|
|
#1471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ubrania dla metali:]
ja moich dziurawych smierdzieli od lat nie potrafie wyrzucic... leza na gornej polce pod sufitem w szafce z butami
jrock jest slodki, a cyberpunk kocham wlasnie na dniach musze wybrac jakis model new rockow bo w koncu odzalowalam i kupuje chcialabym byc "szalenie niekobieca" , ale z talia, duzym tylkiem, cyckami i slodka buzia sie cholera nie da... coz, trzeba nadrabiac strojem
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Rozeznanie
|
ja mam ten etap za sobą, bo kiedyś to tylko czarne wszystko teraz się częsci pozbywam na targowisku xD
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Konto usunięte
|
gotyckie łaszki swietnie schodza na allegro, bo u nas tego niezly deficyt, wiec sobie zarobilam na kilka nowych
![]() troche mniej "tru black i ave satan" ![]() a, wyprodukowalam kiedys taki zestaw, poszed do innego watku, ale imho wyszedl metalowo, przyzwyczajenia powracaja jak grzybica, moze sie komus tu przyda (nogi byly eksperymentalnie ubrane, stad kazda inaczej) |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
mmm...
jakie nogi też takie chcę!a zestawik bardzo fajny.
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zestawik fajny ,ale spódnica jak dla Mnie za kr. nie lubie mini
|
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, ta spódniczka jest bardzo krótka... jakbym się w taką ubrała to bym się chyba nie schylała w ogóle
Ale ogólnie fajny zestawik |
|
|
|
|
#1477 |
|
Konto usunięte
|
w takich sie nie schyla, w takich sie tylko kuca
![]() a nogi moj najwiekszy kompleks, a a foto - czern i obcasy wyszczuplaja
|
|
|
|
|
#1478 |
|
BAN stały
|
push, moglabys wkleic to co naprodukowalas zainspirowana moich ukochany Motley Crue?
bo mowilas ze cos tam sobie wypisywalas, jestem mega ciekawa!!! a w watku Barbie to troche jakby nie na temat :P
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Konto usunięte
|
jak tylko dojda do mnie buty i dwa zakupy z allegro, to pokaze choc z gory mowie, ze w stylizacji glam rocka i glamour metalu jestes o niego lepsza, takze nie krzycz jak bedzie brzydko :P
|
|
|
|
|
#1480 |
|
BAN stały
|
nie bede, obiecuje
a pewnie sie sama zainspiruje. wyglad jaki ja bym chciala tez trudno osiagnac :P bo Nikki Sixx przerobiony na damski sposob nie jest czyms latwym do wyobrazenia :P a w skorzanym bikini i kowbojkach sie nie chodzi raczej na imprezy choc wyglada najlepiej :P btw motley crue to jaki to gatunek? moj TZ twierdzi ze to juz metal, ale on nie zna starych plyt raczej :P
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Konto usunięte
|
chyba glamour metal tak jak the darkness czy glam metal.. ja jestem z nimi troche nie na biezaco
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
pushit, ale jesteś zgrabna
|
|
|
|
|
#1483 |
|
BAN stały
|
teraz ja
![]() inspiracja Nikki Sixx i Natasha Komis sukienka wlasnoreczna, przerobiona z meskiego t-shirtu mysle jeszcze nad podziurawionymi rajstopami czarnymi, ale to juz by bylo chyba przesadzone... no ale sprawdze jutro
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JAKA PIĘKNA KURTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: eeek: |
|
|
|
|
|
#1485 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
|
#1486 |
|
BAN stały
|
jak cos uszyje to bedzie wiecej
bo kupowanie imprezowych rzeczy juz sobie odpuszczam, chyba ze cos wyjatkowo trudnego do uszycia/zrobienia typu siateczka z tatuazem. ale rezta w sklepach jest beeee bieda ze szok!
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Przyczajenie
|
Hmm fajne są niektóre te zestawienia, na zasadzie takiej zabawy modą, sama słucham rocka, lubię się tak ubierać, lubię glany, trampki, kraciaste spódniczki i skóry, koszule w krate...Ale nie popadałabym w skrajność. Takie ciuchy jak były na początku pt różowe pieszczochy/różowe arafatki i gorseciki z falbaneczkami kojarzą mi się z taką dodą właśnie albo Jolą rutowicz (lateks rockowym hitem sezonu
). Tak samo z jakimiś płaszczami ala Matrix. Wiecie co mi się wydaje? Że rock opiera się w największej mierze na naturalności i braku zadęcia. Tak jak w muzyce jak i we wszystkim. A takie ubieranie się na siłę, przekonywanie innych, jakim to się jest outsiderem i indywidualistą, bo nosi się "rockowe" ciuchy to wg mnie po prostu pozerstwo. Boże, chociażby taki Kurt Cobain. Dżinsy, koszula w krate bądź też zwykły sweter i trampki. I co? Bez robienia z siebie pajaca i robienia makijażu jest wielkim rockmanem bo rock ma się w sercu. Albo goście z Metalliki. No, wiecie o co mi chodzi, nie?
|
|
|
|
|
#1488 |
|
BAN stały
|
nie zgodze sie.
oprocz Cobaina byli jeszcze inni wielcy ktorzy dbali o swoj wizerunek bardzo mocno. czy np. powiesz ze Slash byl fake bo mial wyrazisty styl? no bez jaj :P sa rozne gatunki rocka i dlatego rozne style. oprocz tych o ktorych myslisz jest przeslodzony i przefalbankowany j-rock, przekombinowany glam i duuuzo innych w ktorych niekoniecznie siedze i sie na nich znam, ale na pewno sa. ostatnio trafilam na impreze (przypadkiem) gdzie bylo pelno ludzi w stylu hmmm metal ale polaczony z fetish, gothic, nie umiem dokladnie nazwac bo w tym nie siedze, ale wygladalo to kosmicznie! i chociaz muzyka niezby mi odpowiadala to wysiedzialam tam dlugo zeby sobie popatrzec i co oni wszyscy sa fake? :Pi genralnie nie wiem co jest zlego w tym ze jedni chca sie ubrac tak a inni inaczej, jedni wyraziscie inni naturalnie - to kazdego prywatna sprawa, a dopoki pomysl na swoj wyglad i dobieranie danych ciuchow idzie w parze z tym co ma sie w glowce to nie widze problemu. ja np bym sie zle czula w zwyklych ciuchach - jak ide na koncert/impreze to lubie krotko i goraco i dziewczeco tez. po prostu musze byc zwracac uwage bo inaczej nie jestem soba i zle sie czuje :P
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sukienka mnie połknęła w całości i zeżarła Gdyby chciało Ci się priva napisać, jak mniej więcej to zrobiłaś, byłabym wdzięczna, bo mam jeden wielki t-shirt Arii (taki ruski hard rocko-metal) i musze cos z nim zrobic, zeby TZ przestal go ode mnie pozyczac;]
|
|
|
|
|
|
#1490 |
|
BAN stały
|
http://www.cutoutandkeep.net/project...ll_night_dress
tu wrzucilam tutorial to baaaardzo szybka sukienka tylko wycinaj troche wiecej bo ja prawie spieprzylam bo t-shirt od ktorego odrysowalam byl bardzo dopasowany i rozciagliwy, a ten z ktorego szylam nie byl rozciagliwy :P
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, faktycznie bardzo łatwe! i efekt super.. muszę pożyczyć jakąś koszulkę od TŻta
|
|
|
|
|
#1492 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Wtajemniczenie
|
pozyczyć na wieczne nieoddanie
![]() założyłam wątek o stroju dla czarownicy, może ktoś pomoże? http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287910 |
|
|
|
|
#1494 |
|
BAN stały
|
:O
znalazlam to... dokladnie takie rzeczy kocham!!!! cos czuje ze musze zwiekszyc ilosc lepmkow w ktorych poluje na koszulki do przerobki ![]() ten pierwszy zestaw mnie rozwala na lopatki doslownie!!! x.x Edytowane przez DJADKJGU Czas edycji: 2008-11-11 o 12:48 |
|
|
|
|
#1495 |
|
BAN stały
|
ciag dalszy
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten wieszak ze spódniczkami.. Ehh chce je wszystkie. a te gorsety..... można takie ciuszki coś gdzieś dostać?
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Serio wam się to podoba?
Jedyne z tego wszystkiego co jest według mnie godne uwagi to spodnie z tegp zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1226403922 Te po lewo..Swoją drogą cudne
|
|
#1498 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czyli zabarwienie glam dokladniej mowiac ;>
|
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Podzielam Twoją opinię..Tak mi podchodzi pod kicz..I to ostry, ale jak kto woli.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

, ale z talia, duzym tylkiem, cyckami i slodka buzia sie cholera nie da... coz, trzeba nadrabiac strojem

jakie nogi
też takie chcę!

Ale ogólnie fajny zestawik 

). Tak samo z jakimiś płaszczami ala Matrix. Wiecie co mi się wydaje? Że rock opiera się w największej mierze na naturalności i braku zadęcia. Tak jak w muzyce jak i we wszystkim. A takie ubieranie się na siłę, przekonywanie innych, jakim to się jest outsiderem i indywidualistą, bo nosi się "rockowe" ciuchy to wg mnie po prostu pozerstwo. Boże, chociażby taki Kurt Cobain. Dżinsy, koszula w krate bądź też zwykły sweter i trampki. I co? Bez robienia z siebie pajaca i robienia makijażu jest wielkim rockmanem bo rock ma się w sercu. Albo goście z Metalliki. No, wiecie o co mi chodzi, nie?