|  2008-09-24, 15:15 | #2281 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

jeju, ile stron     Cytat: 
  to nie wyklucza bycia NK chyba  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | ||||
|     | 
|  2008-09-24, 15:19 | #2282 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

dzizas zaczynam chorowac na te szimmery diora   a pod zadnym pozorem mi nie wolno   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     | 
|  2008-09-24, 15:21 | #2283 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Jakie próbki dostałaś?  Jestem strasznie wkurzona przez szkołę, spędziłam tam dziś od 9 do 14, nie chce mi się o tym gadać, idę się zaraz wyżyć na fitness i potem na wino z kumpelą. Napiszę jak się uspokoję   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | |
|     | 
|  2008-09-24, 15:29 | #2284 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  na razie mam 2 z 3 więc nie jest źle  jak nadarzy się okazja chętnie dokupię Copper Diamond   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |
|     | 
|  2008-09-24, 15:30 | #2285 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2008-09-24, 16:42 | #2286 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Ja też muszę kupić kozaki, jedne na razie wpadły mi w oko tylko cena troszkę hm... 400 zł. ale sliczne są i chcem je  Zizku a pokazałabyś foto tych Twoich ? bo z opisu to było by coś  Cytat: 
  Cytat: 
  Po winku na pewno humor będzie lepszy  A u mnie znowu pada  Idę się przespać. 
				__________________ I'm woman in love !!!!   | |||
|     | 
|  2008-09-24, 16:43 | #2287 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
  ) Isa, Vibeska   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | |
|     | 
|  2008-09-24, 16:55 | #2288 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
   ale nie na moją kieszeń   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2008-09-24, 17:04 | #2289 | |||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Zabrze 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2008-09-24, 17:12 | #2290 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dostałam meldunek nad ranem, ż j uż zakupiony   chciałam jeszcze próbkę Iconica ale podobno nie mieli akurat na stanie  Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) W każdym razie nadal trzymam kciuki  Cytat: 
  Fakt, uczyć sie odechciewa masakrycznie po dłuższej przerwie  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ | ||||
|     | 
|  2008-09-24, 17:24 | #2291 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Organzza cudeńko   madziarra  Uczelnie to potrafią człowiekowi krwi napsuć  rzyrafko gdybyś wypatrzyła tam na Długiej te cudeńka Joanny to daj cynka, bo ja tam mam kompletnie nie po drodze i nawet nie wiem, gdzie ten Firlit dokładnie jest(a Długa jest bardzo długa  ). Chciałam się tam wybrać w tym tygodniu, ale nie chce mi się przez pogodę i nie wiem kiedy się zbiorę na wycieczkę tam  Mam nadzieję, że przed końcem roku tam zawitam  
				__________________ | 
|     | 
|  2008-09-24, 17:31 | #2292 | 
				 | 

buty kupilam w rylko, foty dzis nie bedzie bo zostaly w biurze   a w necie tez znalezc nie moge  edit: fason taki, jak w tej aukcji. tylko zamiast kokardy maja marszczenie. maja fantastycznie wyprofilowana cholewke... 
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     | 
|  2008-09-24, 17:40 | #2293 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Przyszłam ogłosić, że mam wakacje - zaliczyłam już wszystko   Musze zebrać jeszcze 2 wpisy, ale to formalność   | 
|     | 
|  2008-09-24, 17:54 | #2294 | 
| Zakorzenienie | 

Zizku slizne   Pakosta gratulacje   
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
|  2008-09-24, 18:00 | #2295 | 
				 | 

Marta gratulacje   mowisz? sama nie wiem. ale chyba zostawie je ze wzgledu na rozmiar. idealne 35   
|     | 
|  2008-09-24, 18:15 | #2296 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Boże, cały dzień mi wizaż muli   W ogóle nie mogłam napisać żadnego posta, ciągle był błąd  A teraz jadę sobie do outleta   pakosta gratuluję  Potem napiszę wszystko, co chciałam przez cały dzień   | 
|     | 
|  2008-09-24, 18:16 | #2297 | ||||
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Ale ja wciąż jestem nieczuła na wdzięki Shimmerów.  Cytat: 
  ), Vichy Lift Active Pro, Pharmaceris na przebarwienia i pod oczy przeciwzmarszczkowy, oprócz tego próbkę tego Nuxe z kwasami i żelu do mycia twarzy Effaclar. Ale dostałam katalog Nuxe i Galenic, co mnie bardzo cieszy. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Gratulacje.  Cytat: 

__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | ||||
|     | 
|  2008-09-24, 18:46 | #2298 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  No i w ramach nagrody dostałam wreszcie nową myszkę, szkoda, że tatuś nieświadom tego ostatniego egz co mam jeszcze we wtorek  Zmykam do TŻ   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-09-24, 19:11 | #2299 | 
				 | 

wizaz bije rekordy zamulania   wzielam sie za ocenienie w KWC i idzie mit o jak krew z nosa   
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-09-24, 19:14 | #2300 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

rzyrafka, pakosta gratuluję zdanych egzaminów     ziz fajne kozaczki, choć ja wolę z większymi obcasami  No i widzę, że masz małą nóżkę, witam w klubie  Strasznie Wizaż zamula, chyba już dzis tu nie będę siedzieć, bo się czuję jak na starym modemie, gdy się czekało 3 minuty aż wskoczyła jedna strona   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-09-24, 19:40 | #2301 | ||||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  i tak jak pisała Agabil istnieje spore prawdopodobieństwo odrzutu  . ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
 Lekarz w sumie gadał coś jeszcze o jakichś mostach z porcelanowymi koronami, ale to tzreba by zaiesić na zębach obok i w sumie mocno te zęby osłabi. Mam jeszcze 2 zęby do odbudowy kompozytem, ew. do usunięcia i wstawienie w to miejsce trzonu (osadzonego na własnym korzeniu) z porcelanową koroną. Tam gdzie chodzę ceny są zabójcze  . Kanałówka trzonowca od 800 zł, jedna korona na moście ok. 1700, implant plus korona ponad 5000. Podaję Ci adres tego gabinetu http://www.panaceum.opole.pl/index.php?co=kon Może coś o nich słyszałaś? W sumie nie wiem czy decydować się na implanty (palę, a to duże ryzyko odrzutu), czy na most   Na razie muszę wszystko przeleczyć, powymieniać plomby, które robiłam niedawno (kilka się rozszczelniło), usunąć osad i wybielić zęby, a na koniec mamy się zająć uzupełnianiem. Wszystko zajmie mi pewnie jakieś pół roku  . Cytat: 
  Pakosto, miło Cię znów widzieć  Nadal czekam na Twój adres, a LU siedzi grzecznie w puedłku i też czeka... Cytat: 

__________________ "Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach | ||||
|     | 
|  2008-09-24, 20:03 | #2302 | |||||||
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Jejku, jak mnie to wkurza!! Czekam na jakiegoś ważnego (lub mniej ważnego   ) smsa, a tutaj Orange z jakąś nową ofertą..  Cytat: 
  Cytat: 
  To ja myślałam, że studia to coś innego i nie traktują już ludzi jak dzieci.. (jak w liceum  ) Cytat: 
  I tak obie się nakręcamy i do niczego konstruktywnego w końcu nie dochodzimy.  Cytat: 
  Ja na razie nie mogę się doczekać.. Musi coś się zacząć dziać w moim życiu, bo inaczej nie dam sobie ze sobą rady.  Ja jestem zadowolona z tego, że mam u siebie dużą swobodę. Jeśli udawało mi się tę pracę pogodzić z LO, to ze studiami tym bardziej, dlatego na razie jest ok. Ale nie planuję dalszej kariery w tym samym miejscu.  Cytat: 
  O mamusiu.. A właśnie właśnie, Krakowianki, gdzie kupię pędzel do maseczek? Podobno były w drogerii w GKrk, ale ja ich tam nigdy nie widziałam.  Cytat: 
  Coś o tym wiem, ja po pięciu ostatnich miesiącach nie wyobrażam sobie nauki.  Cytat: 
  A ja dwa ostatnie dni spędziłam w Katowicach na bardzo miłym spotkaniu z paroma wizażankami z mojego wątku rocznikowego.  Było bardzo fajnie, wynajęłyśmy sobie fajny pokój i kupiłyśmy fajną wódkę.  Dobrze było się tak oderwać od wszystkiego.  Tylko następnego dnia musiałam dzwonić do eksa, żeby zapytać o czym właściwie rozmawialiśmy w poniedziałek wieczorem.  Bo pamiętałam tylko, że dzwonił.  I oczywiście zrobiłam parę głupich rzeczy, ale co tam! Dziś przyszedł do mnie do pracy kumpel, którego strasznie dawno nie widziałam i normalnie tak się rozgadaliśmy, strasznie fajnie było móc się tam komuś wygadać.  W piątek idziemy na piwo, może on mi coś poradzi w związku z sytuacją, w której się znalazłam. W końcu to facet.  gayenka, to kiedy mogę przyjechać do Ciebie i spróbować jakoś Cię pocieszyć?  ziz, testowałaś winter delice?   
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | |||||||
|     | 
|  2008-09-24, 20:18 | #2303 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cześć   Mam już malinowy peeling i krem do ciała Joanny  (Madzia dzięki za cynk  )Chcę jeszcze marakuję,bo ananasa nie lubię choć ten jest całkiem do rzeczy tzn.taki soczysty i nie jest przesłodzony czy chemiczny,więc może wezmę kiedyś peeling,bo kremu bym nie zniesła  Produkty do włosów mnie nie interesowały,więc się nie wypowiem,ale może jeszcze wezmę mydło w płynie  Ale to już w Inermisie,bo ten sklepik trochę za dużą marżę narzuca  Dlatego też wzięłam tylko malinę a nie malinę i marakuję   Pędzelków do maseczek nie było,ale mają jeszcze być.Maseł Eveline też nie było   
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-09-24, 20:18 | #2304 | 
				 | 

