![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
![]() ![]() Jak mi się nic nie chce.... I to "nie chce mi się" jest coraz większe i większe i zatacza coraz większe kręgi ..... ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Heh, nie no, ja tam się nie znam na tych waszych objazdach
![]()
#154 |
Wtajemniczenie
|
Kochani, dziękuję Wam wszystkim bardzo
![]() Kattarino, prostaglandyny dają o sobie najczęściej znać bolesnymi miesiączkami lub bólami przedmiesiączkowymi ( tak mi powiedziała lekarka ) więc to od razu wykluczyła. Ale i tak dziękuję Ci za podpowiedź. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej martwi mnie moja praca niz szalejacy byly, walacy mnie po rogach obecny. Jam skupiona teraz tylko i wylacznie na robocie. A jak kce sobie popatrzec na ladnego angola to mam zawsze R. Jam tak wypompowana emocjonalnie, ze autentycznie nic nie czuje. Byc moze sie zbierze i przeleje ale obecnie.... mam jedno haselko ... 'j... mnie to' Tylko akcja 'O' zwiazana z oszczeedzaniem kasey nieco mnie dreczy bo zakupow nie robilam juz 2 tygodnie. Zadnego ciucha... nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko nie wahaj się zmienić instruktora, jeśli nie będziesz dogadywała się z pierwszym. To jednak ma znaczenie. Cytat:
![]() A co do Borów... Bywałam przez parę latek na terenie prywatnego lasu otaczającego prywatne jezioro. Kompletna dzicz, zero ludzi, wodę do picia z jeziora braliśmy, ryby na kija łowiliśmy. Nie napiszę, że grzyby kosą kosić można było, bo to przesada, ale naprawdę było cudnie. Potem właściciel zaczął wpuszczać obozy harcerskie i... Powiem Wam, że byłam harcerzem, nawet na obozie zdarzyło mi się być i to, co zobaczyłam niechybnie spowodowałby moją nienawiść do tej organizacji, gdyby nie świadomość, że ta banda niechlujnych świń, to nie ogół. Mycie (się i naczyń) detergentami w jeziorze, wyrzucanie śmieci do lasu, niszczenie drzew i grzybów... Nawet pudełko pełne rozmoczonego proszku do prania w płytkiej wodzie znaleźliśmy. Katastrofa! ![]() Cytat:
![]() Musisz wybrać. ![]() Cytat:
Hecate - powodzenia. ![]() Cytat:
![]() To żart. Najważniejsze, że wszystko dotarło. ![]() Cytat:
Dwa tygodnie żadnego ciucha? ![]() Sorry, ale wrażenie na mnie zrobią dopiero dwa lata. ![]() ![]()
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz czuje sie taka ... pelna. Dobrze sama ze soba. Nie musze niczego udawac. Czuc sie winna, ze tego tam nie ma. Nie ma! i tyle! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Czekam na Ragnarok
|
Czy ktoś może zna te dwa zapachy Demeter i chciałby mi je przybliżyć?
Blueberry Muffin Sour Apple Lollipop |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Zmasakrowalo mi dziś kąciki nosa po Lysanel
![]() ![]() Sabbath - kciuki się przydadzą ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
To jej przynajmniej smutno nie było
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Otóż dzwonię do pana, mówię o co chodzi, a on mi na to, że kto mnie w ogóle do niego skierował, on nie ma czasu, ma mnóstwo kursantów, musiałabym czekać do końca października.. i zasugerował, żebym lepiej zgłosiła się do biura i poprosiła o przydzielenie kogoś innego. No i dostałam numer innego instruktora, dziś się nie dodzwoniłam, będę próbować jutro. Mam nadzieję, że już na początku przyszłego tygodnia zacznę jeździć. Coś czuję, że uspokajacze się przydadzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
BAN stały
|
A ja już wyczaiłem, o co Madziczce chodziło
![]() Śpię 40 min. dłużej, z ostatnich zajęć zrywam się 40 min. przed końcem - i oto mam prawie 1,5h "na plusie" ![]() Cytat:
![]() A to super ![]() I może zrób sobie dłuższą przerwę od "związków"? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na poważnie - wiem, wiem, liczyć nie umiem ![]() Co do instruktorów i prawa do zmiany - zamierzam z niego korzystać bez zażenowania. Najgorzej jak mi się trafi jakiś tyran-nerwus. Jeden nerwus w samochodzie wystarczy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
BAN stały
|
Musiałabyś zobaczyć mnie przy kasie
![]() Cytat:
![]() Choć w czerwcu minęło 8 lat, na samo wspomnienie mnie trzęsie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Hah, kasa to była moja trauma
![]() Biedny Gryx...
