|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Isa, ja również składam Ci najlepsze urodzinowe życzenia
i żebyś każdy nowy dzień zaczynała z szerokim uśmiechem na twarzy.A tak w ogóle to czytałam dziś twoją recenzję masła sezamowego Eveline i aż mnie skręca że nie mogę go nigdzie dostać buuu...
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też tych maseł długo szukałam, moze w jakichś mniejszych drogeriach będą, bo np. Natura, Rossmann itp. niestety jeszcze ich nie wprowadziły. Przeglądam cały czas BU i coraz więcej rzeczy chcę Jakby nie daj Boże duża paka gdzieś zaginęła to byłaby rozpacz.Co do zakupów włosowych to już wiem co chcę i mam nadzieję, że nic więcej mi się nie spodoba.
|
|
#4234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzisiaj caly dzien chodzilam z idealistem na twarzy i avenka BEZ SKROBII I makijazu i sie nie swiece! odprocz tego ze mi troszke sie zbielil filtr przy skrzydelkach nosa to wygladam jakbym go nei miala na twarzy A ii jak masz kogos bic to zizorka to to jej opinia na kwc mnie zmusila do takich dzialan. ![]() Ja mam miniaturke 7ml wlasnie ![]() Bosiak przeciez ty jestes sliczna jak nei wiem co A jak sie czujesz wogole?![]() Cytat:
![]() No tak sobie myslalam ze nie wiem czy moge napisac i nei napisalam Mi wlasnie ddml pasuje jak moja skora zaczyna szalec i sie przetluswzczac a robi to niestety :/ jest lekka owszem ale robi mi cuda z twarza Urodziny mam w maju .Dokladnie szóstego Cytat:
musialabys brac na to cos przeciwzapalnego![]() Cytat:
ja bez makijazu nawet do S nie wchodze zwlaszcza zima jak mam rekawiczki z żabkami i mala kurteczke z kapturkiem bo wygladam jakbym sie z podstawowki urwala i panie na mnie patrza jak na kłaczka
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
|
Isus wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, żebyś dostała ten staż , żeby uśmiech nie schodził tobie z pięknej bużki i wiele wiele innych ważnych rzeczy których pragniesz
![]() |
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam powiedziec, ze poradze sobie sama, ale jak zobaczylam mine tej panci to pomyslalam 'o nie, tak latwo sie mnie nie pozbedziesz, w koncu za cos ci placa, moja droga' i przeszlam do dzialania
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenka Kochana czuję się jak kupa
Tak jak pisałam na tamtym, że nie zamknęli mi drzwi do pracy w ich firmie, więc nie jest źle. Obecnie szukam czegoś tutaj, wzięłam do siebie to co Mama mówiła. Moim "problemem" jest to, że mam trylion pomysłów na sekundę, tysiąc pomysłów na życie. No i pora wziąć się w garść dokończyć to co się zaczęło i zrobić to dobrze a nie znów odkładać, bo takim sposobem to ja naprawdę będę 15lat studiowała.. Dziś będzie wieczór dla ciała i twarzy. Na ciało peeling, stopy i dłonie też. Na twarz b.mocny ziaji, potem algi a potem effaclar. na włosy maska i folia. Muszę się doprowadzić do stanu. Robiłam dziś gołąbki, musiałam się czymś zająć. Ale siedzi we mnie to..że właśnie bym była w innym miejscu, a nie szarym, deszczowym, wiejskim Sz. Eh. I ciągle słucham piosenki z miasta aniołów z kejdżem i meg rajan. Ice Są. I napewno nie wolno tego bagatelizować.
|
|
#4238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
panie w S niestety czesto udaja glupsze niz sa..bo na podstawowe pytania nie znaja odpowiedzi...Moglyby byc choc troszke bystrzejsze i chod UDAWAC ze chca ci pomoc a nie demonstrowac mina "jestes paprochem ,idz stad".Dlatego cie podziwiam Zizku ze chcialo ci sie walczyc![]() Cytat:
miescie bez rynku ktorego centrum kulturalnym jest biedronka S to jest metropolia moja droga Nie czuj sie kupa kochana Czuj sie pewnym siebie bosiakiem jakiego znamy i kochamy ![]()
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapamiętam ![]() ojj, niedobrze niedobrze kolejny wydatek się szykuje też się chcem nie świecić Ziz, należy Ci się
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra skoro jesteśmy w temacie zdrowotnym, czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego od kilku dni codziennie wieczorem mam zgagę? Mimo, że nie jem nic takiego co by niby mogło na to wpłynąć?
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosilam ja o podawanie nut zapachowych perfum, ktore bardzo dobrze znam i zabawnie bylo sluchac, jak sie miota przy blotterku i stara sie wylapywac zapachy poza tym podziwiam dziewczyny, ktore potrafia cos znalezc jakies fajne ubrania wsrod tej calej ciuchowej sieczki jaka zafundowaly nam tej jesieni sklepy.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4242 |
|
czyli Endżi
|
Jestem kompletnie nie obeznana w tutejszym slangu
Czy któraś dobra dusza podejmie próbę zdefuniowania mi dwóch następujących zjawisk ? Frapuje mnie "dzień/wieczór rolnika" oraz "sklep BU".Zizou, to ja apropos Twojego wywiadu w Sephorze z ukrytym morałem dotyczącym kompetencji pań seforzanek jeśli chodzi o wiedzę na temat składu perfum Zerknij tutaj Mnie to dosłownie po-wa-li-ło ![]() Już dawno nauczyłam się, że nie ma sensu pytać ekspedientek w perfumeriach (obojętnie czy S czy D) bo to się mija z celem. Mnie seforzanka uświadomiła ostatnio, że między Hypnotic Poison a Hypnotic Poison Elixir nie ma żadnej różnicy i to jedno i to samo i nie ma sensu żebym prosiła o tester
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak sie czegos uczepie to koniec tylko zmieniam szaliki, torebki, rekawiczki i nowy imidż gotowy ![]() your_angel bu to biochemia urody tam sie kupuje rzeczy do robienia samemu, serum, kremy itp. a dzien rolnika to maseczki golenie itepe
|
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() b) biochemia urody
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zizuś to ja chyba Cię zabiorę ze sobą na zakupy, przydałby mi się ktoś kto by tak odważnie z paniami konsultantkami rozmawiał ![]() bosiaczku, mądra decyzja A wieczorek rolnika dobrze Ci zrobi
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale jestem zmęczona, dzisiejszy dzień w pracy mnie wykończył, nie mam sił już na nic. Gayenko, nie kupiłam wczoraj żadnej pysznej herbatki Kupię jak się spotkamy ![]() Wiesz jak ja się cieszę już że Ciebie będę widzieć, strasznie za Tobą tęsknię i brakuje mi Ciebie.Kotuś, zabiorę Cię na pyszną kawusię i pogadamy sobie o czym tylko bedziesz chciała, niczym się nie martw Do tej apteki też Cię zabiorę ![]() [Ps. pasowałaby Ci sobota ]Bosiaku! Jak Ty jesteś kupa to ... to ja się już nawet nie odzywam! Jesteś śliczną kobietką i proszę mi tu nie marudzić Iceflower, mnie też czasem powiększają się węzły chłonne jak jestem chora ale to na szczęście szybko znika. Dzisiaj idę prędzej spać, muszę zregenerować siły
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam smsa od sephory. -20% na wszystko od czwartku do niedzieli
jakby co to pisac PW
|
#4248 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Myślę, że ten powiększony węzeł chłonny to od przeziębienia i na razie nie ma co bić na alarm tylko uważać, żeby nie przeziębić się bardziej. I tak nie mam jak iść do lekarza, bo na prywatną wizytę szkoda mi pieniędzy, a dostanie się do mojej lekarki graniczy z cudem odkąd zaczęła pełnić ważne funkcje w ratuszu. Poza tym i tak mam niepodbitą książeczkę zdrowia.
Karolinko dostałam paczkę. Przetestowałam już i hydrolat truskawkowy i serum Lemon. Jedno i drugie fajnie, hydrolat przyjemnie odświeża po demakijażu, a serum fajnie się wchłonęło, ujednoliciło cerę, nałożyłam na to jeszcze żel hialuronowy i teraz się cieszę ładną, nawilżoną i napięta cerą.
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro ide do GC ogladac podklady i korektory MUF. zdjecia Agi na MUFowym watku zrobily swoje, mam nadzieje dostac odpowiedni dla siebie kolor podkladu
no i korektorka tez chyba kupie, boi-ing zaczyna mnie irytowac
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze kilka rzeczy jak: masło mango, maseczka morska z perłami(jakaś nowość na BU), hydrolat oczarowy i różany, olej kokosowy do wlosów i olej z owoców leśnych ![]() BU to jakaś zaraza
|
|
#4251 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lepiej wyglądać niż tak pachnieć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To musimy iśc razem na zakupy- jak ja czegoś szukam to wszystko wiecznei za małe i ciasne w biuście ![]() Cytat:
Ja też dużo testuję ostatnio, Hexx mi hurtem wysyła przeróżne próbki a ja z tego wybieram jedną, góra dwie która nadaje się do powtórnego wtarcia w skórę o zakupie nie mówiąc ![]() Cytat:
więc się poszlajałam po rossmannie- były smieszne nowe kosmetyki z Miss Sporty. Błyszczyki i cienie do oczu z takim samym aplikatorem i do tego za 0.99 zł taki łacznik-zakrętka aby można to było razem skręcić. Gotowe zestawy też są, ciekawy pomysł, ale zapomniałam jak się nazywa. Z ciekawości pomaziałam się tez błyszczykiem maybelline Strawberry Carats 08 i to chyba nie jest ten sam kolor co był w starej wersji -te uwielbiam mimo iż różowa, a to nowe jakieś takei bure było .Hmm, mój fryzjer też czeka nadal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam jakąś wizję ciuchową siebie mam, gdyby finanse nie stanowiły problemu to wyglądałabym raczej dobrze, a tak to zawsze musze kupować ciuchy pasujące do większoścoi tego co już mam bo potem bym nei miała z czym nosić. Także szaleństwa ubrankowe jeszcze nei dla mnie ![]() Cytat:
więc poleciałam uradowana tam gdzie kiedyś stały promocyjne JS moje wymarzone ale nie było po nich już śladu
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja w tym wszystkim bylam slodka jak miod, usmiechnieta i w ogole
a z oczu to mi tak niewinnie patrzalo
|
#4253 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4254 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale może to jeszcze efekty wrześniowego doUa, kiedy absolutnie nic nie sprawiało mi przyjemności.. ![]() A nie, ostatnio z materialnych rzeczy ucieszył mnie mój Kermit (lapek). ![]() Cytat:
Masz do mnie numer, nie? ![]() ice, ja często mam powiększony jeden z tych węzłów chłonnych, to znaczy strasznie mnie bolał co jakiś czas. Napomknęłam o tym kiedyś lekarzowi przy okazji i nic, zapisała sobie w kajeciku i powiedziała, że samo przejdzie. ![]() Umieram. Wracając do domu ryłam nosem w ziemi. Pięc półtoragodzinnych zajęc z pięcioma minutami przerwy pomiędzy (co za idiota wymyślił, że właśnie tyle czasu wystarcza, żeby przetransportowac się z siódmego piętra jednego budynku na piąte piętro budynku na drugim końcu campusu?! ) to zdecydowanie za dużo jak dla mnie.. Na szczęście będę tak miec tylko co dwa tygodnie.. ![]() isuś kochana, mocno trzymam kciuki za to, żeby udało Ci się w najbliższym czasie zacząc spełniac swoje marzenia. i uwierz mi, zła passa nie może trwac wiecznie, w końcu wszystko zacznie się układac, tak jak się waliło - po kolei. jesteś wspaniałą osóbką i bardzo się cieszę, że Cię znam. Wszystkiego naj naj.
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
em podeslij na PW bo gdzies sie zapodzial
|
#4256 |
|
po prostu Em :)
|
ziz, właśnie miałam Ci szybko napisac, żebyś mi nie wysyłała, bo doszedł.. A potem sobie przypomniałam, że mam Cię zapisaną w telefonie jako 10330.
![]() Dzięki.
|
|
#4257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję się o tym przekonać już w czwartek ![]() Cytat:
![]() Ja też. Niby chciałabym to czy tamto, ale jak przychodzi co do czego i wchodzę do sklepu to kończy się na tym, że się trochę pokręcę i wychodzę z pustymi rękoma.
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4259 | ||
|
Zakorzenienie
|
ISUŚ już pewnie dziś nie zajrzysz,ale urodziny jeszcze trwają,więc przyjmij ode mnie NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA:
- księcia na białym koniu ![]() -znalezienia pracy,do której będziesz szła z uśmiechem na twarzy -samych 5 na egzaminach a zwłaszcza na obronie -worka pieniążków na wszystkie zachcianki perfumowo-kolorówkowo-pielęgnacyjno-ubraniowe ![]() I WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO SOBIE ZAMARZYSZ Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie,że Ci się spodobały Ja jutro mam wolne i będę testować krem tonującyZdrówka życzę Dostałam dziś zamawiane w niedzielę wieczorem pojemniczki na próbki ![]() Em wyślij mi swój adres na PW ![]() Nie znalazłam dziś błyszczyka Ziaji I wogóle katar mi się nasilił,oczy mam jak u królika,kicham co minutę Dobrze,że jutro nie idę do pracy,wypiję sobie soczek z całymi malinami na noc i może się trochę podleczę
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wpadłam do Was na chwilkę i nawet nie staram się nadrobić zalełości .U mnie nadal remont, praca, remont, praca. Jak się to wszystko wreszcie skończy poświęcę Wam więcej czasu, obiecuję Tym czasem pozdrawiam Wszytkie Kochane NK .
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

i żebyś każdy nowy dzień zaczynała z szerokim uśmiechem na twarzy.
buuu...

))
Jakby nie daj Boże duża paka gdzieś zaginęła to byłaby rozpacz.
chyba po 7ml są
odprocz tego ze mi troszke sie zbielil filtr przy skrzydelkach nosa to wygladam jakbym go nei miala na twarzy
także poszukam na allegro, zakupię, przetestuję i dam Ci znać

i brakuje mi Ciebie.
I jeszcze kilka rzeczy jak: masło mango, maseczka morska z perłami(jakaś nowość na BU), hydrolat oczarowy i różany, olej kokosowy do wlosów i olej z owoców leśnych 

więc się poszlajałam po rossmannie- były smieszne nowe kosmetyki z Miss Sporty. Błyszczyki i cienie do oczu z takim samym aplikatorem i do tego za 0.99 zł taki łacznik-zakrętka aby można to było razem skręcić. Gotowe zestawy też są, ciekawy pomysł, ale zapomniałam jak się nazywa. Z ciekawości pomaziałam się tez błyszczykiem maybelline Strawberry Carats 08 i to chyba nie jest ten sam kolor co był w starej wersji
.
) to zdecydowanie za dużo jak dla mnie.. Na szczęście będę tak miec tylko co dwa tygodnie..
Wszystkiego naj naj.

.