|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
Cytat:
Mlodzi chlopcy nie widza kobiet tylko cycki, a sami sa jeszcze niedojrzali emocjonalnie.
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
Dobre podejście do życia hehe! xD
|
|
|
#2435 |
|
Nie depcze krokusów
|
Skąd ja to znam... Uważam się za brzydką osobę, a jednak od liceum nigdy nie byłam sama, miałam tylko krótkie przerwy. Myślę, że nie tyle uroda jest ważna, co dbanie o siebie. Większość dziewczyn o wielkim powodzeniu, jakie znam, to nie boginie piękności, a dziewczyny, które po prostu ładnie się ubierają i starannie malują.
|
|
|
#2436 | |
|
Raczkowanie
|
Ja zmienię, nie zauważyłam, ze juz był takowy zajęty
zatem przepraszam.Cytat:
plaża to dla mnie istne katorgi! Wszedzie dziewczyny w kusym bikini z cycami na wierzchu, zaś ja, upocona w push-up'ie co chwile sprawdzam czy przypadkiem nie schowała mi sie skóra [bo jak tu mówić o piersiach?] w tych miseczkach :| jednakze ja miałam o tyle więcej szczęścia, że każdy z moich [jak wspomniała wyzej, wysokich, chłopaków] uwielbiał te moje "nic" żaden nigdy nie powiedział nc przykrego, żaden też nawet z obcyh czy koelgów, nie nazwał mnei deską, dzieckiem czy jakby tam inaczej. Nie. Wrecz przeciwnie, każdy mój chłopak lubił je pieścić, każdy mówił, że są śliczniutkie bo takie "malutkie prosto w rączke", a gdy próbowałam narzekać, że no przecież brzuch mam prawie wyzej od nich [a mam płaski brzuch] to śmiali się i mówili że wymyślam jak to baba. Ostatnio przytyłam 3,5kg i jakby coś drgnęło. Zauważyłam że jakoś wiecej mam ich w ręku niz do tej pory, moze w tym tkwi kluczyk. No, ale bez przesady, jakaś super chuda nie jestem :P mam cudaśne 46kg więc tak w sam raz a na pociesze dla Ciebie przytocze powiedzonko: Im mniejszy biust kobiety, tym większy intelekt mężczyzny
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
Ja miałam biust, prawie B, ale odkąd schudłam to mi mocno zmalał...
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Nie depcze krokusów
|
A ja mam duży jak na maleństwo, ok.90cm w obwodzie i od zawsze sprawiał mi kłopoty. Urósł dość prędko, jak byłam w 3 klasie podstawówki to już miałam największy w klasie. To okropne, słyszeć jako mała dziewczynka obleśne teksty panów albo uciekać przed "przypadkowym" zmacaniem w autobusie, bo tak się złożyło, że przyciągał zboczeńców
Długo nie nosiłam biustonosza, żeby mi obwisł i żeby go nie podkreślać, a także chodziłam w szerokich bluzach i podkoszulkach XL. Koledzy z klasy z liceum dopiero na studniówce zauważyli, że coś mam (nie dało się inaczej przy obcisłej sukience) i pytali z niedowierzaniem, czy to mój naturalny.
|
|
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
Studniówka
musiałam sobie dobrze opchać stanik, żeby sukienka ładnie leżała. No cóż...nigdy sie nie dogodzi moja przyjaciółka ma ponad 100cm w biuście (okej, jest wyższa, ale bardzo szczupła) i naprawdę współczuję jej takiego ciężaru, kłopotu i tych wszystkich hamskich uwag. Nawet wczoraj idąc rynkiem ktos wrzasnął "ale balony". W takich chwilach ciesze sie, że mam to co mam małe piersi też mogą być bardzo seksi i stać się obiektem podążania mężczyzn. No a przede wszystkim ich zaletą jest jedrnaść przeze dłuuugie lata
|
|
#2440 |
|
BAN stały
|
ja na studniowce nie mialam nawet stanika, tylko takie naklejane cos zeby troche podnosilo biust i zeby sutki nie wystawaly :P moze nie wygladalo zbyt imponujaco z moim biustem, ale za to mialam gole plecy - i robilo wrazenie podobno
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ooooo, też miałam całe plecy odkryte
Choć z przekory ze skrzyżowanymi koronkowymi ramiączkami. Tyle że nie wyglądało to dobrze, bo mi strasznie żebra wystawały i można było na nich grać poloneza :/
|
|
|
#2442 |
|
Wtajemniczenie
|
ZbytDobra
a ile masz wzrostu? ja tak jak pisałam wcześniej,przytyłam w sumie ponad 10kg a biust ani rusz ![]() ![]() a no i może małe piersi mogą byc seksi ale nie ich brak:/
|
|
#2443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja robiłam to samo choć teraz troche zchudlam i zeszło mi do miseczki C. I troche żałuje ze próbowałam zniszczyć w sobie coś co powinnam uwydatnić jako atut a nie chować jak jakąś wadę.
|
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tymi moimi piersiami to jest tak, że po prosu odstały mi w koncu od żeber, ale i tak staniki w rozmiarze A mają za duze na mnie miseczki, ba, nawet AA jest nie wystarczajace. Dlatego nosze chińskie staniki z bazarów w rozmiarze 32/70 z poduszkami :| Wtedy przynajniej nie widać, że nic nie mam. Zaopatrzyłam sięteż w sylikonowe wkładki oraz takie żelowe cieliste na cała pierś do staników które nie maja kieszonek. No i taka opchana wyglądam normalnie. Głupio, bo głupio jak się zrzuci przed chłopakiem i okazuje się, że nic tak naprawdę nie ma. Z tym, że jak pisalam, byli bardzo w porządku wobec mnie co nei zmienia faktu, żem usze zrezygnować z masy koszulek które mi się podobają i strojów kąpielowych których nie odwazyłabym się na te moje "nic" założyć. Myślałam też o implantach- w koncu mogę juz je sobie sprawić, ale...nie. Jednak wole żyć z płaska klatką jak Keira Knightly [czy jak sieto psize] niż ryzykować i mieć sztuczne piłeczki. Zdążyłam juz się pogodzic że zawsze tak będzie i opracowałam sposoby na wyeksponowanie tego czego nie ma "małaPaulina": moze tylko Ci się tak wydaje, że nie masz nic? Ojj, żeby się nei okazało, że np. ja przy Tobie nie miałabym NIC w końcu kobiety lubią wyolbrzymiać
|
|
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
ZbytDobra nic mi się nie wydaje;( wiem że lubią wyolbrzymiac ale nie ja!!jestem płaska totalnie i tyle;/
i nosze tak samo jak ty 32/70 z poduszkami o operacji też myśle ale póki co nie mam kasy więc zostawiam to na potem... nienawidzę jak może koleżanki z rozmiarem np 75 B czy C mówią że są płaskie,normalnie płakac mi się chce;/ a właśnie te " żelowe cieliste na cała pierś " to gdzie kupiłaś? są takie małe?....
|
|
#2446 |
|
BAN stały
|
a co to sa te 32/70 z poduszkami?? :O ja chce wiedziec!!!!!! xD
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
staniki chinskiej produkcji. Rozmarowka dosc dziwna, bo sa jedne standarowe rozmiary, a wraz z obwodem miska rosnie
Kurde na mnie obwod za szeroki a miski przewaznie male, szczególnie z poduszeczkami.
|
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
o tak, te staniki są mega wypchane, potwierdzam
sama noszę takie "na okazje", na co dzień nie noszę wypychanych, ale lekko usztywniane. przyzwyczaiłam się już, że od mojej klatki piersiowej niewiele odstaje (bez stanika byłoby całkiem płasko), a nawet pogodziłam się z tym - choć nie powiem, nie obraziłabym się, gdyby mi coś tam jeszcze urosło ![]() tak poza tym, pamiętam, jak moja przyjaciólka z podstawówki/gimnazjum wstydzila się tego, że ma duże piersi, że jej tak rosną itd... ale ja za to wstydziłam się, że wszystkim koleżankom z klasy już coś urosło, a mi nic... a potem, że coraz młodsze są biuściaste, a ja nie, że moje kilka lat młodsze kuzynki są już biuściaste, a ja nie... :/
|
|
#2449 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tutaj np. http://allegro.pl/item424639216_wkla..._rozmiary.htmlale teraz są już jakieś inne, przeźroczyste http://allegro.pl/item422372099_wkla...ust_r_c_d.html Dobra rzecz ale nie do dekoltów, żeby przypadkiem nie wyszło choć generalnie ten silikon w polączeniu z ciepłem ciała trzyma się skóry idealnie ![]() Cytat:
albo na plaży takie zdaje się dzieci, a już mają wiecej niz ja w sumie możnbay zwalic na to, że moja mama też nie ma dużych- miseczka A, ale jej siostry wszystkie noszą C i D. Szkoda, że nie poszłam w ślady po rodzinie
|
|
|
#2450 |
|
Nie depcze krokusów
|
ZbytDobra - opis masz bardzo pozytywny
![]() Jak czyścić takie wkładki? Przydałyby mi się do miękkich biustonoszy, bo niestety sutki mam olbrzymie i jak jest troszkę chłodniej, to przypominają reklamę mentosów czy czegoś tam... Nie polecam tych wkładek na basen, bo wypływają, byłam kiedyś tego świadkiem i zaczęłam chlapać się z koleżanką, żeby jakąś biedną dziewczynę zasłonić, gdy próbowała je złowić i włożyć.
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
Malla- dziękuje
w akcie desperacji nawet odrobinę odskoczone piersi cieszą jak nie wiem co! ![]() Ja te wkładki myję tak normalnie, mydełko i woda. A Tobie na te Twoje sutki proponuje to: http://allegro.pl/item426978117_sili...iatki_hit.html
|
|
#2452 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hehhe, dokładnie coś takiego by mi się przydało. "Opal się w serduszka" - hahaha
Ciekawe czemu jeszcze nie ma mody na opalanie we wzorki? Np. wzorki kabaretkowe lub słoneczko nad kostką ;]
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Hihi, mi sie zdażyło w jednej z szalonych wypraw na opalanie "wypalać" na brzuchu serduszko, ale straciłam szybko cierpliwość :P ale możesz spróbować
słonko jeszcze przygrzewa
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
ZbytDobra - może to trochę nie będzie kulturalnie, ale spytam: ile masz w biuście?
Bo mi się wydaje, że ja mam naprawdę mało....78 cm...
|
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz, ze trzeba patrzec na roznice miedzy obwodem pod biustem (ciasno zmierzonym) , a obwodem na piersiach (zmierzonym lekko) . Patrzy sie na roznice, bo np. mozesz miec 78 a pod biustem 60 i wtedy roznica jest wielka bo az 18 cm, a jak ktos tez bedzie mial 78 ale 70 pod biustem to roznica malenka i wtedy tez miska mniejsza.No nie moge wytrzymac jak ktos mierzy swoj biust patrzac tylko na to ile ma w biuscie. to roznica m-y obwodami mowi o wielkosci biustu, a nie cm w biuscie.
|
|
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
79cm, za to pod biustem 69, zatem różnica zaledwie 10cm! A więc nie mam praktycznie nic
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ wyszlo ze masz 60D, a to wcale nie jest plaskie....
|
|
|
#2458 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja mam pod 72cm, w 82cm i według tego przelicznika wychodzi 70A(32A) czyli tak jak mam
haha rozwaliło mnie to"rozmiar polski 65C" dobre
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Madaaa- to najlepsza wiadomość ostatnich miesięcy mojego życia!
a gdzie to tam sprawdzić? chce to zobaczyc na własne oczy! Tylko nie wiem gdzie klinkąć żeby wyświetlił sięten wylicznik :|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

poza tym zawszze liczyłam że jak przytyje to urośnie mi biust a tak nie jest;/ przytyłam w ciagu 3lat ponad 10kg a biust ani drgnął a no i a pro po biustu chciałabym wam o czymś opowiedziec...
Mlodzi chlopcy nie widza kobiet tylko cycki, a sami sa jeszcze niedojrzali emocjonalnie.

.... wedlug mnie nieska dziewczyna nie powinna miec wielkiego biustu