| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-02-19, 09:28 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | Jak dodawać recenzje?

Witam, właśnie się zarejestrowałam na wizażu, ale nie wiem w jaki sposób dodać recenzje produktu? Czy ktoś może mi pomóc? | 
|     |   | 
|  2010-02-19, 10:26 | #2 | 
| Przyjaciel Wizaz.pl Zarejestrowany: 2001-10 
				 | 

Dot.: Jak dodawać recenzje

Chodzi zapewne o kosmetyki? Jeśli tak, to tutaj: https://wizaz.pl/kosmetyki | 
|     |   | 
|  2014-09-18, 11:47 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-06 
				 | 

no i co dalej? Dlaczego dodawanie recenzji jest tak zakamuflowane? Chyba jakiś mało inteligentny człowiek je ukrył tylko po co? Musze przyznać że zawiodłam się na tej witrynie

| 
|     |   | 
|  2014-10-17, 17:08 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Widzę, że nie tylko ja miałam problem ze znalezieniem tego.

__________________ - Kubusiu... -Tak Prosiaczku? -Nic, chciałem upewnić się, że jesteś... ...::: Uśmiech to bodaj najkrótsza droga do drugiego człowieka :::... ...::: Rób to na co masz ochotę, a ludzie niech mówią co chcą :::... Na jednym facecie świat nie kończy się, bo tego kwiata jest pół świata   | 
|     |   | 
|  2015-06-22, 16:21 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-06 
				 |  Dot.: Jak dodawać recenzje 

Ja też mam z tym często problem. Powinien byc bardziej widoczny ten przycisk. W załączeniu print screen z zaznaczonym na czerwono miejscem z tekstem "Dodaj recenzję". Ewentualnie użyjcie opcji "wyszukaj" za pomocą skrótu ctrl+F i wpisując "Dodaj recenzję" w okienko, które Wam wyskoczy w górnym prawym rogu ekranu. | 
|     |   | 
|  2016-07-16, 12:01 | #7 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-06 
				 | 

Jak napisać recenzję do kategorii zapomniane kosmetyki? Mój KWC zalicza się właśnie do niej i nie wyświetla się opcja dodawania recenzji:-(

| 
|     |   | 
|  2016-11-05, 13:58 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Kiedy w końcu w aplikacji KWC wróci możliwość dodawania recenzji? Korzystanie z podstawowej wersji serwisu w urządzeniach mobilnych jest bardzo niewygodna, opcja recenzowania w aplikacji zniknęła dawno temu i do dziś ni widu, nie słychu...

| 
|     |   | 
|  2017-02-21, 20:01 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Rzeszów 
				 | 

Dlaczego niekótre produkty lądują w zapomnianych które są cały czas w obrocie? Już kilka razy natknęłam się że chciałam zrecenzować produkt świeżo kupiony a jednak znajdował się w zapomnianych i zostało wyłączone dodawanie do niego opinii

| 
|     |   | 
|  2017-06-14, 17:23 | #10 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: północ 
				 | 

Cytat: 
 Ten produkt ma tylko nowe opakowanie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wa-wersja.html a nie mogę dodać recenzji. Jest tak fantastyczny, że warto go polecic innym. 
				__________________  - , -magnez B6, kerabione booster, kolagen -pielęgnacja włosów: kosmetyki Monat, farba Biokap delicato https://www.instagram.com/fioletowa_nessie/    | |
|     |   | 
|  2018-01-24, 17:42 | #11 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2018-01 
				 | 

To faktycznie jest jakis dramat,czy stronę można zaprojektować czytelnie,bardzo proszę?!? Nie jestem w stanie dodać recenzji,a nie mam zamiaru doktoryzować się z mapy tej strony.

| 
|     |   | 
|  2018-04-01, 18:28 | #12 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2018-04 
				 | 

jak mogę zgłosić produkt? Co prawda kupowałam go w UK ale tam jest "UK's No.1" i ciągle w obrocie... a na wizaz w "zapomniane" :/ Dodatkowo, pasowałoby zaktualizować jego zdjęcie bo zmieniła się szata graficzna opakowania

| 
|     |   | 
|  2018-10-23, 19:01 | #13 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2018-08 
				 | 

W kategorii zapomniane jest wiele produktów które nadal można dostać np. w Douglasie. Szukałam dziś wypiekanego pudru rozświetlającego PUPA który od kilku alt namiętnie kupuję w Douglasie i wiem ze nadal go maja a na wizaz.pl figuruje jako zapomniany, Z ciekawości weszłam w katalog zapomniane marki PUPA i znalazłam tam także wypiekane cienie i lakier do paznokci które kilka dni temu kupiłam w perfumerii więc nie wiem kto odpowiada za klasyfikowanie produktów ale trochę kiepsko... :/

| 
|     |   | 
|  2018-10-23, 23:40 | #14 | |
| Żandarm na emeryturze Zarejestrowany: 2003-12 Lokalizacja: Czasem mam wrażenie, że jestem z Marsa ;-) 
				 | 

Cytat: 
 W Zapomnianych jest jego stara wersja. Dodałam do niej przekierowanie, żeby już nikt nie miał wątpliwości. Nie wiem jakie wypiekane cienie kupiłaś, ale Vamp! jest w naszej bazie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...eyeshadow.html , natomiast Luminys Pupa już nie produkuje od lat i na pewno ich nie przywrócimy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wypiekane.html Przejrzałam Zapomniane Pupy (ale zabrzmiało  ) i przywróciłam oba lakiery Lasting Color i Lasting  Color Gel i puder Luminys, Silky Baked Face Powder. Nic więcej nie widzę, co nadawałoby się do przywrócenia. Który? Może ma nową wersję, skoro wygląda inaczej? 
				__________________ Terenówki na front  Wsparcie zakupu samochodów dla wojska i do ewakuacji rannych oraz cywilów. Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2018-10-24 o 00:57 | |
|     |   | 
|  2023-01-10, 14:09 | #15 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2023-01 
				 | 

Dot.: Jak dodawać recenzje?

Witam dlaczego pisze recenzje danego kosmetyku a ona się nie pojawia ?

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.