![]() |
#811 |
Zadomowienie
|
Dot.: [MAJ] Perfumy, kolorówka, pielęgnacja z górnej półki
Hej, coś u mnie? podoba mi się wszystko poniżej
![]() *Givenchy Ange ou Demon EDP 95/100 ml *Armani Code edp 75ml folia *Ferragamo Signorina EDT 30ml nowe folia *Prada Candy edp 75/80ml *YSL Manifesto L'eclat 47/50ml *Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic 100/125ml *Krem Lancome Visionnaire - 30ml nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Przyczajenie
|
Hej, czy za ten podklad guerlain moglabym wymienic sie na korektor pod oczy Becca Under eye brightening concealer lub YSL touche eclat ?
Czy moze masz jeszcze inne korektory ? Jaki odcien jest tego korektora BeccaUnder eye brightening concealer ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy znalazłbyś coś u mnie za Tresor La Nuit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, unikatu nie oddam za Tresorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za Signorinę ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Tak na szybko spodobały mi się trzy flaszki, Ange ou Demon, Tresor i Marc Jacobs, wszystkie powyżej cenowo
![]() Czy z którąś rozstałabyś się bez większego żalu? Oczywiście dokładam się do wyrównania ewentualnej wymiany. Jeżeli interesuje cię BBW, to mam kilka drobiazgów np. mydło w żelu, balsamy, żeliki podróżne, spray do łapek. Poszukam też jakiegoś zapachu, jak dasz znać, jaką z twoich flaszek możesz oddać. Sukubo, przepraszam, napisałam przed dokładnym sprawdzeniem cen. Oczywiście Tresor odpada, za bardzo popłynęłam
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2022-09-10 o 05:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
może znajdziesz coś u mnie za jedno lub kilka z nw.: Armani Code edp 75ml folia *Żel-krem dla mężczyzn Biotherm Aqua Power - 75ml nowy *Krem Lancome Visionnaire - 30ml nowy *serum Kiehl's Hydro plumping napinające nawilżające - 50ml nowe *serum Kiehl's Midnight recovery silnie odbudowujące - 30ml nowe *serum Vichy Slow Age przeciwzmarszczkowe - 50ml nowe *serum Guerlain Super Aqua serum silnie nawilżające - 50ml nowe kartonik zastępczy Zapraszam blue ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie?
![]() U Ciebie podoba mi się: *serum Kiehl's Hydro plumping napinające nawilżające - 50ml nowe *serum Kiehl's Midnight recovery silnie odbudowujące - 30ml nowe *serum Vivhy Aqualia Thermal silnie nawilżające - 30ml nowe *serum Vichy Slow Age przeciwzmarszczkowe - 50ml nowe *krem PureHeals Rose Oasis 70 50% ekstraktu z róży pustyni silnie regenerujący - 80ml nowy *podkład YSL Touche Eclat B10 nowa wersja - nowy użyty 2 razy *podkład YSL All-in-one Glow B10 - użyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
music is my best friend ♫
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Aktualne? Coś u mnie za Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic 100/125ml?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.