|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienie kosmetyki Yves ROcher, Oriflame, Avon i inne
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
moze teraz
za: 1. puder brazujacy w perelkach Giordani Gold firmy Oriflame (25g, opakowanie zakrecane, bez lusterka) i dwa lakiery do frencza |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Oczaru jednak zrezygnuje
![]() na Ziaja i probki jestem chetna a dobierzesz cos do odzywki za to co wybralam z YR? To zarezerwuj mi te dwie pierwsze rzeczy ![]() poza wątkiem: mam jeszcze odżywke Sunsilka do włosów niesfornych, falujących suę, bądź kręconych. Uczucie jedwabistej gładkości. Myśle ze została większa połowa jak Cie interesuje
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy dobrze rozumiem, ze wymienisz odlewke Kallosa za peeling i krem na naczynka? U Ciebie interesowaly by mnie jeszcze 3 rzeczy: czarny lakier do paznokci, krem pure zone (tylko jaki to jest? taki w opakowaniu z pompka?) i balsam AA cynamon-migdal), ale najchetniej wzielabym krem L'OREAL.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadzaa sie to jest ten z pompka;]
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, bo PureZone jest nowy, uzylam go praktycznie raz i mala ilosc, wiec nawet nie ma praktycznie ubytku...za niego chcialabym cos nowego najlepiej, albo niezbednego mi. Bo wystawilam go na allegro i wiesz jak to jest
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
emilko,
zastanawiam sie nad woda embrace i tym malym puderkiem avonu, ale szukam tak naprawde czegos do demakijazu, nawet najtanszej ziaji, i nie wiem jak to rozwiazac,,, |
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po zastanowieniu musze jednak powiedziec, ze teraz ten kremik mi sie nie przyda, bo nie powinnam go mieszac z preparatem od dermatologa. To jak bedzie? Wymienisz odlewke Kallosa na peeling i krem na naczynka? Jesli tak, daj mi znac dzis, to jutro po poludniu wysle Ci priorytetem.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do demakijazu sama uzywalm ostatnio chusteczek Belli z mleczkiem kosmetycznym i obecnie na stanie nie mam zadnego preparatu. Dopiero na poczatku pazdziernika przejde sie do sklepiku Yves Rocher na zakupy, bo aktualnie jestem daleko od takowych. Jednak jesli zechcesz sie wymienic za odzywke, to chetnie jutro kupie cos w Rossmanie i wysle Ci, tylko powiedz, co by to mialo byc. Moze zalatwimy to na privie?
Edytowane przez emilka*85 Czas edycji: 2008-09-09 o 13:16 |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za to:
(poza watkiem mam Extraordinary-50%;P) puder brazujaco-rozswietlajacy w kamienu (naturalny, hipoalergiczny) firmy WIBO (15g, z dolaczonym aplikatorem, produkt tylko raz wyprobowany) blyszczyk do ust Night Fever fimry WIBO, odcien nr 3 (naturalny, delikatny brzoskwiniowy roz, uzyty 3 razy, masa 1,8g, ubytek nawet niewidoczny) zestaw do French Manukure firmy Yves Rocher olejek do ciala Gardenia z Polinezji firmy Yves Rocher (flakon 100ml, pozostalo ok.60ml, posiadam oryginalny kartonik) zel przeciwtradzikowy Oczar (Hamamelis virginiana L.) firmy Septyk (tuba 50ml, uzyty 3 razy) |
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to chetnie oddam puder, blyszczyk i zel przeciwtradzikowy za extraordinary (jesli to polowa z tej wiekszej wody perfumowanej, czyli z 50ml) i "egipskie" kolczyki. Podobaja mi sie jeszcze te niebieskie, czarne wkretki z bialymi oczkami i te male srebrne wkretki. Daj znac, czy ktores z nich bylabys sklonna oddac.
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te "srebrne małe wkrętki"- to tez z tego samego zdjecia?
