|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Co do nauki przy muzyce... lubię jej słuchać przy nauce matmy, chemii, rozwiązywaniu jakichś zadań, pisaniu wypracowań itd. Ale gdy już mam się uczyć histy np. to nic nie może mi przeszkadzać.
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
mnie także możecie dopisać do listy
![]() polski - podst (choć zastanawiam się nad roz.. dobrze, ze jest jeszcze TROSZKĘ czasu )ang - podst historia - roz i jedyne czego teraz się boję, to powrót na lekcję historii oraz brak partnera na studniówkę
|
|
|
|
#723 |
|
Rozeznanie
|
historia?
Zawsze jestem zagrożona, nie ważne jak długo się uczę! Co prawda zawsze wychodzę na 3, ale jaki stres przeżywam za każdym razem ![]() NIENAWIDZE historii! |
|
|
|
#724 |
|
maszyna, nie człowiek
|
U mnie tak samo, muzyka na kompie wiec i ja przy kompie, a ze komp w innym pokoju niż mój,to już kompletnie mnie to odciąga od nauki :| A uczyć się najbardziej lubię jak jestem sama, nikt mi nie przeszkadza, brat nie stuka na kompie, mama się czymś zajmie... :P Polski to kwestia czytania bardziej i próby zrozumienia, logicznych kluczy. Jak kiedyś, jeden jedyny raz próbowałam zakuć na pamięć barok, skończyło sie dopem :| A jak spokojnie czytałam, rozumiałam, analizowałam (wielokrotnie), to bez problemu były czwórki i nie tylko ;P
![]() edit: ja tez nienawidze historii! mogłabym siedzieć i kuć, lub tylko czytac (jak polski) - efekt zawsze ten sam. nawet wychowawczyni była zaskoczona, ze wyszło mi aż dostatecznie z moich ocen.
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
hehe
a ja kocham historię i mam zamiar ją studiować
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() mnie również możecie dopisać ![]() co prawda zaglądałam tu już wcześniej ale jak zaczęły się wakacje jakoś nie miałam czasu ![]() tak wiec polski P niemiecki P i WOS P ![]() nienawidzę histori ![]() a i oczywiście nadrobiłam 25 stron
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie historia jest jednym z tych przedmiotów, które po prostu trzeba znać, bo tego wymaga kultura osobista
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie kilka godzin a tu dwie strony do przeczytania
![]() Naprawdę się musimy ograniczać. A co do mojego kolejnego języka...cóż oczywiście chciałam zacząć japoński, wyszłoby trochę taniej, bo kurs przedmaturalny w moim Britishu wyniesie mniej niż kurs FCE, który miałam w zeszłym roku i to by się kosztami w miarę pokrywało. Nie wiem jednak jak z tym moim czasem a ja bym chciała już!![]() I nie wiem, czy zaczynać pertraktacje z panem trzymającym kasę(tata), czy nie. Bo mama oznajmiła, że nie pochwala mojego pomysłu
|
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula007 będzie dobrze! Przecież robisz to co kochasz...
Co do biegania to Ja jutro znowu z rana bd biegać. Dobrze, że na razie mam z kim, bo samej było by Mi nudno. Jeśli zdecydowała bym się na psa niestety mam alergie to brałabym ze schroniska. A jak Mi kiedyś (mam nadzieje) przejdzie to bd miała nawet kilka! Killerzin witam ![]() Martusia585 witam i od razy się pytam: tylko 3 przedmioty i wszystkie na podst?
|
|
#730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To ja mam tak z M jak miłość, no nie wiem czemu ale uzależniłam sie od tego serialu.Jade, jade, jade! Moja mama tylko opdisała: tak i nie robila zadnych problemów
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro ten wyjazd?a ja zdecydowałam, że jednak jutro muszę jechać na miasto, bo nie mam w co się ubrać na 18, tzn bluzki nie mam. tylko żebym jakąś tanią znalazła, bo za dużo na nią przeznaczyć nie będę mogła
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Jutro, jutro
Czas zaczac sie szykowac ![]() A kiedy 18stka?
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Neszika bardzo dobrze, że jedziesz
Żegnam się już z Wami, trzymajcie kciuki. ![]() Do usłyszenia w niedzielę. Nie myśleć o szkole!
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
ja jutro jade ogladac sale na 18stke
mam nadzieje ze juz cos zalatwie bo jak tak dalej pojdzie to nic nie zorganizuje A wy gdzie robilyscie swoje 18stki?
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też nie znoszę histori... podziwiam za to za nadrabianie takiego spamu ! ![]() Cytat:
ucz, baw się i pracuj
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to super że jedziesz ![]() paula- powodzenia Ja nie robiłam żadnej imprezy na 18stke, stwierdziłam że nie potrzebuje nic organizować
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Neszikaa, Tobie życzę miłej wycieczki po Gdańsku, a Pauli powodzenia w Zielonej Górze. Będę trzymać kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli
![]() |
|
|
|
#739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie zastanawiam nad poziomem własnie ... :/ |
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
Paula - baw się dobrze, trzymamy kciuki ![]() Dobranoc wszystki i nie piszcie za duzo
|
#741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już bym zniosła to że nie za bardzo mi z tym idzie wszystko dla smuklejszej figury tak zdaje te trzy na podstawie, do tego miesiąc później mam jeszcze egzamin zawodowy i nie czuje się na siłach aby zdawać coś na rozszerzeniu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ha ha ha właśnie zaliczyłam 30 minut steperru
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro
ale to kameralna 18. kilka osób, same dziewczyny praktycznie wszystkie z nich znam jakoś tam. mam nadzieję, ze jak dużo wypiję, to mnie 'moje' dziewczyny irytować nie będą, bo ja nie wiem co się dzieje, ale dogadać to mi nie idzie się z nimi teraz. nawet na gg teraz rozmawiałam chwilkę z jedną, to już się poddenerwowana robiłam no ale mam nadzieję, że będzie fajnie![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Ojacieeee
ale mnie nie było ;P co tam u was? Ja normalnie przeczytałam "Dżume" i generalnie dupowato się skończyła. Nie mam ochoty dalej czytać ![]() Przywkokłam do przyjaciółki różne pierodły i gazety do matury... :P |
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Po bieganiu, ale dziś to się fajnie wymęczyłam...
Później lecę do fryzjera, poszperać po sklepach i poszukać prezentu, a potem odwiedzić Babcie w szpitalu. Cytat:
|
|
|
#747 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!! WSTAWAC!!!
![]() Cytat:
dla mnie najlepsze osiemnastki sa w domu, taka fajna atmosfera jest wtedy no i w kuchni zawsze najlepsza impreza sie kreci no i mozna sie troszke przekimać, jesli sie "przecholowało" z % hihihii (nie to ze ja, ale niektorzy tak robia) czesc moim znajmomych robiło własnie w klubie 18-nastkie i nie były one najgorsze, ale jednak bardziej podobalo mi sie w domciu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Śpiochy!
Ja już nie śpię bo jakiś idiota (prawdopodobnie za oknem, bo z domowników nikt się nie przyznał..) puszczał sobie wszystkie muzyczki w telefonie.. ![]() Nie mam żadnych planów na dziś.. No ale wieczorem mam wolną chatę, uwielbiam być wieczorami sama! Miłego dnia! |
|
|
|
#749 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tak samo + kolczyk w pępku ![]() Cytat:
Cytat:
całe szczęście, że historia mi się skończyła Organizm ja też uwielbiam być sama... Niestety ja mam dziś wolną chatę od rana do południa. Do wieczora cała stonka się zejdzie
|
|||
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A kolczyk w pępku mi się w ogóle nie podoba ![]() Chyba jednak na miasto nie jadę. Założę coś co mam i tyle. Jest taka pogoda, że odechciewa mi się łazić od sklepu do sklepu. Zresztą musiałabym się spieszyć, żeby potem ze wszystkim zdążyć. Więc idę na podbój swojej szafy teraz zobaczymy co wygrzebię
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

)

Zawsze jestem zagrożona, nie ważne jak długo się uczę! Co prawda zawsze wychodzę na 3, ale jaki stres przeżywam za każdym razem 

a ja bym chciała już!

ucz, baw się i pracuj 
no ale mam nadzieję, że będzie fajnie
całe szczęście, że historia mi się skończyła