|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Gość
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Euphoriall - wiesz ja też mam tak samo, nie lubię po mieście chodzić, bo boję się że pana W. spotkam, ale uszy do góry, musi być lepiej skarbie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Wtajemniczenie
|
Euphoriall masz może jakieś swoje fotki ? Chciałabym zobaczyć tą uroczą dziewczynę, która ma tak niską samoocenę i myśli nad jakimś samobójstwem.
A ja..nie, nie wyśmiewali mnie. Wyśmiewali moją figurę, bo byłam NIECO (naprawdę nie byłam niewiadomo jak gruba) grubsza od rówieśników (w chwili zaczęcia odchudzania miałam dobrą wagę) . To zaprowadziło mnie do tego, że chcę być najlepsza we wszystkim co robię. Dlatego opłakuję każdą mniej wystającą kość, niż chciałabym żeby wystawała... Pieprzona perfekcja, chciałam udowodnić ludziom, że potrafię..i udowodniłam, tylko szkoda, że to obrało inny kierunek.
#2613 |
Rozeznanie
|
euphoriall- może warto umówić się na wizytę wcześniej, skoro masz takie napady lękowe o jakich pisalaś i takie myśli to oznacza chyba, że lekki nie działają...
#2614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kocham wystajace kosci choc u mnie ostatnio stały sie one mniej widoczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musimy przestawić swe myślenie i zaprzestać lubienia wystających kości, bo to naprawdę nie jest ładne, a nam się tylko tak zdaje ![]()
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli miesiecznie moi rodzice musza wydac na mnie: 60+10+50+4*50(4razy do psychologa)=320zl plus stargane nerwy i co i tak to nie przynosi efektow tylko im klopot robie. i nie piszciemi ze to samolubne: po tylu samobojstwach inaczej sie do tego podchodzi. poplacza z 3lub4 mniesiace i wszystko wroci do normy. beda mnie wspominac na swieta. i nie mowcie ze bedzie inaczej, bo to szczera prawda
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Rozeznanie
|
euphoriall-
![]() Wiesz gdybyś kiedyś chciała pogadać to dam Ci mój nr gg, czasami dobrze się komuś wyżalić...
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Raczkowanie
|
euphoriall - nawet nie mysl ze jestes dla rodzicow jakims ciezarem, oni Cie kochaja i pomoga CI wyjsc z tego bagna w ktorym obecnie tkwisz. dasz rade. zrob to nie tylko dla siebie
![]() wystajace kosci wcale nie sa takie piekne... ehh... ja tez chce zeby mi bylo je widac... wyrazny zarys obojczykow czy wystajace kosci miednicy - moze to nie jest piekne... na pewno nie jest naturalne...
![]() |
#2620 |
Wtajemniczenie
|
Witam ponownie...
Przepraszam, że tak wcinam się w tym wątku jak popadnie, ale już nie mam siły... Jestem na forum- jest źle, bo ciągle myślę o jedzeniu i staje się to głównym tematem moich rozmyślań. Uciekam z forum- jest jeszcze gorzej, bo mam napady codziennie, nie potrafie z tego wyjść... Przez ostatnie 2,5 tygodnia był u mnie kuzyn, to wiecie- mnóstwo ciast, słodyczy, nie mogłam sobie sama gotować, wspólne posiłki- poległam na całej linii... w takich okolicznościach nie potrafię się hamować... A potem mój chłopak był u mnie na weekend- wielkie obżarstwo, nawet nie macie pojęcia, jak ja mu zazdroszczę, że jemu po prostu NIE CHCE się jeść i je wtedy, kiedy ma na to ochotę, ja jem od niego normalnie z 3 razy więcej. .. A on chudy jak szczypiorek przy mnie... Nie przejmuje się kompletnie niczym, bo jeśli nie chce mu się po prostu robić kolacji, to jej... Nie je. Nie potrafię już żyć normalnie, nie potrafię funcjonować normalnie, przez to idiotyczne odchudzanie straciłam przyjaciół, urwałam kontakty z bliskimi. A teraz wskazówka wagi wskazuje o zgrozo 61,5 kg, czyli jestem w punkcie wyjścia. Znowu nie mam żadnych ciuchów, w których mogłabym od września zacząć chodzić do szkoły. Pierwszy raz utyłam w brzuchu, zawsze szło mi w biodra i tyłek, a teraz o dziwo w brzuchol i nogi, z których byłam naprawdę zadowolona. Nie potrafię nawet ruszyć tyłka i zacząc ćwiczyć. Przejmuję się maturą i studiami, ciągle się waham. Doluje mnie to, ze wszyscz zaczynaja sie przygotowywac, a mnie brak motywacji. Moze to glupie, ale cieszlam sie, ze skoro tyle schudlam yo wreszcie znajde na siebie sukienke na studniowke. Akceptowalam siebie i niestety znowu jestem zmuszona rozpoczac R.
#2621 |
Wtajemniczenie
|
Maggie to smutne co piszesz bo przecież Twoje eRowe jadłospisy były idealne, były wzorem dla innych Wizażanek, skąd te kompulsy ?
![]() ![]()
![]() |
#2622 |
Raczkowanie
|
euphoriall przywołuję Cie do porządku, moja panno!
a tak na powaznie, to tak mi sie strrasznie smutno zrobiło jak przeczytalam Twoje wypowiedzi... Twoj nastroj mi sie od razu udzielił, zaczely mi sie przypominac moje gorsze chwile... jak czasem po prsotu nie wiedzialam co mam ze zoba zrobic, bylam tak zrozpaczona, chcialam umrzec ale nie bylam na tyle odwazna zeby cos w tym celu zrobic. i chcialabym Ci jakos poradzic, ale wiesz co? To na szczęscie mija, potrwa dzień, dwa, moze (miejmy nadzieje) tylko jeden wieczór i potem bedzie lepiej! i wiem ze pewnie jak czytasz te wszystkie nasze slowa pocieszenia to sie wysmiewasz z nas w duchu bo 'co my mozemy wiedziec co czujesz'. ale TRZYMAJ SIE ![]() ![]() ![]() ![]() i tak na poprawe humoru : http://max.eho.pl/milion-than-you.html ![]() ps. ogladam wlasnie AGENTKE DO ZADAN SPECJALNYCH hahaha omg jakie to żałosneeee ! MARIOLA BOJARSKA FERENC radzi ! najbardziej mnie rozbawił kiedys jeden odcinek, co szanowna pani mariola pyta sie swojej OFIARY co ta je na sniadanie, a ona: dwie kanapki z wędliną. a pani mariola przerażona na to: PRZECIEZ TO JEST MĘSKA PORCJA ! ![]() sorry za OT ale musialam nadrobic prawie całodzienną nieobecnosc na wizazu ;p
#2623 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za rady, mam nadzieje, ze cierpliwosci wystarczy do 6 wrzesnia.
![]() Enex z tego wszystkiego zapomnialam Ci pogratulowac! ![]() Mongan tez ogladalam ten odcinek, ja czasem jem 3 kanapki i wtedy sie przestraszylam, ze jem wiecej niz facet ![]() ![]()
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewelkass- sama chciałabym wiedzieć... Wykrzyczałam dzisiaj mamie wszystko w twarz, tak się popłakałam, że przez 2 godziny nie mogłam dojść do siebie. I wiecie co usłyszałam? Żeby się tylko nie okazało, że jestem chora psychicznie, bo ona tego nie zniesie... Ale obiecała pomóc. Kolejny raz. Euphoriall- To strasznie smutne, co piszesz... Staraj się nie myśleć w taki sposób o sobie, to nie pomoże... P.S. Niezapominajko, zupełnie przypadkiem znalazłam Cię na innym forum. Przygotuj się, że będę Cię molestować pytaniami odnośnie Twoich studiów, bo sama chyba wybieram się w to samo miejsce ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
ehh.. juz mnie łeb boli od płaczu
![]()
![]() |
#2627 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez mialam taki okres z 45kg przytylam do 67 pozniej schudlam do 52 i przytylam do 80 a to wszystko w pol roku ![]() pamietaj zebys nie robila zanych glodowek... mialas swietne jadlospisy wiec bez szalenstw... moze to bedzie niemile i zimne ale powiem tak : trzeba zapomniec o tym co bylo zawziac sie i twardo ruszyc do przodu. juz wicej nie popelnisz tego bledu, ograniczysz sie w jedzeniu bedziesz jadla zdrowo i taki tez bedzie Twoj organizm;] trzymam kciuki Cytat:
kompulsy moga sie wziac nawet jak na diecie bedziesz jadla idealnie... w koncu organizm przypomni sobie ze przez kawal czasu nie zjadlas produktu X (nie jadlas bo cylas na diecie) i zacznie sie go domagac a jak sobie popuscisz to juz leci... niestety,,, Cytat:
meska porcja... ciekawe co Mariolka powiedzialaby gdyby zobaczyla redukryjne sniadania Wizazanek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Krytia jestes chuda, bo widzialam twoje fotki kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez plameczka Czas edycji: 2008-08-28 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Wtajemniczenie
|
Euphoriall
![]() Maggie ![]() ![]() to na forum farmacji mnie znalazlas ![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
wrociłam. przepraszam was za to, ja wiem że niektore słowa, zdania, moje podejscie moze was przerazac ale ja naprawde tak mysle i czuje staram sie byc z Wami szczera. Poprostu czułam straszna potrzebe wypłakania się i wiadomo tego nie widzicie ale ja piszac kazda wiadomosc zalewam sie łzami
![]()
![]() |
#2631 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I nie myśl, że to tylko kłopot dla rodziców, Twoje leczenie, przecież Cię kochają, chcą pomóc! Ja tam wierzę, że będzie dobrze. ![]() Cytat:
![]() ![]() Może nie organizuj sobie od razu R, tylko weź U z ćwiczeniami? ;] Jeszcze się wszystko fajnie ułoży na powrót, trzymam kciuki! Cytat:
Cytat:
![]() Aaach, alem szczęśliwa. Jutro ostatni dzień praktyk! ![]()
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ehh.. podczytuje dziewczyny na odmóżdżaniu ale nie umiem do nich dolaczyc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Monochrome uwielbiam rolki, tylko, że dziś doznałam małej kontuzji i na kilka dni chyba mogę o nich zapomnieć ![]() Euphoriall Słoneczko co Ty wypisujesz? Ty, która stawiasz na "baczność" i przywołujesz do porządku innych smutasów? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flamingo, cześć ![]() ![]() ![]() Iza baw się dobrze (heh w porę to piszę, pewnie już się bawisz ![]() Krytia chudzinko malutka nawet jeśli to "prawdziwe" 2 kg to uwierz, że z pewnością ich nie widać bo nawet gdybyś przytyła duuużo więcej to dodałoby Ci to tylko uroku ![]() ehh nie było mnie tylko kilka godz a tak się rozpisałyście, że hohoho ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pseudo-głodówkę zrobiłam raz- niby w ramach 'oczyszczenia'. 1-szy dzień, warzywa i owoce +orzechy 2 i 3-ci- dodanie maślanki, kefiru, jogurtu nat i masła orzechowego 4-5-ty dodanie węgli złożonych 6-ty dodanie twarogu, mleka jajek 7-my dodanie mięsa i ryb Czułam się świetnie, ale potem przyjechał facet i się wszystko posypało... Tu pizza, tam kotlecik... ech... Cytat:
![]() Chociaż myślalam też o polibudzie, tylko strasznie boję się tego, że nie poradze sobie z majcą i fizą- mam straszne tyły przez LO ![]() Zobaczysz, będzie dobrze, wydajesz się być szalenie towarzyską osóbką, więc w tłumie tam nie zginiesz, na campus się w koncu wybierasz? ![]() ![]() Tuu nie muszę oszukiwac i powiem wprost- nie chce mi się ćwiczyć, straciłam chęci i motywację. Dla większości moje R i tak będzie bardziej podobne do U, więc...
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
witajcie, Dziewczęta. ;*
wpadłam się przywitać i oznajmić, że regularnie do Was zaglądam. spostrzegłam, że dołączyło do nas kilka nowych Wizażanek- witam Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poza sprawami jedzenia.. jest P. spotkaliśmy się w poniedziałek. było przesympatycznie! ![]() ![]() ![]() życzę Wam mnóstwo siły, cierpliwości, wytrwałości i udanej próby doskonalenia swego życia ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego co tu piszesz Ty i inne dziewczyny to widzę, że udzielałaś się w wątkach o diety czy coś? jak tak to zrób sobie przerwę. Naprawdę to ważne! Takie huśtawki z jedzeniem nie są dobre, bo strasznie niszczą żołądek i całą Twoją gospodarkę hormonalną, bo tu jesz dużo potem głodówka a organizm potrzebuje stabilizacji lub stopniowych zmian. musisz zrobić sobie próbę charakteru, wiem, wiem, to cholernie trudne ale musisz spróbować. na początku może nie wychodzić ale z czasem się uda. chodzi mi o to, abyś ustaliła sobie ZDROWĄ DIETĘ! i trzymała się jej. gdy masz napad do jedzenia pij wodę. nie zaszkodzi a dobrze robi na min. cerę. jak jest Ci źle pisz tutaj. na moim przykładzie widać, że nie zostawimy Cię samą sobie. Maturą się nie martw nie taki diabeł straszny. ze przyjaciółmi też Ci się ułoży. poprostu powiedz im tylko tyle, że ostatnio nie jestes w dyspozycji do imprez itd. masz problem z którym musisz sobie poradzić. mogą nie zrozumieć o co Ci chodzi ale będą wiedzieli, że nie unikasz ich specjalnie. Zobaczysz wszystko się ułoży, wpadaj tu czesto i rozmawiaj z nami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry dziewczynki!
![]() Maggie ja tez jestem na diecie i jest to zwykle mż-wr ![]()
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witaj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy gdybym wtedy próbowała okazywac uczucia, zrzuciła trochę cieżąru z siebie potoczyło by się wszystko inaczej. Ale wtedy mnie to nic ne nauczyło... znów byłam uśmiechnieta, zadowolona, tamto rozeszło się po kościach, mało ludzi wiedziało, jeszczemnie wierzyło , boprzecież ona zawsze taka uśmiechnieta, z boku ale pogodna. i nagle znowu bummm, nie zrobiłam tego nagle ale karałam się codzien, próbowałam sie zagłodzic, prawie mi sie udało, zeszłam ponizej 30kg Ale to przecież napewno chwilowy stres...mowili, bo narzeczony jej się powiesił, bo wychowywała się bez odpowiedniej opieki, szybko przyszło szybko poszło, zmieniłąm szkołe i znow się uśmiechałam. A teraz coraz wiecej płacze, zawsze w samotnosci ale płacze i mysle ze to juzkrok na przód. i choc wśród ludzi jestem usmiechnieta to umiem juz nie udawaćprzed samą sobą. Ale nie ukrywam to nie jest zycie jakiego bym chciała...ale nikt ne obiecywał ze bedzie kolorowo. Cytat:
Nienawidze zakupów, całej tej otoczki, biegania po sklepach a najbardziej przymierzania. Zazwyczaj kupuje cos nowego jak starego się juz rozlatuje i nie da się uratować... a teraz czeka mnie wybór ubrania weselnego ;( i nie umiem wytłumaczyc o co mi chodzi... bo i tak we wszystkim wydaje mi się ze bede wygladać dziwnie. mój mężczyzna chciałby zebym ubierała się jak kobieta a nie jak "chłopak" z sasiedztwa... ale ja sie wtym nie czuje, nawet paznokci nie umiem sobie pomalować. i niestety tez podobają mi się wystajace kości |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.