|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Marta
rosna?tru bulki, ciasta, pizza wkladasz skladniki a ciasto samo sie robi
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
bossiaczku, pakosiu, tru dziękuję
![]() Ja chciałam mamę namówić na zrobienie papryk nadziewanych mięskiem z ryżem i pieczarkami, ale mama stwierdziła, że to będzie niedobre Ostatnio zrobiła podobne coś tylko, że nadziewane były główki pieczarek i niezbyt nam to smakowało a ja mam ochotę na te paprykowe nadziewanki.
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba było kramik zrobic Ja pichcilam wczoraj wieczorem obiad na dzś i jutro - zupka pomidorowa (zawsze wielki gar robię, zeby tak na 2-3 było ) i łazanki. No i przez to się nie wyspałam, bo zeszło mi do 22 ![]() Isa: ja nie lubię nadziewanych pomidorów ani papryki, bo takie jakieś gorzkie się robią przez pieczenie
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
lazanki
mam jakis kryzys. mam pieniadze a nie wiem, co sobie kupic. szkoda mi kasy na kolejne perfumy z kolorowki tez nic nie chce chyba jestem chora...
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Od niewyspania, zmęczenia i w ogóle mam takie sińce pod oczami jakby mi ktoś przywalił
Aż fioletowe eh
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Obzarlam sie kofta
i zaraz jade do Katowic po papiery ,zawioze krecikowi drozdzowke z jablkami ,niech ma![]() zizek jestes zleeeem! Wow Powiedzcie mi ,znacie cos o podobnym dzialaniu co to cudo czy mam zbierac kase na idealista jednak? bo filtr sie na nim cudownie zachowuje
|
#4207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten zapach w całym domu... musi być cudnieCytat:
co z tego, że data ważności ok, skoro jest znaczek żeby zużyć np. w ciągu poł roku od otwarcia..Z takich rzeczy, które są świeże, ale nie dokońca mi podchodzą i zostawiłam żeby się zastanowić co z nimi są-balsam poziomkowy i wata cukrowa i ddml 50ml. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Isiaku- jeszcze raz: moc buziaków, kosmetyków, perfum i samych radości!!!
żal mi się było z nimi rozstawać , ale rozsądek zwyciężył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też powinnam a wczoraj przewaliłam jednak kasę na te nieszczęsne glamshiny z all ![]() No ale niedługo zaczyna sięnowy katalog Avonu, może znów się los usmiechnie i sie odkuję ![]() Nie poszłam dziś na wykłady- wczoraj przed 2 w nocy skończyłam ogladać nowy odcinek House'a- tak się uśmiałam jak mało kiedy Ale już znikam, muszę przepisać zaległe 2 ważne wykłady na których mnie ni ebyło a jets tego sporo ![]() Miłego dnia wszystkim NK
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym chciala takie cos do pieczenia chleba,jak juz kupisz to prosze cie daj mi znac czy to jest trudne w obsludze ..ja wszystko najchetniej bym robila tradycyjnymi metodami i takich urzadzen sie bojem A co ci nie pasuje w ddml Olenko? Ja ja kocham i ubolewam nad tym ze mi sie konczy
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy co jest dla Ciebie rozsądne
![]() Ja postanowiłam nie kupować ani czystych róży ani beżów a w zamian za to szukac róznych odcieni różo-beżów
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
wyglądam jak kupa
|
|
#4213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Isa skarbie
![]() wszystkiego co najlepsze, co najpiękniejsze, samych fajnych facetów na Twojej drodze, żadnych porażek (nawet tych kosmetycznych )żeby Ci się spełniły wszystkie marzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja myślałam nad kupnem miniaturek na allegro chyba po 7ml są
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstydzioch![]() Nowa kuchnia pojawi się dopiero na początklu grudnia, ale przez ten czas będziemy mieszkac z moimi rodzicami i obecnośc mamy wydaje mi się bardzo właściwa do tego typu eksperymentów, bo ona jest dla mnie guru kuchennym będzie mnie ratować jakby co z opresji, bo ja też siem bojem takich wynalazków także poszukam na allegro, zakupię, przetestuję i dam Ci znaćDdml mnie za mało nawilża solo, a z kremem jako 2 warstwa to wydaje misię zbędne.., miałam miniaturkę i zużyłam ją bez zachwytów. A 50ml dostałam w zestawie z tonikiem i żelem do mycia ryjka. No i leży nieotwarta. A kiedy masz urodziny? albo wyśle Ci na Gwiazdkę![]() Na pewno elegancka kupa |
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko, Organzza dziękuję Wam za życzenia
![]() Ja się w końcu pożarłam z mamą i zrobiłam sobie na obiad ryż z sosem chińskim Bo ona gotuje od rana buraki na sałatkę na zimę i nie miałam jak się rozłożyć tam z produktami do zrobienia obiadu. Ja jak gotuję to muszę mieć przestrzeń wolną.Zastanawiam się właśnie czy złożyć w najbliższym czasie na BU kolejne zamówienie, czy może teraz zainwestować w coś do włosów(Karolinka mnie tak skusiła tymi Martixami a ice olejkiem Liss Ultime ). Muszę kupić jeszcze ze 2 nowe żele pod prysznic, bo używam ostatnio tylko tych z Kamilla i schodzą mi jak woda, ale te zapachy mają obłędne No i szampon muszę kupić nowy(nim zamówię oczyszczający z Avonu to minie trochę czasu jeszcze). I za nowym tuszem do rzęs się pora powoli rozejrzeć...a tu jeszcze perfumy kuszą(L i Addict, ale mam nadzieję, że mi się nie spodobają)...będą wydatki
|
#4216 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Też o tym dzisiaj myślałam, że chciałabym żeby już był czwartek, żebym mogła sobie kupić Lolitkę na poprawę humoru. Do wieczora wczoraj za mną chodziła, chociaż miałam ją tylko raz psikniętą na nadgarstek.
Cytat:
Jak przetestujesz nawilżającą, to daj znać jak się sprawuje bo mam ją na liście must have. ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, to zastanów się co bardziej Ci się przyda, czy coś do zadbania o włosy, czy coś z BU i co? ![]() Kto się zna na anatomii i układzie immunologicznym człowieka? Czy pod pachami sa jakieś węzły chłonne? Bo coś mi się kojarzy, że tak, ale biologię ostatni raz miałam jakieś 5 lat temu i nie jestem pewna. ![]() Doszłam do wniosku, że poza L i kredkami do oczu nie mogę już kupić do końca miesiąca absolutnie nic z kosmetyków. Pomijając to, że i tak mam odwyk, ale myślałam, ze może jeszcze skuszę się na Hypnotic Poison, ale z przykrością stwierdzam, ze kompletnie nie mam w czym chodzić i trzeba będzie trochę odświeżyć ciepłą garderobę. Nienawidze kupować ciuchów, mam spaczony gust i nigdy mi się nic nie podoba, a jak się podoba to albo są same duże rozmiary, albo na mojej namiastce biustu wygląda to kiepsko.
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
W niedziele prawie godzinę rozmawiałam przez telefon z siostrą, która już od ponad pół roku chce kupić jakieś perfumy. W pracy siedzi na KWC i notuje wszelkie typy - mówiła ze przetestowała już kilkadziesiąt
Nic jej nie pasuje, wszystkie śmierdzą, a jej porównania są boskie. Np. któreś perfumy (juz nie pamietam jakie) kojarzyły się jej ze smakiem i zapachem klucza - jak byłyśy małe to wkładałyśmy język do dziurki w kluczu do szafy (ta końcówka którą się wkłada do zamka nie była "wypełniona" tylko była tam dziurka) - smak był taki intensywny, metaliczny. Jej porównania mnie rozbrająją Jej mąż sie nie cierpliwi, bo wożenie jej co kilka dni do Sephory lekko go juz męczy, zwłaszcza, że z tego co mówiła, nie moze potem wywietrzyć samochodu z tych zapachów Wkońcu podsumowałam, że mamy mało wyrafinowane nosy i nie doceniamy piękna zapachów
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
mam dzisiaj na rzęsach HI
![]() w ogóle dowartościowuje się dzisiaj :P umalowałam się ładnie, wyprostowałam włosy, założyłam buty na obcasie i w ogóle elegancko się ubrałam i wszyscy się za mną oglądali
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
ice chyba jednak najpierw zadbam o włosy
Przyda im się trochę regeneracji. A pod pachami są węzły chłonne
|
#4220 |
|
czyli Endżi
|
Iso, przyjmij najsedeczniejsze życzenia
Zdrówka, szczęścia, szeroko rozumianej pomyślności i spełnienia wszyściukich marzeń I udanych kosmetycznych polowań
|
#4221 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
W dodatku słońce świeciło, a ja przemykałam się w najgrubszym swetrze jaki posiadam i kurtce. Do tego rozczochrana i ledwo pomalowana. Ale też miałam na rzęsach HI, tylko że on mi już działa na nerwy, znudził mi się.![]() Cytat:
Jeden mam powiększony i trochę boli, pewnie przez chorobę.![]() Co do włosów, to myślę, że dobrze wybrałaś. Ja swoim odpuściłam przez sierpień i część września i teraz odżywiam, regeneruję, nawilżam i dopiero wracają do formy.Ale marzę już o fryzjerze, a tu jeszcze do połowy listopada obiecałam sobie wytrzymać. Za to grzywkę mam do czubka nosa.
|
|
|
#4222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Firma Anna z olejkiem rycynowym.. Nakłądam ją na głowe przysłowiowe 2 łyżki i masuję główęcję ..ale potem trzeba ze 2 a nawet 3 razy myć włosy szamponem by ją zmyć dokładnie.. To zmywanie trochę męczy ale... można się przyzwyczaić..Za to nic tak dobrze nie wpływało na moje włosy (jeszcze niedawno mocno zniszczone) jak nafta! A tak poza tym... STO LAT STO LAT STO LAT STO LAt niechaj żyje nam ![]() Cytat:
Cytat:
......................... .................... Kochane , przed chwilą zadzwoniła do mnie kuzynka bratowe.. że ma urodzinki.. idziemy na 17 na Urodzinowe Piweczko Luby wybył z kumplami na "męskie spotkanie" a ja idę plotkować hihihi Do tego byliśmy z mężusiem na długim 2 godzinnym spacerku z piesiulkiem a pogoda tak cudna że grzechem jest nie wyjść....cieplutko-słonecznie! Po prostu mój dzień idealny teraz tylko zastanawiam się jak się ubrać??? Czy dżinsy i jakaś bluzeczka ...czy wbić się wyjątkowo w spódnicę?? E..chyba niee
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda to czasem jakby mi tam coś rosło ![]() A odnośnie włosów to moje przez te rozjaśniające koloryzowanie są w nieco gorszym stanie No i nie mam teraz żadnego dobrego szamponu, L`Oreal z mleczkiem okazał się klapą i myję się nim z musu żeby zużyć.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomyślę o tej nafcie
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
pomeczylam dzis troche wyjatkowo niesympatyczna pania w sephorze
![]() podeszla do mnie, z mina 'zapytam o co chodzi a potem se pojde'. a ze ja knypek jestem, w dodatku neizdarny to poprosilam ja o podanie mi testera z najwyzszej polki i zaczelam z nia dyskutowac o zapachu pytalam, jakie sa nuty zapachowe, czy sa moze jakies podobne u innych producentow... myslalam, ze kobieta mnie zabije mam nowego komputra, zaraz instalowanie systemu i takie tam. a na obiad sa kanapki z pasta z makreli
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PI EL będzie w KWC
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Platinum Illuminator będzie w KWC
Dziękuję Wam dziewczyny, że pomogłyście w tej sprawie Bardzo to doceniam
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wiecie jaka Daria jest miła sympatyczna i w ogóle fajowa.... ))))))))))
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Mogę się przyłączyć? ))Pytanie kosmetyczne: zastanawiam się nad zakupem podkładu Loreal TRue Match. Używałyście? Warto? Nigdy nie używałam podkładow, nie mam szczególnych problemów z cerą - ale uwielbiam dopracowany makijaż, a zawsze tylko modelowałam twarz brązerem. Doradzicie? ![]() Chodzi mi o lekki podkład, bez efektu maski, kosztujący nie więcej niż 60 zł. TM testowałam u koleżanki, ale tylko raz, a wady kosmetyku wychodzą dopiero po czasie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

rosna?
bulki, ciasta, pizza 

Ostatnio zrobiła podobne coś tylko, że nadziewane były główki pieczarek i niezbyt nam to smakowało a ja mam ochotę na te paprykowe nadziewanki.

) i łazanki. 
z kolorowki tez nic nie chce
Aż fioletowe

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Za to grzywkę mam do czubka nosa.