|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 | |||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Hej, Mongan, czy ja również mogę prosić o zdjęcia?
![]() Dzięki. ;] Zabawa udana, choć nie dotarlim na film z uwagi na spóźnienie się części osób, ale za to posiedzielim, popilim coś tam itp. ![]() Cytat:
![]() Uda Ci się! ^^ Też bym chciała zresztą trochę sobie mięśnie wyrobić. Jutro zaczynam skakać na Powerizerze, który już czeka w domu u rodziny; sorry dziewczyny, że tak ciągle o tym gadam, ale jestem niemożebnie podekscytowana. ;] Cytat:
Rolki są super! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie zawsze od razu się wie, że to TEN, może warto dać temu szansę. ![]() Cytat:
![]() I nie myśl o sobie źle. ![]() Pisz na NCJ, mnie np. to zmobilizowało, ktoś tam dwa razy mnie opieprzył, potem się rozkręciłam. ![]() Trzymaj się i jedz ładnie. ;] Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2582 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jest możliwe żeby przytyć 2kg w tydzień jedząc tyle co zwykle? Bo ja już mam dość wymiary i waga same idą w góre (nie weim może powinnam jeść mnie, albo metrabolizm mi zwolnił ![]()
![]() |
#2584 |
Gość
|
No co zrobisz, może to wachania Krytuś skarbie - buzi na pocieszenie
![]() Ja czekam na tadżin - się robi.... |
![]() |
![]() |
#2585 |
Wtajemniczenie
|
Flamingo witaj i powodzenia w wychodzeniu z choroby
![]() ![]() ![]() Krytia moze to wahanie po prostu...jesli jesz tak,jak wczesniej,to nie powinnac przytyc moim zdaniem ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
eh musze sie wypłakac bo zwariuje
![]() No i zaczelo sie piekło... weszłam w centrum a tam dużo ludzi, jak dla mnie za duzo, zaczelo bolec mnie serce i sciskac w zoladku, myslalam ze sie rozplacze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zauważyłam ze ktos sie do nas przylaczyl wiec witam ale nie mam dzisiaj sily na czytanie waszych postow.. nie weim czy jeszcze kiedykolwiek bede miala...chyba podetne sobie zyly ![]() musilam sie wyplakac. przepraszam ![]()
![]() |
#2587 |
Wtajemniczenie
|
Euphoriall po pierwsze jeszcze jedno takie słowo a nie ręczę za siebie
![]() ![]() Skoro jest Ci źle tak jak jest teraz to zrób coś po czym poczujesz się lepiej..wyjdź ze znajomymi, może nowe ciuszki albo fryzura ? ![]() btw. to słucham dziś pół dnia piosenki która odnosi się do tego, że artyści tęsknią za piosenkarką, która była taka młoda, a zginęła w wypadku samolotu .. i wiesz co? Jak słyszę tą muzykę, jak widzę te ich łzy w oczach na teledysku to myslę sobie, że te moje chore fanaberie na temat jedzenia to jest nic. Tu zginęła dziewczyna, nie ma jej na tym świecie, a ja siedzę i zamartwiam się ile dziś zjadłam kcal. Ja wiem, że może i nie powinnam porównywac bo każdy ma inne problemy, ale czasem naprawdę trzeba dostrzec tą lepszą stronę życia. I nie mów, że nie chcesz żyć..jak mam doła też sobie tak powtarzam, że jestem niczym, ale przecież to nie prawda ! Chyba nie będziemy całej swej młodości marnowały na zasmucanie się takimi rzeczami? No Euphoriall Ty nasza, główka do góry, optymizm niech Ci się włączy, uśmiech pojawi na twarzy, uwierz w siebie a świat będzie Twój ! ^^
#2588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zrobic cos po czym poczuje sie lepiej... udana proba samobojcza.. to jest jedyna rzecz po ktorej poczuje sie lepiej. podobno do 3 razy sztuka wiec najwyzsza pora zrobic ten ostati, wymarzony krok, krok po ktorym wreszcie zaznam szczescie, wreszcie bede wiedzial co to znaczy byc wszesliwym, wreszcie znikne... tak... tego pragne najbardziej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
Euphorial - sama widzisz, że gdyby nie to ściskanie i to okropne uczucie bycia pomiędzy ludźmi to byś się może nawet podobała w tej sukience! Nie jesteś gruba! Nie wierzę! A tak btw.ja nie będąc chora dzisiej pomimo tego, że już nie mam w czym chodzić, bo wszystko przedarte, nie wstąpiłam do sklepu ze ślicznymi dżinsami, bo tam nie było innych ludzi a ja miałam aż schizy, że ledwo co wejdę to wszystkie ekspedientki zaczną mnie śledzić i tylko zekać aż zaczepią czy a czego nie potrzebuję...
Plameczko - uspokój się - zaczynać robić z tego schizy. Kilka kalorii w tą czy inną, obliczenia rodem z politechniki...da ciału czas a jak 6.9.będziecoś nie tak to pokumasz! Monochrome - nie no, nie przepraaaaszaj - ja jak kupiłam głupią bluzkę sobie to o tym powiedziałm wszystkim wokoło z 5razy ![]() O kim zapomniałam przepraszam, ale jestem total out of order...dziś po tygodniu znowu bez kawy - jeszcze przedwczorej wypiłam jej półtora litram dziś zero i rozrywa mi czaszkę dosłownie...nie pomogła przechadzka, klimatyzacja pokoju, litry wody...ehh ![]() ![]() ![]()
#2590 |
Gość
|
Ja z farbą na łbie siedzę - dziś sporo zjadłam - i dobrze się czuję.
Wieczorem dam wam foty w nowym kolorze. ![]() |
![]() |
![]() |
#2591 |
Przyczajenie
|
własnie moja koleżanka, która probowala popelnic smobójstwo juz kilka razy, napisala do mnie smsa, że ma doła. jedyne co moge powiedziec jej i wam to to żeby wytrzymac ten zly czas, przeczekac a to minie i znowu bedzie lepiej, bo raz jest dobrze a raz źle. Najważniejsze zeby znales w swoim zyciu takie chwile kiedy byłyśmy szczęśliwe i zrobić wszystko żeby je przywrócić a wtedy bedzie jeszcze lepiej.
Lekarki akurat dzisiaj nie było, możliwe że dostałam od losu kolejną szanse bo każdy czasem błądzi... najważniejsze żeby odnaleść właściwą droge. |
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...i mieć pod dostatkiem sił by nią iść pomimo trudu, który ona przysparza... ![]()
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
chwila w moim życiu kiedy czułam się szczęśliwa... były takie chwile.. były to chwile kiedy czułam i widziałam moje kości, mój mostek przebijający przez skóre, moje żebra po których mogłam pojechac i czuc jak wystają... uwielbiam odstajace kosci, dla mnie sa oznaka do dumy
![]() ![]()
![]() |
#2594 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Na jednym było widac dokładnie buzię. Ale popatrz na swoje nóżki- one sa nienaturalnie wygięte. Na pewno nie funkcjonujesz normlanie, jest Ci słabo, nie masz często siły na nic, nie myle się? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | ||
Wtajemniczenie
|
Enex
![]() Werka a więc czekamy na foty ![]() Cytat:
Ja wiem, że to wszystko Ci minie, jeszcze wcześniej byłaś taka szczęśliwa, na odmożdżeniu taki humorek świetny miałaś, a teraz co? A teraz musisz starać się, aby on powrócił! Taka dziewczyna jak Ty nie może się smucic ! Cytat:
![]() Tylko co zrobić kiedy się czuje, że będzie się szczęśliwym jeśli znów będzie się wieszakiem ?
![]() |
#2596 |
Przyczajenie
|
Euphoriall czy naprawde byłeś szczęśliwa gdy ważyłaś te 35kg, gdy umierałas gdy na nic nie miałaś sily zero radości i uśmiechu?! powiem Ci, że nie wierze w to. prezcież dzisiaj rano bylaz zadowolona, radosna pełna optymizmu. tak sobie tylko Wmawiasz, bo dzisiaj jest źle, bo sukienka nie pasowała (mi sie podobają małe piersi) Walcz i powtarzaj sobie że jesteś już, po tylu doświadczeniach, silniejsza i dasz rade!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Rozeznanie
|
Beznadziejny dzień
![]()
#2599 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie mam zamiaru łamac tradycji rodzinnej. bo narazie to jestem jedyna osoba w mojej rodzinie ktora jest chora psychicznie i jeszcze żyje, ktora jeszcze nie skonczyła na sznurze. tak bardzo im zazdroszcze ze im sie to udalo.
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Rozeznanie
|
euphoriall- chodzisz do psychologa?
#2603 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się. ![]() Cytat:
Pewnie, że się unormuje, don't worry. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dlaczego tak się nienawidzisz i tak siebie traktujesz? Najgorszy wróg by tak o Tobie nie powiedział! ;] A Ty jesteś Sobą, Swoim sprzymierzeńcem co najmniej. ![]() Ja też kiedyś myślałam o samobójstwie, a teraz - żyję jakby w innym świecie. Odcięłam się od tamtego i koniec. Można zawsze zacząć od nowa i to jest cudowna opcja. ![]() Pomyśl, że fajnie jest żyć - tyle można zobaczyć, tylu ludzi poznać, założyć rodzinę, mieć domek, zrobić karierę, podróżować, zobaczyć, co stanie się ze światem, co będzie modne, jak pójdzie Polsce Euro 2012, kto zostanie prezydentem, jakie bedą nowe wynalazki. ![]() Cytat:
![]() Bez kawy cięęężko. ![]()
![]() |
#2604 |
Gość
|
Oto i mój nowy kolor włosów dziewczyny
|
![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
chodze do psychologa, do psychiatry a w papierach mam "konieczna stała kontrola psychiatryczna" grozi mi odzial zamkniety w rybniku z sonda przez nos do zołądka jeżeli jeczsze raz trafie do szpitala z podejzeniej spiączki hipoglikemicznej
![]() |
#2606 |
Gość
|
Euphoriall - napiszę ci to tak.
Wiem, że jest ci ciężko, ale musisz się wziąć w garść. Kości nie są seksi. Mnie wpieniają moje wystające biodra. W życiu masz tyle do przejścia... np. Euro 2012 czy inne wielkie rzeczy.... na serio czy chcesz coś zmienić w życiu? Zastanów się, bo masz jesze wiele dni przed sobą. ![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Wtajemniczenie
|
Euphoriall
![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 |
Rozeznanie
|
Straszne jest to co piszesz
![]() Każda z nas ma gorsze dni, ale jak Ty- nasza optymistyka wątkowa musi szybko się z nimi uporać! Kiedy masz teraz wizytę? ![]()
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.