najlepiej wyposażony? Bywam w Europlexie przy Pl. Unii Lubelskiej /niezbyt wielki wybór/, na Marszałkowskiej przy wiadukcie nad Armii Ludowej /to samo/, pod Galerią Centrum /też malutki/, wiem że jest przy Smyku, ale nie byłam tam więc nie wiem jak z wyposażeniem... a na stronie rossamnna nie mogę znalezc takiej informacji

wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711

szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy
atenaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 07:06   #3103
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
heheh troche skomplikowane to twoje mycie , ale widz eże mój sposób powoli robi furrorę.. nie mogę obiecac ze wszystkim poskutkuje ale dla mnie jest naprawdę ok.. inaczej wogóle nie uzywałabym odżywek
O tym "twoim" sposobie czytałam jakiś rok temu w Cosmo, w TV na TVP2 też mówili - w poprzednie wakacje chyba. Mi srednio odpowiada - wolę myć włosy "tradycyjnie" - szmpon na całe i potem odzywka. Poza ty, co dziwne, bardziej odpowiadają mi szampony z SLS Podobnie jak z żelami do mycia twarzy :crayz: Ja wogóle "dziwna" jestem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 07:24   #3104
Konto usunięte

Cytat:

Ómbruśka
Ja może w nast. tyg pojadę do Dojczlandu, a wtedy jak wpadnę na kosmetyki.. I kupię tusz z Niveii!
a ktory tusz nivei? sprawdzalam na KWC zaden nie jest specjalnie wychwalany
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 07:58   #3105
czelsi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atenaz Pokaż wiadomość
A wiecie może, który Rossmann w Warszawie jest największy/ najlepiej wyposażony? Bywam w Europlexie przy Pl. Unii Lubelskiej /niezbyt wielki wybór/, na Marszałkowskiej przy wiadukcie nad Armii Ludowej /to samo/, pod Galerią Centrum /też malutki/, wiem że jest przy Smyku, ale nie byłam tam więc nie wiem jak z wyposażeniem... a na stronie rossamnna nie mogę znalezc takiej informacji
ten koło Smyka jest mniej więcej taki jak pod Galerią Centrum. Ja lubię Rossmanna na Centralnym, bo często jest tak, że w innych sklepach już super hity promocyjne są wykupione a tam jeszcze można je dostać. A na co dzień chodzę do tego przy metrze Służew, bo mam najbliżej i nie narzekam
Stary 2008-08-26, 08:21   #3106
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

To nie mój sposób, ale wymyślony przez Long Hair Community a znaleziony na Laboratorium Urody
Nie obciąża, ale musi byc ODPOWIEDNIA ODŻYWKA. Czyli taka bez silikonów. Przy mocno zmiękczającej nawet będą bardziej puszyste niż obciążone. Zwłaszcza, że odżywki się nie zostawia, ale spłukuje wodą- a spłukując szampon trochę się je liźnie pianą, czyli tak akuratnie.
Stosuję przy każdym, tylko zmieniam odzywki- na co dzień chmielową malwy, raz w tygodniu owocową z włoch i raz na dwa tygodnie myje je bez odzywki.
Jest jeszcze inny sposób- mycie odżywką (tak, jakby to był szampon- nałożyć, wymasować, zostawić, spłukać) ale ja mam tłuste u nasady i suche na końcach więc całkowicie z szamponu zrezygnować nie mogę.

Co to jest metoda OMO? :O

A kwas mleokwy to mój pomysł

Kwas mlekowy -> sklep z półproduktami (na mazidłach jest 80% ale ja kupuję w Fitomedzie 30%, taki jest bezpieczniejszy i łatwiejszy w rozcieńczaniu. Robię na oko, w 200ml buteleczce po toniku leję kwasu na 2-4 mm i dolewam wody mineralnej i 3 krople olejku eterycznego (cytrynowy), po umyciu i wypłukaniu wylewam zawartość buteleczki na włosy (tylko uwaga na oczy!) potem przeczesuję je placami i lekko masuję skórę głowy żeby i ona trochę kwasu dostała. Różnice czuć od razu przy płukaniu- zamiast splątanych robią się gładziutkie. Kwas zamyka łuski włosa- podobnie jak wypłukanie ich cytryną czy octem z tym, ze kwas nie śmierdzi. A poza tym pobudza krążenie skóry głowy i szybciej rosną. Jak an razie to najlepszy ksometyk dla włosów jaki miałam

Cytat:
O tym "twoim" sposobie czytałam jakiś rok temu w Cosmo, w TV na TVP2 też mówili - w poprzednie wakacje chyba. Mi srednio odpowiada - wolę myć włosy "tradycyjnie" - szmpon na całe i potem odzywka. Poza ty, co dziwne, bardziej odpowiadają mi szampony z SLS Podobnie jak z żelami do mycia twarzy :crayz: Ja wogóle "dziwna" jestem
Na LU ostrzegano, ze czasem włosy potrzebują przyzwyczajenia do nowego szamponu- dlatego zaczęłam ta metodę w wakacje, kiedy wychodzę z domu tylko na rower i nie widać pod kaskiem czy są tłuste czy nie. Na początku wydawały się niedomyte ale z czasem przyzwyczaiły się do nowego szamponu- bez SLSów. Poza tym szampon wtedy mniej się pieni- trzeba więc go więcej zużyć i zwracać uwagę na bardzo, bardzo dokładne wymasowanie całej skóry głowy- miejsce po miejscu. Moje już się przyzwyczaiły a i ja się nauczyłam je dokładniej myć. Sęk w tym, ze teraz wymagają 15-20 minut, nie 3-5 :P
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:52   #3107
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
Ja bardzo go lubię Używam już przeszło rok i poleciłam go wszystkim moim znajomym - większość się na niego przerzuciła Zawsze używałam City Matt tę serię w srebrnym pojemniczku, ale ostatnio kupiłam w złotym (rozświetlający) i doskonale nadaje się na lato. Lekka konsystencja, rozsmarowuje się bardzo dobrze (może trochę lepiej niż srebrna wersja), kryją też bardzo fajnie

A dziś użyłam próbki Maybelline Affinitone i też muszę powiedzieć, że wcale nie gorszy od City Matta Gorsze ma recenzje na KWC, ale mnie podpasował I też będzie w promocji
ja bardzo lubię Affinitone. jest leciutki, świetnie stapia się z cerą, mogę bez problemu dobrać sobie lekko żółtawy odcień. to jeden z moich ulubionych podkładów.

a na zestaw MF jednak się skuszę.
tylko lepszy zwykły Masterpiece czy Masterpiece Max?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:07   #3108
czelsi
Raczkowanie

czy widziałyście może u siebie w Rossmannie masło kakaowe lekka formuła? bo u mnie się pojawiła lekka formuła ale oliwkowa.. zresztą wszędzie się pojawiła, tylko tego masła kakaowego nie mogę nigdzie kupić a tak mi się marzy
Stary 2008-08-26, 09:12   #3109
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
ja bardzo lubię Affinitone. jest leciutki, świetnie stapia się z cerą, mogę bez problemu dobrać sobie lekko żółtawy odcień. to jeden z moich ulubionych podkładów.

a na zestaw MF jednak się skuszę.
tylko lepszy zwykły Masterpiece czy Masterpiece Max?
Ja bym bardziej polecała Master Piece Max. Daje troszkę mocniejszy efekt. Sama używałam i kupiłam go też siostrze, była bardzo zadowolona

Swoją droga w gazetce jest Bvlgari Black po 99 zł, a wczoraj w Rossmanie na ulicy Floriańskiej pytałam i pani uparcie twierdziła, ze nie jest w promocji

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 09:14   #3110
cochonnetta
Wtajemniczenie

agacior89: że też Ci się chce . U mnie nawet łagodne szampony nie domywają, a co dopiero bez SLS i to nie kwestia przyzwyczajenia, bo przyzwyczajałam je dlugo i nic
a OMO to metoda polegajaca na tym, że przed myciem na chwilkę! dajesz odżywkę, żeby zapobiec niszczeniu włosów odczas mycia, następnie szampon i normalnie znowu odżywka

czelsi: w Rossmannie nie widziałam, ale w naturze jest
Stary 2008-08-26, 09:15   #3111
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Ja bym bardziej polecała Master Piece Max. Daje troszkę mocniejszy efekt. Sama używałam i kupiłam go też siostrze, była bardzo zadowolona

Swoją droga w gazetce jest Bvlgari Black po 99 zł, a wczoraj w Rossmanie na ulicy Floriańskiej pytałam i pani uparcie twierdziła, ze nie jest w promocji
dziękuję. przejrzałam właśnie KWC i chyba faktycznie MF Masterpiece Max lepszy

a czy to Bvlgari Black nie jest w promocji dopiero od 29.08?
Stary 2008-08-26, 09:23   #3112
Porcelainnn
Zadomowienie

Możliwe... to z tej gazetki, którą wklejała tu lilly, nie popatrzyłam na daty

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:28   #3113
czelsi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
czelsi: w Rossmannie nie widziałam, ale w naturze jest
dziękuję to w takim razie przejadę się sprawdzić, może w mojej też już jest.. bo w zeszłym tygodniu też jeszcze nie było
Stary 2008-08-26, 09:45   #3114
puchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atenaz Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez czelsi Pokaż wiadomość
ten koło Smyka jest mniej więcej taki jak pod Galerią Centrum. Ja lubię Rossmanna na Centralnym, bo często jest tak, że w innych sklepach już super hity promocyjne są wykupione a tam jeszcze można je dostać. A na co dzień chodzę do tego przy metrze Służew, bo mam najbliżej i nie narzekam
A ja z trochę nietypowym pytaniem Będę akurat w Warszawie jak wejdzie nowa gazetka, a napaliłam się na te tusze MF. Pewnie więcej jest takich napalonych, więc trzeba szybko pospieszyć do Rossmanna Jednak nie bardzo orientuję się w Warszawie. Czy możecie mi powiedzieć, gdzie znajdę R. najbliżej ul. Boya?

Cytat:
Dziękuję aga Obadam oba

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 10:04   #3115
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Ómbruśka

fajnie masz! jaki tusz?

ja już obgadałam z kumpelą (tą która mi kupi podwójny tusz L'oreala w UK- on jest tam w tej samej cenie co Maybeline XXL, a tańszy niż w Polsce! ), że żal nie skorzystać z takiej promocji, więc w piątek z rana lecę po komplet tuszy MF, mam nadzieję, że będą.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 10:20   #3116
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zachodu
Dzięki za odp.

Cytat:

Ja go uwielbiam. Świetnie matuje, nie zapycha, trzyma się długo na twarzy-mój KWC

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8750117]a ktory tusz nivei? sprawdzalam na KWC zaden nie jest specjalnie wychwalany[/quote]

Cytat:

fajnie masz! jaki tusz?
Bo jego nie ma na KWC A jest bardzo fajny http://images.google.pl/imgres?imgur...icial%26sa%3DN
Stary 2008-08-26, 11:09   #3117
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
To nie jest "MÓJ " sposób !! ja go tylko tu zaproponowałam i nie musisz go stosowac ! było pytanie więc padła odpowiedz.
A tak swopja drogą toi ja nakładam odżywkję na całe włosy i pózniej spłukuję z szmponem też całe .. i jest ok
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 11:51   #3118
fuksjaa

Cytat:

fajnie masz! jaki tusz?

ja już obgadałam z kumpelą (tą która mi kupi podwójny tusz L'oreala w UK- on jest tam w tej samej cenie co Maybeline XXL, a tańszy niż w Polsce! ), że żal nie skorzystać z takiej promocji, więc w piątek z rana lecę po komplet tuszy MF, mam nadzieję, że będą.
ja też zaraz z rana polecę
gorzej jak ich u mnie nie będzie

a który tusz bierzesz?
Stary 2008-08-26, 11:53   #3119
Konto usunięte

a ile w niemczech kosztuje ten nivea tusz?
Stary 2008-08-26, 12:08   #3120
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8754282]a ile w niemczech kosztuje ten nivea tusz?[/quote]
Z tego co sie orientuję, to taniej wychodzi zamówić na Allegro Nie wiem czy wszystkei rodzaje, ale ten który mnie interesował tak - Wide Open czy jakoś tak

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości