![]() |
#541 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
![]() Ja polecam gorącą herbatę z cytryną i sokiem malinowym. Dodatkowo nie wiem, moze jakieś moczenie nóg? Hmm... Jeszcze miałam kiedyś na ruskim jakiś podobno cudowny sposób na katar, tylko niezbyt pamiętam jak to szło. Wiem, że trzeba wdychać rozgrzane (jako przykład babka podała nam rozsypanie na suzfelkę z węglem no wiecie n rozgrzanego pieca) no i tu właśnie zaczynają sie schody bo za cholere nie mogę sobie przypomnieć czy to miał być cukier, czy sól ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
radze Ci zapuścić sobie jakieś kropelki do uszu i zatkać watką xD mi tak zawsze mama robiła i pomagało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
ania, na katar to najlepsza jest tabaka
![]()
#544 |
Zadomowienie
|
Wklejałam zdjęcia jakieś 2 czy 3 strony temu (a może na poprzedniej?
![]()
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
suspense, nika1990 dziękuję za rady. z biologią nie mam problemów, lubię ją, rozumiem (dzięki surowej i dobrej nauczycielce - wymaga wielu wiadomości z z. rozszerzonego). trochę obawiam się chemii, ale na szczęście mam do kogo zwrócić się o pomoc w razie problemów. muszę się jeszcze dobrze zastanowić, ale czuję, że już niedługo ostro wezmę się za tę biologię
![]() pozdrawiam wszystkie maturzystki ![]()
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Rozeznanie
|
Gliwiczanka, chemia nie wyglada tak jak w LO. Jest zupełnie ale to zupełnie bardziej przyjemna i do zrozumienia. Tak mówi moja siostra studentka, typowo chemicznego kierunku, jakim jest Inżyniera Materiałowa iCeramika na AGHu
![]() A ja się zaczęłam zastanawiać nad kosmetologią ![]() ![]()
#548 |
Zakorzenienie
|
ehs. zjadłam ciepły rosołek. trochę sałatki, kotlecika. wypiłam kompot z malin i póki co jest trochę lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sydunia Ja jak mam katar taki porządny to biorę Gripex Zatoki i Mi przechodzi... Zawsze rozpuszczam sobie wapno, samo albo z wit C, ciepło się ubieram, ale nie tak, żeby się zgrzać czy upocić. Na noc weź coś rozgrzewającego i namocz nogi w wodzie z solą... A z dzieciństwa pamiętam sok z cebuli... Bleee Ale czego się nie robi dla zdrowia? EDIT: Świetne te pomysły na prezent! Na pewno coś wykorzystamy. I właśnie taki prezent od serca jest najlepszy, a nie kupiony...
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ej i zdrowiej maaałaaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
sydunia - trzymaj sie cieplutko
![]() be - ty to jestes bezbledna ![]() ![]() gliwiczanka - ja jestem w takiej samej sytuacji jak ty i tez postawilam na biologie Kubica zaliczny, Pekin tez, teraz do TŻ, a potem na jakis koncert Eski ze znajomymi czy cos takiego ![]() ![]() milego dnia ![]()
#552 | ||
Zakorzenienie
|
Ja wymiękam przy Mumio a szczególnie przy tych dwóch
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ywkHilp39fg http://www.youtube.com/watch?v=6ozzf...eature=related Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A na imprezę zawsze można iść z chorobą co zrobiła moja koleżanka, wcześniej wypiła fervex z tym że... noc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
Grudniowa-szatynka myślę, że Jej chłopak byłby o niego zazdrosny
![]() Wybywam Dziewczyny za miasto połazić po lesie itp Wybiegać się, wykrzyczeć, a później chyba na noc do koleżanki... Sie rozbrykałam na sam koniec wakacji; jak na początku nie miałam co robić, tak teraz aż czasem czasu brakuje. No ale trzeba korzystać! Miłej dalszej części dzionka ![]()
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
Neszika właśnie sobie poczytałam twoje poprzednie posty w tym wątku i też stwierdzam, że czeka nas to samo. trochę mi ulżyło - razem raźniej
![]() ![]()
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
zanetka007 my zawsze kupujemy kumpeli (no i kumplom też) coś śmiesznego lub zboczonego np. taki pas cnoty jakby, kajdanki, wibrator itp.
![]() ![]() ![]() Dobrze, że ten rok już zbliża sie powoli ku końcowi bo pomysły nam sie wyczerują....(hm....cieka we co one mi wymyslą kupić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() u mnie dzisiaj jakos chlodno i wogole przespalam prawie caly dzisiajszy dzien ![]() Nika tez zawsze ciagnelo mnie w strone medycyne i pokrewnych kierunkow ale zdecydowalam sie na profil ogolny gdybym przypadkiem zmienila swoje plany no ale teraz zaluje ze nie poszlam na bio-chem ![]() no ale mysle ze gdybym wziela sie ostro do pracy to udaloby mi sie to nadrobic. a na co dokladnie chcesz isc? zanetka ja wlasnie ostatnio mialam 18 kolezanki i kupila jej kajdanki takie z czerwonym futerkiem ![]() ![]() sosik popieram z tymi prezentami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Heyooo
![]() Właśnie wróciłam i jest strasznie ![]() ![]() ![]() Pada, jakoś tak jesiennie za oknem się zrobiło ![]() Lecę odsypiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() co do prezentów na 18, to ja właśnie nie chciałabym dostać jakichś śmiesznych typowo 18-stkowych prezentów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co? wspomniałam mamie, że chciałabym papryczki chili w doniczce i mi kupiła dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie uczę się obsługi eyelinera
![]() ![]() ![]() sosik- masz rację, dobrze że ten rok się kończy i nie trzeba będzie już wymyślać tak oryginalnych prezentów na urodziny ![]()
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z filmu i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem.
Naprawdę niezły i nawet Alba, którą niezbyt lubię zagrała dobrze. Kurczę, naprawdę mi się podobał, choć ostatnio wszystkie filmy na których byłam były dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nooooo teraz to masz super piosenkę w opisie ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ją niedawno odkryłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale u nas brzydka pogoda. ![]() ![]() Wczoraj dopiero z dziewczynami otworzyłam szampana, którego dostałam na 18. ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
#564 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj nigdzie nie byłam.Boli mnie brzucho i głowa.
Za tydzień do szkoły. ![]()
#565 |
Zadomowienie
|
a ruski był?
ruskie szampany są najlepsze na świecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
heej
![]() masakra jakaś z tą pogodą :/ mam temperaturę i matka mnie do łóżka wygania.... dobrze że mam laptopa ![]() co do 18stkowych prezentów, to ja mojemu kochanemu Kuzynkowi kupiłam takiego 'cycusia antystresowego' do gniecenia xD ile miał ubawy xD on mi za to sprawił książkę pt: 'Radość z seksu' z obrazkami xD Ja lubię śmiechowe prezenty, bo przynajmniej będą zapamiętane do końca życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
no taki prezent wykonany wlasnorecznie bylby napewno swietna pamiatka
![]() sydunia no fajna masz teraz piosenke w opisie ![]() ![]() wszełka ja tez jestem w trakcie nauki obslugi eyelinera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam wyrzuty że zmarnowałam 2 miesiące zamiast coś zacząć robić w kierunku maja 2009 to leżałam brzuchem do góry i imprezowałam, ale co tam trzeba było nabrać sił ![]() A jak tam Dziewczyny przygotowania do szkoły? ![]() ![]() ![]() Dziewczyny! Zdają jakieś z was jeszcze maturę podstawę z matmy? Piszcie:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam zdawać podstawę matmy, ale zrezygnowałam, bo lepiej mi się do geografii przyłożyć. ![]() Niestety nie ruski. ![]() ![]()
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.