Scent Bar V - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-12, 19:53   #3151
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
oj, Ty niedobra tak źle życzyć mojemu Scentowi na dodatek mam do niego ogromny sentyment, bo był bardzo wyczekany i kupiony został od naszej Rachelci
Twojemu Scentowi źle nie życzę, tylko temu mojemu i jego na mnie już sobie nie życzę.
Zapachy zakupione od Wizażanek znaczą więcej, niż takie kupione od hurtowo sprzedających. Wiele swoich zapachów mam od Wizażanek: Prada Irys, Apparition, Nina, Hot Couture, Innocenty, Euphorie, Must, Hypnose, L de LL, Miss Dior Cherie i wiele wiele innych.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 19:57   #3152
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Na pewno zdechnie. Na mnie ostatnio zleciał z górnego okna kiedy je otwierałam
Zawał na miejscu

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
tesknie bardzo za Wami dziewczyny.
ale nie mam motywacji, ochoty na Wizaz. na nic nie mam. znow mam jakas ogromniasta depresje. zyc sie nie chce.
a najgorsze jest to, ze nawet nie mam kogos bliskiego z kim moglabym o tym pogadac bo niestety przyczyna jest caly czas jedna i ta sama
ale tesknie za Wami i tak.
Yoona Trzymaj się cieplutko !

Cytat:
Ja trupy wciągam do odkurzacza, bo się boję, że w koszu ożyją
Ja też...

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Poza tematem jakieś 3 lata temu sąsiadce z ubikacji wyszedł szczur wodny!!! Masakra była pół roku bałam się załatwiać
Brrrrrrr

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Ajajajaj! A wyobraź sobie co by było, gdybyś nie zauważyła tego włochatego fetyszysty () i ubrała takie majtki z niespodzianką...
Horror!
Masakra !

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mimo, że nikt nie trzymał kciuków... to żyję.
(...)
To ja potrzymam teraz, bo "lepiej późno niż wcale" =>
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 20:01   #3153
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No nos to mogę zrozumieć

Ale... wypustka?! Miejże litość...
widziałeś, co on robi?! No mercy!!!

Cytat:
Nie wiem, nie oglądałem. Mimo wszystko, jeśli faktycznie dodają ten nieszczęsny perhydrol do jogurtów, to chciałbym o tym wiedzieć (jest chyba obowiązek szczegółowego uwzględniania wszystkich składników produktu na etykiecie).
Ano miło by było... Ale tak sobie myślę, że na kubeczek raczej nie przypada więcej niż 0,5 ml perhydrolu, a to oznacza, że ostatecznie stężenie nadtlenku wodoru byłoby znacznie niższe niż w wodzie utlenionej, którą przemywamy ranki. Nie ma powodów do histerii

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Na razie - mozliwe, że w ramach klątwy - pokłuły go jeżowce <tu Margot z dziką satysfakcją zaciera ręce pokrzykując "i dobrze mu tak" >
Bardzo dobrze

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 20:02   #3154
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Eee, a po co? Jak są smaczne, to wcale nie chciałabym wiedzieć, że mają w środku jakąś dziwną zawartość Ja wychodzę z założenia, że życie jest niezdrowe tak generalnie i jakbym miała się jeszcze przejmować wszystkimi dziwnymi substancjami w jedzeniu, to bym z głodu padła Może nie jest to najzdrowsze podejście, ale całkiem wygodne
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Tulipanko, w pełni podzielam twoje zdanie. Mam świadomość, co jest zdrowe, co nie, co naszpikowane chemią, co mi szkodzi. I też kiedyś doszłam do wniosku, że jakbym chciała uniknąć wszystkich niezdrowych substancji i dodatków, to bym zwariowała. Stwierdziłam, że życie mam jedno i nie chcę spędzić go kwękając na listkiem sałaty (takim przysłowiowym) - bo sałata jest zdrowa i to ma być wystaczający powód, żeby ją wielbić
taa gdyby sluchac tego co w tv mówią to nic nie mozna jeść bo:
a)mięso i węsliny oszukane i naszpikowane niewiadomoczym
b) nabiał oszukany i naszprycowany chemikaliami
c) owoce i warzywa pelne chemii
d) cała reszta niezdrowa

nic tylko sie zywic energią z kosmosu

Eenax Ewcia cudna buziaki dla niej

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 20:10   #3155
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Tulipanko, w pełni podzielam twoje zdanie. Mam świadomość, co jest zdrowe, co nie, co naszpikowane chemią, co mi szkodzi. I też kiedyś doszłam do wniosku, że jakbym chciała uniknąć wszystkich niezdrowych substancji i dodatków, to bym zwariowała. Stwierdziłam, że życie mam jedno i nie chcę spędzić go kwękając na listkiem sałaty (takim przysłowiowym) - bo sałata jest zdrowa i to ma być wystaczający powód, żeby ją wielbić
O to to Ja się staram nie przesadzać, nie jeść codziennie jakiś bardzo niezdrowych rzeczy, ale jak już się na nie skuszę, to bez wyrzutów sumienia

Paulinko, ta energia z kosmosu to też zanieczyszczona może być, nie ma lekko

Yoona - kochana a nie chciałabyś się wybrać na jakiś zlot? Dawno się nie spotykałyśmy, można byłoby coś zorganizować A trochę czasu z nami, wrocławskimi wariatkami, na pewno nie zaszkodziłoby chociaż na chwilową poprawę humoru
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 20:23   #3156
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie tak
Nie ma co za mocno się przejmować szkodliwością jedzenia, człowiek by zwariował.

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Twojemu Scentowi źle nie życzę, tylko temu mojemu i jego na mnie już sobie nie życzę.
ok. wytłumaczyłaś się masz przebaczone

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
a kto wie co w tej energii siedzi

Eenax, córcia cudna
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 21:08   #3157
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
a kto wie co w tej energii siedzi
Promieniowanie kosmiczne jest zabójcze dla wszystkiego co żywe ( )

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 21:19   #3158
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bredzisz Mam podobnie Nie chce mi się na razie nic kupować, chcę skończyć w końcu chociaż jeden flakon, chociaż jedną odlewkę. Jakieś marzenia są ale z niczym mi nie spieszno. Nawet na allegro wchodzę tylko jeśli coś mi potrzeba z kolorówki a o perfumach zapominam Może to chwilowe
Ja ostatnio masowo i bez mrugnięcia okem wykańczam letnie odlewki O moich sukcesach w wątku "kiedy ostatnio ..."

Cytat:
Agnysko, no co Ty, gdzie obok, jakie obok - rzadziej czy częściej, zawsze miło Cie widziec i czytać
Sęk ju za te miłe słowa

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Zapachy zakupione od Wizażanek znaczą więcej, niż takie kupione od hurtowo sprzedających.
Zdecydowanie tak jest A ja to w ogóle mam taką jedną ulubioną kusicielkę, największe skarby zdobyłam dzięki niej (BdM, OI, Theo i swego czasu BC). Szkoda, że tak żadko tu bywa...

Smętny ten wieczór jakoś Nic się nie dzieje, mąż majsterkuje, ja nie umiem sobie znaleźć konkretnago zajęcia, tylko łapię się raz tego raz owego.

Od dwóch tygodni, codziennie, budzę się przed moim porannym alarmem Jeszcze 5 minut to rozumiem, ale w tym tygodniu ostatnie trzy dni to już było przegięcie: pół godziny za wcześnie, czyli pobudka o 4:30 A jak tylko kot widzi, że się ruszę to myśli, że wstaję i idę go karmić i miałczy, jakby go ktoś rozdeptywał (naprawdę okropne ma to miałczenie). Bosz, co za wariat z tego Edwarda

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 21:26   #3159
ivanna
Zakorzenienie

padam na pyszczek strasznie jestem zmęczona i jakby tego było mało rozwaliłam nogę... i to tak bardzo na pięcie że żywe mięsko widać łaże z opatrunkiem
Stary 2008-09-12, 21:27   #3160
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
padam na pyszczek strasznie jestem zmęczona i jakby tego było mało rozwaliłam nogę... i to tak bardzo na pięcie że żywe mięsko widać łaże z opatrunkiem

Ivanna, jak nie będziesz na siebie uważać, to złoję pupsko ci

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 21:31   #3161
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Promieniowanie kosmiczne jest zabójcze dla wszystkiego co żywe ( )
To dobrze, wybije bakterie
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Od dwóch tygodni, codziennie, budzę się przed moim porannym alarmem Jeszcze 5 minut to rozumiem, ale w tym tygodniu ostatnie trzy dni to już było przegięcie: pół godziny za wcześnie, czyli pobudka o 4:30 A jak tylko kot widzi, że się ruszę to myśli, że wstaję i idę go karmić i miałczy, jakby go ktoś rozdeptywał (naprawdę okropne ma to miałczenie). Bosz, co za wariat z tego Edwarda
Ja od kiedy wróciłam z urlopu budzę się za wcześnie... Szczególnie ostatnio włączyła mi się jakaś idiotyczna opcja budzenia się koło 6 rano... Jak na mnie to jest to godzina wprost nie do pojęcia, NIGDY nie budziłam się sama z siebie tak wcześnie... A potem koło 22 zaczyna mi się chcieć spać... Wiem, że dla wielu ludzi to standard, ale ja raczej wolę się położyć o 6 rano, niż budzić Nie wiem co mam z tym zrobić... Jakoś udaje mi się zmusić do zaśnięcia z powrotem, ale i tak potem budzę się znowu i znowu wcześniej niż chciałam... Cholera, wakacje jeszcze mam, to chciałabym spać do oporu...
Stary 2008-09-12, 21:33   #3162
ivanna
Zakorzenienie

Madzik słuchaj ale ja nie wiem co sie dzieje... tylko ja niezauważyłam i tylko ja rozwaliłam nogę! No ciamajda jak nic

Pozatym stęskniłam się za wami te szkolenia mnie wykańczają.... 8h słucham jak ktoś opowiada o czymś co jest czarną magią dopuki sama nie spróbujesz... powinna być od razu praktyka a nie teorii 8 dni a potem tydzień praktyki....
Stary 2008-09-12, 21:34   #3163
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyno Śniłaś mi się dzisiaj, bardzo miły sen to był

Czy w Sephorze można poprosić również o próbkę pudru sypkiego? Upatrzyłam sobie jeden, oglądałam go już, ale ciągle nie jestem pewna który z dwóch kolorów będzie dla mnie lepszy. Chciałabym wypróbować w domu.

Stary 2008-09-12, 21:40   #3164
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Czy w Sephorze można poprosić również o próbkę pudru sypkiego? Upatrzyłam sobie jeden, oglądałam go już, ale ciągle nie jestem pewna który z dwóch kolorów będzie dla mnie lepszy. Chciałabym wypróbować w domu.

Można mają malutkie pudełeczka.
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-12, 21:41   #3165
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Można mają malutkie pudełeczka.
Ooo, to super Dzięki za odpowiedź. Ja na razie w S tylko o próbki zapachów proszę

Stary 2008-09-12, 21:44   #3166
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyno Śniłaś mi się dzisiaj, bardzo miły sen to był

Ja dostałam odsypkę Clinique w Gdańsk - Auchan w Sephorze więc myśle że dają

A co ci się śniło?? Opowiadaj!
Stary 2008-09-12, 21:47   #3167
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Ooo, to super Dzięki za odpowiedź. Ja na razie w S tylko o próbki zapachów proszę
Nawet kawał pomadki dają I wydłubią pudru w kamieniu
Stary 2008-09-12, 21:59   #3168
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet kawał pomadki dają I wydłubią pudru w kamieniu
Ta? Ale samemu trzeba odgryźć

Asiu, nawet perfumy były w tym śnie
Zaprosiłaś mnie do siebie, błądziłyśmy po mieście z ładnymi uliczkami i zabytkowymi kamiennymi domami. A potem wzięłaś mnie do domu i dałaś mi w prezencie używaną Pradę Intense. Pompka była odmontowana i zapakowana w osobny papier. Tłumaczyłaś, że tak bezpieczniej I jeszcze ktoś tam był, Wizażanka, ale nie pamiętam która

Stary 2008-09-12, 22:04   #3169
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
No pewnie Wtedy nawet pudełko niepotrezbne
Stary 2008-09-12, 22:57   #3170
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:

Asiu, nawet perfumy były w tym śnie
Zaprosiłaś mnie do siebie, błądziłyśmy po mieście z ładnymi uliczkami i zabytkowymi kamiennymi domami. A potem wzięłaś mnie do domu i dałaś mi w prezencie używaną Pradę Intense. Pompka była odmontowana i zapakowana w osobny papier. Tłumaczyłaś, że tak bezpieczniej I jeszcze ktoś tam był, Wizażanka, ale nie pamiętam która
Ahh to piękny sen taki prezent dobra dusza jestem hehe Miło że komuś się śnie
Stary 2008-09-13, 01:52   #3171
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu, czyżbyś nagle poczuł męską solidarność gatunkową....?
A czy to ma sugerować, żem nigdy jej nie czuł?

Tak serio - wolałbym poczuć solidarność do ogródkowych robali, niż takiego kolesia

Cytat:
jest obowiązek i nie sądze, by w cywlizowanym kraju go nie przestrzegano, przecież te jogurty ktoś kontroluje! nie możn tam walić czego się chce
No właśnie. Chyba, że to o chińskie jogurty chodzi

Cytat:
Eee, a po co? Jak są smaczne, to wcale nie chciałabym wiedzieć, że mają w środku jakąś dziwną zawartość Ja wychodzę z założenia, że życie jest niezdrowe tak generalnie i jakbym miała się jeszcze przejmować wszystkimi dziwnymi substancjami w jedzeniu, to bym z głodu padła Może nie jest to najzdrowsze podejście, ale całkiem wygodne
Tulip, dlaczego Ty mi to robisz?

A tak poważnie - wyszedłem chyba na jakiegoś "dietetycznego ortodoksa", a tak nie jest. Chcę jednak wiedzieć, co jem, mimo świadomości, że wszystkiego zbadać się nie da, że ziemia/woda/powietrze zatrute, że genetyczne modyfikacje itd. Chcę mieć pewność, że dając komuś zarobić nie jestem robiony w bambuko. Nie chcę chleba razowego "fałszowanego" karmelem, nie chcę "masła extra" zawierającego połowę tłuszczów roślinnych. I nie jest tak, że robiąc zakupy oglądam każdy produkt siedemnaście razy. Wychodzę z założenia, że to, co trafia na półki sklepowe jest (mniej lub bardziej restrykcyjnie) badane, tym bardziej, że wybieram rzeczy tzw. "lepszego gatunku" i do przykładowej "białej 2,99/kg" podchodzę jak pies do jeża. Tzn. w ogóle nie podchodzę.

A teraz przerwa na papierosa. Przynajmniej: a) truję się sam, b) wiem, czym się truję, c) nie wmawiam nikomu, że to nieszkodliwe
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
widziałeś, co on robi?! No mercy!!!
Właśnie, że nie widziałem

Nie, no przegina facet na całego

Cytat:
A to Stachursky ma to chyba w planach?

Cytat:
A jak tylko kot widzi, że się ruszę to myśli, że wstaję i idę go karmić i miałczy, jakby go ktoś rozdeptywał (naprawdę okropne ma to miałczenie). Bosz, co za wariat z tego Edwarda
A to się ciesz Mój miauczeć nie umie

Cytat:
Cała Ivanna
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 02:37   #3172
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Tulip, dlaczego Ty mi to robisz?
bo ja zły człowiek jestem
Cytat:
A tak poważnie - wyszedłem chyba na jakiegoś "dietetycznego ortodoksa", a tak nie jest. Chcę jednak wiedzieć, co jem, mimo świadomości, że wszystkiego zbadać się nie da, że ziemia/woda/powietrze zatrute, że genetyczne modyfikacje itd. Chcę mieć pewność, że dając komuś zarobić nie jestem robiony w bambuko. Nie chcę chleba razowego "fałszowanego" karmelem, nie chcę "masła extra" zawierającego połowę tłuszczów roślinnych. I nie jest tak, że robiąc zakupy oglądam każdy produkt siedemnaście razy. Wychodzę z założenia, że to, co trafia na półki sklepowe jest (mniej lub bardziej restrykcyjnie) badane, tym bardziej, że wybieram rzeczy tzw. "lepszego gatunku" i do przykładowej "białej 2,99/kg" podchodzę jak pies do jeża. Tzn. w ogóle nie podchodzę.

A teraz przerwa na papierosa. Przynajmniej: a) truję się sam, b) wiem, czym się truję, c) nie wmawiam nikomu, że to nieszkodliwe
Ja też nie kupuję rzeczy, które podejrzewam o wątpliwą jakość, ale też nigdy się nie zastanawiałam czy mi chleb fałszują karmelem... I tak zakupy zajmują mi za dużo czasu, bo chodzę między półkami i zastanawiam się co właściwie powinnam kupić zazwyczaj po prostu kieruję się kategorią marki i ceny - może to nie zawsze dobrze, bo nie wszystko co droższe jest automatycznie lepsze, ale... przynajmniej jakieś kryterium jest

Zobaczyłam, że dzisiaj na TVP1 jest "Nieznośna lekkość bytu", którą od wieków bardzo chciałam zobaczyć. Co prawda zorientowałam się godzinę po rozpoczęciu filmu, ale i tak nie dałam rady oglądnąć do końca Uwielbiam książkę, jestem świeżo po kolejnym jej pochłonięciu, ale ten film... no nie chciało mi się go oglądać...
Stary 2008-09-13, 06:06   #3173
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
ok. wytłumaczyłaś się masz przebaczone
Może kiedyś się odważę jeszcze raz podejść do niego. Chętnie poczułabym Scenta na kimś, ale mama namówić się nie dała.

Cytat:
Zdecydowanie tak jest A ja to w ogóle mam taką jedną ulubioną kusicielkę, największe skarby zdobyłam dzięki niej (BdM, OI, Theo i swego czasu BC). Szkoda, że tak żadko tu bywa...
Gdyby u mnie siąść na spokojnie przy szafce, to na pewno kilkanaście mam od Wizażanek z pewnością.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 11:06   #3174
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Dziś mamy Kubusiowe urodziny
... 13-go września w piątek 12 lat temu, ostatkiem sił, po 48 godzinach męczarni o 23:15 urodziłam swojego pierwszego Syna
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 11:12   #3175
Zuziunia
BAN stały

Łapie mnie stres zostało jeszcze 7 dni do rozmowy na studia, przerazliwie się boję.
Mam takie głupie myśli, że co jeśli mnie nie przyjmą, zostanę na lodzie...nigdzie więcej papierów nie składałam

Oj nie wiem....

Favkes gratulacje
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 11:14   #3176
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:

Ja też nie kupuję rzeczy, które podejrzewam o wątpliwą jakość, ale też nigdy się nie zastanawiałam czy mi chleb fałszują karmelem... I tak zakupy zajmują mi za dużo czasu, bo chodzę między półkami i zastanawiam się co właściwie powinnam kupić zazwyczaj po prostu kieruję się kategorią marki i ceny - może to nie zawsze dobrze, bo nie wszystko co droższe jest automatycznie lepsze, ale... przynajmniej jakieś kryterium jest
no ja właściwie nie rozumiem oburzenia na fakt, że w serze, którego kilogram kosztuje 10zł jest domieszka tłuszczów roślinnych. Czy ludzie myslą, że za 10zł można zrobić kilogram dobrego sera? A wlasciwie za te 10zł to juz sie go kupuje a po drodze 5 osob musi jeszcze na nim zarobic. Cudów nie ma dlatego też trzymam się z daleka od bardzo tanich produktów, bo w cuda nie wierzę.

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 11:20   #3177
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
... 13-go września w piątek 12 lat temu, ostatkiem sił, po 48 godzinach męczarni o 23:15 urodziłam swojego pierwszego Syna
Favkes 48 godzin? o rany

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 11:22   #3178
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Favkes pewno uroziny będą wspaniałe . Wszystkiego najlepszego dla synka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Łapie mnie stres zostało jeszcze 7 dni do rozmowy na studia, przerazliwie się boję.
Mam takie głupie myśli, że co jeśli mnie nie przyjmą, zostanę na lodzie...nigdzie więcej papierów nie składałam

Oj nie wiem....

Favkes gratulacje
Zuziuniu, będzie dobrze, nie martw się

----------------------------------------

Kurcze a mój mały znów się podziębił- katar do pasa.......
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-13, 11:23   #3179
Myszołapka
Zakorzenienie

Gryksiu miło, ze jest ktoś z takim podejściem do jedzenia jak moje Bo kiedyś się zastanawiałam czy tylko moja rodzina taka jest czy to jakieś takie bardziej normalne
Paulinko słusznie piszesz a swoją drogą to co oni do takiego sera pakują mamy taką piekarnię niedaleko Consonni i tam sprowadzają sery i jogurty robione dawnym sposobem, cena zabójcza ale smak świetny

Aga nie poznałam Cię zmieniłaś av, bardzo mi się podoba

Fav matko 48 godzin Ale chyba Kubuś wynagrodził Ci te dwie doby

Jest paskudnie zimno, a ja się zorientowałam, ze nie posiadam kurtki jesiennej i butów również, bo przecież na 10 centymetrowych szpilach biegać nie będę
Stary 2008-09-13, 11:40   #3180
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
48 godzin?? Podziwiam Cię ale synek pewnie wynagrodził te 48 godzin przez te 12 lat i kolejnych dziesiąt Najlepszego dla synka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Oj nie wiem....

Favkes gratulacje
Napewno dasz radę ja będę trzymała mooooocno kciuki

Cytat:

Cała Ivanna
Ahmmm czy sugerujesz że ja łamaga jestem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości