|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Twojemu Scentowi źle nie życzę, tylko temu mojemu i jego na mnie już sobie nie życzę.Zapachy zakupione od Wizażanek znaczą więcej, niż takie kupione od hurtowo sprzedających. Wiele swoich zapachów mam od Wizażanek: Prada Irys, Apparition, Nina, Hot Couture, Innocenty, Euphorie, Must, Hypnose, L de LL, Miss Dior Cherie i wiele wiele innych.
|
|
|
#3152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawał na miejscu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To ja potrzymam teraz, bo "lepiej późno niż wcale" =>
|
|
|
#3153 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
widziałeś, co on robi?! No mercy!!!
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3154 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cytat:
a)mięso i węsliny oszukane i naszpikowane niewiadomoczym b) nabiał oszukany i naszprycowany chemikaliami c) owoce i warzywa pelne chemii d) cała reszta niezdrowa ![]() nic tylko sie zywic energią z kosmosu ![]() Eenax Ewcia cudna buziaki dla niej
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się staram nie przesadzać, nie jeść codziennie jakiś bardzo niezdrowych rzeczy, ale jak już się na nie skuszę, to bez wyrzutów sumienia ![]() Paulinko, ta energia z kosmosu to też zanieczyszczona może być, nie ma lekko ![]() Yoona - kochana a nie chciałabyś się wybrać na jakiś zlot? Dawno się nie spotykałyśmy, można byłoby coś zorganizować
|
|
|
|
|
#3156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co za mocno się przejmować szkodliwością jedzenia, człowiek by zwariował. Cytat:
masz przebaczone a kto wie co w tej energii siedzi ![]() Eenax, córcia cudna
|
|
#3157 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Promieniowanie kosmiczne jest zabójcze dla wszystkiego co żywe
( )
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Smętny ten wieczór jakoś Nic się nie dzieje, mąż majsterkuje, ja nie umiem sobie znaleźć konkretnago zajęcia, tylko łapię się raz tego raz owego. Od dwóch tygodni, codziennie, budzę się przed moim porannym alarmem
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
padam na pyszczek
strasznie jestem zmęczona i jakby tego było mało rozwaliłam nogę... i to tak bardzo na pięcie że żywe mięsko widać łaże z opatrunkiem
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivanna, jak nie będziesz na siebie uważać, to złoję pupsko ci ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem co mam z tym zrobić... Jakoś udaje mi się zmusić do zaśnięcia z powrotem, ale i tak potem budzę się znowu i znowu wcześniej niż chciałam... Cholera, wakacje jeszcze mam, to chciałabym spać do oporu...
|
||
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik słuchaj ale ja nie wiem co sie dzieje... tylko ja niezauważyłam i tylko ja rozwaliłam nogę! No ciamajda jak nic
![]() Pozatym stęskniłam się za wami te szkolenia mnie wykańczają.... 8h słucham jak ktoś opowiada o czymś co jest czarną magią dopuki sama nie spróbujesz... powinna być od razu praktyka a nie teorii 8 dni a potem tydzień praktyki....
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy w Sephorze można poprosić również o próbkę pudru sypkiego? Upatrzyłam sobie jeden, oglądałam go już, ale ciągle nie jestem pewna który z dwóch kolorów będzie dla mnie lepszy. Chciałabym wypróbować w domu.
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, to super
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc myśle że dają ![]() A co ci się śniło?? Opowiadaj!
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Ta? Ale samemu trzeba odgryźć
Asiu, nawet perfumy były w tym śnie Zaprosiłaś mnie do siebie, błądziłyśmy po mieście z ładnymi uliczkami i zabytkowymi kamiennymi domami. A potem wzięłaś mnie do domu i dałaś mi w prezencie używaną Pradę Intense. Pompka była odmontowana i zapakowana w osobny papier. Tłumaczyłaś, że tak bezpieczniej
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki prezent dobra dusza jestem hehe Miło że komuś się śnie
|
|
|
|
|
#3171 | ||||
|
BAN stały
|
A czy to ma sugerować, żem nigdy jej nie czuł?
![]() Tak serio - wolałbym poczuć solidarność do ogródkowych robali, niż takiego kolesia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak poważnie - wyszedłem chyba na jakiegoś "dietetycznego ortodoksa", a tak nie jest. Chcę jednak wiedzieć, co jem, mimo świadomości, że wszystkiego zbadać się nie da, że ziemia/woda/powietrze zatrute, że genetyczne modyfikacje itd. Chcę mieć pewność, że dając komuś zarobić nie jestem robiony w bambuko. Nie chcę chleba razowego "fałszowanego" karmelem, nie chcę "masła extra" zawierającego połowę tłuszczów roślinnych. I nie jest tak, że robiąc zakupy oglądam każdy produkt siedemnaście razy. Wychodzę z założenia, że to, co trafia na półki sklepowe jest (mniej lub bardziej restrykcyjnie) badane, tym bardziej, że wybieram rzeczy tzw. "lepszego gatunku" i do przykładowej "białej 2,99/kg" podchodzę jak pies do jeża. Tzn. w ogóle nie podchodzę. A teraz przerwa na papierosa. Przynajmniej: a) truję się sam, b) wiem, czym się truję, c) nie wmawiam nikomu, że to nieszkodliwe ![]() Właśnie, że nie widziałem Nie, no przegina facet na całego ![]() A to Stachursky ma to chyba w planach? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
bo ja zły człowiek jestem
Cytat:
zazwyczaj po prostu kieruję się kategorią marki i ceny - może to nie zawsze dobrze, bo nie wszystko co droższe jest automatycznie lepsze, ale... przynajmniej jakieś kryterium jest ![]() Zobaczyłam, że dzisiaj na TVP1 jest "Nieznośna lekkość bytu", którą od wieków bardzo chciałam zobaczyć. Co prawda zorientowałam się godzinę po rozpoczęciu filmu, ale i tak nie dałam rady oglądnąć do końca Uwielbiam książkę, jestem świeżo po kolejnym jej pochłonięciu, ale ten film... no nie chciało mi się go oglądać...
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Może kiedyś się odważę jeszcze raz podejść do niego. Chętnie poczułabym Scenta na kimś, ale mama namówić się nie dała.
Gdyby u mnie siąść na spokojnie przy szafce, to na pewno kilkanaście mam od Wizażanek z pewnością.
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mamy Kubusiowe urodziny
... 13-go września w piątek 12 lat temu, ostatkiem sił, po 48 godzinach męczarni o 23:15 urodziłam swojego pierwszego Syna |
|
|
|
#3175 |
|
BAN stały
|
Łapie mnie stres
zostało jeszcze 7 dni do rozmowy na studia, przerazliwie się boję. Mam takie głupie myśli, że co jeśli mnie nie przyjmą, zostanę na lodzie...nigdzie więcej papierów nie składałam ![]() Oj nie wiem.... Favkes gratulacje |
|
|
|
#3176 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3177 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
o rany
|
|
|
#3178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------------------------------------- Kurcze a mój mały znów się podziębił- katar do pasa....... |
||
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu miło, ze jest ktoś z takim podejściem do jedzenia jak moje
Bo kiedyś się zastanawiałam czy tylko moja rodzina taka jest czy to jakieś takie bardziej normalne Paulinko słusznie piszesz mamy taką piekarnię niedaleko Consonni i tam sprowadzają sery i jogurty robione dawnym sposobem, cena zabójcza ale smak świetny ![]() Aga nie poznałam Cię zmieniłaś av, bardzo mi się podoba Fav matko 48 godzin Ale chyba Kubuś wynagrodził Ci te dwie doby Jest paskudnie zimno, a ja się zorientowałam, ze nie posiadam kurtki jesiennej i butów również, bo przecież na 10 centymetrowych szpilach biegać nie będę
|
|
#3180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepszego dla synka ![]() Cytat:
ja będę trzymała mooooocno kciuki ![]() Ahmmm czy sugerujesz że ja łamaga jestem?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

tak źle życzyć mojemu Scentowi 
Twojemu Scentowi źle nie życzę, tylko temu mojemu i jego na mnie już sobie nie życzę.

Zawał na miejscu 
bo niestety przyczyna jest caly czas jedna i ta sama
A wyobraź sobie co by było, gdybyś nie zauważyła tego włochatego fetyszysty (

a nie chciałabyś się wybrać na jakiś zlot? Dawno się nie spotykałyśmy, można byłoby coś zorganizować 

mamy taką piekarnię niedaleko