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Ale taki plan mam ale ONI sie sami ze mna zwiazkuja. Wyjdziesz z kims do baru, pocalujesz i dowiaduje sie, ze my to MY i mamy zwiazek.
Ja tak troche sama nie wiem o co chodzi w tym wszystkim. Ja sie nie kce w nic glupiego wpakowac i tyle. Ale koszta rozwodu nieco mnie powalily... |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale grunt to starac sie zrelaksowac bo wtedy jazda idzie plynnie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później okazało się, że trudno o większą frajdę niż jeżdżenie ![]() ![]() Będzie dobrze ![]()
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tak jak sobie pomyślę, to związki jednak kruche są. W moim otoczeniu coraz więcej rozwodów.. aż strach pomyśleć. Cytat:
Bo mnie się wydaje, że nie będzie tak źle, tylko teraz przez jakieś pół roku Ci co mają się nachapać na spekulacjach muszą się nachapać, a potem wszystko wróci do normy ![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kagan, życzę dużo zdrowia dla córki i mnóstwo sił dla Ciebie!
![]() Oby wszystko się wkrótce wyjaśniło ![]()
#173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba przydałby Ci się taki odpoczynek od związków. Może być tak samo "oczyszczający" jak ten zakupowy ![]() ![]() Monia .. ![]() Wczoraj byłam w Aquaparku, brrr znowu jakieś moherowe koło się zjechało... Z całym szacunkiem dla osób starszych, ale za każdym razem jak ta grupa pań tam jest, to któraś z nich siada mi półdupkiem na udzie, opiera się o mnie plecami, kładzie mi rękę pod tyłek ... ![]() W jaccuzi spokojnie poprosiłam pewną panią aby się troszkę przesunęła, a ona na to niegrzeczne "BO CO...?" No to odpaliłam: "bo od przytulania mam męża!" ![]() W końcu poszłam popływać .. 40 minut żabką ![]() A potem mi się nie chciało ćwiczyć A6W... prawie odpuściłam, ale dałam radę.... jeszcze 22 dni ... ![]() Miłego dnia ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-10-17 o 08:13 Powód: Pani siedząca ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Ja już chyba muszę dać sobie na wstrzymanie z Allegro.
Najpierw poplamiona i zniszczona suknia, ostatnio te miniatury z których jedna doszła z kroplą na dnie i pachnącymi bibułkami, złym adresem(ulicą i kodem) - sprzedająca od tygodnia się nie odezwała, mimo że wcześniej kontakt był systematyczny. A dziś dotarły próbki z których jedna która miała być męska okazała się być zapachem dla kobiet, ale to nawet lepiej, ale 2 próbki które miały być EDT w przesyłce znalazłam EDP, a te posiadam ![]() No nic, dokupię chyba te EDT, bo już się nastawiłam że mieć będę. Może dziś, może jutro, najpóźniej pojutrze zrobię fotki swoich skarbów.
![]() |
#177 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko że podobno długi czas oczekiwania, no ale za taką cenę to ja mogę czekać, tylko kurna wpisałam w tytule pierdoły co kazali napisać, a o nicku zapomniałam w morde! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgłaszasz takie sprawy allegro? Ja i koleżanki rozwiązałyśmy w ten sposób prawie wszystkie spory. Jeśli kobieta nie odpisuje od tygodnia, szybko obudzisz ją przez formularz allegro ![]() Jestem też za wystawianiem negatywów bez obaw. Wręcz czekam na swój pierwszy neg odwetowy, jak na razie nie dostałam, ale uważam, że przyda się- pokaże kupującym i sprzedawcom, że nie dam się bezkarnie robić w trąbę ![]() Dzisiaj urodziny mojej przyjaciółki. Zrobiła sobie prezent i z dnia na dzień wróciła na stałe do Polski.. dzwoniłam z życzeniami, miała taki smutny głos... jeszcze przed godziną mimo wszystko cieszyłam się z jej powrotu, teraz chce mi się płakać.. miała być taka szczęśliwa tam.. Ech.... ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-10-17 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
BAN stały
|
A proszę bardzo..
http://www.allegro.pl/item457049653_...i_azurowy.html wzięłam żółty http://www.allegro.pl/item451928002_...ejszy_hit.html beżowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.