em   klik! 
|     | 
|  2008-09-24, 20:30 | #2305 | 
| Zakorzenienie | 

A ja sobie tak właśnie siedzę i myślę że od tego momentu będę miała chyba każdy wolny czas zajęty bo w związku z przeprowadzką do nowego domu jeszcze tyle muszę tam zrobić. Same objazdy po CH i kupienie czegoś sensownego wypełnia mi wszystkie chwile. A widziałam w Jysk takie sliczke komódki białe, byłyby super do mojej sypialni, chyba się tam wybiorę w najbliższym czasie. W sobotę też przyjedzie moja kuchnia  Jak się cieszę że to wszystko już zaczyna nabierać realnego kształtu i robi się .... tak domowo   
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
|  2008-09-24, 20:52 | #2306 | |
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Cytat: 
   Aguś, to bujda że most osłabi zęby na których będzie osadzony  jeśli są zdrowe to absolutnie nie ma obaw. Natomiast jeżeli są mocno odbudowane, większośc zęba to wypełnienie można je przeleczyc kanałowo i wykorzystac kanał pod wkład koronowo-korzeniowy i na tak stabilna już konstrukcję zrobic mostek. Co do tych dwóch zębów które są do odbudowy kompozytem-jak bardzo korona zęba jest zniszczona? Czy są przeleczone kanałowo? Nie wyrywaj ich  można  zawsze wykonac wkłady do korzeni (nasze własne przeleczone korzenie to naturalny ''implant'') i na to korony pojedyńcze Ja bym radziła mosty jednobrzeżne na szóstkach z dowieszonymi piątkami. U mnie to koszt 4 razy 400zł (tyle kosztuje korona-porcelana na metalu) czyli razem 1600zł. Wybielanie u mnie systemem Beyond to 1000 zł, a taki generalny ''remont'' uębienia to nie pół roku. Jeśli nie masz czasu to choc dwie wizyty w tygodniu i za miesiąc, dwa masz wszystko zrobione łacznie z wymienieniem plomb   | |
|     | 
|  2008-09-24, 21:31 | #2307 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  . Postarm się to zasugerować dentyście   Te zęby do odbudowy są do kanałówki i niestety po źle przeprowadzonym leczeniu prawie się rozleciały (są w stanie szczątkowym  ). Niestety u mnie to porwa pół roku, bo nie stac mnie na wszystko od razu. Lekarz wstępnie podliczył mnie na ponad 20 000  . U Was faktycznie sporo taniej  . Mam jednak nadzieję, że teaz trafiłam w dobre ręce i wreszcie doprowadzę szczękę do stanu używalności. Inaczej, za taką kasę się chyba pochlastam   
				__________________ "Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach | |
|     | 
|  2008-09-24, 21:42 | #2308 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Strasznie się zmartwiłam tym co piszesz ... mam nadzieję że ten dentysta pomoże ci i okaże się solidnym fachowcem  I będziesz miała wkońcu olśniewające i bielutkie zdrowe zęby   
				__________________ I'm woman in love !!!!   | |
|     | 
|  2008-09-24, 21:45 | #2309 | |
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Cytat: 
  my też nie jesteśmy tani ale te powalaja. Jeśli nawet ząb jest w szczątkowej formie, bardzo zniszczony prawie zawsze można zrobi wkład do jego korzenia (przeleczonego kanałowo) i na to koronę  wkład to koszt ok 200-400zł, zaś korona 400-600zł Nie daj sobie wyrwac zębów i od razu robic implanty | |
|     | 
|  2008-09-24, 23:29 | #2310 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Skierniewice 
				 | 

wrr.. napisałam wszystko i mi wcięło posta.. więc powtórzę najpierw najważniejsze - Mama każe mi z okazji zniżki z Sephory kupić dla niej jakąś różową bazę pod makijaż - co polecacie dostępnego w S?

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

męczy mnie od piątku, jest mega obrzęk, wszystko boli i jest czerwone... uznała, że to stan zapalny i samo już się nie poprawi
 męczy mnie od piątku, jest mega obrzęk, wszystko boli i jest czerwone... uznała, że to stan zapalny i samo już się nie poprawi 
 Ja sobie nie wybrałam i wylosowali mi jakiś OFE Dom a niecały rok później dostałam pismo, że moje OFE wykupiła Warta i już jestem jak w wyższej lidze
 Ja sobie nie wybrałam i wylosowali mi jakiś OFE Dom a niecały rok później dostałam pismo, że moje OFE wykupiła Warta i już jestem jak w wyższej lidze