Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 11:16   #4201
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Marta a jak kocie paskudy? rosna?

tru takie cos do pieczenia chleba to super sprawa bulki, ciasta, pizza wkladasz skladniki a ciasto samo sie robi
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:22   #4202
isa666
Zakorzenienie

bossiaczku, pakosiu, tru dziękuję

Ja chciałam mamę namówić na zrobienie papryk nadziewanych mięskiem z ryżem i pieczarkami, ale mama stwierdziła, że to będzie niedobre Ostatnio zrobiła podobne coś tylko, że nadziewane były główki pieczarek i niezbyt nam to smakowało a ja mam ochotę na te paprykowe nadziewanki.
Stary 2008-10-21, 11:26   #4203
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Wczoraj wypełniłam taki wielki, wielki wór resztkami i nieudanymi zakupami kosmetycznymi. Na śmietnik! ale juz nigdy więcej takich zapasów...
Szkoda na śmietnik
Trzeba było kramik zrobic

Ja pichcilam wczoraj wieczorem obiad na dzś i jutro - zupka pomidorowa (zawsze wielki gar robię, zeby tak na 2-3 było ) i łazanki.
No i przez to się nie wyspałam, bo zeszło mi do 22

Isa: ja nie lubię nadziewanych pomidorów ani papryki, bo takie jakieś gorzkie się robią przez pieczenie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:30   #4204
zizou
Zakorzenienie

lazanki

mam jakis kryzys. mam pieniadze a nie wiem, co sobie kupic. szkoda mi kasy na kolejne perfumy z kolorowki tez nic nie chce chyba jestem chora...
Stary 2008-10-21, 11:39   #4205
bossy
Zakorzenienie

Od niewyspania, zmęczenia i w ogóle mam takie sińce pod oczami jakby mi ktoś przywalił Aż fioletowe eh

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:46   #4206
gayenka
Zakorzenienie

Obzarlam sie kofta i zaraz jade do Katowic po papiery ,zawioze krecikowi drozdzowke z jablkami ,niech ma

zizek jestes zleeeem! odnalazlam twoja recenzje idealista na kwc i dalam go dzisiaj pod filtr.
Wow
Powiedzcie mi ,znacie cos o podobnym dzialaniu co to cudo czy mam zbierac kase na idealista jednak? bo filtr sie na nim cudownie zachowuje
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:48   #4207
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
tru takie cos do pieczenia chleba to super sprawa bulki, ciasta, pizza wkladasz skladniki a ciasto samo sie robi
Własnie takie, żeby tylko się wkłdało skałdniki, a reszte robi ten sprzęt i ten zapach w całym domu... musi być cudnie
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Szkoda na śmietnik
Trzeba było kramik zrobic

Ja pichcilam wczoraj wieczorem obiad na dzś i jutro - zupka pomidorowa (zawsze wielki gar robię, zeby tak na 2-3 było ) i łazanki.
No i przez to się nie wyspałam, bo zeszło mi do 22

Isa: ja nie lubię nadziewanych pomidorów ani papryki, bo takie jakieś gorzkie się robią przez pieczenie
Myślę, że spora część tych rzeczy wyrzuconych na smietnik była juz zbyt długo otwarta żeby to jeszcze komuś oddawać co z tego, że data ważności ok, skoro jest znaczek żeby zużyć np. w ciągu poł roku od otwarcia..
Z takich rzeczy, które są świeże, ale nie dokońca mi podchodzą i zostawiłam żeby się zastanowić co z nimi są-balsam poziomkowy i wata cukrowa i ddml 50ml.
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Od niewyspania, zmęczenia i w ogóle mam takie sińce pod oczami jakby mi ktoś przywalił Aż fioletowe eh
Bosiaku ja mam takie codziennie, nawet jak bym spała 12 godzin
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:54   #4208
rzyrafka
Zakorzenienie

Isiaku- jeszcze raz: moc buziaków, kosmetyków, perfum i samych radości!!!
Cytat:
Rzyrafko - kuszą mnie Twoje błyszczyki i szminki

żal mi się było z nimi rozstawać , ale rozsądek zwyciężył
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
oo... to słyszę jeszcze inną opinię o tych Glam Shine
jaki z tego morał??? Muszę sama wypróbować
Tak niestety musi być na tym świecie
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja chciałam mamę namówić na zrobienie papryk nadziewanych mięskiem z ryżem i pieczarkami, ale mama stwierdziła, że to będzie niedobre Ostatnio zrobiła podobne coś tylko, że nadziewane były główki pieczarek i niezbyt nam to smakowało a ja mam ochotę na te paprykowe nadziewanki.
Ja robiłam kiedyś nadziewane białe papryczki, wyszły super (farsz był z jajka i serka almette i przypraw ale dokładni enie pamietam)
Cytat:
mam jakis kryzys. mam pieniadze a nie wiem, co sobie kupic. szkoda mi kasy na kolejne perfumy z kolorowki tez nic nie chce chyba jestem chora...
Kup TŻ-towi prezent Ja też powinnam a wczoraj przewaliłam jednak kasę na te nieszczęsne glamshiny z all

No ale niedługo zaczyna sięnowy katalog Avonu, może znów się los usmiechnie i sie odkuję

Nie poszłam dziś na wykłady- wczoraj przed 2 w nocy skończyłam ogladać nowy odcinek House'a- tak się uśmiałam jak mało kiedy

Ale już znikam, muszę przepisać zaległe 2 ważne wykłady na których mnie ni ebyło a jets tego sporo

Miłego dnia wszystkim NK
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:58   #4209
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

żal mi się było z nimi rozstawać , ale rozsądek zwyciężył
Hmm czyli u mnie rozsądek tez ma zwycięzyć??

Instagram

Stary 2008-10-21, 12:02   #4210
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie takie, żeby tylko się wkłdało skałdniki, a reszte robi ten sprzęt i ten zapach w całym domu... musi być cudnie

Myślę, że spora część tych rzeczy wyrzuconych na smietnik była juz zbyt długo otwarta żeby to jeszcze komuś oddawać co z tego, że data ważności ok, skoro jest znaczek żeby zużyć np. w ciągu poł roku od otwarcia..
Z takich rzeczy, które są świeże, ale nie dokońca mi podchodzą i zostawiłam żeby się zastanowić co z nimi są-balsam poziomkowy i wata cukrowa i ddml 50ml.

Bosiaku ja mam takie codziennie, nawet jak bym spała 12 godzin
True!! ostatnio o Tobie myslalam i martwilam sie co i Ciebie kochanie ,ale wstydzilam sie wyslac ci smska

Tez bym chciala takie cos do pieczenia chleba,jak juz kupisz to prosze cie daj mi znac czy to jest trudne w obsludze ..ja wszystko najchetniej bym robila tradycyjnymi metodami i takich urzadzen sie bojem

A co ci nie pasuje w ddml Olenko?
Ja ja kocham i ubolewam nad tym ze mi sie konczy i dlatego wlasznei jej nie uzywam osatatnio bo mi zal
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 12:16   #4211
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm czyli u mnie rozsądek tez ma zwycięzyć??
To zależy co jest dla Ciebie rozsądne
Ja postanowiłam nie kupować ani czystych róży ani beżów a w zamian za to szukac róznych odcieni różo-beżów
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 12:25   #4212
bossy
Zakorzenienie

wyglądam jak kupa

.supergirls just fly.
Stary 2008-10-21, 12:43   #4213
Organzza
Zakorzenienie

Isa skarbie
wszystkiego co najlepsze, co najpiękniejsze, samych fajnych facetów na Twojej drodze, żadnych porażek (nawet tych kosmetycznych )
żeby Ci się spełniły wszystkie marzenia po prostu życzę Ci żebyś była szczęśliwa
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
do mnie też nie dotarła

Czy wiecie coś o nowej serii Avene? Podobno ma zastapić starą Hydrance coś tam...
W aptece usłyszałam że będzie za tydzień.
ja nic nie wiem, ale bardzo dobrze, że wyjdzie jakaś nowość

Cytat:
zaraz przychodzi przyjaciolka i idziemy na zakupy czemu nowa gazeta SP wchodzi dopiero w czwartek? ja juz chce L de LL
ja się zastanawiam nad jabłuszkiem Lolity na Tru.. spodobał mi się ten bluszcz i megasłodycz, więc może się skuszę

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
zizek jestes zleeeem! odnalazlam twoja recenzje idealista na kwc i dalam go dzisiaj pod filtr.
Wow
Powiedzcie mi ,znacie cos o podobnym dzialaniu co to cudo czy mam zbierac kase na idealista jednak? bo filtr sie na nim cudownie zachowuje
taki dobry mówisz?

ja myślałam nad kupnem miniaturek na allegro chyba po 7ml są
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 12:50   #4214
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
True!! ostatnio o Tobie myslalam i martwilam sie co i Ciebie kochanie ,ale wstydzilam sie wyslac ci smska

Tez bym chciala takie cos do pieczenia chleba,jak juz kupisz to prosze cie daj mi znac czy to jest trudne w obsludze ..ja wszystko najchetniej bym robila tradycyjnymi metodami i takich urzadzen sie bojem

A co ci nie pasuje w ddml Olenko?
Ja ja kocham i ubolewam nad tym ze mi sie konczy i dlatego wlasznei jej nie uzywam osatatnio bo mi zal
No jak się wstydziłaś wstydzioch
Nowa kuchnia pojawi się dopiero na początklu grudnia, ale przez ten czas będziemy mieszkac z moimi rodzicami i obecnośc mamy wydaje mi się bardzo właściwa do tego typu eksperymentów, bo ona jest dla mnie guru kuchennym będzie mnie ratować jakby co z opresji, bo ja też siem bojem takich wynalazków także poszukam na allegro, zakupię, przetestuję i dam Ci znać
Ddml mnie za mało nawilża solo, a z kremem jako 2 warstwa to wydaje misię zbędne.., miałam miniaturkę i zużyłam ją bez zachwytów. A 50ml dostałam w zestawie z tonikiem i żelem do mycia ryjka. No i leży nieotwarta.
A kiedy masz urodziny? albo wyśle Ci na Gwiazdkę
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
wyglądam jak kupa
Na pewno elegancka kupa
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 13:11   #4215
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko, Organzza dziękuję Wam za życzenia

Ja się w końcu pożarłam z mamą i zrobiłam sobie na obiad ryż z sosem chińskim Bo ona gotuje od rana buraki na sałatkę na zimę i nie miałam jak się rozłożyć tam z produktami do zrobienia obiadu. Ja jak gotuję to muszę mieć przestrzeń wolną.

Zastanawiam się właśnie czy złożyć w najbliższym czasie na BU kolejne zamówienie, czy może teraz zainwestować w coś do włosów(Karolinka mnie tak skusiła tymi Martixami a ice olejkiem Liss Ultime ).
Muszę kupić jeszcze ze 2 nowe żele pod prysznic, bo używam ostatnio tylko tych z Kamilla i schodzą mi jak woda, ale te zapachy mają obłędne No i szampon muszę kupić nowy(nim zamówię oczyszczający z Avonu to minie trochę czasu jeszcze). I za nowym tuszem do rzęs się pora powoli rozejrzeć...a tu jeszcze perfumy kuszą(L i Addict, ale mam nadzieję, że mi się nie spodobają)...będą wydatki
Stary 2008-10-21, 13:24   #4216
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
czemu nowa gazeta SP wchodzi dopiero w czwartek? ja juz chce L de LL
Też o tym dzisiaj myślałam, że chciałabym żeby już był czwartek, żebym mogła sobie kupić Lolitkę na poprawę humoru. Do wieczora wczoraj za mną chodziła, chociaż miałam ją tylko raz psikniętą na nadgarstek.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Wczoraj przybyły do mnie osttanie internetowe zakupy - próbeczki Nuxe - peeling i maska aromatyczna, już przetestowane - peeling super, fajnie ściera, ale maseczka... sama nie wiem. Nie bardzo widzę róznicę. Czy któraś jej używała? Mówię o oczyszczającej. I jeszcze maseczka nawilżająca, ale nie testowałam.
Ja lubię ta maseczkę aromatyczną, ona nie jest mocno oczyszczająca, ale przy regularnym stosowaniu poprawia kondycję cery. Na wiosne używałam jej regularnie 2 razy w tygodniu i efekty były, ale teraz nie mam czasu, motywacji i ochoty na ciągłe maseczkowanie. Musze wziąć się za siebie.

Jak przetestujesz nawilżającą, to daj znać jak się sprawuje bo mam ją na liście must have.

Cytat:
Zastanawiam się właśnie czy złożyć w najbliższym czasie na BU kolejne zamówienie, czy może teraz zainwestować w coś do włosów(Karolinka mnie tak skusiła tymi Martixami a ice olejkiem Liss Ultime ).
Czy ja kuszę? Dodam tylko, że w olejku Liss Ultime czuję w zapachu coś z Addicta i tym przyjemniej mi się go używa, choć nie wiem jak sprecyzowac to podobieństwo.

A tak poważnie, to zastanów się co bardziej Ci się przyda, czy coś do zadbania o włosy, czy coś z BU i co?

Kto się zna na anatomii i układzie immunologicznym człowieka? Czy pod pachami sa jakieś węzły chłonne? Bo coś mi się kojarzy, że tak, ale biologię ostatni raz miałam jakieś 5 lat temu i nie jestem pewna.

Doszłam do wniosku, że poza L i kredkami do oczu nie mogę już kupić do końca miesiąca absolutnie nic z kosmetyków. Pomijając to, że i tak mam odwyk, ale myślałam, ze może jeszcze skuszę się na Hypnotic Poison, ale z przykrością stwierdzam, ze kompletnie nie mam w czym chodzić i trzeba będzie trochę odświeżyć ciepłą garderobę. Nienawidze kupować ciuchów, mam spaczony gust i nigdy mi się nic nie podoba, a jak się podoba to albo są same duże rozmiary, albo na mojej namiastce biustu wygląda to kiepsko.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 13:36   #4217
Hosenka*
Zakorzenienie

W niedziele prawie godzinę rozmawiałam przez telefon z siostrą, która już od ponad pół roku chce kupić jakieś perfumy. W pracy siedzi na KWC i notuje wszelkie typy - mówiła ze przetestowała już kilkadziesiąt
Nic jej nie pasuje, wszystkie śmierdzą, a jej porównania są boskie. Np. któreś perfumy (juz nie pamietam jakie) kojarzyły się jej ze smakiem i zapachem klucza - jak byłyśy małe to wkładałyśmy język do dziurki w kluczu do szafy (ta końcówka którą się wkłada do zamka nie była "wypełniona" tylko była tam dziurka) - smak był taki intensywny, metaliczny. Jej porównania mnie rozbrająją

Jej mąż sie nie cierpliwi, bo wożenie jej co kilka dni do Sephory lekko go juz męczy, zwłaszcza, że z tego co mówiła, nie moze potem wywietrzyć samochodu z tych zapachów

Wkońcu podsumowałam, że mamy mało wyrafinowane nosy i nie doceniamy piękna zapachów

Instagram

Stary 2008-10-21, 13:58   #4218
adrijah
Zakorzenienie

mam dzisiaj na rzęsach HI ale rozbraja mnie wielkość szczoteczki w stosunku do wielkości całego opakowania (miniaturki)

w ogóle dowartościowuje się dzisiaj :P umalowałam się ładnie, wyprostowałam włosy, założyłam buty na obcasie i w ogóle elegancko się ubrałam i wszyscy się za mną oglądali
Stary 2008-10-21, 14:02   #4219
isa666
Zakorzenienie

ice chyba jednak najpierw zadbam o włosy Przyda im się trochę regeneracji.

A pod pachami są węzły chłonne Tak mi się wydaje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 14:09   #4220
your Angel
czyli Endżi

Iso, przyjmij najsedeczniejsze życzenia
Zdrówka, szczęścia, szeroko rozumianej pomyślności i spełnienia wszyściukich marzeń I udanych kosmetycznych polowań
Stary 2008-10-21, 14:14   #4221
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
mam dzisiaj na rzęsach HI ale rozbraja mnie wielkość szczoteczki w stosunku do wielkości całego opakowania (miniaturki)

w ogóle dowartościowuje się dzisiaj :P umalowałam się ładnie, wyprostowałam włosy, założyłam buty na obcasie i w ogóle elegancko się ubrałam i wszyscy się za mną oglądali
A ja wręcz przeciwnie, wyglądałam dzisiaj jak 7 nieszczęść. W dodatku słońce świeciło, a ja przemykałam się w najgrubszym swetrze jaki posiadam i kurtce. Do tego rozczochrana i ledwo pomalowana. Ale też miałam na rzęsach HI, tylko że on mi już działa na nerwy, znudził mi się.

Cytat:
ice chyba jednak najpierw zadbam o włosy Przyda im się trochę regeneracji.

A pod pachami są węzły chłonne Tak mi się wydaje
No już doczytałam, że są. Jeden mam powiększony i trochę boli, pewnie przez chorobę.

Co do włosów, to myślę, że dobrze wybrałaś. Ja swoim odpuściłam przez sierpień i część września i teraz odżywiam, regeneruję, nawilżam i dopiero wracają do formy.

Ale marzę już o fryzjerze, a tu jeszcze do połowy listopada obiecałam sobie wytrzymać. Dobrze, że odrosty mi sie ładnie stopiły z balejażem i nie widać ich. Za to grzywkę mam do czubka nosa.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 14:18   #4222
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet_Jelly jaką naftę stosujesz do włosów? Bo ja ostanio w Super Pharmie chciałam kupić firmy Anna(?) z dodatkiem oleju rycynowego tylko trochę się obawiam, czy sobie tą naftą nie zaszkodzę, bo ją trzeba dokładnie wypłukać potem prawda? A nie bardzo mi się widzi stać pół godziny nad wanną i płukać włosy No chyba żebym ją na same końcówki dawała, hmmm.....kiedyś tak robiłam z olejkiem rycynowym i była lekka poprawa w kondycji włosów.
Mam dokładnie tę samą naftę
Firma Anna z olejkiem rycynowym..
Nakłądam ją na głowe przysłowiowe 2 łyżki i masuję główęcję ..ale potem trzeba ze 2 a nawet 3 razy myć włosy szamponem by ją zmyć dokładnie..
To zmywanie trochę męczy ale... można się przyzwyczaić..Za to nic tak dobrze nie wpływało na moje włosy (jeszcze niedawno mocno zniszczone) jak nafta!

A tak poza tym... STO LAT STO LAT STO LAT STO LAt niechaj żyje nam

Cytat:

Robiłam takie papryki z mamą swego czasu.. jeszcze polewałyśmy je sosem pomidorowym PYCHA!! Zrób kiedyś pod nieobecność mamy i jak wróci z pracy podaj jej.. powinno jej zasmakować

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Kto się zna na anatomii i układzie immunologicznym człowieka? Czy pod pachami sa jakieś węzły chłonne? Bo coś mi się kojarzy, że tak, ale biologię ostatni raz miałam jakieś 5 lat temu i nie jestem pewna.
Są są ... i to całkiem spore

......................... ....................
Kochane , przed chwilą zadzwoniła do mnie kuzynka bratowe.. że ma urodzinki.. idziemy na 17 na Urodzinowe Piweczko Jejku jak ja dawno gdzieś nie byłam...

Luby wybył z kumplami na "męskie spotkanie" a ja idę plotkować hihihi

Do tego byliśmy z mężusiem na długim 2 godzinnym spacerku z piesiulkiem a pogoda tak cudna że grzechem jest nie wyjść....cieplutko-słonecznie!
Po prostu mój dzień idealny

teraz tylko zastanawiam się jak się ubrać??? Czy dżinsy i jakaś bluzeczka ...czy wbić się wyjątkowo w spódnicę?? E..chyba niee

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 14:21   #4223
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wręcz przeciwnie, wyglądałam dzisiaj jak 7 nieszczęść. W dodatku słońce świeciło, a ja przemykałam się w najgrubszym swetrze jaki posiadam i kurtce. Do tego rozczochrana i ledwo pomalowana. Ale też miałam na rzęsach HI, tylko że on mi już działa na nerwy, znudził mi się.
ja tak miałam wczoraj :P bo byłam po nieprzespanej nocy i przez to, że musiałam rano koleżanki malować, nie starczyło mi czasu na ogarnięcie siebie samej
Stary 2008-10-21, 14:31   #4224
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
No już doczytałam, że są. Jeden mam powiększony i trochę boli, pewnie przez chorobę.

