Maleństwa- łączmy się - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 22:40   #2431
Madaaa
Zakorzenienie

Dot.: Maleństwa- łączmy się

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
witam dziewcyznki:dawno mnie nie było:P bo wczoraj wróciłam znad morza
a no i chciałam zakomunikowac że przytyłam w sierpniu jedząc codziennie fast foody i w ogóle wszystko co się dało:P
ogólnie jest ok bo zawsze mówiłam że jestem za chuda tyle że mam zdecydowanie za wielki brzuch poza tym zawszze liczyłam że jak przytyje to urośnie mi biust a tak nie jest;/ przytyłam w ciagu 3lat ponad 10kg a biust ani drgnął a no i a pro po biustu chciałabym wam o czymś opowiedziec...
jestem płaska,jak już pisałam kiedyś,nie mam żadnej miseczki A tylko nie mam nic:/ no i od dłuższego czasu kręce z pewnym chłopakiem i zapytał się mnie dziś gdzie mam cycki:| ja ogólnie mam duży dystans do siebie ale mimo to jest mi trochę smutno
pytał się też mnie przy mojej kumpeli dlaczego nie mam takich cycków jak moja kumpela,bo ją jest chociaż za co złapac!!wkurzyło mnie też to że ona ciągle mówiła że widac jej cycki bo ma taki duży dekold:/ i w ogóle chwaliła się tym swoim biustem...
potem przy kolegach powiedział że gdyby miał kasę to dałby mi ją na operacje;/ wtedy nawet nie wkurzyłam się,ale teraz jest mi bardzo smutno z jednej strony się cieszę bo chociaż jest szczery bo lubie takich ludzi ale jednak przykro mi bo przecież nie mam wpływu na wielkosc swojego biustu
No mam nadzieje ze juz z nim nie krecisz? Mlodzi chlopcy nie widza kobiet tylko cycki, a sami sa jeszcze niedojrzali emocjonalnie.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 22:41   #2432
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IWoOnA18 Pokaż wiadomość
ja nie wie, ja np chcialabym mniejszy i nei wiem co zrobic .... wedlug mnie nieska dziewczyna nie powinna miec wielkiego biustu
Moj tz zawszemi mowi, ze duzy biust by mi po prostu nie pasowal. I taki jest dobry i w sam raz do mojej potury
Stary 2008-09-02, 01:02   #2433
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
No mam nadzieje ze juz z nim nie krecisz? Mlodzi chlopcy nie widza kobiet tylko cycki, a sami sa jeszcze niedojrzali emocjonalnie.
nie,chyba zacznę kręcic z jego kolegą

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 07:57   #2434
moniak88
Raczkowanie

Cytat:
nie,chyba zacznę kręcic z jego kolegą

Dobre podejście do życia hehe! xD
Stary 2008-09-02, 09:06   #2435
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez moniak88 Pokaż wiadomość
Wiec musialm sie pogdzic z tym ze mi zawsze jest ciezko faceta znaleśc na wygląd, i musze NAJpierw z nim pogadac, poadgac, poznac i dopiero moze cos z tego bedzie:PPP ale z reguly i tak nie wychodzi bo oni ejdak wola ładniejsze :PPP Życie :PPP
Skąd ja to znam... Uważam się za brzydką osobę, a jednak od liceum nigdy nie byłam sama, miałam tylko krótkie przerwy. Myślę, że nie tyle uroda jest ważna, co dbanie o siebie. Większość dziewczyn o wielkim powodzeniu, jakie znam, to nie boginie piękności, a dziewczyny, które po prostu ładnie się ubierają i starannie malują.
Stary 2008-09-02, 14:35   #2436
ZbytDobra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DJADKJGU Pokaż wiadomość

ej zmien ktoras z was avatar
Ja zmienię, nie zauważyłam, ze juz był takowy zajęty zatem przepraszam.

Cytat:
jestem płaska,jak już pisałam kiedyś,nie mam żadnej miseczki A tylko nie mam nic:/ no i od dłuższego czasu kręce z pewnym chłopakiem i zapytał się mnie dziś gdzie mam cycki:| ja ogólnie mam duży dystans do siebie ale mimo to jest mi trochę smutno
pytał się też mnie przy mojej kumpeli dlaczego nie mam takich cycków jak moja kumpela,bo ją jest chociaż za co złapac!!wkurzyło mnie też to że ona ciągle mówiła że widac jej cycki bo ma taki duży dekold:/ i w ogóle chwaliła się tym swoim biustem...
potem przy kolegach powiedział że gdyby miał kasę to dałby mi ją na operacje;/ wtedy nawet nie wkurzyłam się,ale teraz jest mi bardzo smutno z jednej strony się cieszę bo chociaż jest szczery bo lubie takich ludzi ale jednak przykro mi bo przecież nie mam wpływu na wielkosc swojego biustu
No jakbym czytała o sobie po prostu :| ja również nie mam nic i to tak dosłownie! Nie liczę też że coś m iurośnie, nie w wieku 19 lat plaża to dla mnie istne katorgi! Wszedzie dziewczyny w kusym bikini z cycami na wierzchu, zaś ja, upocona w push-up'ie co chwile sprawdzam czy przypadkiem nie schowała mi sie skóra [bo jak tu mówić o piersiach?] w tych miseczkach :| jednakze ja miałam o tyle więcej szczęścia, że każdy z moich [jak wspomniała wyzej, wysokich, chłopaków] uwielbiał te moje "nic" żaden nigdy nie powiedział nc przykrego, żaden też nawet z obcyh czy koelgów, nie nazwał mnei deską, dzieckiem czy jakby tam inaczej. Nie. Wrecz przeciwnie, każdy mój chłopak lubił je pieścić, każdy mówił, że są śliczniutkie bo takie "malutkie prosto w rączke", a gdy próbowałam narzekać, że no przecież brzuch mam prawie wyzej od nich [a mam płaski brzuch] to śmiali się i mówili że wymyślam jak to baba. Ostatnio przytyłam 3,5kg i jakby coś drgnęło. Zauważyłam że jakoś wiecej mam ich w ręku niz do tej pory, moze w tym tkwi kluczyk. No, ale bez przesady, jakaś super chuda nie jestem :P mam cudaśne 46kg więc tak w sam raz a na pociesze dla Ciebie przytocze powiedzonko: Im mniejszy biust kobiety, tym większy intelekt mężczyzny

mam marzenie->
ze szczęścia sikać po kolanach!
ZbytDobra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 14:44   #2437
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Cytat:
Napisane przez ZbytDobra Pokaż wiadomość
Im mniejszy biust kobiety, tym większy intelekt mężczyzny
Podoba mi się

Ja miałam biust, prawie B, ale odkąd schudłam to mi mocno zmalał...
Stary 2008-09-02, 17:09   #2438
Malla
Nie depcze krokusów

A ja mam duży jak na maleństwo, ok.90cm w obwodzie i od zawsze sprawiał mi kłopoty. Urósł dość prędko, jak byłam w 3 klasie podstawówki to już miałam największy w klasie. To okropne, słyszeć jako mała dziewczynka obleśne teksty panów albo uciekać przed "przypadkowym" zmacaniem w autobusie, bo tak się złożyło, że przyciągał zboczeńców Długo nie nosiłam biustonosza, żeby mi obwisł i żeby go nie podkreślać, a także chodziłam w szerokich bluzach i podkoszulkach XL. Koledzy z klasy z liceum dopiero na studniówce zauważyli, że coś mam (nie dało się inaczej przy obcisłej sukience) i pytali z niedowierzaniem, czy to mój naturalny.
Stary 2008-09-02, 17:34   #2439
ZbytDobra
Raczkowanie

Studniówka musiałam sobie dobrze opchać stanik, żeby sukienka ładnie leżała. No cóż...nigdy sie nie dogodzi moja przyjaciółka ma ponad 100cm w biuście (okej, jest wyższa, ale bardzo szczupła) i naprawdę współczuję jej takiego ciężaru, kłopotu i tych wszystkich hamskich uwag. Nawet wczoraj idąc rynkiem ktos wrzasnął "ale balony". W takich chwilach ciesze sie, że mam to co mam małe piersi też mogą być bardzo seksi i stać się obiektem podążania mężczyzn. No a przede wszystkim ich zaletą jest jedrnaść przeze dłuuugie lata

mam marzenie->
Stary 2008-09-02, 17:50   #2440
DJADKJGU
BAN stały

ja na studniowce nie mialam nawet stanika, tylko takie naklejane cos zeby troche podnosilo biust i zeby sutki nie wystawaly :P moze nie wygladalo zbyt imponujaco z moim biustem, ale za to mialam gole plecy - i robilo wrazenie podobno
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 17:53   #2441
Malla
Nie depcze krokusów

Ooooo, też miałam całe plecy odkryte Choć z przekory ze skrzyżowanymi koronkowymi ramiączkami. Tyle że nie wyglądało to dobrze, bo mi strasznie żebra wystawały i można było na nich grać poloneza :/
Stary 2008-09-02, 18:34   #2442
małaPaulina
Wtajemniczenie

ZbytDobra
a ile masz wzrostu?
ja tak jak pisałam wcześniej,przytyłam w sumie ponad 10kg a biust ani rusz
a no i może małe piersi mogą byc seksi ale nie ich brak:/

Stary 2008-09-02, 20:43   #2443
moniak88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A ja mam duży jak na maleństwo, ok.90cm w obwodzie i od zawsze sprawiał mi kłopoty. Urósł dość prędko, jak byłam w 3 klasie podstawówki to już miałam największy w klasie. To okropne, słyszeć jako mała dziewczynka obleśne teksty panów albo uciekać przed "przypadkowym" zmacaniem w autobusie, bo tak się złożyło, że przyciągał zboczeńców Długo nie nosiłam biustonosza, żeby mi obwisł i żeby go nie podkreślać, a także chodziłam w szerokich bluzach i podkoszulkach XL. Koledzy z klasy z liceum dopiero na studniówce zauważyli, że coś mam (nie dało się inaczej przy obcisłej sukience) i pytali z niedowierzaniem, czy to mój naturalny.

Ja robiłam to samo choć teraz troche zchudlam i zeszło mi do miseczki C.

I troche żałuje ze próbowałam zniszczyć w sobie coś co powinnam uwydatnić jako atut a nie chować jak jakąś wadę.
Stary 2008-09-02, 20:48   #2444
ZbytDobra
Raczkowanie

Cytat:
ZbytDobra
a ile masz wzrostu?
Mam 160cm jak się dobrze wyprostuje
Z tymi moimi piersiami to jest tak, że po prosu odstały mi w koncu od żeber, ale i tak staniki w rozmiarze A mają za duze na mnie miseczki, ba, nawet AA jest nie wystarczajace. Dlatego nosze chińskie staniki z bazarów w rozmiarze 32/70 z poduszkami :| Wtedy przynajniej nie widać, że nic nie mam. Zaopatrzyłam sięteż w sylikonowe wkładki oraz takie żelowe cieliste na cała pierś do staników które nie maja kieszonek. No i taka opchana wyglądam normalnie. Głupio, bo głupio jak się zrzuci przed chłopakiem i okazuje się, że nic tak naprawdę nie ma. Z tym, że jak pisalam, byli bardzo w porządku wobec mnie co nei zmienia faktu, żem usze zrezygnować z masy koszulek które mi się podobają i strojów kąpielowych których nie odwazyłabym się na te moje "nic" założyć. Myślałam też o implantach- w koncu mogę juz je sobie sprawić, ale...nie. Jednak wole żyć z płaska klatką jak Keira Knightly [czy jak sieto psize] niż ryzykować i mieć sztuczne piłeczki. Zdążyłam juz się pogodzic że zawsze tak będzie i opracowałam sposoby na wyeksponowanie tego czego nie ma
"małaPaulina": moze tylko Ci się tak wydaje, że nie masz nic? Ojj, żeby się nei okazało, że np. ja przy Tobie nie miałabym NIC w końcu kobiety lubią wyolbrzymiać

mam marzenie->
Stary 2008-09-02, 23:17   #2445
małaPaulina
Wtajemniczenie

ZbytDobra nic mi się nie wydaje;( wiem że lubią wyolbrzymiac ale nie ja!!jestem płaska totalnie i tyle;/
i nosze tak samo jak ty 32/70 z poduszkami
o operacji też myśle ale póki co nie mam kasy więc zostawiam to na potem...
nienawidzę jak może koleżanki z rozmiarem np 75 B czy C mówią że są płaskie,normalnie płakac mi się chce;/
a właśnie te " żelowe cieliste na cała pierś " to gdzie kupiłaś? są takie małe?....

Stary 2008-09-02, 23:21   #2446
DJADKJGU
BAN stały

a co to sa te 32/70 z poduszkami?? :O ja chce wiedziec!!!!!! xD
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 23:30   #2447
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DJADKJGU Pokaż wiadomość
a co to sa te 32/70 z poduszkami?? :O ja chce wiedziec!!!!!! xD
staniki chinskiej produkcji. Rozmarowka dosc dziwna, bo sa jedne standarowe rozmiary, a wraz z obwodem miska rosnie Kurde na mnie obwod za szeroki a miski przewaznie male, szczególnie z poduszeczkami.
Stary 2008-09-03, 00:11   #2448
Patryka
Wtajemniczenie

o tak, te staniki są mega wypchane, potwierdzam sama noszę takie "na okazje", na co dzień nie noszę wypychanych, ale lekko usztywniane. przyzwyczaiłam się już, że od mojej klatki piersiowej niewiele odstaje (bez stanika byłoby całkiem płasko), a nawet pogodziłam się z tym - choć nie powiem, nie obraziłabym się, gdyby mi coś tam jeszcze urosło

tak poza tym, pamiętam, jak moja przyjaciólka z podstawówki/gimnazjum wstydzila się tego, że ma duże piersi, że jej tak rosną itd... ale ja za to wstydziłam się, że wszystkim koleżankom z klasy już coś urosło, a mi nic... a potem, że coraz młodsze są biuściaste, a ja nie, że moje kilka lat młodsze kuzynki są już biuściaste, a ja nie... :/

Patryka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-03, 08:36   #2449
ZbytDobra
Raczkowanie

Cytat:
a właśnie te " żelowe cieliste na cała pierś " to gdzie kupiłaś? są takie małe?....
Oczywiście anonimowo na allegro tutaj np. http://allegro.pl/item424639216_wkla..._rozmiary.html
ale teraz są już jakieś inne, przeźroczyste http://allegro.pl/item422372099_wkla...ust_r_c_d.html

Dobra rzecz ale nie do dekoltów, żeby przypadkiem nie wyszło choć generalnie ten silikon w polączeniu z ciepłem ciała trzyma się skóry idealnie

Cytat:
tak poza tym, pamiętam, jak moja przyjaciólka z podstawówki/gimnazjum wstydzila się tego, że ma duże piersi, że jej tak rosną itd... ale ja za to wstydziłam się, że wszystkim koleżankom z klasy już coś urosło, a mi nic... a potem, że coraz młodsze są biuściaste, a ja nie, że moje kilka lat młodsze kuzynki są już biuściaste, a ja nie... :/
O tak :| też przez to przeszłam i prawdę mówiąc do dziś odrobinke mnei złości jak widze dziewczynki z podstawówki z większymi peirsiami ode mnie albo na plaży takie zdaje się dzieci, a już mają wiecej niz ja w sumie możnbay zwalic na to, że moja mama też nie ma dużych- miseczka A, ale jej siostry wszystkie noszą C i D. Szkoda, że nie poszłam w ślady po rodzinie

mam marzenie->
Stary 2008-09-03, 12:45   #2450
Malla
Nie depcze krokusów

ZbytDobra - opis masz bardzo pozytywny
Jak czyścić takie wkładki? Przydałyby mi się do miękkich biustonoszy, bo niestety sutki mam olbrzymie i jak jest troszkę chłodniej, to przypominają reklamę mentosów czy czegoś tam... Nie polecam tych wkładek na basen, bo wypływają, byłam kiedyś tego świadkiem i zaczęłam chlapać się z koleżanką, żeby jakąś biedną dziewczynę zasłonić, gdy próbowała je złowić i włożyć.
Stary 2008-09-03, 13:28   #2451
ZbytDobra
Raczkowanie

Malla- dziękuje w akcie desperacji nawet odrobinę odskoczone piersi cieszą jak nie wiem co!

Ja te wkładki myję tak normalnie, mydełko i woda. A Tobie na te Twoje sutki proponuje to: http://allegro.pl/item426978117_sili...iatki_hit.html

mam marzenie->
Stary 2008-09-03, 14:08   #2452
Malla
Nie depcze krokusów

Hehhe, dokładnie coś takiego by mi się przydało. "Opal się w serduszka" - hahaha Ciekawe czemu jeszcze nie ma mody na opalanie we wzorki? Np. wzorki kabaretkowe lub słoneczko nad kostką ;]
Stary 2008-09-03, 14:33   #2453
ZbytDobra
Raczkowanie

Hihi, mi sie zdażyło w jednej z szalonych wypraw na opalanie "wypalać" na brzuchu serduszko, ale straciłam szybko cierpliwość :P ale możesz spróbować słonko jeszcze przygrzewa

mam marzenie->
Stary 2008-09-03, 14:39   #2454
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

ZbytDobra - może to trochę nie będzie kulturalnie, ale spytam: ile masz w biuście?
Bo mi się wydaje, że ja mam naprawdę mało....78 cm...
Stary 2008-09-03, 14:50   #2455
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
ZbytDobra - może to trochę nie będzie kulturalnie, ale spytam: ile masz w biuście?
hehe a ja 75 ale wiesz, ze trzeba patrzec na roznice miedzy obwodem pod biustem (ciasno zmierzonym) , a obwodem na piersiach (zmierzonym lekko) . Patrzy sie na roznice, bo np. mozesz miec 78 a pod biustem 60 i wtedy roznica jest wielka bo az 18 cm, a jak ktos tez bedzie mial 78 ale 70 pod biustem to roznica malenka i wtedy tez miska mniejsza.

No nie moge wytrzymac jak ktos mierzy swoj biust patrzac tylko na to ile ma w biuscie. to roznica m-y obwodami mowi o wielkosci biustu, a nie cm w biuscie.
Stary 2008-09-03, 15:01   #2456
ZbytDobra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
No ja nie wiele więcej 79cm, za to pod biustem 69, zatem różnica zaledwie 10cm! A więc nie mam praktycznie nic

mam marzenie->
Stary 2008-09-03, 15:13   #2457
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZbytDobra Pokaż wiadomość
No ja nie wiele więcej 79cm, za to pod biustem 69, zatem różnica zaledwie 10cm! A więc nie mam praktycznie nic
ale przy kupowaniu stanika obwod zaniza sie jeszczem, wiec mozesz liczyc wiecej tej roznicy.
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ wyszlo ze masz 60D, a to wcale nie jest plaskie....
Stary 2008-09-03, 15:21   #2458
małaPaulina
Wtajemniczenie

no to ja mam pod 72cm, w 82cm i według tego przelicznika wychodzi 70A(32A) czyli tak jak mam
haha rozwaliło mnie to"rozmiar polski 65C" dobre

Stary 2008-09-03, 15:24   #2459
ZbytDobra
Raczkowanie

Madaaa- to najlepsza wiadomość ostatnich miesięcy mojego życia! a gdzie to tam sprawdzić? chce to zobaczyc na własne oczy! Tylko nie wiem gdzie klinkąć żeby wyświetlił sięten wylicznik :|

mam marzenie->
Stary 2008-09-03, 15:24   #2460
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja mam pod 72cm, w 82cm i według tego przelicznika wychodzi 70A(32A) czyli tak jak mam
haha rozwaliło mnie to"rozmiar polski 65C" dobre
ale brytyjski bo polski chyba bedzie wiekszy...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości