![]() |
#631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Hej ninusia ![]() Jesień i chandra mowicie? No to skoro tak, to tak się zastanawiałam... Zauważacie u siebie jakieś oznaki "przemijania"? ...że tak to określę... Wiecie... jakieś podstępne małe zmarszczki, opadający tyłek, siwe włosy... ![]() ![]() Bo ja mam wrażenie, że to wszystko powoli acz nieubłaganie posuwa się do przodu... (poza tyłkiem... bo ten akurat do dołu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
No ja się musze przyznać, że jakieś tam zmarszczochy koło oczek mi sie pokazują, nie żeby jakieś straszne ale już się zarysowują. Ogólnie to podobno nie wyglądam na swoje lata - młodziej. Kiedyś jak to słyszałam to dostawałam szału a teraz uważam to za wielki komplement
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Wtajemniczenie
|
22 listopad
![]() Cytat:
![]() ale zaczęły się pojawiać na ostatnim roku studiów, do czego te studia doprowadzają człowieka ![]() ciało myślę, że póki co oki, ale ja regualrnie ćwiczę, wiec ten efekt pewnie wystąpi później ![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe powitanie! Taki temat o "przemijaniu" to chyba przez tą fatalną pogodę. No tak w naszym wieku to już pierwsze zmarszczki mogą delikatnie gdzieś się zarysować. nawet nie chcę sie przyglądać sobie ale pewnie coś tam już widać. Ale w sumie to jestem z siebie zadowolona bo zdecydowanie lepiej wyglądam po urodzeniu dziecka niż przed (włącznie z brzuszkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Wtajemniczenie
|
witam pięknie
![]() u mnie dziż przepiekne pogoda, więc posyłam Wam trochę pozytywnej energii od słonka jesli Wam brakuje ![]() kurczę zbliża się kolejny rok akademicki, z nim zajęcia ze studnaentami, mimo, ze prowadzę je juz kilka lat, to i tak zawsze przed nowym rokiem mam tremę ![]() ale jakoś dam radę , co mam nie dać ![]() udanego łykendu ![]()
![]() |
![]() |
#638 |
Rozeznanie
|
kochane dziewczyny całuje WAs mocno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, nie wiem, jak to się stało, że dopiero teraz trafiłam na ten wątek. Zgłasza się lipcowa '80-tka
![]() Widzę, że dyskusja o zmarchach się rozpoczęła. Nienawidzę i walczę, nie żebym miała jakieś poważne, nie mniej krem pod oczy zawsze nakładam już od dobrych kilku lat. A zmarszczka na czole to już chyba nigdy nie zniknie. Nic na francę nie pomaga, ale tak to jest, jak się człowiek za młodu mocno dziwi. Siwych włosów niestety kilka mam, na początku wyrywałam, ale teraz stwierdziłam, że nie ma sensu z tym walczyć w ten sposób. Nie mniej farbowanie musi odbywać się częściej niż kiedyś. Ech, co poradzić, takie życie. Opadający tyłek?? Czy ja wiem, bardziej martwi mnie to, że mam szerokie biodra...nie zauważyłam w związku z tym opadania. Nienawidzę tych moich bioder, w niczym sobie pofolgować nie mogę, bo od razu "szerokości przybywaj!" no masakra po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a temat wieku jakoś się tak pojawił, ale przynajmiej tu mozemy ponarzekać do woli o czym się nam zamarzy - w koncu rówieśniczki nas zrozumieją ![]() miłego pobytu wsród nas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to tak faktycznie jest, że rówieśniczki zrozumieją, tego nie wiem, ale liczę, że się przekonam, że jednak tak ![]() Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-09-29 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
Część Madziunia
![]() No to ja się przyznam... ale ciii... ja też mam zmarszczkę na czole... ale mam grzywke i nie widać ![]() Siwe włosy też sie pojawiły, ale nie widać, bo rozjaśniam... No cóż... figury nastolatki nie będę już miała - ale też nie chcę mieć ![]() ![]() Paznokcie mi się baaardzo osłabiły. Żadne suplementy nie pomagały... No więc zalewam swoje naturalne żelem - i jest ok ![]() W sumie największy problem tkwi pod moimi oczami... bo od zawsze mam tam cienie i drobne zmarszczki... ale już przywykłam... Przywyklam tez do tego, że nigdy nie będę wyglądać jak "słodka dziewuszka", bo mam ostre rysy twarzy, więc bliżej mi do "ostrej zołzy" ![]() A tak poza tym, stwierdzam, że NIGDY NIE BYŁO LEPIEJ - bo mówcie, co chcecie, ale ja się teraz dopiero czuję super w swoim ciele - bez żadnych głupich szczeniackich kompleksów. Wiadomo, to i owo do poprawki albo przyklepania, ale teraz mogę przynajmniej mówić o konkretach a nie załamywać rąk nad wyimaginowanym pryszczem ![]() pozdrawiam Wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też uważam, że jestem taka i nie zmienie tego i ważne zeby to akceptować - a poza tym jak to ładnie ostatnio ujął mój TŻ "kobiety się nie starzeją tylko dojrzewają" ![]() ![]() buziaki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczyny,
Sierpniowa (lwica) sie kłania, tak sie Was oszukałam i wreszcie znalazłam...uff Juz sie martwiłam że tylko ja niezamężna, a tu proszę!!! Miło Was poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
madziunia80 i doridori- miło, że jesteście z nami
![]() cyt madziunia80 " Od blisko 8 lat w związku, od trzech lat żona" - to tak jak ja!!! a myslałam, ze dziewczyny z naszego rocznika pozniej zaczynaly "powazne zwiazki" tylko ja sie tak spieszyłam. Ale wiem tego sie nie planuje to samo wychodzi. Tylko, ze ty nie masz dzieci a ja mam 1 sztuke na razie prawie 2-letniego synka Adriana. Z doswiadczenia wiem, że zupełnie inaczej jest w zawiazku bez dzieci a inaczej z dzieckiem(dziecmi to nie wiem). Buziaki w ta jesienna pgode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A... to ja się podepnę pod te z długim stażem - od 19-ego roku życia w związku, ponad 5 lat po ślubie ![]() ![]() A tak w ogóle - to cześć doridori ![]() katarzinka - Twój TŻ to mądry facet jest... ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla Wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a skoro tak mówi, żeś coraz piękniejsza to widać to tak uważa ![]() ![]() Witam Nowe koleżanki i dobrego dnia wszsytkim
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok - będę się trzymać kurczowo tej myśli ![]() ![]() Nawet teraz - jak wyglądam jak mokra kura - bo złapała mnie ulewa - to też jestem piękna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mokre też piekne ![]() pozdrawiam serdecznie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i zawsze będziemy piękne ![]() Cytat:
![]() dobrego dnia i posyłam Wam trochę słonka ode mnie bo dziś mamy piękną złota jesień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zakładam, że ok. osiemdziesiątki pogorszy mi się wzrok, więc i tak ne będę widzieć dokładnie zmarszczek i starczych plam (nie wspominając o wąsach... ![]() ![]() A jeżeli moj mąż nie będzie mnie poznawał w wieku stu lat, to będzie to raczej "zasługa" alzheimera niż mojego seksapilu... ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam i miłego weekendu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Wtajemniczenie
|
1listopad daj znać czy Ci te kapsułki pomagają na coś - ja z takich dopalaczy biorę raz na jakis czas (najczęściej na wiosnę i jesienią) cos o nazwie Silica - takie na paznokcie, włosy i cerę
![]() a poza tym pamiętaj, że nasz rocznik zawsze młody i piękny ![]()
![]() |
![]() |
#655 |
Rozeznanie
|
ojej jak tu miło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
Jak najbardziej zapraszamy!::
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Hej wiecznie piękne i młode
![]() Co słychać ciekawego? Pogoda we Wrocławiu dzisiaj mało optymistyczna, ale trzeba się powoli przyzwyczajać do zimna i szarości. W ramach zachęty dla słoneczka wysmarowałam się samoopalaczem, a co kurde balans. Od razu się czuję lepiej...a jak jest z Wami wolicie swoją skórę bladą, czy jednak opaloną? U mnie zawsze jakoś lepiej wypada opalona skóra, czuję się wtedy bardziej promiennie, ale co by się za szybko nie starzeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() madziunia80 masz racje, że opalenizna dodaje uroku, ja chyba też będę musiała pomyśleć o jakimś samoopalaczu bo wakacyjna opalenizna jest coraz jaśniejsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() ja tylko tak na chwilkę, żeby odsapnąć po zajęciach ze studnetami - uffff są bardzo męczący ![]() miłego dnia mirika witam ![]() madziunia jak samopolacz polecasz - ja czasem używam balsamów brązującyh bo interesuje mnie tylko to żeby leciutko się podkolorować, a pytam bo teraz na ten WIELKI dzień chcę też się troszkę zrumienić a solarium na pewno odpada
![]() |
![]() |
#660 | ||
Raczkowanie
|
Jak najbardziej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Silicę też brałam, włosy mi się poprawiły, paznokcie nie... a skora wyraźnie byla bardziej tłusta... Po Capivicie - ale tym ze skrzypem - to samo. Poza tym te suplementy zawieraja wit. B, a po większej ilości, ciało zaczyna wydzielać trochę inny zapach (komary niby odstrasza ![]() Cytat:
![]() Korzystam z solarium... Samoopalacze sie na mnie nie sprawdzają... mam taką "papierową" cerę... a na białym, to te wszystkie specyfiki jakoś tak żółto wychodzą... Nawet, jak używałam tego "DOVE dzień po dniu' (czy jakoś tak), to po kilku dniach mogłam to z siebie zdzierać, jak starą farbę ![]() No i koleżanka zaciągnęła mnie na solarium... Teraz chodzę regularnie, co kilka, kilkanaście dni... ale na bardzo słabe lampy i po jakieś 5,6 minut. Tyle, żeby utrzymac normalny odcień. I wiecie co? W końcu nikt mnie nie pyta, czy jestem chora!! Bo przedtem nawet lekarze zlecali mi badania "na sam widok"!!! No i mój mąż nie ukrywa, że jego zdaniem lepiej wyglądam, jak mam trochę koloru ![]() A co do starzenia skóry... No cóż... Nie palę, prawie nie piję, używam różnych specyfików, więc może nie bedzie tragedii... ![]() A tak w ogóle, to Wy nie macie problemów z tymi samoopalaczami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.