Co do włosów, to myślę, że dobrze wybrałaś. Ja swoim odpuściłam przez sierpień i część września i teraz odżywiam, regeneruję, nawilżam i dopiero wracają do formy.
Mi przy chorobie często "wybulwia" się zawsze węzeł chłonny na szyi, robi się taka twarda gula i boli Wygląda to czasem jakby mi tam coś rosło
A odnośnie włosów to moje przez te rozjaśniające koloryzowanie są w nieco gorszym stanie No i nie mam teraz żadnego dobrego szamponu, L`Oreal z mleczkiem okazał się klapą i myję się nim z musu żeby zużyć.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Iso, przyjmij najsedeczniejsze życzenia
Zdrówka, szczęścia, szeroko rozumianej pomyślności i spełnienia wszyściukich marzeń I udanych kosmetycznych polowań

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tę samą naftę
Firma Anna z olejkiem rycynowym..
Nakłądam ją na głowe przysłowiowe 2 łyżki i masuję główęcję ..ale potem trzeba ze 2 a nawet 3 razy myć włosy szamponem by ją zmyć dokładnie..
To zmywanie trochę męczy ale... można się przyzwyczaić..Za to nic tak dobrze nie wpływało na moje włosy (jeszcze niedawno mocno zniszczone) jak nafta!

A tak poza tym... STO LAT STO LAT STO LAT STO LAt niechaj żyje nam

Pomyślę o tej nafcie
Stary 2008-10-21, 14:48   #4225
zizou
Zakorzenienie

pomeczylam dzis troche wyjatkowo niesympatyczna pania w sephorze
podeszla do mnie, z mina 'zapytam o co chodzi a potem se pojde'. a ze ja knypek jestem, w dodatku neizdarny to poprosilam ja o podanie mi testera z najwyzszej polki i zaczelam z nia dyskutowac o zapachu pytalam, jakie sa nuty zapachowe, czy sa moze jakies podobne u innych producentow... myslalam, ze kobieta mnie zabije

mam nowego komputra, zaraz instalowanie systemu i takie tam. a na obiad sa kanapki z pasta z makreli wykwintnie, prawda?
Stary 2008-10-21, 14:57   #4226
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
pomeczylam dzis troche wyjatkowo niesympatyczna pania w sephorze
podeszla do mnie, z mina 'zapytam o co chodzi a potem se pojde'. a ze ja knypek jestem, w dodatku neizdarny to poprosilam ja o podanie mi testera z najwyzszej polki i zaczelam z nia dyskutowac o zapachu pytalam, jakie sa nuty zapachowe, czy sa moze jakies podobne u innych producentow... myslalam, ze kobieta mnie zabije
skoro była niesympatyczna to mi jej nie szkoda

PI EL będzie w KWC
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 15:26   #4227
SiSleyS
Zakorzenienie

Tak, Platinum Illuminator będzie w KWC

Dziękuję Wam dziewczyny, że pomogłyście w tej sprawie
Bardzo to doceniam
Stary 2008-10-21, 15:38   #4228
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno elegancka kupa

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość

Bo Ty w ogóle śliczna dziewuszka jesteś!!!
Wiecie jaka Daria jest miła sympatyczna i w ogóle fajowa.... ))))))))))

.supergirls just fly.
Stary 2008-10-21, 15:39   #4229
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Tak, Platinum Illuminator będzie w KWC

Dziękuję Wam dziewczyny, że pomogłyście w tej sprawie
Bardzo to doceniam
super sama kiedys zglaszalam i bylam niepocieszona, ze moje zgloszenie zostalo odrzucone
Stary 2008-10-21, 15:48   #4230
Madlen__18
Zakorzenienie

Cześć.
Mogę się przyłączyć?))

Pytanie kosmetyczne: zastanawiam się nad zakupem podkładu Loreal TRue Match.
Używałyście? Warto?
Nigdy nie używałam podkładow, nie mam szczególnych problemów z cerą - ale uwielbiam dopracowany makijaż, a zawsze tylko modelowałam twarz brązerem.
Doradzicie?
Chodzi mi o lekki podkład, bez efektu maski, kosztujący nie więcej niż 60 zł.

TM testowałam u koleżanki, ale tylko raz, a wady kosmetyku wychodzą dopiero po czasie.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości