![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam Was dziewczyny ponownie
![]() Zawsze dodacie trochę otuchy ![]() ![]() Jadę zaraz na małe zakupy i czas się spakować... ![]() ![]() Wpadnę jeszcze ok. 22 ![]() Trzymajcie się Kochane ![]()
![]() |
#1712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mialam dzis paskudny dzien w pracy..nieprzyjemny,duzo roboty bo jutro termin mija i wszyscy nerwowi...dobrze ze juz w domu jestem.. Mama wczoraj dostala zdjecia ze slubu naszego od fotografa i ponoc przecudne sa ![]() ![]() ide na jakis film teraz,milego wieczorka laleczki ![]()
![]() |
#1713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj, i ja powinnam. A ja dziś znów oczywiście lenia miałam i do szkoły nie poszłam, zaczynam się coraz bardziej martwic co to ze mną będzie skoro tak wagaruję ![]()
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Nie)dziękuję ![]() ![]() Ja też mam ten problem ![]() PS. Przed chwilą chyba mój psycho-ex zadzwonił na domofon, ale prawdopodobnie spłoszyło go to, że mój tata odebrał... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dzis musze przyznac było ciekawie,wykład pt biomedyczne podstawy rozwoju był ciekawy,a wykładowca świtnie opowiadał,az chciało sie go słuchać ![]() ![]() jutro mam az3 zajecia, mówie az 3 gdyz tylko w srody mam taki natłok zajec ,bo normalnie to po 2 lub 1 dziennie ![]() napisałam tez do goscia w sparwie pieki nad dzieckiem, byłabym wniebowzieta jesli by mnie przyjął ![]() Mango,a co w Niemcach robic będziesz? ![]()
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzę, że u Ciebie wszystko ok ![]() Napewno Cię przyjmie! ![]() ![]() To taka dosyć długa wycieczka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - no w końcu mam temat... czas mam do końca lutego na oddanie pracy masakra! szkoda szkoda, ale tęsknię za nim
![]() ![]() ![]() anniaa- to dobrze że już tylko katar ![]() orzeszku - ja miałam fajnie na filozofii - spytała się nas babka czy chcemy filozofię połączyć z etyką i rozmowami o moralności itp. fajnie było ![]() yerbuś- ale nie zawsze można no! co do kompa - ja mam 4 partycje - jeden na same programy, jeden na instalki i pierdoły do programów, jeden na foty i filmy i jeden na dokumenty jak znika to tylko ten z systemem reszta zostaje ![]() agolku- wytrzymasz potem radość z oglądania będzie większa ![]() Ewelka- wagarowiczu ty ![]()
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to miłego wycieczkowania ![]()
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczególnie,ze mieszkam w najlepszym akademiku,jak tylko mówie w jakim,wszyscy wywalaja oczy ze zdziwienia ze go dostałam(ma sie te znajomości ![]() ![]() Narazie do galerii nie chodze, gdyz nie mam funduszy,ale planuje niedugo sie udac ![]() Nesvite w lewiatanie niedaleko mojego akademika ![]() I w ogóle ile ja sie ochodze to jeden Pan Bóg wie,ale z tego akurat sie cieszę, ze duzo chodze,gdyz jest mi to potrzebna ![]() ![]() a Ty Izus w której czesci Krk mieszkasz?
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Żegnajcie Kochane
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Wtajemniczenie
|
no ja wiem ale juz nie moge wytrzymac...
![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, ja juz lece do pracy,brzydko poranek ale nie taki zimny jak wczoraj wiec nie jest zle. tak spalam dzis,ze jak mnie TZ obudzil to sie zerwalam jakby do mnie strzelali bo myslalam,ze zaspalam i teraz taka jestem na pol rozbudzona ![]() mileog laleczki ![]()
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Cześć i czołem.
![]() Istny ranny ptaszek ze mnie się zrobił xD Wtorek minął mi całkiem aktywnie i przyjemnie. W drodze do dentysty spotkałam kumpla ,z gimnazjum /kursu anglika, trochę poplotkowaliśmy w pociągu, potem bite 90min. spędziłam na fotelu. Jako,że nie może dostać się do jednego kanału możliwe,że przy następnej wizycie wyśle mnie na leczenie mikroskopowe ,geez ,kiedy ja do mej stolicy ukochanej wybędę ![]() Potem zrobiłam se przebieżkę po Sopocie,nic tak nie poprawia humoru jak olbrzymia Latte z likierem wiśniowym i bitą śmietaną ![]() Zziajana odebrałam w ośrodku wyniki , cóż z tarczycą kiepsko,ale wina tkwi tylko i wyłącznie w 'wiedzy' mej endo, de facto wizyta przełożona na jutro ... =.= Dziś mam 3 godziny od 13.15, o 20 spotykamy się w pubie na integracji, muszę przyznać,że z 'X'em definitywnie mi przechodzi . Widząc tyle ładnych i powabnych chłopcząt na ulicy (jak to brzmi ![]() ![]() Tak btw. włażę dziś na n-k, z nudów często dodaję/kasuję zdjęcia,zmieniam opis profilowy :P patrzę,a w gościach mój niedoszły-Ex ![]() Chyba zmienił se ustawienia i teraz sprawdza czy ja go nie podejrzę ![]() Swoją drogą fajnie byłoby kiedyś tą znajomość chociaż na luźnej stopie odnowić ![]() ;] Miłego dzionka dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja wlansie koncze lunch,wyleciala,m z domu bez snaidania dzis bo pozno bylo co mi sie nie zdarza nigdy i jestem dzis caly dzien glodna mimo,ze w pracy zjadlam jak dojechalam banana,2sliwki i batonik muesli ![]() pogoda piekna dzis,po pracy musze do sklepu jechac i moze potem TZ na spacer wyciagne ![]() milego!
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
|
Agolek- Z czcionką nie ma sprawy
![]() Co do ww znajomości,w sumie nigdy nie zdążyliśmy się tak naprawdę lepiej poznać więc pierw to a potem by się zobaczyło. Integrację dziś sobie odpuściłam. Miała być w pubie na zadupiu w elitarnym gronie 18stu osób,z których większość przedtem idzie się natrąbić do lasu oO ,sama nie mam dziś ochoty na % et.c Zaś jutro ma być impreza większości grup w jednym z klubów ,tańce połamańce itp czyli coś co lubię najbardziej ![]() Z facetami przewału ciąg dalszy ![]() Siedzę se spokojnie na zajęciach i taki średnio ciekawy (w ogóle nieeee ciekawy xP)koleś mi się uparcie przygląda. Potem gdy plotkuję z kumpelką na korytarzu,siada w pobliżu i wlepia swe ślepia ,nawet gdy 'po' rozmawiałam z opiekunem mej grupy (spec od dykcji i emisji głosu ![]() ![]() Co do X'a tudzież M , yhh ciężko powiedzieć,kurka wodna chudy i płaski chłopczyna, w związanych dreadach uwydatnia szeroki rozstaw oczu czym upodabnia się do jednego z bohaterów The Muppet Show tudzież Kermita więc potrzebowałabym czasu,aby się 'przyzwyczaić' ,a co dopiero angażować w głębszy związek ![]() Dobra znikam z wizazowych czelusci w celu konsumpcji obiadu, powoli kapitukluje z glodu xP Trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
Taki tu tłok, że ciężko się do głosu dorwać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Wybaczcie, mam głupawkę) ![]() ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
branoc
![]()
#1730 | |
Zakorzenienie
|
![]() Od razu widać, że rok szkolny/akademicki się zaczął ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ostatni będą pierwszymi
![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje slonko
![]() dzien dobry laleczki, Rzeczywiscie cos tu ostatnio pusto ostatnio.. Gdzie Jabluszko,Agness? ale mi wczoraj moj TZ zrobil prezent. ![]() ![]() tak wiec dzis rano jechalam do pracy i popijalam kawke w aucie ![]() teraz juz zaczynam ale sie potem odezwe,i pisac mi tu prosze zebym miala na lunchu co czytac ![]() milego poranka ![]()
#1733 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia Dziewuszki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Zdałam
![]() ![]() ![]() Yeah ![]()
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje! ![]() ![]() A ja się przeziębiłam nieco, a nie mam teraz na to czasu, w dodatku same stresy, bo i na uczelni i w "życiu" i jeszcze babcia w szpitalu... ![]() A naszej Ewusi chyba faktycznie komp padł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
![]()
Enex
![]() ![]() Ewusia może nam się wdrożyła w wir studenckiego życia ![]() ![]() Szkoda, że nie mamy do siebie numerów telefonu ![]() ![]() Starbucks ![]() ![]() Taki termosik to świetna sprawa. Sama myślałam, żeby sobie coś takiego kupić i na zajęciach popijać sobie coś gorącego ![]() Wracam do pracy ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() wróciłam z ćwiczen Pis i jestem padnięta ale i zadowolona bo się często udzielałam ![]() Teraz głowa mi pęka a nie mam zadnej tabletki.. nie wyspałam sie ,poszłam spac po 1wszej bo mieszkancy pokoju obok robili impreze..najpier współlokatorka o 12 w nocu gadała głosno przez telefon po czym wyszła i wróciła dzis o 12 w południe,a ci goscie zaczeli imprezowac,o 1 koles puka do mojego pokoju,otwieram mu..Nachlany niezle. Dialog wyglądał mniej wiecej tak: "Bo my tu imprezke mała mamy i czy moze Ci nie przeszkadzamy? Przeszkadzacie,nie da sie spać. To moze przyłączysz sie do nas? Nie,jestem zmęczona, ale nie moge zasnac. Ale spoko? Nie spoko" i zamknęłam drzwi. Dzis koles jak go widziałam nawet ie przeprosił.Osioł. Uroki akademika..
#1739 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do telefonów, to pamietam ze kiedys się tu dziewczyny wymienialy. Faktycznie czasem lepiej miec dodatkowy kontakt.. Cytat:
Ale na imprezke jakas sie wybierz, akademikowo-akademickie zycie jest dosc barwne ![]() Ewentualnie mozna sie nauczyc spac z zatyczkami w uszach ![]() chce mi sie spac ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, mam dzis chyba najgorszy dzien w tym roku..w pracy sypnelo sie wszystko co moglo sie sypnac...wysiadly nam dzis wszystkie systemy i jestem w plecy z tyloma rzeczami,ktore musza byc u klienotow na jutro,ze szok.. a na koniec dnia sie okazalo,ze dziewczyna z mojego teamu nie zrobila pewnij rzeczy i jutro 2.5 tysiaca ![]() ![]() dobra,nie smuce wam juz dzis ![]() ![]() buziaki!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.