|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Snow właśnie muszę się wybrać, bo ci co się wysyłkami zajmują sobie w kulki lecą...
Pakosta znaczy mój teścik to jest nic
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ja mam dzis mega dzień, nie byłam w pracy, rozpoczęłam z mamą wyprowadzkę od odgruzowania piwnicy i najbardziej zapomnianych szaf w domu. Wygrzebałam swoje zeszyty z pierwszych klasy szkoły podstawowej, tony kurzu i innych badziewi Buziolki! TZ właśnie wrócił |
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym pokochalam bardzo gilmore girls, na ostatnim odcinku sie poryczalam, no bo jak to tak, moja Rory sie skonczyla? i to na dodatek tak brzydko? ![]() uwielbiam jeszcze bez skazy i dextera
|
|
#2134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edit: moje seriale to lost (skończyłam obecną serię w necie) Prison break (tv) drHouse (net) Dexter (tv) no i teraz albo nigdy
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę....
Dziewczyny, absolutnie wszystkie zaciskamy kciukasy za Gayenkę. Każda z nas musi jej posłać dużo cieplutkich myśli choćby wirtualnie. Gajuś ma teraz ciężki okres i pewnie sama napisze jak do siebie dojdzie. Gajuś będzie dobrze
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z seriali to oglądam Dextera, Prison Break, Różowe Lata 70-te(płaczę ze śmiechu na nich) no i w TV czasem Mjak Miłość i na wspólnej. Mam zamiar zacząć Lostów na kompie oglądać.Mój brat sie nimi zachwyca.
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd? ![]() ja się wkręcam w Dextera wczesniej TŻ nawet jednego odcinka nie chciał ze mną obejrzeć, zawsze oglądał sam (w tej chwili albo już ogląda albo własnie czeka na 3 sezon), bo twierdził, że to serial, który trzeba oglądać od początku Prison Break'a kilka odcinków z nim oglądałam, ale mnie nie wciąga. tym bardziej, że nie chce mi tłumaczyć o co chodzi dr House'a powoli sobie oglądam w końcu pokolei odstresowuje mnie, uwielbiam tego doktorka, jego podejście do ludzi itd (mam podobnego znajomego, tego od sauny ale na szczęście dawno go nie widziałam ![]()
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Wyżyłam się trochę na siłowni i mi lepiej, ale tylko co wróciłam do domu to znów się wkur*****, bo nie mogę się zapisać na zajęcia
Kupiłam dziś tylko peeling cukrowy grejfrutowy i AOH Essence. Chcę tak jak Ice ( to wszystko przez Ciebie ) uzupełnić pielęgnację i pójść znów na odwyk kosmetyczny ![]() Dla Gayenki
|
#2139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gayenko kochana!!Cytat:
![]() gdzie oglądasz lata 70? kochałam ten serial niesamowicie ![]() Cytat:
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no , ale mam w planach kolejny odwyk, to są jakieś okoliczności łagodzące, nie ?
![]()
|
#2141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle ![]() Ja chyba nie przeżyłam tego typu "wtopy" - za to jeden z moich exTZ tak - jego mama znalazła prezerwatywy w jego pokoju i zrobiła mu wykład, że nie może nam życia zmarnować, bo nawet studiów nie zaczeliśmy (to było po 4 klasie), a on na to: "no właśnie nie zmarnuje skoro używamy gumek "Hmm tak myślę i wsumie tez miałam jedną małą - z niedoszłymTŻ - zgubiliśmy opakowanie (to foliowe) w jego samochodzie - jego dziewczyna miałaby "niespodziankę" ![]() Cytat:
Gayenko ![]() Oj lubiłam ten serial ![]() Obecnie nie ogladam żadnych seriali - oprócz polskiego M jak Miłość ![]() Smsowałam z Koszem (
|
|
#2142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą mogli też nie mieć akurat tych próbek, o które prosiłaś. Nie żebym ich usprawiedliwiała, ale wydaje mi się, że w momencie kiedy ich sieć jest dosyć rozwinięta i tam mają próbki, to po prostu nie rozsyłają ich, chyba że np. przy tych zamówieniach w ramach YR wysyłkowego.Cytat:
![]() Cytat:
![]() O Prison Breaku zapomniałam, oglądam z netu, chociaż przyznam, że najbardziej podobał mi się pierwszy sezon, aczkolwiek ten najnowszy też zapowiada sie przyzwoicie. Cytat:
Jestem wściekła, bo mam beznadziejny plan, nie mogę oddać tego głupiego dziennika, muszę znów zacząć myśleć o mgr i ogólnie mi się odechciewa ![]() Gayenko kochana wirutalnie mocno ściskam I przesyłam Ci moją ciepła, pozytywną energię - mam resztki, ale z Tobą się podzielę! Hosenko nooo, to super, a Ty już takie czarne myśli tu rozsiewałaś! Co tam, że padasz, pewnie było warto Ach, tez wspominam miło takie "smsowe noce" Ale już całe wieki takiej nie miałam
|
||||
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo "dydy dydy" - smsik ehh przeżywam jak gówniara - nie śmiać sie ze mnie!!!! <foch> Gajuś kochana zaczełam się martwić - widziałam że wczoraj przegladałaś wątek ale zdziwło mnie że sie nie odzywasz. Buziaki Jak sie lepiej poczujesz to skrobnij pare zdań Wpłynęły dodatkowe pieniążki
|
|
#2144 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Znów dziś pada, ale podobno od czwartku ma być lepiej Oby...Cytat:
Ja też pamiętam, że Moda leci od zawsze odkąd pamiętam, moja mama i dziadek oglądają A raz trafiłam na MnS na jakiejś niemieckiej stacji i mama weszła akurat do pokoju i się okazało, że w niemczech są chyba o jakieś 500 odcinków do przodu w porównaniu do nas Cytat:
Może nie będzie tak źle, ja też zawsze mam palpitacje serca jak widzę nowy harmonogram, ale wszystko jest do przejścia W tym roku znów mam z babą od rachunkowości, u której byłam o krok od powtarzania przedmiotu i boję się, ale nie dam się tej farbowanej czerwonej małpie Cytat:
Pamiętaj, że masz nas i nie jesteś sama, trzymaj się kochane słoneczko nasze Cytat:
Fajny jest ten taki dreszczyk na dźwięk sesemeska Ja, gdy romansowałam z exem na początku znajomości to nawet do toalety chodziłam z komem, bo a nuż przyśle sms a ja nie odczytam ![]() Teraz zwykle jak słyszę dźwięk telefonu to jest to sms od Orange, albo ktoś z uczelni mi tyłek zawraca
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ja tam się nie śmieję
To sa bardzo fajne sytuacje Pamiętam, że dla mnie takie smsowanie miało swój urok, teraz to jak coś chcę od TZ to dzwonię, bardzo rzadko piszę. A kiedyś jak mnie naszło na jakiegoś uwodzicielskiego smsa, to akurat prowadził samochód i poprosił kumpla żeby mu przeczytał, bo nie spodziewał się nic takiego.. Hehe, także tym bardziej zaniechałam ![]() Ja też chcę dodatkową kasę Mam plan, żeby w weekend wystawić w końcu na All to co chcę - prosze mnie do tego zagonić!! Zawsze parę groszy wpadnie, tzn. mam nadzieję, że ktoś to zechce
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, Snow
Ja właściwie wole napisać smsa niż dzwonić, no chyba że w jakiejś konkretnej sprawie. Poza tym nie zawsze można odebrać a sms moze zostać "na później" Z dodatkowej kasy niestety nie naciesze sie długo - trzeba bedzie zapłacić mega rachunek za kom - to przez Kosza ok 150 zł ![]() Na szczęście w czwartek przyjdzie wypłata (troszkę wyzsza niz zwykle ) i trzeba będzie jakoś zagospodarować, tylko nie wiem jak ... jakieś buty kcem, ładne, może kozaki?? Już czwarty rok chodzę w kozaczkach (krótkich, do pół łydki) na obcasach z CCC od Lasockiego - dzielnie się trzymają, nie wygladają na swoje lata ale chyba pora na coś nowego ![]() Snow - ja też mam lenia jeśli chodzi o Allegro, ale ostatnio całkiem nieźle mi szło (sprzedałam m.in. paletkę 6-cieni Clinique, jedynkę Foxy, Crystal Aurę z Avonu, torebkę, zestaw cieni i 2 kredki - te 2 ostatnie rzeczy za śmieszne peniądze (10,5 i 5 zł ) ale przynajmniej nie będą siedzieć )
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ja wolę zadzwonić, a jeśli ktoś nie odbiera, to piszę. Z tym, że ja zazwyczaj mam konkretną sprawę, a z koleżankami / przyjaciółkami wolę pogadać.
W sytuacjach z mężczyznami przynajmniej na początku zawsze wolałam pisać Prowadzić długie smsowe dialogi, które potem mogłam sobie poczytać A ostatnio się dziwiłaś z mojego abonamentu za 100 zł Ja nadal śnię o tym płaszczu z H&M, który kiedyś wklejałam, ale 499 zł w tej chwili chyba przerasta moje możliwości, niestety, bo muszę zapłacić za studia i mam jeszcze pare innych wydatków. Bu ![]() gayenuś widzę, że jesteś |
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom, ale ja mam abonament za 25 zł Edycja: własnie przyszedł sms z Orange że obowiązuje mnie już nowy plan taryfowy
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, ale jak dwa lata temu wymieniałam telefon i musiałam pożegnać się z takimi "pierwszymi" smsami od TŻ to mi było strasznie żal
Zwłaszcza, że on jest mało romantyczny i na tego typu słowa, jakie się tam pojawiały, raczej rzadko się zdobywa. Ja co prawda też nie mam w sobie za wiele tego romantyzmu, ale lubię czytać takie miłe rzeczy ![]() Cytat:
Ja bez telefonu jestem jak bez ręki i bardzo często z niego korzystam. |
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Snow: heheh dziękuję Bogu, że Kosz obecnie w dzień jest dosyć zajety i brak mu czasu na smsy i piszemy tylko wieczorami - już z łóżek
Co by to było gdybyśmy cały dzień smsowali W sumie to z Exem pisaliśmy po kilkanaście/dziesiąt smsów dziennie, w dodatku smsy do UK są drozsze - jednak większosć dnia byłam w domu więc ratowałam sie smsami z neta bo bym zbankrutowała
|
#2151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj na allegro te ampułki do włosów Alfaparf , mam zamiar zrobić sobie nimi kurację. Znów nie mogę mówić, znów mam flegmę na gardle i nie cierpię tego Skoczę dziś do YR i do Rosmanna , muszę kupić krem do stóp i sól do stóp. I znów ban na kosmetyki Oby w najbliższym czasie nie wypuścili niczego nowego fajnego, bo zbankrutuję ![]() DLA GAYENKI WIELKIE BUZIAKI I DUŻO SIŁY !:CMOK: :CMOK:
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za Wszystkie którym kończą się wakacje - Isa, Ice, Snow, Madziarra, Gayenka, Adrijah, Rzyrafka, Luskap, Nosek, VIbeska, Pakosta - pewnie kogoś pominęłam
Początek roku akademickiego to horror pod wieloma względami więc przesyłam pozytywne fluidy abyście nie dały sie zwariować ![]() Rok temu było mi bardzo nieswojo gdy pod koniec września nie zbierałam się do Krakowa - jednak dość szybko sie z tego otrząsnełam ![]() Czuję się wyzwolona kosmetycznie
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie, chociaż chciałabym bardzo
Jedynie puder sypki, podkład ( na samą myśl) i tusz będę musiała niedługo zakupić, a że zamierzam uderzać w górną półkę, to jakoś mało mnie to nie wyniesie...Cytat:
No i już tylko za dwa semestry musze zapłacić i ani złotówki więcej ode mnie nie dostaną! ![]() Ja jestem przymusowo wyzwolona - zapasy + brak kasy + brak czasu na łażenie po drogeriach i perfumeriach. |
|
|
|
|
#2154 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj za mnie dziś, żebym nie wyniosła tej szkoły w powietrze Cytat:
Cytat:
Próbowałaś już Gentle Light? ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie zawsze działa
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś wolałam smsować, teraz częściej dzwonie np. do koleżanki zwykle wysyłam sms czy jest w domu i jak ona mi puści sygnałka to dzwonię do niej na domowy i gadamy po pół godziny nieraz
Do exa jak mam sprawe to dzwonie, jedynie smsem mu pisze, że np. jade już z domu i niedługo będę na miejscu skąd się zabieramy razem na uczelnię. Koleżanki z uczelni zwykle do mnie dzwonią niż piszą, więc rachunków dużych nie mam ![]() Co do uczelni, ja mam w ten weekend pierwszy zjazd i właśnie pasowałoby mi wydrukować sobie harmonogam(zaraz to zrobię Wracając do kosmetyków, mam ochotę na coś nowego do smarowania cielska, ale nie wiem na co ![]() I muszę zrobić zapas nawilżających maseczek Under 20, bo są świetne i ocaliły moją twarz(gule znikają Tak samo świetna jest oczyszczająca peel-off, śmierdzi alkoholem okropnie, ale działa
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zranilas moje uczucia
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2159 | ||||||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nieźle..Cytat:
![]() Dziewczyny wreszcie wkeiłam kolekcję ![]() O tu-> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1766 i tu -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1767
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
nosku boska kolekcja, zakochałam się w całości
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

znaczy mój teścik to jest nic

Kończę 2 sezon, także cśś, bo ja nic nie wiem

skąd? 
ale na szczęście dawno go nie widziałam 

- jego dziewczyna miałaby "niespodziankę"
Gayenko

Oby...
ok 150 zł
) ale przynajmniej nie będą siedzieć
Jedynie puder sypki, podkład (