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda, ze tych z hieroglifami juz nie ma. Rozumiem, ze rezygnujesz z pudru i zelu, tak? Interesuje mnie jeszcze u Ciebie -Bluzka w paski żółto-zielona atmospehere z guziczkami przy rekawkach, rozmiar z metki 12 ale to jest M/L, stan bdb. i -Koszulka House, niebieściutka, raz włożona, "lejąca", rozmiar z metki S ale jest większa. Czy tojeszcze aktualne? Cos bys za nie u mnie znalazla?![]() Edytowane przez emilka*85 Czas edycji: 2008-09-09 o 18:27 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
moge zrobic odlewke, ale musialabys albo wyslac mi atomizerek, albo poczekac, az jakis zorganizuje, bo chwilowo mam deficyt Za odlewke chetnie przygarne:1.kremowy preparat oczyszczajacy z glinka firmy Avon (tuba 100ml, produkt uzyty raz, wiec ubytek niewielki, produkt niedostepny w sprzedazy regularnej) 3.matowy cien do powiek Joy firmy Vipera Cosmetics (kolor czarny 2.klapki do pedikiuru firmy Avon (rozmiar uniwersalny, ale max 39, wykonane z lekkiej pianki w odcieniu delikatnego rozu, oryginalnie zafoliowane) |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiscie wszystko, co wybralas juz dla Ciebie rezerwuje. Atomizerka niestety nie posiadam. Postaram sie dzis zakupic, tylko powiedz mi jeszcze, jakiej wielkosci bedzie to odlewka. pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. puder brazujaco-rozswietlajacy w kamienu (naturalny, hipoalergiczny) firmy WIBO (15g, z dolaczonym aplikatorem, produkt tylko raz wyprobowany) 1. pomadka Power Shine Oriflame Beauty Firmy Oriflame (1,6g, kolor Clover Haze, minimalny ubytek, uzyta 3 razy) 3.blyszczyk do ust Night Fever fimry WIBO, odcien nr 3 (naturalny, delikatny brzoskwiniowy roz, uzyty 3 razy, masa 1,8g, ubytek nawet niewidoczny) 5.konturowka do ust Luminelle firmy Yves Rocher (1,20g, kolor Naturalny (Naturel 84650), uzyta 3 razy, raz ostrzona) 1.olejek do ciala Gardenia z Polinezji firmy Yves Rocher (flakon 100ml, pozostalo ok.60ml, posiadam oryginalny kartonik) |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musze tylko uczciwie dodac, ze wczoraj obejrzalam dokladnie ten puder...Kupilam go wiosna w Naturze. Tam bylo tak podpisane, jak napisala:brazujaco-rozswietlajacy. To byl jedyby egzemplarz. Chodzi tylko o to, ze nie wiem, czy on faktycznie brazuje, bo rozswietla na pewno (ma taki drobny zloty pylek). Na pewno fajnie podkresla opalenizne, ale odcien ma raczej naturalny. Ja go nie uzywalam, tylko maznelam 2 razy wierzch dloni, wiec tak uczciwie mowie, ale jak Ci to nie przeszkadza, wyslij mi swoje dane prywatna wiadomoscia, to dzis po poludniu wszystko Ci wysle priorytetem.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam nie wiedzialam, ze odpisalas u siebie
![]() Kallos Placenta to bardzo dobra i fajna odzywka do wlosow suchych. Fajnie nawilza oraz dobrze sie wlosy rozczesuja. Mam takze poza watkiem odlewke jakies francuskiej odzywki do wloskow, ktor anadaje blask wlosom. Dostalam jej bardzo duzo i moge tez sie podzielic jesli bedziesz zainteresowana i cos sie dobierze do tego Lakier bez problemu Ci oddam
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie, ze chcesz sie pozbyc lakieru. Na te odzywke francuska tez jestem chetna, wiec zerknij, czy cos sobie dobierzesz u mnie.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
cos za
olejek do ciala Gardenia z Polinezji firmy Yves Rocher matujacy tonik 2 w 1 Sebo Specific Anti-imprefections firmy Yves Rocher (dla cery tlustej i mieszanej, pozostalo ok.45-50ml ze 150) ziolowy balsam koloryzujacy z ekstraktem z henny HENNA COLOR firmy VENITA |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
jestem wstepnie zainteresowana wodą morelową i zapasowymi ostrzami do venus
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz moze poza watkiem jakis puder brazujący albo roz? |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

pozdrawiam